Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Napsautettu digitaalisen markkinoinnin kurssikatsaus

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Napsautettu digitaalisen markkinoinnin kurssikatsaus

Clickminded Digital Marketing Course sisältää 7 kurssia, jotka kattavat perusaiheet, jotka digitaalisen markkinoijan on hallittava lisätäkseen verkkosivustojen liikennettä ja myyntiä.

Jokainen pienikokoinen kurssi on omatahtoinen, joten opiskelijat voivat oppia omaan tahtiinsa.

Menestyneet opiskelijat saavat todistuksen jokaisesta suorittamastaan ​​kurssista, ja kaikkien kurssien päätyttyä he saavat myös Digimarkkinoinnin sertifikaatti.

Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Napsautettu digitaalisen markkinoinnin kurssi.

Mikä on Clickminded digitaalisen markkinoinnin kurssi?

Clickminded Digital Marketing Course sisältää 7 kurssia, jotka kattavat hakukoneoptimoinnin, verkkoanalyysin, sisältömarkkinoinnin, sähköpostimarkkinoinnin, myyntisuppilot, maksullisen mainonnan ja sosiaalisen median.

Clickminded-tiimi loi kurssit yhteistyössä maailmanluokan markkinointialan ammattilaisten kanssa yrityksistä, kuten Lyft, Airbnb ja PayPal.

Jokainen kurssi sisältää pääsyn omaan tahtiin videoihin, tietokilpailuja tietojesi testaamiseksi ja vaiheittaiset esittelyt tärkeistä markkinointistrategioista.

Clickminded-kurssit on tarkoitettu aloittaville markkinoijille ja asiantuntijoille, joilla ei ole aiempaa tietoa.

Kuinka paljon Clickminded digitaalisen markkinoinnin kurssi maksaa?

The Napsautettu digitaalisen markkinoinnin kurssi kokoelma on saatavana kolmessa eri hintapaketissa.

Kolme maksuvaihtoehtoa ovat:

 • Yksittäisen kurssin pääsy: Jos haluat keskittyä tiettyyn kurssiin paketissa, voit ostaa jokaisen kurssin yksitellen hintaan 999 dollaria. Näillä kursseilla on rajoittamaton käyttöoikeus, sertifikaatti ja ladattavia tietokilpailuja ja dioja.
 • Täydellinen kurssikirjasto: Yksittäiset opiskelijat voivat käyttää kaikkien 7 Clickminded-digitaalimarkkinoinnin kurssien täyttä kirjastoa 1 999 dollarin alennettuun hintaan. Ilmaiset päivitykset ja rajoittamaton käyttöoikeus sisältyvät 7 sertifikaatin rinnalle.
 • Täydellinen tiimikurssikirjasto: Yritysjohtajille ja markkinointitiimeille Clickminded tarjoaa alennetun “tiimipaketin” jopa 10 käyttäjälle hintaan 4 999 dollaria. Tämä paketti sisältää kaikki kurssikirjastosuunnitelman ominaisuudet.

Kaikilla Clickmindedin luomilla kursseilla on 14 päivän rahat takaisin -takuu, jos opiskelijat eivät ole tyytyväisiä sisältöön.

Napsautettu digitaalisen markkinoinnin kurssin sisältö

Clickminded Digita Marketing Certification sisältää seuraavat kurssit.

Kurssi 1: Clickminded SEO -kurssi

Clickminded SEO -kurssi on ensimmäinen ohjelma, joka sisältyy pakettiin. Ohjelman tavoitteena on opettaa opiskelijoille kaikki, mitä heidän on tiedettävä teknisistä, sivulla ja sivun ulkopuolisista SEO-käytännöistä.

Tätä kurssia ohjaa kokenut markkinoija Tommy Griffith (Clickminded co-founder), joka hallinnoi hakukoneoptimointia yrityksissä, kuten PayPal ja Airbnb.

Ohjelma jakautuu 8 osaan, joista jokainen sisältää noin 3-6 tuntia sisältöä.

Aloitat esittelyllä 22 työkaluun, joiden avulla voit luoda tehokkaan SEO-strategian, sekä käsityksen SEO:n käyttämisestä myyntikanavasi tehostamiseen.

