Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Napsautussuhdetta lisäävän blogikuvauksen kirjoittaminen (vinkeillä ja esimerkeillä)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Napsautussuhdetta lisäävän blogikuvauksen kirjoittaminen (vinkeillä ja esimerkeillä)

Blogikuvauksia on kahdenlaisia: ne, jotka saavat ihmiset lukemaan, ja sellaiset, jotka saavat ihmiset ohittamaan sen.

Mikä on sinun?

Verkkosivustosi järkevä digitaalinen markkinointistrategia koostuu monista eri elementeistä – muun muassa sivun hakukoneoptimoinnista, käytettävyydestä ja paluulinkeistä – mutta usein ne pienet asiat ratkaisevat kaiken.

Optimoidun blogikuvauksen lisääminen sivustoosi ei vie kovin kauan, mutta sillä voi olla valtava vaikutus hakuliikenteeseen.

Mikä on blogin kuvaus?

Yksinkertaisimmillaan blogin kuvaus ei ole muuta kuin nopea yhteenveto blogisi aiheesta. Se kertoo käyttäjille, mitä odottaa, paljastaa henkilökohtaisen kirjoitustyylisi ja kuinka antamasi tiedot auttavat heitä etsimäänsä.

Normaalisti blogin kuvaus esiintyy metakuvauksena suoraan otsikon alla SERP:issä. Koska NichePursuits.com on pohjimmiltaan yksi valtava blogi, blogin kuvaus näkyy suoraan pääsivun otsikon alla.

Kuten verkkosivun metakuvaus, myös blogin kuvaus on syötettävä manuaalisesti. Jos ei, Google täyttää sen itse sivun ensimmäisillä rivillä, esimerkiksi tällä paikallisen putkimiehen rivillä.

Heti pitäisi olla melko selvää, että yksi näistä kuvauksista on optimoitu ja toinen ei. Koska tämä on ensimmäinen asia, jonka monet ihmiset lukevat ennen kuin he käyvät sivustollasi, on hyvä idea optimoida se. Varsinkin kun 75 prosentilla Googlen parhaista sivuista on metakuvaus.

Mikä on blogikirjoituksen kuvaus?

Monet ihmiset sekoittavat blogin kuvauksen ja blogitekstin kuvauksen. Todellisuudessa näiden kahden välillä ei ole paljon eroa, spesifisyyttä lukuun ottamatta.

Blogin kuvaus on kuvaus koko blogista yksittäisestä sisällöstä riippumatta.

Blogiviestin kuvaus on kuvaus jokaisesta verkkosivustosi blogikirjoituksesta.

Ironista kyllä, useimmat ihmiset keskittyvät kirjoittamaan kuvauksen jokaisesta yksittäisestä blogikirjoituksesta ja jättävät kokonaan huomiotta koko blogin kuvauksen. Jokainen niistä on tärkeä, mutta koska useimmat sisältömarkkinoijat optimoivat joka tapauksessa yhdelle avainsanalle, kuvauksen kirjoittaminen kullekin on helppo muistaa.

Älä unohda suunnata yleiselle blogisivullesi ja kirjoittaa siitä kuvaus.

Kuinka pitkä blogikuvaukseni pitäisi olla?

Teknisesti ottaen blogin kuvaus voi olla minkä pituinen tahansa. Niiden pituus on vaihdellut vuosien varrella, mutta vuodesta 2022 lähtien metakuvauksen pituuden raja on 155-160 merkkiä.

Jos päätät tehdä blogikirjoituksestasi tätä pidemmän, Google lisää ellipsin kuvauksen loppuun, jolloin lauseesi jää kesken. Blogin kuvauksen optimointi tälle merkkirajoitukselle varmistaa, että sinulla on täydellinen ajatus, eikä se näytä keskeneräiseltä.

Mitä hyötyä blogikuvauksen mukauttamisesta on?

Ajattele blogisi kuvausta sisältösi mainostauluna. Kuten alla mainittiin, sen tulee sisältää blogiisi liittyvää tietoa, mutta sen pitäisi myös tehdä sivustasi erottuva.

