Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Netflix ei toimi? 11 tapaa korjata Netflix-ongelmia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Netflix ei toimi? 11 tapaa korjata Netflix-ongelmia

Kun saat mahdollisuuden levätä ja katsoa elokuvaa, viimeinen asia, josta haluat huolehtia, on se, että Netflix ei toimi. On kuitenkin käynyt ilmi, että on monia syitä, miksi Netflix ei lataudu.

Tätä silmällä pitäen olemme koonneet luettelon yleisimmistä Netflix-ongelmista. Ja mikä tärkeintä, se sisälsi vianetsintäratkaisuja, joiden avulla saat Netflixin takaisin toimimaan. Ennen kuin sukeltaamme niihin, sinun tulee kuitenkin tehdä muutamia asioita.

Tarkista ensin, onko Netflix poissa

Ennen kuin keskustelemme mahdollisista syistä, joiden vuoksi Netflix-sovellus ei toimi, olipa kyse siitä, että se ei lataudu ollenkaan tai kaatuu satunnaisesti, meidän on keskusteltava yhdestä tärkeästä ensimmäisestä askeleesta, joka sinun tulee ottaa: tarkistaa, onko Netflixillä toimintaongelmia. Jos Netflix ei toimi, et voi tehdä mitään ongelman korjaamiseksi.

Ensimmäinen paikka, jossa voit käydä tarkistamassa alustan tilan, on Netflixin ohjekeskuksen sivu. Tietysti voit myös suunnata X:ään (entinen Twitter), etsiä “Netflix down” ja katsoa, ​​valittavatko muut ihmiset – Netflixin kaltaisen suositun palvelun avulla joku varmasti ilmaisee tyytymättömyytensä.

Muita verkkosivustoja, jotka voivat auttaa sinua selvittämään, onko muilla Netflix-ongelmia alueellasi, ovat mm Alasilmaisin ja IsItDownRightNow. Jos kaikki on kunnossa eikä Netflixissä ole mitään vikaa, tekninen ongelma on todennäköisesti sinun.

Nyt kun se on selvitetty, katsotaan, mitä voit tehdä Netflix-ongelmien korjaamiseksi.

1. Netflix-sovelluksesi kaatuu jatkuvasti

Se on tapahtunut meille kaikille: yksi suosikkisovelluksistasi alkaa yhtäkkiä kaatua aina, kun yrität käyttää sitä. Kun alkuperäinen paniikki on laantunut, voit korjata ongelman muutamalla toimenpiteellä, mutta paljon riippuu käyttämästäsi laitteesta.

Älypuhelinten käyttäjien tulee aloittaa pakottamalla Netflix-sovellus pysäytettyä. Jos se ei vieläkään toimi, yritä sammuttaa puhelin ja käynnistää se uudelleen. Ja jos se ei vieläkään toimi, sinun on poistettava sovellus ja asennettava se uudelleen sovelluskaupasta. Sama menetelmä pätee, jos käytät digisovitinta.

Jos käytät Netflixiä älytelevisiossasi, et ehkä voi poistaa sovellusta. Yritä sen sijaan kirjautua ulos Netflixistä Smart TV:ssä, tyhjentää välimuisti ja kirjautua sitten uudelleen sisään. Tai jos käytät Netflix-sovellusta Windowsissa, yritä poistaa virustorjuntaohjelmisto käytöstä. Monet tietoturvaohjelmistot häiritsevät palvelua.

2. Näet Netflix-virheen 12001 Androidissa

Monet Android-käyttäjät valittavat näkevänsä virhekoodin 12001, kun he käyttävät sovellusta laitteissaan. Tämä ongelma vaivaa sekä älypuhelimia että tabletteja.

Virhekoodi 12001 johtuu laitteesi vanhentuneista tiedoista. Sinun on päivitettävä tiedot, jotta Netflix-sovellus toimii taas. Mutta miten tiedot päivitetään? No, on olemassa muutamia tapoja edetä asioissa.