Opettaja opastaa opiskelijat läpi orgaanisen haun perusteet ja tutkii hakukoneoptimointikehyksiä kyselyn tarkentamiseksi ja tarkoitusten optimointiin.

Muut kurssin aiheet kattavat kuinka:

 • Luo sisältösuunnitelmia avainsanatutkimuksen perusteella ja löydä helppoja sijoitusmahdollisuuksia
 • Kuinka luoda sisältöä, joka sijoittuu hakukoneissa 8 sivulla olevan elementin avulla
 • Tutustu linkkialueisiin ja piileviin semanttisiin indeksointistrategioihin
 • Google-algoritmi ja valkohattulinkkien luominen
 • Tekniset SEO-konseptit, kuten avainsanojen kannibalisoinnin välttäminen ja strukturoidun tiedon käyttö
 • Kuinka luoda SEO-ystävällinen sivusto tyhjästä

Kurssi 2: Google Analytics 4 Tracking & Launch

Clickminded Web Analytics -kurssi

Google Analytics 4 -kurssi digitaalisen markkinoinnin paketissa opettaa opiskelijoille kuinka toteuttaa täydellinen verkkoanalytiikan seuranta GA4:n avulla.

🔥 Empfohlen:  9 suosituinta saapuvan markkinoinnin perusstrategiaa vuonna 2023

Tämän ohjelman ohjaaja on Christopher Osborn, “On Top” -digitaalimarkkinointitoimiston perustaja. Osborn opastaa opiskelijoita Google Analyticsin uusimman version läpi ja opettaa heitä käyttämään laseriin kohdistettuja mittareita ja seurantatyökaluja sivuston suorituskyvyn parantamiseksi.

Kurssi sisältää kymmenen osaa, jotka alkavat johdannosta analytiikan merkitykseen missä tahansa liiketoimintaympäristössä.

Oppilaat ymmärtävät, mitkä tiedot ovat tärkeitä kussakin suppilon vaiheessa ja kuinka pääsevät käsiksi Google Analytics 4:n tärkeimpiin työkaluihin ja raportteihin.

Voit tutkia Google Analyticsin yhdistämisen yritykseesi etuja kattavien mittaussuunnitelmien, segmentoinnin ja ydinmittareiden avulla.

Oppituntien aikana oppilaat oppivat Google Analytics -ominaisuuksista, -tileistä ja -näkymistä, tilien määrittämisestä alusta alkaen ja Google Tag Managerin asentamisesta verkkosivustoille. Muut aiheet käsittävät kuinka:

 • Poimi raporteista käyttökelpoista dataa, kuten kuinka konversiot tapahtuvat, keitä asiakkaat ovat, mistä vierailijat tulevat ja mitä asiakkaat tekevät verkkosivustolla.
 • Määritä kampanjan seuranta alusta loppuun todellisten esimerkkien avulla
 • Kehitä analyyttinen ajattelutapa ja vältä yleisiä Google Analytics -virheitä
 • Luo koontinäyttöjä mittareiden seurantaa varten Looker Studiossa
 • Tee useiden verkkosivustojen ja verkkotunnusten analytiikkastrategian vianetsintä
 • Käytä RegEx-lausetta tehokkaiden suodattimien luomiseen Google Analyticsissa

Kurssi 3: Sisältömarkkinointikoulutus

Napsautettu sisältömarkkinointikurssi

Clickmindedin sisältömarkkinoinnin koulutuskurssi opettaa opiskelijoita suunnittelemaan ja julkaisemaan maailmanluokan sisältömarkkinointikampanjoita.

Tämän kurssin on suunniteltu auttamaan markkinoijia houkuttelemaan lisää kävijöitä ja lisäämään tuloksia, ja sen opettaa Sophie Tahran, Lyftin sisältöstrategi.

Ohjelma sisältää 9 oppituntia ja bonusresursseja, kuten esittelyohjeita ja malleja mainoskampanjoillesi.

Kuten muutkin paketin kurssit, tämän ohjelman suorittaminen kestää 3-6 tuntia. Se alkaa esittelyllä siitä, miten sisältömarkkinointi sopii markkinointisuppiloon ja miten erottaa tekstinkirjoitus ja sisältömarkkinointi.

Oppilaat oppivat sitten löytämään kohdehenkilönsä, keräämään oivalluksia ihanteellisista käyttäjistä ja suorittamaan kuluttajahaastatteluja.

Opit myös markkinointisuppilon vaiheista ja siitä, kuinka eri sisältötyyleillä voidaan houkutella, sitouttaa ja muuntaa liidejä.

Kun olet suorittanut tämän kurssin, tiedät seuraavat asiat:

 • Mitkä kanavat ovat tärkeimpiä sisältömarkkinoinnin maisemassa
 • Kuinka optimoida sisältösi hakukoneille SEO-taktiikoilla
 • Vaiheet, jotka liittyvät brändisi äänen määrittämiseen
 • Kuinka kehittää tehokasta toimintakehotussisältöä
 • Kuinka sovittaa tarinankerronta sisältömarkkinointiin

Opiskelijat saavat myös malleja sisältökalenterin laatimiseen, sisällöntuotantoprosessin hallintaan ja sisällöntuotannon ulkoistamiseen freelancereille ja markkinajohtajille.

Kurssi 4: Sähköpostimarkkinoinnin koulutus

Clickminded sähköpostimarkkinoinnin kurssi

Yhteen verkkomarkkinoinnin arvokkaimmista muodoista keskittyvä sähköpostimarkkinoinnin koulutuskurssi osoittaa, kuinka opiskelijat voivat lisätä tuloksia ja kasvattaa yleisöä sähköpostiviestien avulla.

Opiskelijat pääsevät käyttämään puitteita, joilla he voivat kehittää tehokkaita, automatisoituja sähköpostikampanjoita erilaisiin käyttötapauksiin opettaja Lucas Chevillardilta.

Lucas on Airbnb:n maailmanlaajuisen tiimin sähköpostistrategi. Kurssillaan Lucas esittelee opiskelijoille sähköpostimarkkinoinnin voiman kuuden yksittäisen oppitunnin kautta.

Kurssi alkaa johdatuksella sähköpostimarkkinoinnin vaikutuksesta liidien kasvattamiseen ja muuntamiseen, ennen kuin tutkitaan, miten sähköpostille rakennetaan “elinkaaristrategia”.

Lucas keskustelee siitä, kuinka saavuttaa syvä sitoutumistaso, voittaa asiakkaat takaisin, kun he ovat menettäneet kiinnostuksensa brändiin, ja säilyttää yhteystietoluettelosi hyvässä kunnossa.

Oppituntien aikana opiskelijat oppivat segmentoimaan tilaajia käyttämällä 10 erilaista menetelmää ja päätökseen perustuvia työnkulkuja napsautusten ja avausmäärien parantamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Crocs onnistui saavuttamaan markkinoinnin sijoitetun pääoman tuottoprosentin? | Crocsin hyväksymät suositut strategiat

Saat oppaan Airbnb:n kaltaisten sähköpostikampanjoiden luomiseen ja saat vaiheittaiset ohjeet sähköpostivirheiden poistamiseen.

Kurssi sisältää myös oivalluksia mm.

 • Kuinka luoda 8 erilaista automaattista kampanjaa eri käyttötapauksiin
 • Kuinka kehittää järjestelmä kaikkien kampanjoidesi hallintaan
 • Optimointi ja kahdeksan mittaria, joita seurataan sähköpostistrategioiden aikana
 • Vipuja, joita voit käyttää sähköpostistrategioiden optimointiin
 • Varmista, että sähköpostisi tavoittavat tilaajat

Kurssi 5: Muunnossuppilon koulutus

Myynnin ja tuoton kasvattamisesta kiinnostuneille markkinoijille Clickmindedin tulossuppilon koulutuskurssi tarjoaa poikkeuksellista ohjausta.

Jim Huffman, Tech Starsin kasvumentori, jakaa näkemyksensä työskentelystä VC:n tukemien startup-yritysten kanssa konversion optimointistrategioiden parissa.

Tämä kurssi jakautuu 6 oppituntiin, jotka alkavat aloittelijaystävällisestä johdannosta myyntisuppilosi kartoittamiseen ja ymmärtämiseen.

Opit käyttämään onnistunutta mallia myyntisuppilon viitekehyksessä määrittämällä tavoitteita ja mittareita suppilon ylä-, keski- ja alaosassa.

Lisäksi siellä on oivalluksia esimerkkejä yrityksiltä, ​​jotka hallitsevat konversion optimointitekniikat.

Kun opiskelijat etenevät kurssin läpi, he oppivat lisää myyntisuppilon yksittäisistä vaiheista keskittyen seuraaviin:

 • Suppilon yläosa: KPI:t, joilla on merkitystä suppilon huipulla, kuinka houkutella kävijöitä verkkosivustolle ja miten tuottaa kohdeyleisöäsi kiinnostavaa sisältöä. Siellä on myös 11-kohtainen pelikirja sisällön jakelusta, ohjeita erityyppisiin sisällön luomiseen, sosiaalisen median markkinointivinkkejä ja hakukoneoptimointityökaluja, joita voit käyttää kampanjoissasi.
 • Suppilon keskiosa: Täydellinen opas suppilon keskellä tärkeistä KPI:istä ja sisältöstrategioista, jotka luovat eniten mahdollisuuksia brändeille, kuten verkkoseminaareihin ja tuote-esittelyihin. Opit myös kasvattamaan uusia viittauksia ja luomaan automaattisesti tehokkaita aloitussivuja.
 • Suppilon pohja: Kuinka mitata mittareita suppilon alaosassa ja hyödyntää yksinkertaisia ​​myyntitaktiikoita tulosten lisäämiseksi. Siellä on myös vaiheittaiset ohjeet yleisötutkimuksen, julkaisustrategioiden ja sähköpostikampanjoiden käyttämiseen kasvun edistämiseksi.

Lopuksi opiskelijat oppivat hallitsemaan omia myyntisuppiloitaan käyttämällä kasvukokeita määrittääkseen parhaat menetelmät konversion optimointiin.

Kurssi 6: Maksulliset mainoskampanjat

Napsautettu maksullinen mainontakurssi

Clickminded-digitaalimarkkinoinnin paketin maksullisen mainonnan kurssi keskittyy siihen, kuinka opiskelijat voivat toteuttaa tehokkaita Google-mainos- ja Facebook-mainoskampanjoita tulojen ja uskollisuuden kasvattamiseksi.

Kuten useimmat kurssit, nämäkin luokat kestävät noin 3-6 tuntia. Kouluttaja Lucas Lee-Tyson on GrowthCaven perustaja, jolla on vuosien kokemus PPC-markkinoinnista.

Maksulliset mainoskampanjat -kurssin 11 oppituntia tarjoavat kattavan käsityksen maksullisista kampanjoista yleisissä kanavissa, kuten Googlessa, Facebookissa ja Twitterissä.

Aloitat tutustumalla kolmivaiheiseen prosessiin, jonka avulla voit käynnistää kampanjoita millä tahansa alustalla, räätälöidä mainoksia ihanteellisille asiakkaillesi ja seurata oikeita mittareita.

Tyson käsittelee maksettujen hakumainosten käytön tärkeyttä myyntisuppilossa ja tarjoaa oivaltavia ohjeita Google Adsin toiminnasta aina avainsanahuutokauppaprosessia koskevista vinkeistä oman Google Ads-tilin luomiseen.

Seuraavat oppitunnit sisältävät yleiskatsauksia mainosten optimoinnista verkkosivustojen konversioita varten ja myynnin lisäämiseen Facebook-mainosten avulla. Opit Facebook Pixelistä ja onnistuneiden Facebook-kampanjoiden yleisistä komponenteista.

Saatavilla on ohjattuja esittelyjä, jotka esittelevät, kuinka voit luoda ROI-positiivisia Facebook- ja Google-mainoksia alusta alkaen ilman aiempaa tietoa.

Joitakin tämän kurssin keskeisiä aiheita ovat:

 • Napsautuskohtaisten kampanjoiden budjetin laskeminen
 • Mainosryhmien ja avainsanahakukampanjoiden hyödyntäminen Googlessa
 • Mainosten optimointi KPI:iden ja auditointistrategioiden avulla
 • Tulosseurantastrategioiden hyödyntäminen
 • Facebookin tietojoukon käyttäminen yleisön segmentointiin
 • Mainosmuotojen ja sijoittelujen kokeilu kampanja-arkkitehtuurissa
🔥 Empfohlen:  Digitaalisen markkinoinnin 3 E:tä: Kuinka vangita kohdeyleisösi

Kurssi 7: Sosiaalisen median markkinoinnin koulutus

Napsautettu sosiaalisen median kurssi

Social Media Marketing -koulutusohjelma on Clickmindedin digitaalisen markkinoinnin paketin viimeinen kurssi.

Airbnb:n sosiaalisen johtajan Jasmine Athertonin opettama kurssi tarjoaa opiskelijoille vaiheittaiset puitteet, joita on noudatettava, kun he tuottavat mainoskampanjoita käytännössä mille tahansa sosiaalisen median kanavalle.

Ohjelma sisältää 8 osiota, jotka alkavat yleiskatsauksella siitä, miten sosiaalinen media sopii kasvavien yritysten markkinointistrategiaan.

Opiskelijat oppivat valitsemaan oikeat sosiaaliset kanavat yrityksilleen tarkastelemalla kunkin yhteisen alustan ydinetuja ja demografisia tietoja.

Opit myös 12 taktiikkaa sosiaalisen median läsnäolon käynnistämiseksi ja verkkoyhteisön kehittämiseksi.

Kun edistyt oppituntien läpi, Atherton jakaa vinkkejä sosiaalisen median kampanjoiden seuraamiseen ja analysoimiseen käyttämällä mittareita tulevan menestyksen edistämiseksi.

Opit myös automatisoimaan seurannan sosiaalisten kuuntelutyökalujen avulla. Kurssi kattaa myös erilaisten sisältömuotojen käyttämisen sosiaalisessa mediassa ja laadukkaiden postausten luomisen jokaiselle kanavalle.

Lisäksi siellä on vinkkejä työkaluista, joita voit käyttää kiinnostavan sisällön kirjoittamiseen ja tuottamiseen.

Muita kurssilla käsiteltäviä aiheita ovat mm.

 • Neljä sisältötyyppiä, jotka voivat lisätä myyntiä ja tuloja
 • Kuinka muuntaa sosiaalisen median yleisöt liideiksi ja asiakkaiksi
 • Analysoidaan maksettu vs. orgaaninen sitoutuminen
 • Kuinka saada vahva seuraaja jokaiselle kanavalle
 • UTM-parametrien käyttäminen kampanjoiden seuraamiseen Google Analyticsissa

Kävelyosio tarjoaa vaiheittaiset ohjeet kattavan sosiaalisen median kilpailuanalyysin tekemiseen ja sisällön suunnittelun, luomisen ja aikataulutuksen tehostamiseen digitaalisille kanaville.

Onko Clickminded-digitaalimarkkinoinnin kurssi sen arvoinen?

The Napsautettu digitaalisen markkinoinnin kurssipaketti on suunniteltu tarjoamaan markkinointimaailman opiskelijoille nopeaa ja suoraviivaista tietoa yleisistä menetelmistä ja käytännöistä.

Jos olet kiinnostunut käynnistämään a ura digitaalisessa markkinoinnissajoka keskittyy kaikkeen hakukoneoptimoinnista ja sisällön luomisesta sosiaaliseen mediaan ja sähköpostimarkkinointiin, tämä voi olla täydellinen paketti sinulle.

Kurssikokoelma on saatavilla erinomaiseen alennettuun hintaan, ja mukana tulee elinikäinen pääsy kaikkiin resursseihin ja säännölliset päivitykset.

Clickminded Digital Marketing -kurssipaketin vaiheittaiset ohjeet sopivat täydellisesti aloittelijoille, joilla ei ole aiempaa markkinoinnin tuntemusta.

Siitä voi kuitenkin olla hyötyä myös markkinointitoimistoille ja yritysjohtajille. Tämä vakuuttava kurssikokoelma voi auttaa nopeuttamaan tiimien käyttöönottostrategioita ja varmistamaan, että yritysjohtajat saavat parhaan tuoton markkinointiinvestoinneilleen tehokkailla työkaluilla ja strategioilla.

Jos etsit suoraviivaista johdatusta digitaalisen markkinoinnin maailmaan maailman johtavien ohjaajien toimittamana, Clickminded-kurssikokoelma voi olla erinomainen sijoitus.

Muut harkitsemisen arvoiset digitaalisen markkinoinnin kurssit

Jos haluat lisää digitaalisen markkinoinnin koulutusvaihtoehtoja, katso nämä kurssit:

Löydät myös lisää vaihtoehtoja alla olevista oppaista.