Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Navigointi myrskyssä: kuinka brändit voivat menestyä taantumassa [New Data About Consumer Spending]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Navigointi myrskyssä: kuinka brändit voivat menestyä taantumassa [New Data About Consumer Spending]

Jatkuvat varoitukset a uhkaava taantuma ja inflaatio Jatkuvasti vaikuttavien tavaroiden hintoihin, jotka sisältävät kaiken vuokrasta päivittäistavaroihin, asiat eivät ole enää huolimattomuus, vaan asia, johon kaikki kiinnittävät huomiota.

Taloudelliset muutokset tapahtuvat lähes päivittäin, joten kuluttajat reagoivat niihin. Muuttuvatko kulutustottumukset lähitulevaisuudessa, kun tavaroiden ja palveluiden kustannukset saavuttavat kaikkien aikojen ennätyksen? Yritysten päättäjien on aika kiinnittää huomiota ja varmistaa, että brändisi on valmis.

Kulutus ottaa käänteen

Tiedot lähteestä HubSpot ja muut tutkimukset osoittavat, että taantuman mahdollisuus on vaikuttanut kulutustottumuksiin kaikissa väestöryhmissä. Jatkuvat varoitukset USA:n taantumasta osoittavat, että 30 % vastaajista osti kesällä 2022 vähemmän ja kiinnitti enemmän huomiota rahankäyttöön aiempiin kuukausiin verrattuna.

Talveen 2022 siirryttäessä 30 % vastaajista ilmoitti tekevänsä vain vähän tai ei ollenkaan ostoksia taantuman varoitusten vuoksi, ja 24 % oli tunnollisempi rahankäytön suhteen kuin edellisinä kuukausina. Myös niiden vastaajien osuus, joiden kulutukseen uutinen ei ole vaikuttanut, laski 17 prosentista 13 prosenttiin.

Mitä tämä tarkoittaa? Brändijohtajien tai markkinoijien, joilla on haaste tavaroiden saamisessa hyllyiltä, ​​on aika olla luova ja pysyä yhteydessä niihin, jotka kiristävät lompakkoaan, mutta voivat silti ostaa tuotteita uuden budjetin puitteissa tai saada kunnollinen sijoitetun pääoman tuotto. Nyt on aika harkita alennuksia, alennuksia, tarjouksia tai freemium-markkinointia tarjotaksemme elämyksiä, joita nämä kuluttajat eivät voi vastustaa.

Uuden budjetin läpimurto

Brändien on otettava huomioon merkittävä kulutuksen muutos, joka voi tapahtua taantuman kolmen ensimmäisen kuukauden aikana tai tavaroiden ja palveluiden kustannusten noustessa edelleen. Kesän aikana kyselyyn vastanneista kuluttajista 64 % sanoi vähentävänsä tai jatkavansa kotibudjettiaan. Mielenkiintoista on, että tämä prosenttiosuus putosi 57 prosenttiin, ja 27 prosenttia sanoi, että heidän budjettinsa pysyy ennallaan ja vain 15 prosenttia sanoi, että se kasvaa.

🔥 Empfohlen:  Phil Hall, LXT:n kasvujohtaja - Haastattelusarja

Brändien on otettava huomioon tuotteet, jotka ovat avainasemassa, jotta ihmiset säilyttävät jonkinlaisen elämäntapansa. Vaikka yhden kyselysarjan ei pitäisi olla ainoa perusta koko markkinointistrategiasi uudistamiselle, välttämättömyystarvikkeiden tulisi olla tämänhetkinen painopiste kalliimpien tai luksustavaroiden sijaan.

Tärkeimmät asiat ovat etusijalla

Kuluttajilla on viime vuosina ollut monia syitä hillitä kulutustaan, mukaan lukien pandemia, huoli taantumasta ja elämänlaadun muutokset. Kesällä ja talvella kyselyyn vastanneet kuluttajat osoittavat, että perustarpeet, kuten aterioiden valmistukseen tarvittavat päivittäistavarat, ovat etusijalla, sen jälkeen vuokrat, asuntolainat ja asumislaskut. Tärkeimmät henkilökohtaisen hygienian tuotteet sijoittuivat kolmannelle sijalle terveydenhuollon ja lääkkeiden viimeisellä sijalla.

Vaikka viihde, ostokset ja muut tarpeettomat tuotteet ja palvelut eivät ole täysin pois listalta, ihmiset investoivat enemmän digitaaliseen tai verkkoviihteeseen kuin ulkoilemaan. Kuitenkin 9 % kyselyyn vastanneista käy edelleen baareissa ja ravintoloissa ja 16 % sijoittaa vaatteisiin ja asusteisiin.

Markkinoijien on aika luoda mielekkäitä yhteyksiä asiakkaisiin parantaakseen asiakkaiden säilyttämisprosessejaan. Tämä tarkoittaa, että kiinnitetään huomiota siihen, mitä kuluttajat ostavat ja miten he ostavat. Taantuma luo alennusmetsästäjiä, joten on erittäin tärkeää hyödyntää näitä kuluttajia. Sen sijaan, että työntäisit heidät off-brändeihin, luo mahdollisuuksia, joissa heidän rakastamansa tuotemerkit ovat hinnoittelultaan vertailukelpoisia. Tämä vahvistaa brändiuskollisuutta ja vastaa heidän tarpeisiinsa.

Kuinka nopeasti asiat palautuvat normaaliksi? Kuka oikeasti tietää? Tämä on loistava tilaisuus markkinoijille arvioida uudelleen strategioitaan ja keskittyä kuluttajien tuntemiin ja rakastamiin koeteltuihin ja oikeisiin tuotteisiin. Nosta sisältömarkkinointia, käytä porrastettuja vaihtoehtoja ja pysy kurssilla. Aseta realistisia tavoitteita, sijoita siihen, mikä toimii hyvin, kiinnitä huomiota kilpailuun, auta kuluttajia säästämään rahaa ja keskittymään uusiin kannattavuusvirtoihin.