Yritä ensin sammuttaa laite ja käynnistää se sitten uudelleen. Kyllä, taikatemppu, joka saa laitteet ja ohjelmistot toimimaan. Varmista, että laitteesi on sammutettu kokonaan, käynnistä se sitten uudelleen ja kokeile Netflixiä.

🔥 Empfohlen:  7 tapaa minimoida käynnistyksesi kustannukset

Jos tämä ei auta, meidän on tyhjennettävä Netflix-sovelluksen tiedot. Avaa Android, siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset > Sovellukset, vieritä alas ja napauta Netflix. Siirry Netflix-alivalikosta kohtaan Varastointi, napauta sitten Puhdas data ja Tyhjennä välimuisti. Kokeile Netflixiä uudelleen ja katso, jatkuuko ongelma.

Jos sinulla on muita tämän kaltaisia ​​ongelmia, katso opas Netflix-virhekoodien korjaamiseksi.

3. Et voi ladata Netflix-sisältöä

Vuonna 2016 Netflix alkoi vihdoin tarjota käyttäjille tapaa ladata sisältöä offline-katselua varten. Tämä tarkoittaa, että voit ladata TV-ohjelmia ja elokuvia ennen pitkää matkaa tai jos tiedät matkustavasi alueelle, jolla on huono Internet-peitto. Valitettavasti tämä ominaisuus ei aina toimi moitteettomasti. Jos sinulla on vaikeuksia ladata sisältöä, voit suorittaa muutaman vaiheen.

Ensinnäkin, jos käytät murtunutta iPhonea tai juurtunutta Android-laitetta, voit lopettaa heti. Ominaisuus ei toimi.

Toiseksi, varmista, että käytössäsi on vähintään Android 4.4.2 tai iOS 8, että sinulla on uusin versio Netflix-sovelluksesta ja että puhelimessasi on riittävästi tallennustilaa. Tarvitset myös uusimmat ohjelmistoversiot Windows 10- tai Windows 11 -tietokoneellesi, Amazon Fire -tabletille tai Chromebookille.

Huomaa myös, että jotkin nimikkeet eivät yksinkertaisesti ole ladattavissa, ja huomaat tämän, jos sinulla on lataukset -kuvaketta otsikkosivulla.

Jos mikään muu epäonnistuu, yritä asentaa Netflix uudelleen.

4. Näet Netflix-virheen 1012 iOS:ssä

Virhe 1012 on rajoitettu yksinomaan iPhone-käyttäjiin. Se viittaa verkkoyhteysongelmaan – Netflix-sovelluksesi ei saa yhteyttä Netflix-palvelimiin.

Voit yrittää korjata ongelman suorittamalla joitain yksinkertaisia ​​vianetsintävaiheita. Kokeile esimerkiksi käynnistää sovellus uudelleen, käynnistää laite uudelleen ja käynnistää kotiverkko uudelleen.

Jos mikään näistä ratkaisuista ei toimi, sinun on nollattava Netflix-sovellus iOS-asetusvalikosta. Mene Asetukset > Netflix ja vaihda Nollaa päällä.

Varmista, että suljet kaikki olemassa olevat Netflix-istunnot siirtymällä sovelluksen vaihtajaan, pyyhkäisemällä ylös Netflix-sovelluksessa ja käynnistämällä Netflix uudelleen. Sinun on syötettävä kirjautumistietosi uudelleen. Jos tämä ei auta, sinun tulee myös yrittää asentaa Netflix-sovellus uudelleen.

5. Näet työpöydällä mustan näytön

Jos käytät Netflixiä Windowsissa tai macOS:ssä, saatat kohdata mustan näytön aina, kun yrität toistaa videota.