Nopea vilkaisu Googlen hakutulossivulle näyttää otsikot ja URL-osoitteet, jotka näyttävät hyvin samanlaisilta. Miksi? Koska kaikki yrittävät optimoida kyseiselle avainsanalle, ja he kaikki käyttävät samaa SEO-taktiikkaa yrittääkseen päihittää toisiaan.

Siinä ei ole mitään väärää, mutta jos kaikki näyttää samalta, kuinka voit kiinnittää silmämunat sisältöösi jonkun muun sijaan?

Blogin kuvaus on paikka, jossa voit antaa luovuutesi myydä sisältöäsi puolestasi. Lisää blogisi kuvaukseen voimasanoja ja muita vivahteita, jotka saavat ihmiset haluamaan jatkaa lukemista.

Lisäksi avainsanan käyttäminen blogisi kuvauksessa saa avainsanan näyttämään lihavoidulta aina, kun ihmiset hakevat sitä. Sama koskee myös blogisi kuvaukseen lisäämiäsi LSI-avainsanoja.

Jos päätät olla muokkaamatta blogisi kuvausta, jätät itsesi avoimeksi Googlen automaattisen kirjoitusjärjestelmän armoille.

Se ei ole koskaan hyvä idea, sillä viimeinen asia, jonka Google on huolissaan, hän kirjoittaa houkuttelevan kuvauksen lisätäkseen verkkosivustosi napsautussuhdetta. Se on sinun vastuullasi; Google ei välitä suuntaan tai toiseen.

Pitäisikö minun käyttää SEO-laajennusta blogikuvauksen kirjoittamiseen?

Jos vastustat täysin ajatusta kirjoittaa blogikuvaus manuaalisesti jokaiselle blogiviestillesi, SEO-laajennus voi auttaa. Ne eivät silti ole ihanteellisia, koska kirjoittamasi metakuvaus on aina merkityksellisempi kuin automaattisesti luotu.

SEO-laajennus voi säästää aikaa, ja se on ainakin parempi kuin olla kirjoittamatta sitä ollenkaan.

Alla on kaksi yleisintä SEO-laajennusta, jotka luovat metakuvauksen puolestasi.

Yoast SEO -laajennus

Ylivoimaisesti yksi planeetan suosituimmista SEO-laajennuksista on Yoast SEO. Yoast, joka toimii arviolta 12 miljoonalla verkkosivustolla, automatisoi monet SEO-toiminnot puolestasi.

Mutta Yoast tekee myös metakuvauksen optimoinnin todella helpoksi. Laajennus luo automaattisesti paikan, jossa voit lisätä avainsanasi, ja antaa sitten vihreän pisteen, jos sisältösi on optimoitu.

🔥 Empfohlen:  Sähköpostin kirjoittaminen tietoisuuden lisäämisvaiheeseen

Sijaitsee WordPressin tekstieditorin alaosassa, ja voit kirjoittaa metakuvauksen tällä avainsanalla. Koska myös blogisi kuvauksen on oltava tietyn pituinen, se kertoo sinulle, kuinka lähellä ylärajan saavuttamista olet.

Yoast on ilmainen käyttää, mutta sisältää myös premium-paketin, jossa on useita muita ominaisuuksia, mukaan lukien tuki paikalliselle hakukoneoptimoinnille.

Rank Math SEO -laajennus

Suhteellisen uusi tulokas SEO-laajennuksissa, Rank Math mahdollistaa myös metakuvausten lisäämisen samalla tavalla kuin Yoast (katso koko Rank Math vs Yoast -erittely).

Molempien avulla voit luoda malleja, jotka voidaan kopioida useisiin metakuvauksiin, ja molemmissa voit säätää itse sivulla olevia metakuvauksia.

Hintaerot voivat olla riittävät kääntämään jonkun puolelle tai toiselle. Vaikka Rank Mathilla on asetettu hinta kaikille premium-ominaisuuksille, Yoast pakottaa sinut maksamaan päivityksestä.

Vaikka Yoast on suositumpi, Rank Mathilla on joukko omistautuneita faneja, jotka väittävät, että heidän sivustonsa ovat paremmat (lisätietoja on Rank Math Pro -arvostelussamme).

