Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Neljä edullista markkinointiideaa uudelle blogille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Neljä edullista markkinointiideaa uudelle blogille

Verkkosivuston perustaminen on ylivoimaista, mutta aina jännittävää.

Rakastan sitä vaihetta, jolloin tunnet nuo ideat virtaavan ja alat asettaa itsellesi tavoitteita ja rakentaa tehtävälistoja.

Mutta aina on kysymys ensimmäisten napsautusten saamisesta, jotka vaikuttavat aina niin palkitsevalta.

Kun tiedät markkinaraon ja ennen kuin alat ansaita rahaa sivustollasi, on aina väistämätön vaihe liikenteen rakentamisstrategian selvittämisessä.

“Mistä aloitan?”

Tässä on viisi edullista markkinointiideaa uudelle blogille:

1. Määritä tuotemerkkisi ennen kuin aloitat

Yhtenäinen brändäys on ensiarvoisen tärkeää verkkosivuston menestymiselle. Olen nähnyt sivustojen tulleen tunnetuiksi omalla markkina-alueellaan 3 kuukauden sisällä julkaisusta. Se on nopeampaa kuin voi toivoa orgaanista hakuliikennettä.

Sen sijaan, että aloittaisit SEO-strategialla, aloita siitä, kuinka sinut huomataan ja muistetaan omalla markkinaraollasi.

Sekä hakukoneoptimoinnilla että bändeillä on vahvoja pitkän aikavälin etuja, mutta tunnistettava brändi on helpompi (ja nopeampi) luoda. Tässä ei tietenkään ole kyse globaalista tai kansallisesta tunnistuksesta.

Sinun tarvitsee vain tulla melko tunnetuksi kapeassa bloggaajien ja sosiaalisen median kollegoidesi piirissä, ja se riittää, että heidän yhteisönsä huomaa sinut ja sisällyttää sivustosi lukulistoilleen.

Tämä ensimmäinen sitoutunut seuraaja on sivustosi yhteisön ydin useiden vuosien ajan. He auttavat sinua linkkien luomisessa, kommentoimaan viestejäsi ja viittaavat sinuun lähipiiriesi ulkopuolella houkuttelemaan lisää ihmisiä sivustollesi.

Ja kaikki alkaa verkkotunnuksen nimen valitsemisesta ja sen tunnistamisesta, kuinka aiot sovittaa brändi-identiteettisi valitsemasi markkinaraon odotuksiin.

Nimeä on loistava ilmainen työkalu, joka auttaa tässä alkuvaiheessa. Se on uskomattoman tehokas tapa pohtia hienoa brändiä, joka heijastaa markkinarakoasi.

Anna vain avainsanasi ja valitse toimialasi ja anna työkalun luoda nimiideoita, joita voit käyttää. Jokainen tuotemerkki sisältää ilmaisia ​​logoideoita, jotka tekevät tulevan brändi-identiteetin luomisesta entistä helpompaa:

🔥 Empfohlen:  Viraalinen sisältö: Miksi jaamme joitain asioita mutta emme toisia

2. Tunnista alkuperäiset avainsanasi

Brändäyksen ohella SEO-strategia on toinen perustavanlaatuinen askel. Pohjimmiltaan mitä aikaisemmin alat työstää jompaakumpaa tai molempia, sitä nopeammin näet tuloksia.

Käynnissä on loputon keskustelu siitä, kuinka nopeasti orgaaninen liikenne voi alkaa saapua sivuston käynnistämisen jälkeen.

Älä luota keneenkään, joka väittää alkaneensa nähdä napsautuksia maksuttomista hakupaikoista kahden viikon tai jopa kuukauden sisällä. Vaikka kuluttaisit tuhansia dollareita uuden sivustosi optimointiin, Google tarvitsee aikaa alkaakseen luottaa siihen tarpeeksi voidakseen suositella käyttäjilleen.

Ja koska tässä oppaassa keskitymme budjettiystävällisiin menetelmiin, sovitaan vain, että yllä oleva skenaario ei kuulu tämän artikkelin soveltamisalaan.

Silti voit nähdä vakaata orgaanista liikennettä kolmen kuukauden sisällä sivuston käynnistämisestä, jopa rajoitetulla budjetilla.

Tärkeintä tässä on soveltaa tarkasti kohdennettua lähestymistapaa sisältöstrategiaasi.

Tarvitset avainsanoja, jotka voivat lähettää napsautuksia ilman liian kovaa kilpailua.

SE Ranking tarjoaa hienon avainsanageneraattorin, joka arvioi jokaisen hakukyselyn sen perusteella, kuinka helppoa tai vaikeaa on sijoittua 10 parhaan joukkoon. Valitse uudelle sivustolle avainsanat, joiden vaikeusaste on enintään 5:

WebCEOn Content Assistant -työkalu tarjoaa selkeät ohjeet näiden avainsanojen hyödyntämiseen jokaisella sivulla parhaan mahdollisen hakukoneoptimoinnin saavuttamiseksi:

Lisäksi se on hyvä idea käyttää Tekstin optimointi ymmärtääksesi paremmin valitsemiasi avainsanoja. Työkalu käyttää semanttista analyysiä taustalla olevien käsitteiden tunnistamiseen ja auttaa sinua rakentamaan syvempää sisältöä:

Työkalu arvioi myös sisältösi tunnistaakseen, kuinka hyvin se on semanttisesti optimoitu.

