Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Nanoleaf ja Secretlab tiimi uudella älykkäällä valonauhalla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Nanoleaf ja Secretlab tiimi uudella älykkäällä valonauhalla

Nanoleaf ilmoitti äskettäin yhteistyöstä Secretlabin kanssa uuden MAGRGB-haja-LED-nauhan julkaisemiseksi. Tämä LED-nauha on tehty erityisesti Secretlabin Magnus-metallipelipöytää varten. Tämän uuden valaistuksen ja työpöydän avulla nostat pelaamisesi seuraavalle tasolle.

Ne, jotka eivät tunne Magnus-metallipöytää, ovat vaikuttuneita sen ominaisuuksista. Ensinnäkin sen rakennuslaatu on korkeampi kuin useimpien pöytäkirjojen, mukaan lukien kaikki IKEA:n suositut puiset työpöydät. Se tehtiin myös kaapelien hallintaa ajatellen pöydän takaosan ansiosta. Voit asettaa sen seinää vasten ja silti hallita kaikkia kaapeleitasi huolellisesti pöydän takana.

Nanoleafin MAGRGB sopii täydellisesti pöydälle yhdistämällä siihen magneeteilla. Siinä on myös yli 120 yksilöllisesti muokattavissa olevaa LEDiä, jotka tukevat yli 16 miljoonaa väriä. Sen mukana tulee kaukosäädin, jolla voit vaihtaa nauhan neljään eri mukautetun teeman esiasetukseen tai seitsemään mukautettuun väriin. Pelaajille on myös upotettu mukautettuja valaistuskohtauksia, jotka osoittavat tukea esports-tiimeille, kuten Team Liquid, Cloud 9 ja muille. MAGRGB tukee myös mukautettuja kohtauksia, ja se voidaan ajastaa kytkeytymään automaattisesti päälle tai pois päältä tai asettamaan mukautetut värit.

Integroidaksesi älykkään kotisi ekosysteemiin, voit yhdistää MAGRGB:n Google Assistantiin tai Apple Homekitiin. Yhdistämällä älykodin ekosysteemiin voit ohjata nauhaa äänelläsi tai vastaavien sovellusten kautta. Yhdistäminen älykotiin mahdollistaa myös MAGRGB:n asettamisen muihin automaatioihin. Voit myös käyttää Nanoleaf-sovellusta liittääksesi nauhan muihin Nanoleaf-valaistustuotteisiin, kuten Shapes-paneeleihin tai Lines-valopalkkiin.

Secretlabilla on jo muutamia muita lisävarusteita, jotka yhdistetään sen MAGNUS-metallipöytään, ja tämä yhteistyö Nanoleafin kanssa lisää MAGRGB:n tähän valikoimaan. MAGRGB on nyt saatavilla Secretlabin verkkosivustolla hintaan 79 dollaria.

🔥 Empfohlen:  MSI:n massiivinen kaareva näyttö saattaa olla pelaajien unelmakone