Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Nämä kaksi uutta Edge-ominaisuutta saavat Chromen näyttämään vanhentuneelta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Nämä kaksi uutta Edge-ominaisuutta saavat Chromen näyttämään vanhentuneelta

Microsoft on ilmoittanut joukosta päivityksiä, jotka ovat pian saatavilla sen Edge-selaimeen, mukaan lukien Microsoft 365 Copilot -ominaisuuden ja sivupalkin sovellustuen kehittäjille.

Yritys esittelee uusia ominaisuuksia vuosittaisessa Build-kehittäjäkonferenssissaan, joka järjestetään tällä hetkellä 23.–25. toukokuuta.

Microsoft 365 Copilot

Ensisijainen on Microsoft 365 Copilotin yleinen saatavuus, joka myös integroidaan Microsoft Edge -selaimeen. Copilot on Microsoftin yhdistämä OpenAI:n ChatGPT-chat-ominaisuus brändin 365-sovellussarjaan, mukaan lukien Teams, Word, PowerPoint, Outlook ja nyt Edge.

Microsoft 365 Copilot julkistettiin alun perin maaliskuussa, ja se on ollut yksityisessä esikatselussa, ja Edge on sen uusin yhteensopivuus. Toisin kuin miten ChatGPT toimii Microsoft Bing -haun kanssa, kehotteet voivat olla tuottavuuskeskeisempiä.

Yksityisyyden ja turvallisuuden ylläpitämiseksi sinun on kirjauduttava sisään Azure Active Directory (Azure AD) -tilisi kautta käyttääksesi Microsoft 365 Copilotia.

Microsoft isännöi Build-konferenssinsa aikana istuntoa, jossa esitellään, kuinka 365 Copilot -integraatio Edge-selaimen kanssa toimii ja kuinka se hyödyttää työntekijöitä.

Microsoftin sivupalkkisovellus

Microsoft tekee myös Sidebar-sovelluksensa Microsoft Edgelle yleisesti kehittäjien saataville. Brändi esitteli ominaisuuden ensimmäisen kerran marraskuussa 2022 keinona helpottaa moniajoa eri selaimen välilehdillä – ne ovat helpommin katseltavissa ja käytettävissä sivupalkin sovelluksen asettelun avulla käyttäjän näkökulmasta.

Nyt kehittäjät voivat rakentaa nykyisen sivupalkin rakenteen Progressive Web Appsin (PWA) avulla muokatakseen ominaisuutta omien vaatimustensa mukaan.

Microsoft isännöi Build-konferenssinsa aikana istuntoa, jossa esitellään parhaita käytäntöjä Sidebar-sovelluksen kehittämiseen PWA:iden kanssa.

Muut päivitykset

Edellä mainittujen päivitysten lisäksi Microsoft esittelee Microsoft Edge for Business -kokemuksensa, joka on nyt esikatselussa. Tämä on yrityskeskeinen selain, jossa on erityisiä tuottavuusominaisuuksia ja suojaustoimintoja, kuten Azure Active Directory (Azure AD) -sisäänkirjautuminen.

Microsoft vahvisti myös tuovansa Edge Workspaces -sovelluksensa saataville lähikuukausina. Tämän tuotteen avulla voit niputtaa selaimen välilehtiä yhteen selaamista, järjestämistä ja jakamista varten.

🔥 Empfohlen:  Kokeile näitä viittä uutta hullua ominaisuutta Adobe Fireflyssä

Aluksi brändi julkisti yrityksen esikatseluohjelman Microsoft Ignite 2022:ssa. Myöhemmin Microsoft avasi esikatselun henkilökohtaisille käyttäjille kuluttajien kysynnän vuoksi.