Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Nämä “mehukkaat” PC:t ovat eräitä kaikkien aikojen söpöimmistä pelipöytäkoneista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Nämä “mehukkaat” PC:t ovat eräitä kaikkien aikojen söpöimmistä pelipöytäkoneista

Kaikilla pelitietokoneilla on yleensä tuttu estetiikka. RGB tai ei RGB:tä, voit katsoa koteloa ja liittää sen välittömästi pelitietokoneeksi. Ajoittain jotkut pöytäkoneet kuitenkin ravistelevat asioita, ja Ironside Computers tekee juuri sen suurella tavalla The Juiceboxin kanssa.

Nämä kolme pöytäkonetta ovat nyt saatavilla Neweggissä, ja niissä on todella hauska muotoilu, ja sisältä ne ovat täynnä huippuluokan komponentteja, mukaan lukien Nvidian parhaita näytönohjainkortteja.

Newegg

Ironside Juicebox on kokoelma pelitietokoneita, joista jokaisella on ainutlaatuinen muotoilu, joka liittyy japanilaiseen kulttuuriin ja sen rakkauteen “kawaii”-asioita kohtaan. “Kawaii” tarkoittaa yksinkertaisesti “söpöä”, ja tässä tapauksessa kyse ei ole vain asioista, jotka ovat jo söpöjä – se muuttaa jotain näennäisesti tavallisesta söpöimmäksi mahdolliseksi versioksi. Esimerkki: Ironside’s Juicebox muuttaa tietokoneesi mehukkaaksi ja värikkääksi huippuluokan komponenttien laatikoksi.

Jos teet ostoksia Neweggissä, Juicebox-kokoelma sisältää kolme rajoitetun erän “makua”, joista jokaisella on erilaiset tekniset tiedot. Lisää versioita on saatavana suoraan Ironsidesta. Nämä ovat tehokkaita valmiiksi rakennettuja tietokoneita, joten et voi vain ostaa koteloa ja käyttää sitä olemassa olevaan pöytäkoneeseesi.

Jokaisessa kotelossa on UV-painetut etu- ja sivupaneelit, jotka takaavat äärimmäisen hedelmäisen estetiikan. Sisältä löydät Intel Raptor Lake -prosessorin, nestejäähdytyksen, SSD-levyt tallennusta varten ja Nvidia-näytönohjaimen. Järjestelmät käyttävät huippuluokan Z690- ja Z790-emolevyjä budjettivaihtoehtojen sijaan.

Juicebox ITX Orange on halvin Neweggin kolmesta PC:stä. Sen mukana tulee Core i5-13600KF, 16 Gt DDR4-3200 RAM-muistia ja RTX 3060 GPU. Tämä malli maksaa 1 800 dollaria Neweggissä, ja sen pitäisi silti kestää AAA-pelaamista hienosti, mutta kaksi seuraavaa vaihtoehtoa tarjoavat valtavan päivityksen teknisissä tiedoissa.

Juicebox Peachiin siirtyessämme saamme suuremman ATX-tietokoneen, jossa on monia vaaleanpunaisen sävyjä. Persikkamaisen kotelon sisällä on Core i7-13700KF, 32 Gt DDR5-5200 RAM-muistia ja Nvidian RTX 4070 Ti. Voit napata sen 3 000 dollarilla Neweggistä. Tämän PC:n pitäisi pystyä kulkemaan läpi melkein minkä tahansa pelin maksimiasetuksella.

🔥 Empfohlen:  Kaikkien aikojen kuusi huonointa AMD-grafiikkasuoritinta

The Juicebox: Kawaii-teemainen tietokone Masterworksille

Juicebox Blueberry on sarjan huippu, ja siinä on yksi parhaista tällä hetkellä saatavilla olevista prosessoreista, eli Core i9-13900KF. Se on myös varustettu Nvidian järjettömällä (ja kalliilla) RTX 4090:llä, huikealla 64 Gt DDR5-5200 RAM-muistilla ja 2 Tt:n SSD-levyllä. Ei ole yllättävää, että Blueberryn käyttäminen tarkoittaa erinomaista suorituskykyä vaativimpien pelien käsittelyyn, mutta myös korkeaa hintaa. PC maksaa 4500 dollaria Neweggissä.

On aina hauskaa nähdä ainutlaatuista näkemystä pelitietokoneista, ja vaikka valmiit tuotteet eivät välttämättä ole kaikkien teekuppi, näissä kolmessa pöytäkoneessa on joitain kiinteitä komponentteja mehukkaiden koteloiden sisällä. Toivotaan, että näemme tulevaisuudessa hauskempia työpöytämalleja.