Hakukoneoptimointi on jatkuvaa ja loputon prosessi mutta vankan perustan luominen on ratkaisevan tärkeää pitkän aikavälin menestykselle.

3. Sijoita sosiaalisen median mainoksiin

Mainonta sosiaalisessa mediassa on loistava tapa tuottaa nopeaa liikennettä pienellä budjetilla. Olen nähnyt (ja tehnyt) onnistuneita sosiaalisen median mainoskampanjoita 10 dollarin päiväbudjetilla.

Mutta nopea liikenne ja tilaajat (tai jopa myynti) eivät ole ainoa hyöty sosiaalisen median mainosten näyttämisestä. Monet ihmiset eivät ymmärrä käynnissä olevien sosiaalisen median mainoskampanjoiden pitkän aikavälin potentiaalia: Sinä panostat dataan.

🔥 Empfohlen:  5 päätöstä sosiaalisen median markkinointikampanjoistasi vuonna 2012

Muutaman kuukauden sosiaalisen median mainosten jälkeen voit aloittaa uudelleenmarkkinoinnin niille, jotka vierailivat sivustollasi, mutta eivät tulleet asiakkaaksesi. Tarvitset vain asenna Facebook-pikseli heti sivustosi julkaisun jälkeen.

Houkuttelevien sosiaalisen median mainosten luominen voi viedä jonkin aikaa kokeilemalla erilaisia ​​muotoja ja medioita. Luovuus helpottaa tätä vaihetta tarjoamalla sinulle ilmaisia ​​malleja ja ideoita sivustosi ja/tai tuotteesi sijoittamiseen videomainokset.

Sen avulla on myös helppoa luoda erikokoisia mainoksia (käytä niitä uudelleen eri sosiaalisen median kanavilla) ja tehdä yhteistyötä freelancerien kanssa:

Toinen mahdollinen tapa hyödyntää sosiaalisen median mainoksia blogimarkkinoinnissa on herättää niiden ihmisten huomio, jotka voivat linkittää sisältöösi, kuten muiden bloggaajien ja toimittajien. Tässä tapauksessa kohdistuksesi sisältää kaikenlaisia ​​ammattinimikkeitä, kuten “kirjoittaja”, “toimittaja” jne.

Tämä taktiikka on loistava tapa mainostaa lyijymagneettiasi tai esitellä uutisarvoasi toimittajille, jotka saattavat pitää sen tarpeeksi siistinä linkitettäväksi.

Uutisarvoisesta sisällöstä puheen ollen…

4. Pidä silmällä markkinaraon trendejä ja uutisia

Yksi suurimmista onnistumisista henkilökohtaisessa blogissani on NY Timesin lainaus.

Ja se tapahtui, kun blogini oli vasta noin 6 kuukautta vanha.

Olin jo melko tunnettu alalla, mutta en tietenkään sen ulkopuolella.

NY Timesin linkillä oli valtava vaikutus liikenteeseeni, ja pitkällä aikavälillä se lähetti paljon lisää linkkejä tälle sivulle ja auttoi parantamaan koko sivustoni orgaanista sijoitusta.

Joten kuinka saavuttaa tällainen menestys yhdellä sisällöllä?

Ensinnäkin, sitä ei koskaan tapahdu, jos luovutat yhden artikkelin jälkeen. Sinun täytyy jatkaa yrittämistä.

Silloin ajankohtaisten uutisten ja trendien käsitteleminen on hieno idea. Se, että peittää sen ensimmäisenä, auttaa. Ainutlaatuisen asiantuntemukseen perustuvien alkuperäisten kommenttien tarjoaminen on toinen hieno sisältö.

Voit tehdä molemmat.

Eräs hieno esimerkki hyvin tehdystä tekniikasta on Barry raportoi Googlen ohjeiden muutoksista.

Visualointi on hieno työkalu, joka voi auttaa sinua saavuttamaan saman asian. Tunnista tärkeät viiteoppaat ja käytännöt omalla markkina-alueellasi ja määritä seuranta, jotta voit raportoida muutoksista ensimmäisenä.

🔥 Empfohlen:  Semrush Black Friday 2022 -tarjoukset: 3 rajoitetun ajan tarjousta voimassa nyt [Up to $695 Savings!]

Johtopäätös

Lopuksi haluat käynnistää yksinkertaisesti. Yritä minimoida kaikki: Valitse minimalistinen sivustoteema, luo helppo navigointi ja lyhennä myyntisuppiloasi.

Jos myyt palveluita uuden sivustosi kautta, harkitse liidien antamista soittaa heti, ilman lomaketta. Jos olet rakentamassa sähköpostilistaa, kerää mahdollisimman vähän tietoja. Jos haluat lukijasi rekisteröityvän foorumillesi, ota sosiaalinen kirjautuminen käyttöön.

Mikään yllä olevista liikenteen rakentamismenetelmistä ei ole pikakuvakkeita. Ne kaikki tarjoavat pitkän aikavälin etuja sen sijaan, että keskittyisivät vain nopeisiin voittoihin. Tämä on tarkoituksellista, koska ihannetapauksessa haluamme kaikella, mitä teemme, edistääksemme blogimme tulevaa hyvinvointia.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: