Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Neil Unadkat, Intangles Labin perustaja ja teknologiajohtaja, neuvoo asettamaan ratkaisukehityksen etusijalle ominaisuuksien myynnin sijaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Neil Unadkat, Intangles Labin perustaja ja teknologiajohtaja, neuvoo asettamaan ratkaisukehityksen etusijalle ominaisuuksien myynnin sijaan

Tekoälyä (AI) käytetään yhä enemmän liikkuvuuden alalla parantamaan kuljetusjärjestelmien tehokkuutta, turvallisuutta ja kestävyyttä. Liikkuvuussuunnittelun tavoitteena on luoda kestäviä, tehokkaita ja kaikille käyttäjille tasapuolisia liikennejärjestelmiä. Tämä voidaan saavuttaa yhdistämällä infrastruktuurin parannuksia, politiikkamuutoksia sekä koulutus- ja tiedotusohjelmia.

Liikkuvuussuunnittelu on prosessi, jossa suunnitellaan ja toteutetaan liikennejärjestelmiä, jotka ovat tehokkaita, turvallisia ja kaikkien käyttäjien saatavilla. Liikkumisen suunnittelun ala on kasvanut viime vuosina, kun kestävien, tehokkaiden ja helppopääsyisten liikennejärjestelmien luomiseen on panostettu entistä enemmän.

MarketsandMarketsin raportin mukaan maailmanlaajuisten älykkään liikkuvuuden markkinoiden odotetaan kasvavan 66,34 miljardista dollarista vuonna 2020 173,75 miljardiin dollariin vuoteen 2025 mennessä. CAGR of 21,7 % ennustejakson aikana. Kasvua ohjaavat sellaiset tekijät kuin lisääntyvä kaupungistuminen, kestävän liikenteen tarve ja teknologian kehitys. Huomaa kuitenkin, että nämä tiedot perustuvat tiettyyn markkinatutkimusraporttiin, ja todellinen kasvuvauhti voi vaihdella tietystä lähteestä ja tiedosta riippuen.

StartupTalky: Neil, mitä palvelua yrityksesi tarjoaa? Mikä oli se motivaatio/visio, jolla aloitit?

Neil Unadkat: Intangles Lab aloitti toimintansa vuonna 2016. Intohimomme datatieteitä ja autoteknologioita kohtaan johti meidät tutkimaan On-Board Diagnostics -tietovirtoja hyötyajoneuvoista, mukaan lukien kuorma-autot ja linja-autot, mikä avasi ovet laajalle areenalle mahdollisuuksia.

Selkeä käyttötapaus on näkyvissä, ja kehitimme laitteistorajapintaamme, joka pystyy keräämään tietoja CV-alustoilta (Hymiöajoneuvot) OEM-valmistajien, polttoaineen ruiskutus- ja päästöteknologioiden välillä. Tätä täydennettiin huippumodernilla reunasta pilveen -viestintärungolla ja patentoiduilla algoritmeilla, jotka on suunnattu ennakoiviin terveysvaroituksiin, kuljettajien käyttäytymisen profilointiin, polttoaineen ryöstelyyn ja geospatiaaliseen älykkyyteen.

Visiomme on tulla globaaliksi de facto standardiksi ennustavalle tekoälylle liikkuvuudessa. Ratkaisumme keskittyvät ajoneuvon kuntoon, kuljettajien käyttäytymisen analysointiin ja tehokkaaseen toimintojen automatisointiin. Olemme omaksuneet lähestymistavan luoda digitaalisia kaksosia erikoistuneista voimansiirtotoiminnoista, kuten akun lataamisesta, moottorin jäähdytyksestä, polttoaineen ruiskutuksesta ja avustetusta ilmanottoa. Historialliset ja reaaliaikaiset tiedot auttavat toimittamaan hälytyksiä mahdollisista vioista, mikä vähentää merkittävästi ajoneuvojen rikkoutumista tiellä, mikä lisää käyttötunteja ja alentaa huolto-/korjauskustannuksia.StartupTalky: Mitä uusia palveluita on lisätty viimeisen vuoden aikana? Mikä on/ovat palvelusi USP:t?

Neil Unadkat: Julkaisimme vuonna 2022 uuden Inline Driving Scorecard -ominaisuuden, jonka avulla kaluston käyttäjät voivat seurata ja analysoida virheellisiä ajokäytäntöjä ja kannustaa hyvään ajokäyttäytymiseen. Tuloskortti antaa tarkan palautteen
vaihteiden käyttötrendejä, joutokäyntitapauksia ja muita virheellisiä ajokäytäntöjä, mikä parantaa polttoainetehokkuutta ja ajoneuvon yleistä kuntoa. Se ottaa huomioon erilaiset ajo- ja ympäristöolosuhteet sekä ajoneuvon tekniset tiedot. Laivastonhoitajat havaitsivat vaikuttavan 12–15 %:n parannuksen polttoainetaloudessa ominaisuuden hyödyntämisen myötä.