Kokeile Rank Math

Kumman valitset, on viime kädessä sinun päätettävissäsi, mutta laajennuksesta riippumatta älä luota sen alkuperäisiin ominaisuuksiin tekemään kovan työn puolestasi. Tee oma avainsanatutkimus ja kirjoita blogikuvauksia, jotka muuntavat.

Kuinka kirjoitan blogikuvauksen?

Hyvän blogikuvauksen kirjoittaminen on sama asia kuin minkä tahansa muun metakuvauksen kirjoittaminen. Suurin ero on, että sen sijaan, että kirjoittaisit yhdelle sivulle, sinun on kiteytettävä satoja – ja mahdollisesti tuhansia – blogeja yhteen kappaleeseen.

Hyvä copywriting blogin kuvaukselle ei ole rakettitiedettä. Kun muistat muutaman avainkohdan, saat täydellisen blogin kuvauksen hetkessä.

Sisällytä brändäys

Mahdollisuuksien mukaan haluat sisällyttää oman brändäyksen blogin kuvaukseen. Tämän pitäisi olla myös otsikossa ja URL-osoitteessa, mutta brändisi mainitseminen kuvauksen sisällä antaa toisen kosketuspisteen.

Jotkut ihmiset väittävät, että brändisi on oltava metakuvauksessasi ensimmäinen asia. Se ei ole huono idea tehdä niin, mutta sen sisällyttäminen ensimmäiseksi on parasta, jos sinulla on jo vahva brändi.

Muista, että ihmiset lukevat yleensä vain kuvauksen ensimmäiset sanat. Jos uskot, että tuotenimesi myy niitä, sisällytä se ajoissa. Jos ei, aseta se lähelle takaosaa.

On myös tärkeää säilyttää brändisi ääni. Jos blogisi ovat keskustelua herättäviä, myös blogisi kuvauksen tulee olla keskustelua herättävä. Jos kyseessä on enemmän tekninen verkkosivusto, kirjoita kuvaus sen mukaisesti.

Käytä avainsanoja

Kuten edellä mainittiin, pääavainsanasi tulisi sisällyttää vähintään kerran metakuvaukseen. Tämä ei ole yksittäisen blogikirjoituksen pääavainsana, vaan se, mitä haluat koko blogisi edustavan.

Voit esimerkiksi käyttää avainsanaa “tee-se-itse putkityöt” kuvaamaan blogejasi. Jos näin on, tarkista verkkotunnuksesi auktoriteetti ja tee tutkimusta päättääksesi, vastaako kyseinen sana yleisöäsi ja onko se tavoitettavissa.

Pääavainsanan ohella sinun tulee keskittyä myös muutamaan LSI-avainsanaan, jotka voit myös lisätä. Yritä tehdä näistä alhaisemmista kilpailuista paremmat mahdollisuudet sijoittua niille, ja laita ne mahdollisimman luonnollisesti blogin kuvaukseen.

Ja ennen kaikkea vältä avainsanojen täyttämistä. Se ei toimi, ja se saa hakusi näyttämään kamalalta.

Vastaa kysymykseen

Mikä on blogisi tarkoitus aluksi? Mihin kysymyksiin yrität vastata ja mitä yleisöä yrität palvella?

Tämä on enemmän kuin pelkkä semantiikka; tarpeiden tunnistaminen ja ratkaiseminen on jokaisen sisältömarkkinoijan ensimmäinen askel. Sen ympärille itse blogisi rakentuu, joten varmista, että blogin kuvaus vastaa ensin tärkeimpään kysymykseen.

Yhtä tärkeää on näyttää vierailijasi odottavat muutokset. Missä he ovat nyt (eli mitkä ovat heidän kipupisteensä), ja miten blogisi auttaa heitä saavuttamaan halutun lopputavoitteen? Tee tämä, niin löydät oikeat tunteelliset sanat ajaaksesi pointtisi kotiin.

Luo toimintakehotus

Mikään copywriting ei ole täydellinen ilman jonkinlaista toimintakehotusta (CTA). Sen ei tarvitse olla myyntipyyntö, mutta sen pitäisi olla kutsu lukea lisää sisältöäsi.