Tällä ongelmalla on kuusi ensisijaista syytä:

 • Keksit: Yritä tyhjentää selaimesi evästeet. Tarkat ohjeet vaihtelevat selaimesta toiseen, mutta vaihtoehdon löydät yleensä kohdasta asetukset valikosta.
 • Silverlight: Microsoft laski Silverlightin arvoa useita vuosia sitten (vaikka laajennuksia on edelleen saatavilla joihinkin selaimiin). Jos se on edelleen asennettuna järjestelmääsi, se voi estää videon toiston, ja sinun on poistettava se.
 • Virustorjunta: Jotkut virustorjuntaohjelmistot eivät toimi kunnolla Netflixin kanssa. Yritä poistaa käyttämäsi suojausohjelmisto väliaikaisesti käytöstä.
 • Kuljettajat: Varmista, että tietokoneesi grafiikkaohjain on ajan tasalla. Päivitä kaikki ohjaimet samalla kun olet siinä.
 • Selainlaajennukset: Yksi selaimeesi asennetuista laajennuksista saattaa estää Netflixiä näyttämästä sisältöäsi. Kokeile poistaa ne käytöstä yksitellen ja sulkea ne pois Netflixistä uudelleen. Kun huomaat sen, poista ongelmia aiheuttava selainlaajennus. Haluat ehkä myös tutkia, kuinka Chromen komponentit voivat rikkoa Netflixin.
 • Selaimen käyttöoikeudet: Selaimellasi ei ehkä ole oikeutta käyttää Netflixiä, joten yritä käyttää sovellusta järjestelmänvalvojana.
🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä rahaa 3D-tulostimella

6. Liian monet käyttäjät katsovat Netflixiä

Netflix tarjoaa porrastettuja hintasuunnitelmia, ja Netflixiä samanaikaisesti katsovien ihmisten määrä riippuu valitsemastasi. Huippusuunnitelma on rajoitettu neljään henkeen, ja siihen voidaan lisätä enintään kaksi ylimääräistä jäsentä, jotka eivät asu kanssasi.

Jos näet viestin, jossa lukee “Netflix-tilisi on käytössä toisella laitteella. Lopeta pelaaminen muilla laitteilla jatkaaksesi” tai “Liian monet ihmiset käyttävät tiliäsi juuri nyt”, tämä on ongelmasi. Voit lopettaa kaikki olemassa olevat istunnot siirtymällä kohtaan Tili > Asetukset > Kirjaudu ulos kaikista laitteista. Tämä voi kestää jopa kymmenen minuuttia

Vähemmän radikaalia ratkaisua varten voit nähdä, kuka käyttää Netflix-tiliäsi menemällä osoitteeseen Tili > Asetukset > Viimeisimmät laitteen suoratoistotapahtumat nähdäksesi luettelon nykyisistä istunnoista. Luettelo auttaa sinua tunnistamaan verkossa olevat käyttäjät. Voit ehkä saada toisen heistä kirjautumaan ulos.

Huomaa, että voit tarkistaa, kuinka monta samanaikaista näyttöä nykyinen suunnitelmasi sallii menemällä osoitteeseen Tili > Sopimuksen tiedot.

7. Et voi kirjautua sisään Netflixiin

Ilmeinen ratkaisu tässä on nollata salasana. Ja jatkossa muista käyttää salasananhallintaohjelmaa, jonka pitäisi estää sinua syöttämästä salasanoja väärin. Salasanojen hallintaohjelmat on helppo järjestää, joten tehtävän ei pitäisi olla niin pelottava.

Kannattaa kuitenkin tarkistaa sähköpostisi ennen kuin painat nollauspainiketta. Jotain pahempaa saattaa olla pelissä. Aavistamattomien käyttäjien Netflix-kirjautumistiedot vaihtavat kädet merkityksettömiin rahasummiin pimeässä verkossa. Ne ostavat usein ihmiset, jotka eivät voi luoda Netflix-tiliä omassa maassaan.

Jos Netflix havaitsee epäilyttävää kirjautumiskäyttäytymistä, se estää tilisi ja lähettää sinulle sähköpostin, jossa neuvotaan luomaan uusi salasana. Muista, että jos Netflix-tilisi on hakkeroitu, sinun on vaihdettava salasanasi kaikissa muissa sovelluksissa tai palveluissa, joissa olet käyttänyt samoja tunnistetietoja.

8. Netflix ei lataudu

Mitä voit tehdä, jos Netflix ei lataudu? Jos kohtaat pyörivän punaisen ympyrän, joka on juuttunut tiettyyn prosenttiosuuteen, voit kokeilla muutamia vinkkejä:

 • Sulje Netflix-sovellus ja käynnistä se uudelleen.
 • Käynnistä laite uudelleen.
 • Kirjaudu ulos Netflix-tililtäsi ja kirjaudu takaisin sisään.
 • Käynnistä reititin uudelleen.
 • Päivitä Netflix-sovellus.
 • Kirjaudu ulos Netflixistä kaikilla laitteillasi.
 • Asenna Netflix-sovellus uudelleen.
 • Käytä VPN:ää ISP:n rajoitusten kiertämiseen.
🔥 Empfohlen:  "Lisää omasi" -tarra ei toimi Instagramissa? Näin voit korjata sen

9. Netflix ei toimi älytelevisiossasi

Joihinkin älytelevisioihin sisäänrakennettu Netflix-sovellus on tunnetusti vähemmän luotettava kuin pöytätietokone-, mobiili- ja digiboksiversiot. Useimmiten tämä johtuu television sisäisen laitteiston puutteista sen sijaan, että se olisi itse Netflixin ongelma.

Samsungin älytelevisiot ovat erityisen ongelmallisia; he käyttävät talon sisäistä Linux-pohjaista Tizen-käyttöjärjestelmää Roku OS:n tai Android TV:n sijaan.

Jos Netflix ei toimi Samsung-älytelevisiossasi, voit kokeilla muutamia asioita.

Ensinnäkin irrota televisio seinästä, odota 30 sekuntia ja kytke se sitten takaisin. Kokeile seuraavaksi sammuttaa Samsung Instant On – jotkut käyttäjät huomasivat tämän ominaisuuden häiritsevän asennettuja sovelluksia, mukaan lukien Netflixiä.

Jos mikään muu epäonnistuu, yritä palauttaa tehdasasetukset television asetusvalikosta. Valitettavasti menetät kaikki asetukset ja tiedot. Käytä tätä siis vain viimeisenä keinona.

10. Netflixin surullisen “odottamaton virhe”

Yksi yleisimmistä Netflix-virheistä on “Odottamaton virhe”. Tuntuu, että Netflix tekee “hups” kasvot ja kohauttaa olkapäitään, jolloin sinun tulee käsitellä ongelmaa. Viesti ehdottaa, että lataat sivun uudelleen ja yrität uudelleen.

Jos saat tämän virheen televisiossasi, suosittelemme, että suljet sovelluksen ja käynnistät Netflixin uudelleen. Jos se tapahtuu puhelimessasi, pakota sovellus sulkemaan ja käynnistämään se uudelleen. Jos näin tapahtuu selaimessasi, paina päivityspainiketta. Jos tämä epäonnistuu, tyhjennä evästeet, välimuisti ja historia Chromesta tai käyttämästäsi selaimesta.

11. Netflix-virhekoodi NW-2-5 konsolissasi tai älytelevisiossasi

Jos käytät älytelevisiota Netflixin katseluun tai suoratoistoon Xboxin, PlayStationin tai Rokun kautta, olet saattanut nähdä ärsyttävän virhekoodin, joka ei anna Netflixin latautua. Onneksi Netflix NW-2-5 -virhekoodin korjaaminen on suhteellisen helppoa. Ensimmäinen ja ilmeinen vaihtoehto on käynnistää laite uudelleen – yleinen ensimmäinen askel teknisten ongelmien korjaamiseen.

Jos Netflix ei vieläkään toimi, voit käynnistää reitittimen uudelleen irrottamalla sen, odottamalla minuutin ja kytkemällä sen takaisin. Kun Internet-yhteys on palautettu, kokeile Netflixiä uudelleen ja katso, onko ongelma poistunut. Voit jopa viedä asioita pidemmälle tarkistamalla laitteesi DNS-asetukset.

Toimiiko Netflix-tilisi taas?

Tutkimuksemme perusteella nämä ovat yleisimmät ongelmat, joita ihmisillä on Netflixin kanssa. Noudattamalla vianetsintävinkkejämme toivomme kuitenkin, että Netflix toimii nyt taas ja voit palata suosikkiohjelmiesi katseluun.

Table of Contents