Vuosi 2022 merkitsi etenemistämme sähköautosektorin voimakkaisiin uudistuksiin. Rakensimme kattavat ominaisuussarjat pilveen integroidun etäisyyden ennustamisen ympärille. Kantaman ennustaminen on aina ollut merkittävä este sähköautojen laajalle leviämiselle, ja samalla reitillä kulkevien eri ajoneuvojen on havaittu osoittavan suurta vaihtelua akun purkautumissuhteissa (2–15 %).

🔥 Empfohlen:  8 parasta verkkokauppatyökalua myynnin nostamiseen vuonna 2023

Lisäksi digitaalisen tietojärjestelmän (DIS) arviot tyhjästä etäisyydestä (DTE) ovat erittäin epäluotettavia. Tämän seurauksena virheellisiin DTE-lukemiin perustuvat ad hoc -latausistunnot johtavat aikatauluhäiriöihin. Intanglesin alusta tarjoaa kattavat tiedot latausjaksojen määrästä siitä hetkestä lähtien, kun laitteemme on asennettu ajoneuvoon, sekä taaksepäin seurattuja tietoja siitä hetkestä, kun ajoneuvo osuu tielle. Tämä tehdään ottamalla huomioon akun hallintajärjestelmän (BMS) heikkenemistasot ajan myötä. Tarjoamme myös tarkat SOC- ja DTE-ennusteet vaihtelevat ympäristö- ja ajo-olosuhteet huomioon ottaen. Sääennusteiden lisäksi mallia on koulutettu ennustamaan moottorin vääntömomenttia, pyörien nopeutta ja auringonlasku-auringonnousutrendejä, jotka vaikuttavat LVI- ja valaistukseen. Tämä moniparametrinen lähestymistapa mahdollistaa jatkuvasti tarkat ennusteet dynaamisista ympäristöistä, liikenneolosuhteista ja reiteistä.

Keskeinen erottava tekijämme on helposti havaittavien, käyttökelpoisten oivallusten johtaminen monimutkaisista telemetrian tietovirroista, jotka on suunnattu päivittäisen kaluston johtajan KPI:iden täyttämiseen. Näillä kirjekuorilla on erittäin tarkat suorituskykytilastot (polttoaineenkulutus, matka, ajotunnit), ennakoivia vikoja koskevat hälytykset korkeimmalla tarkkuudella, diagnostiikkahälytykset yksityiskohtaisilla metatiedoilla (syyt, korjausstrategiat) ja kattavat raportit aikatauluista ja ryöstöistä.

StartupTalky: Miten liikkuvuusala on muuttunut viime vuosina ja miten yrityksesi on sopeutunut näihin muutoksiin?

Neil Unadkat: Parin viime vuoden aikana autoteollisuus on kokenut merkittäviä muutoksia. Hallituksen uusien politiikkojen ja normien käyttöönotto on helpottanut uuden ja monimutkaisen teknologian kehittämistä. Tähän kehitykseen on liittynyt myös hankaluuksia kalustooperaattoreille, koska valtavien tietomäärien ja tuntemattomien muuttujien määrä lisääntyy ajoneuvon ollessa tien päällä. Tekniikka on kehittynyt harppauksin ja vaatii toimijoilta pysymistä tahdissa.

Ratkaisumme on tarkoitettu auttamaan heitä selviytymään näistä haasteista mukauttamalla ja päivittämällä teknologiaamme viimeisimpien trendien mukaisesti. Pyrimme myös tarjoamaan heille parempaa näkyvyyttä kalustossaan ML-pohjaisten tietokäsitystemme avulla. Tämä on mahdollistanut parempaa kannattavuutta asiakkaillemme, kasvua organisaatiollemme ja uutta ja parempaa teknologiaa koko toimialalle.

Neil Unadkat: Kannustamme aina käymään interaktiivisia ja tuottavia keskusteluja loppukäyttäjien kanssa heidän kipupisteistään ja vaikeuksistaan. Pyrimme keskittämään tarjontaamme näiden keskustelujen pohjalta. Lisäksi kentällä tosi-
kalustooperaattorikumppaneidemme antama aikapalaute antaa meille tarkan näkemyksen alan viimeisimmistä trendeistä.

Mitä tulee OEM-kumppaneihimme, olemme jatkuvasti yhteydessä asiantuntijoihin ja ajatusjohtajiin, jotka vievät alaa kohti kasvua. Nämä keskustelut auttavat meitä ymmärtämään paremmin alan tulevaa ja ennustettua kehitystä.

StartupTalky: Mitä keskeisiä mittareita seuraat tarkistaaksesi yrityksen kasvun ja suorituskyvyn?

Neil Unadkat: Jos puhumme mittareista ja suorituskyvystä, haluan korostaa muutamia asioita.

  • Tuotamme jatkuvasti noin 1 00 000 ennakoivaa hälytystä kuukaudessa, mikä on mahdollistanut jopa 75 %:n vähennyksen vikatapahtumissa.
  • Seuraamme yli 400 000 litran polttoaineen ryöstöä Intian laivastoon varustetuilla laitteillamme.
  • Kuljettajien käyttäytymisen parantuminen 20–30 % seuraamalla yli 20 kuljettajan käyttäytymistä koskevaa poikkeusta.
  • Tuo noin 10-30 %:n lisäyksen omaisuuden saatavuuteen ajoneuvovikojen vähentymisen ansiosta.
  • Auttaa vähentämään ajoneuvojen ylläpitokustannuksia 5-10 %.
🔥 Empfohlen:  Luettelo Shah Rukh Khanin tukemista merkeistä | SRK:n tuotemerkkilähettiläsluettelo

Olemme nähneet ällistyttävän kasvun tulojen suhteen. Tähän päivään mennessä olemme saaneet 7 OEM-valmistajaa 11 maassa, joissa nyt toimimme. Lisäksi alustalla on jo yli 8 000 kalustooperaattoria. Rekisteröimme noin 800 kalustooperaattoria joka kuukausi ja keräämme hämmästyttävät 5 miljardia aistitietopistettä päivässä. Arvioimme viisinkertaisen kasvun vuonna 23, ja jotkut mobiilialan huippubrändeistä ovat jo rekisteröityneet asiakkaiksi.

StartupTalky: Mitkä olivat yrityksesi merkittävimmät haasteet kuluneen vuoden aikana, ja miten voitit ne?

Neil Unadkat: Kuluneen vuoden merkittävin haaste on ollut pysyä huikeiden kasvulukujemme mukana. Olemme tehneet kaikkemme ylläpitääksemme ratkaisujemme laatustandardeja ja jatkaneet samalla kasvuamme. Sen varmistaminen, että asiakkaamme saavat vain luokkansa parasta palvelua, on ollut tärkein prioriteettimme, ja sen ylläpitämiseksi olemme moninkertaistaneet resurssejamme kaikilla rintamilla. Meidän on myös täytynyt arvioida, arvioida ja harkita uudelleen joitakin strategioitamme jatkaaksemme edistystä.

StartupTalky: Hyvä palvelu on asia, josta kaikki puhuvat palvelualalla. Miten varmistat, että asiakkaasi ovat onnellisia?

Neil Unadkat: Tavoitteemme on aina ollut varmistaa, että asiakkaamme selviävät ongelmista, joilla he alun perin kääntyivät meihin. Kun nämä ongelmat on ratkaistu, suuntaamme ponnistelumme pysyäksemme markkinoiden vaihtelevien vaatimusten tahdissa vastataksemme niiden vaatimuksiin. Tämä saavutetaan päivittämällä ja uudistamalla jatkuvasti teknologiaamme ja asiakaskokemusstrategioitamme.

StartupTalky: Ulkomaiset asiakkaat – tätä useimmat palveluyritykset etsivät. Mikä on ollut kokemuksesi?

Neil Unadkat: Maailmanlaajuisesti meillä on monipuolinen valikoima autoalan toimijoita, mutta he kärsivät pääosin samanlaisista kipupisteistä. Heidän ponnistelunsa keskittyvät laivastonsa tehokkuuden lisäämiseen ja parantamiseen
näkyvyys, vältytään häiriöiltä ja toimintahäiriöiltä sekä säästetään kuluissa. Saatuaan kattavan ymmärryksen arvolupauksistamme ja ratkaisuistamme eri väestöryhmien toimijat ovat innokkaita mukauttamaan teknologiaamme.

Pyrimme olemaan maailman digitaalinen avoimen lähdekoodin ohjelmisto (OSS) kaikilla segmenteillä. Visiomme on tuoda Digital Twin -teknologian voima kaikille segmenteille ympäri maailmaa, jotta se on kaikkien saatavilla ja hyödyttää kaikkia. Samalla kun vahvistamme asemaamme Intian liikkuvuuden ekosysteemissä, uusien mahdollisuuksien mahdollisuus Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Australiassa ja APAC:ssa on erittäin lupaava. Merkittävä kehitys- ja laajennustarinamme on esimerkki Digital Twin -teknologian mahdollistaman Predictive Analyticsin pelin muuttamisesta. Jatkamme ponnistelujamme liikkuvuuden ja kuljetusten suorituskyvyn vertailuarvojen määrittelemiseksi uudelleen 23. tilikaudella.

StartupTalky: Mitä tärkeitä työkaluja ja ohjelmistoja käytät yrityksesi sujuvaan pyörittämiseen?

Neil Unadkat: Suurin osa käyttämistämme työkaluista on räätälöityjä sisäisesti, ja ne ovat hyvin integroituja täyttämään tuotteemme ydinsovellukset ja -vaatimukset. Olemme myös integroineet kolmannen osapuolen järjestelmiä sisäisiin työkaluihin
toimintoja, kuten myynti-, varasto- ja tuotannonsuunnittelu.

StartupTalky: Mitä mahdollisuuksia näet alasi tulevaisuuden kasvulle Intiassa ja muualla maailmassa? Millaista eroa markkinakäyttäytymisessä olet nähnyt Intian ja maailman välillä?

Neil Unadkat: Intian hallitus on investoinut voimakkaasti tieinfrastruktuurin parantamiseen. Odotamme myös merkittävää kasvua kaukomatkoissa ja viimeisten mailien toimituksissa. Kansakunta on omaksumassa enemmän yhteydessä olevaa ekosysteemiä voidakseen käyttää dataa ymmärtääkseen ja parantaakseen kaikkia järjestelmän elementtejä. Tiedon jakaminen vaikuttaa positiivisesti kaluston toimintaan, huoltoon, ylläpitoon, reitittämiseen, lähetykseen ja muihin ydintoimintoihin. Kun tielle tulee enemmän yhdistettyjä ajoneuvoja ja jakaa laajaa dataa, alan on määrä olla nopeimmin kasvava segmentti koneen välisten yhteyksien suhteen.

🔥 Empfohlen:  Kaikki julkistettiin Samsungin Awesome Galaxy A -tapahtumassa

Sähköajoneuvot ovat myös herättäneet kohua koko teollisuudessa, ja kestävän kehityksen ja tehokkuuden kaltaiset tekijät ovat eturintamassa. Lisäksi autonvalmistajat lisäävät jatkuvasti ponnistelujaan tarjotakseen monipuolisia tekoälypohjaisia ​​ominaisuuksia. Esimerkiksi monimutkaisia ​​kuljettajien seurantajärjestelmiä, jotka arvioivat ajokäyttäytymistä, kognitiivis-käyttäytymisprosesseja ja ajoneuvon terveydentilaa, suunnitellaan kone- ja syväoppimisalgoritmeilla.StartupTalky: Miten aiot laajentaa asiakkaita, palvelutarjontaa ja tiimipohjaa tulevaisuudessa?

Neil Unadkat: Pyrimme ottamaan laitteitamme käyttöön koko hyötyajoneuvo-segmentissä. Tämä sisältää myös voimakkaita uudistuksia sähköajoneuvoissa laajan Ambient Cognitive AI -teknologiamme avulla, joka antaa sinulle
todellisia suorituskykylukuja. Autamme organisaatioita täyttämään päästönormit CPCB – 4:n ja IUMPR-vaatimusten mukaisesti OBD-määräysten mukaisesti. Pyrimme myös tuomaan Over-The-Air (OTA) -ohjelmistopäivityksiä ECU:ihin. Autamme kalustooperaattoreita pysymään kehityksen kärjessä parantamalla monimutkaisten voimansiirtojen näkyvyyttä ja yksinkertaistamalla kaluston kunnon ja päivittäisen toiminnan analysointia.

Pysyäksemme markkinoiden massiivisen kysyntämme tahdissa meidän on ylläpidettävä kasvavaa työvoimaa, joka voi menestyä ja täyttää vaatimukset. Yli 200 %:n vuosikasvun ylläpitämiseksi laajennamme henkilöstöämme useilla tasoilla koko organisaatiossa. Laajentumissuunnitelmiemme mukaisesti aiomme laajentaa henkilöstöämme kotimaassa ja kansainvälisesti.

StartupTalky: Yksi vinkki, jonka haluaisit jakaa toisen palveluyrityksen perustajan kanssa?

Neil Unadkat: Ensisijaisena painopisteesi tulisi keskittyä ratkaisujen kehittämiseen ominaisuuksien myynnin sijaan. Niin kauan kuin organisaatiosi pystyy ratkaisemaan asiakkaan ongelmat, he ovat aina valmiita työskentelemään ja kokeilemaan yhdessä uusia ominaisuuksia ja kehitystä.

Voit lukea muut Recap’22-haastattelut täältä.