Koska tilaa on paljon, varmista, että toimintakehotus on ytimekäs. Lauseet, kuten “Haluatko tietää lisää?” tai “Näin” voi kannustaa lukijan toimiin rajoitetun kiinteistömäärän kanssa.

Katso ostosanojen luettelomme saadaksesi lisätietoja tästä.

Luo uteliaisuutta tai kiireellisyyttä

Ei tule koskaan olemaan tapaa vastata lukijoiden kysymyksiin 155 merkin pituudella, mutta blogisi kuvauksen päätarkoitus on saada heidät jatkamaan lukemista. Tästä syystä käytä sanoja, jotka herättävät uteliaisuutta tai kiireellisyyttä.

🔥 Empfohlen:  Luettelon kirjoittaminen: 7 vinkkiä tehokkaimpaan artikkeliin

Voit esimerkiksi tehdä erittäin kiistanalaisen kohdan blogisi kuvauksessa ja pyytää lukijaa napsauttamaan saadaksesi lisätietoja.

Voit myös väittää jotain törkeää, kuten “maailman suurin Camaron ohjekirjasto”. Joka tapauksessa olet herättänyt lukijan uteliaisuuden haluta olla tekemisissä sisältösi kanssa.

Opi kilpailusta

Jos olet epävarma, katso muita merkkejäsi ja katso, mikä niille sopii. Kokoa luettelo suosituimmista blogisivuista ja muokkaa ne sitten nähdäksesi, mikä toimii.

(Suoria esimerkkejä tästä, katso alla.)

Saatat esimerkiksi nähdä, että se, mikä resonoi yleisösi kanssa, on suoraa. Toisille se voi olla tunteisiin vetoamista.

Toiset ovat saattaneet menestyä näyttämällä, kuinka monta lukijaa heillä on.

Siitä huolimatta, älä pelkää perääntyä muiden ihmisten työstä oman blogikuvauksen luomiseksi.

Ole ytimekäs

155 merkkiä ei ole paljon tilaa. Se on melkein tasan puolet siitä tilasta, jonka saat yksittäisessä twiitissä, jossa pitkähenkiset kommentaattorit kamppailevat saadakseen asian perille.

Hyvät blogikuvaukset – ja mikä tahansa metakuvaus – ovat taidetta. Jokainen sana on tarkasteltava tarkasti, ja jokaisella lauseella on oltava tarkoitus.

Loppujen lopuksi saatat käydä läpi useita blogikuvausten iteraatioita ennen kuin osut oikeaan, joten älä pelkää tehdä A/B-testejä löytääksesi oikean istuvuuden.

Esimerkkejä upeista blogiviestien kuvauksista

Kuten Pablo Picasso on kuuluisasti sanonut: “Hyvät taiteilijat lainaavat; suuret taiteilijat varastavat.”

Vaikka et voikaan varastaa jonkun muun kuvausta, voit jäljitellä tiettyjä korkean suorituskyvyn ominaisuuksia. Jos jollakulla on kuvaus, joka todella pistää silmään, kirjoita se muistiin ja laita se pyyhkäisytiedostoon.

Jos todella haluat olla organisoitunut, luo tiettyjä luokkia herättääksesi tunteita, joita yrität välittää. Näin voit saada tarvitsemaasi inspiraatiota paljon nopeammin.

Alla on joitain hyviä blogikuvausesimerkkejä ja miksi ne toimivat.

Mashable

Skotlantilaisen konsultin vuonna 2005 perustama Mashable aloitti sivustona, joka tarjosi tekniikan perusohjeet. Siitä on sittemmin tullut monialainen blogi, joka kattaa kaiken viihteestä tieteeseen, kulttuuriin ja arvosteluihin.

Älä huoli, se käsittelee edelleen myös tekniikkaa.

Koska katettavaa aluetta on niin paljon, luulisi, että blogin kuvaus olisi ylivoimainen. Mutta se on hämmästyttävän yksinkertainen; vain viisitoista lyhyttä sanaa kuvaavat tuhansia blogiartikkeleita.

Mashable on esimerkki suuresta brändistä, joka luottaa maineeseensa myydäkseen itsensä. Sen ei tarvitse kertoa sinulle kaikkea, mitä sillä on sivustollaan, koska olet todennäköisesti nähnyt ne ennenkin.

Mutta niille, jotka eivät ole, Mashable on “globaali…viihdeyritys”. Lyhyt ja makea.

Nomadic Matt

Sen sijaan, että hän kertoisi sinulle blogeistaan, Nomadic Matt kysyy yhden yksinkertaisen kysymyksen: “Kuinka voit matkustaa paremmin halvemmalla?” Se on ajatus, jota monet meistä ihmettelevät säännöllisesti. Hänen blogikuvauksensa väittää, että hänellä on vastaus.

Huomaa, että hän myös alkaa yhdellä sanalla: “Tervetuloa!” Vaikuttaa kliseiseltä, mutta yksinkertaistettu lähestymistapa on joskus erittäin rakastettava. Se myös saa sinut tuntemaan, että blogin takana on todellinen ihminen, ei tietokone.

Joskus houkuttelevin blogitekstin kuvaus on se, jossa vain todetaan tavoite. Useimmilla bloggaajilla on blogissaan tavoite, joten miksi et olisi sen kanssa etukäteen?

Digitaalisen valokuvauksen koulu

Jokainen brändi tarvitsee pienen sosiaalisen todisteen. Se ei ainoastaan ​​tarjoa legitiimiyttä lukijoidesi silmissä, vaan se myös luo laumamentaliteettia.

Loppujen lopuksi, jos yli 5 miljoonaa ihmistä lukee Digital Photography Schoolia joka kuukausi, eikö sinun pitäisi?

DPS korostaa myös materiaalinsa lähestyttävyyttä. Voit lukea heidän resursseistaan ​​riippumatta siitä, oletko kameran ammattilainen tai vasta aloittava.

On herkkä tasapaino kirjoittaa WordPress-blogi, joka tavoittaa jatkuvasti niin monet ihmiset, mutta DPS naulaa sen. Se on blogikuvaus, jota kannattaa jäljitellä.

Opetan sinut olemaan rikas

Jos sivuston otsikko ei tee sitä puolestasi, metakuvaustunniste tekee sen varmasti. I Will Teach You To Be Rich on häpeämättä vaurauden luomisesta ja ylläpitämisestä.

Ramit Sethin blogikuvaus ei ainoastaan ​​näytä, missä hän on ollut esillä, vaan hän päättyy äärimmäiseen voimasanaan: “Rikas”. Koska se on monien tavoite, Ramit tietää, että siihen päättyminen osuu hänen lukijoihinsa.

Mutta älä unohda myös sosiaalista todistetta. Ei ole pieni tavoite päästä esille , vielä vähemmän ABC:ssä ja CNN:ssä. Jos olet myös esiintynyt tällaisissa paikoissa, laita se hakukuvaukseen!

🔥 Empfohlen:  Kasvata laadukkaita käänteisiä linkkejä 360 Learningin menestystarinan vinkeillä

Laiha Luottamuksellinen

Skinny Confidential -blogissa on vähän kaikkea: brändäystä, tarkoitusta ja tavoitteita.

Ainoa asia, jota se ei tee oikein? Sisällönkuvaustunnisteen pitäminen alle 155 merkin pituisena.

Tämä kuitenkin rikkoo sääntöjä, koska vaikka siinä on teknisesti ellipsi, se päättyy täydelliseen ajatukseen. En väitä, että sinäkin pystyt siihen, mutta se ei ole niin ärsyttävää kuin epätäydellinen lause.

Huomaa kuitenkin, kuinka The Skinny Confidential asettuu lujasti “tytöksi, joka haluaa olla paras versio itsestään”. Keneen se ei liity?

Täydellinen blogikuvaus näyttää, kuinka joku muuttuu materiaalinsa ansiosta. Skinny Confidential’s tekee sen pataisesti.

