Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Naurava kalmari: enemmän kuin vain söpö vesimerieläin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Naurava kalmari: enemmän kuin vain söpö vesimerieläin

Internetissä on monia sivustoja, jotka ovat erikoistuneet lähettämään linkkejä muiden sivustojen parhaisiin juttuihin. Boing Boing tekee sen. Lifehacker tekee sen. Neatorama tekee sen. Mutta yksikään niistä ei ole lähellä Laughing Squidiä monipuolisen verkkoliiketoimintamallin suhteen.

Pinnalla Laughing Squid näyttää vain yhdeltä blogilta, joka julkaisee muiden ihmisten sisältöä. Mutta jos katsot pinnan alle, näet toisen hankkeen – web-hostingin.

Yritys aloitti alun perin videotuotantoyhtiönä, joka teki dokumentteja. He tarjosivat myös jonkin aikaa julkisuus- ja web-suunnittelupalveluita. Vuosina 1996–2013 he tuottivat taiteen ja kulttuurin tapahtumien sähköpostilistaa nimeltä The Squid List. He eivät siis pelkää kastella jalkojaan monissa lammikoissa ja kokeilla uusia asioita nähdäkseen, mikä toimii ja mikä ei.

Tässä artikkelissa aiomme tutkia Laughing Squidin eri kerroksia ja tarkastella niiden monipuolista liiketoimintaportfoliota.

Lyhyt tausta

Scott Beale perusti Laughing Squidin marraskuussa 1995, ja nyt tiimiin kuuluu hänen vaimonsa Lori Dorn ja kaksi kirjoittajaa. Heidän kotipaikkansa on New York Citystä, aloitettuaan alun perin San Franciscosta, missä vuonna 1996 he alkoivat tuottaa Squid List -tapahtumasähköpostilistaa ja kalenteria (joka suljettiin vuonna 2013). Heidän Twitter-sivunsa on noussut 600 000 seuraajaan, ja heillä on 550 000 fania Facebookissa (nämä luvut voivat tietysti muuttua, ja ne ovat tarkkoja helmikuusta 2016).

Yritys aloitti alun perin web-isännöinnillä vuonna 1998 (joka teki niistä yhden vanhimmista edelleen toimivista web-hosting-yrityksistä), ja blogi ilmestyi paljon myöhemmin, vuodesta 2003 alkaen.

He ovat olleet erittäin intuitiivisia tulevien verkkotrendien suhteen, ja he ovat jo varhaisessa vaiheessa olleet tekemisissä yrityksissä, jotka olivat tuolloin tuskin tunnettuja, mutta jotka myöhemmin osoittautuivat tähdiksi. Sivustot, kuten Zendesk, Freshbooks ja Stripe. He näyttävät olevan erittäin taitavia havaitsemaan “seuraava iso asia”.

🔥 Empfohlen:  En välitä siitä, onko Asus ROG Flow Z13 kannettava tietokone vai tabletti – haluan vain sellaisen

Suunnittelija Matt Dong lahjoitti tunnusomaisen kalmarilogon monine lonkereineen Bealelle, ja se on nyt tarra monissa kannettavissa tietokoneissa. Tarrat, joita Laughing Squid myy omassa myymälässään. Siitä lisää myöhemmin.

Naurava kalmari -blogi

Lähes 1,5 miljoonaa ihmistä vierailee Laughing Squid -blogissa joka kuukausi, ja sen suosio ansaitsi sen Webby Award -palkinnon vuonna 2011. Sivusto julkaisee taiteen, kulttuurin ja teknologian aloilla kiinnostavia asioita, joita he ovat löytäneet muilta sivustoilta. Tämä voi olla mitä tahansa huvittavasta YouTube-videosta nörtti-/nörttiaiheisiin. Tai jotain, mikä on aivan outoa ja “siellä”.

Blogi on yksi niistä paikoista, joihin ihmiset, joilla on muutama minuutti aikaa, voivat käydä katsomassa uusimman hauskan videon. Nykyään Laughing Squidin blogipuoli on erillinen kokonaisuus, jossa kova fanikunta vierailee, kommentoi ja tilaa päivittäin.

Web Hosting

Web-isännöinti on suurin piirtein se, mikä pitää Laughing Squidin pinnalla, lukuun ottamatta tavallista mainontamallia, jota useimmat sivustot käyttävät. Yrityksen tämän puolen tulot auttavat rahoittamaan blogin. Edellisessä haastattelussa Scottin sanottiin sanoneen, että “isännöinti auttaa periaatteessa poistamaan blogin paineen ja sivun katseluiden jahtaamisen”. Joten antamalla sivustoasi isännöidä heidän kanssaan, ilmaiset tavallaan tukesi Laughing Squid -blogille.

Laughing Squid sanoo sivustollaan, että ne palvelevat “yksityishenkilöitä, taiteilijoita ja bloggaajia”, joten kuulostaa siltä, ​​että yritykset käännetään pois. He ovat erikoistuneet WordPress-isännöintiin, koska heillä on ollut pitkä suhde Automatticin, WordPressin takana olevan yrityksen, kanssa. He ylläpitävät aktiivisesti tätä suhdetta ja käynnistävät blogin uudelleen WordPress-alustalla vuonna 2005.

He sponsoroivat aivan ensimmäistä Wordcamp-konferenssia, ja he saivat kunnian olla yksi harvoista web-hosting-yrityksistä, joita WordPress suosittelee heidän sivustollaan. Sivua ollaan suunnittelemassa uudelleen tätä kirjoitettaessa, joten Laughing Squid ei ole enää sivulla.

Laughing Squid Web Hosting toimii Rackspacen Cloud Sites -palvelimilla, ja tämä liikesuhde alkoi vuonna 1999, jolloin Laughing Squid on yksi Rackspacen vanhimmista asiakkaista. Tämä tarkoittaa, että Laughing Squid on vain hosting-jälleenmyyjä, ei yritys, jolla on omia palvelimia. Mutta heidän ansiokseen, vaikka muut yritykset saattavat salata, että ne ovat vain jälleenmyyjiä, Laughing Squid on aina ollut erittäin avoin ja rehellinen.

🔥 Empfohlen:  Aida, Googlen tuotemarkkinointipäällikkö Tavoita enemmän jouluasiakkaita GoDaddyn ja Googlen Lue artikkelin avulla

Web-isännöinti on ehdottoman merkittävä siinä mielessä, että ne voivat tarjota erittäin tehokkaita ja erittäin anteliaita hosting-suunnitelmia erittäin alhaisella hinnalla, usein alittaen joitain kilpailevia yrityksiä. Kallein suunnitelma maksaa 96 dollaria vuodessa (8 dollaria kuukaudessa). Ei ole sopimuksia, ei velvoitteita. Pelkästään kuukausittainen järjestely, joka voidaan perua milloin tahansa ilman syytä.

Naurava kalmarikauppa

Verkkokauppa on myös yritykselle toinen tulonlähde. He myyvät varusteita, laitteita, sovelluksia ja ohjelmistoja, mikä auttaa suuresti pitämään blogia käynnissä ja auttamaan yritystä tuottamaan voittoa. Heillä on myös erillinen myymälä Noonacossa, jossa myydään T-paitoja, mukeja ja julisteita.

Verkkokauppa on kuitenkin siellä, missä kaikki toiminta on. Kauppa toimii StackCommercen avulla, joka tarjoaa alustan monille suurille verkkokaupoille. Se on periaatteessa sama kauppa kaikille, mutta jokainen sivusto muuttaa sen omiin tyyleihinsä ja väreihinsä saadakseen sen näyttämään omalta.

StackCommercen mallina on, että heidän varastonsa vaihtuu usein, ja kun jotain nousee sivustolle, se on yleensä huomattavasti alennettu sen tavallisesta hinnasta (tai niin väitetään). Jokaiselle tuotteelle asetetaan joustamaton määräaika, jonka jälkeen tuote on vanhentunut ja se korvataan toisella tuotteella.

Lyhyt selaus Laughing Squidin myymälästä paljastaa sellaisia ​​​​eklektisiä kohteita kuin kameradrone, verkkokehittäjäkurssit, kuulokkeet ja maksa mitä haluat -paketit.

Koska Laughing Squid saa jokaisesta myynnistä vain prosenttiosuuden, on luultavasti reilua sanoa, että kaupasta saatavat tulot eivät ole heille valtava summa. Heidän on luultavasti edelleen luotettava verkkopalveluun ja blogimainontaan pitääkseen valot päällä. Mutta kun heidän tilaajamääränsä kasvaa, tulee myös heidän osuutensa StackCommercen piirakasta.

Johtopäätös

Laughing Squid on loistava esimerkki yrityksestä, joka ei pelkää monipuolistaa ja kokeilla erilaisia ​​liiketoimintamalleja, kunnes löytää itselleen sopivan. Ne ovat olleet olemassa Internetin alusta lähtien ja osoittaneet, että jos et pelkää muuttua ajan mukana ja muuttua jatkuvasti joustavaksi, voit selviytyä kaikista dotcom- romahduksista, trendien muutoksista ja silti olla ykkönen. Internetin suosituimmat sivustot.

🔥 Empfohlen:  Poshmark-botit: mitä sinun tulee tietää botien käytöstä

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.