Fitbit

Jokainen, joka on koskaan yrittänyt laihduttaa, tietää, kuinka tärkeää on löytää toimivia neuvoja menestykseen. Fitbit ei tarjoa sitä vain vinkkejä ja ravitsemusneuvoja, vaan myös menestystarinoita. Heillä on myös tuoteilmoituksia, motivaatiotarinoita ja paljon muuta.

Toisin sanoen vähän kaikkea.

Fitbit ilmoittaa olevansa “yhden luukun palvelupiste”, joka kattaa kaikki terveys- ja liikuntatarpeesi. Jos näin on, miksi sinun pitäisi koskaan mennä minnekään muualle?

Fitbit-brändi auttaa varmasti piirtämään silmämunaa, mutta tämä on loistava esimerkki blogikuvauksesta joka tapauksessa. Se on arvovaltainen ja kuvaa heidän sivustolleen saapumisen arvoa.

Backlinko

Brian Dean tunnetaan yksityiskohtaisen artikkelin kirjoittamisesta yksityiskohtaisen artikkelin jälkeen yhdestä aiheesta: käänteislinkkeistä. Se on vaikea aihe, mutta hän tietää, että hänen yleisönsä tarvitsee apua.

Hänen tavoitteensa on leimattu heti kuvauksen ensimmäiseen virkkeeseen: kuinka saada käänteisiä linkkejä, jotka “muuttavat”. Hakukoneiden ensimmäisen sivun yläosaan pääseminen on Backlinkon olemassaolon syy, ja käänteiset linkit auttavat sinua viemään sinut sinne.

Tämä ei tarkoita, että hän puhuu vain käänteisistä linkeistä. Dean kattaa vähän kaikkea: sivulla SEO, sisällön luominen ja jopa sähköposti. Mutta käänteiset linkit ovat hänen leipää ja voita.

Backlinko on esimerkki markkinaraosta markkinaraon sisällä. Hän ei myöskään pelkää tätä yksinoikeustasoa; sen sijaan hän leipoo sen suoraan bloginsa metakuvaukseen. Tämän seurauksena hän on useimpien tämän aiheen hakukoneiden kärjessä.

Huuda minulle ääneen

Pinnalla näyttää siltä, ​​että Shout Me Loud on vastoin kaikkea, mitä olemme sanoneet tekevän tässä artikkelissa.

He ilmoittavat brändinsä kahdesti.

He täyttävät metakuvauksensa avainsanoilla, kuten WordPress, SEO ja “ansaitse rahaa bloggaamalla”.

Ne ylittävät myös 155 sanan merkkirajoituksen.

Joten mitä tässä on opittavaa? Tosiasia on, että ei ole olemassa sellaista asiaa kuin täydellinen blogikuvaus; joskus pitää vain rikkoa sääntöjä.

Ainoa asia, joka myy tätä blogikuvausta, on väite, joka auttaa sinua “elämään unelmaelämää bloggaamalla”. Sillä ei ole oikeastaan ​​väliä mitä muuta siinä sanotaan, sen ihmiset muistavat.

Moz

Useimmat digitaaliset markkinoijat ovat kuulleet Moz.comista (ja käyttäneet sitä). Syy mainitaan blogin kuvauksessa – he rakentavat työkaluja, jotka tekevät SEO:sta helppoa.

Mutta sitä varten ihmiset eivät tule Moziin; ne näkyvät siinä, mitä muuta blogin kuvauksessa sanotaan: yhteisö.

Jokaiselle, joka on vasta aloittamassa online-avaruutta, he kaipaavat ryhmää ihmisiä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin he. Yhteisön löytäminen on todella tärkeää, ja Moz väittää omistavansa sen.

Lisäksi he väittävät, että heidän brändinsä on sen “rakentanut”. Jos alan vain ansaita rahaa verkossa, Moz on yksi ensimmäisistä pysähdyksistäni.

Viimeiset sanat

Blogiviestisi kuvauksen optimointi ei vaadi paljon vaivaa, mutta se vaatii keskittymistä. Kirjoita hyvä kuvaus blogistasi ja yritä sitten tiivistää se 155 merkin pituiseksi.

Et ehkä koskaan kirjoita täydellistä blogikuvausta, mutta hyvällä tuurilla löydät tiesi Google SERP:n huipulle hetkessä.