Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Netflix Recommendation Engine – Kuinka Netflix käyttää Big Dataa ja Analyticsia suositellakseen sinulle suosikkiohjelmiasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Netflix Recommendation Engine – Kuinka Netflix käyttää Big Dataa ja Analyticsia suositellakseen sinulle suosikkiohjelmiasi

Viihde on luultavasti yhtä vanhaa kuin ihmisten aikakausi. Olemme löytäneet erilaisia ​​tapoja viihtyä. Joitakin lähteitä ovat tanssi, laulaminen, leikkiminen, mutta tunnetuimpia ja yleisimmin hyväksyttyjä viihdemuotoja ovat elokuvat, teatterit ja elokuvat.

Tällä 2000-luvulla, kun Internet tunkeutuu kaikkiin toimialueisiin, se ei ole poistunut viihdealalta sellaisenaan. Se on nostanut verkkotunnuksen sellaisille korkeuksille, että on luultavasti vaikea palata alkuun. Maailman suurin viihteentarjoaja on Netflix. Se käyttää teknologiaa suuriin korkeuksiin ja suuriin tuloihin.

Oli vanha elokuva, jossa oli dialogia, jossa päähenkilö sanoo “Elokuva toimii vain, kun siinä on kolme elementtiä, Entertainment, Entertainment ja Entertainment”. No, meillä katsojilla saattaa olla houkutus sanoa, että kyllä, se on totta, mutta onko se edelleen sama 2000-luvulla? Vastaus voi olla hieman enemmän kuin vain viihdettä. Se voi sisältää tarjouksia, markkinointia ja paljon muuta. Mitä vielä kysyt? Big data, tekoäly, koneoppiminen.

Netflix, ensisijainen viihde-isäntä, huolehtii viihdetarpeistasi. Sukellaan syvälle ymmärtääksemme, kuinka Netflix käyttää suositusmoottoriaan ja kuinka se on yhdistänyt tämän supertekniikan saavuttaakseen uusia korkeuksia.

Pieni esipuhe Netflixistä
Henkilökohtaista viihdettä/sisältöä Netflixissä
Netflixin dataanalyysi
Netflixin suositusmoottori
Netflixin Business Verticals
Joitakin faktoja Netflixistä, jotka saattavat kiinnostaa sinua
FAQ

Pieni esipuhe Netflixistä

Netflix on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, TV-sarjoja, ohjelmia, animea, dokumentteja ja paljon muuta. Kuten mainittiin, se on suoratoistopalvelu, joten sitä voi käyttää kaikilla mahdollisilla laitteilla. Voit suoratoistaa Netflixiä virallisen verkkosivuston tai sen Android- tai IOS-sovelluksen kautta.

Voit virittää sen välittömästi verkossa osoitteessa netflix.com henkilökohtaisella tietokoneellasi tai millä tahansa Internetiin yhdistetyllä laitteella, joka tarjoaa Netflix-sovelluksen, mukaan lukien älytelevisiot, älypuhelimet, tabletit, suoratoistomediasoittimet ja pelikonsolit. Se on kuukausittain tilattu palvelu, joka sinun on lunastettava kuukausittain.

Netflixistä löytyy aina jotain katsottavaa. Niin paljon, että siinä on täysi kirjasto viihdettä. Se on suunniteltu laajasti tarjoamaan tilaajilleen paras viihdekokemus. Tästä syystä Netflix on maailman tunnetuin suoratoistoalusta.

Saatat ihmetellä, että viihde on huippuluokkaa Netflixissä, mutta on vielä yksi asia, johon se kiinnittää valtavasti huomiota. Asia ei ole kauhistuttava, mutta siitä ei usein puhuta paljon. Tämä yksi näkökohta on tämän laajasti rakennetun henkilökohtaisen kirjaston kirjasto ja koko hallinta.

Netflix on vuosien ajan pystynyt tarjoamaan yksilöllisiä sisältösuosituksia jokaiselle tilaajalleen. Miten se tekee sen? Mikä taika sen takana on? paljastakaamme se.

Henkilökohtaista viihdettä/sisältöä Netflixissä

Muutaman viime vuoden aikana Netflixistä on tullut viihdeelokuvia ja -ohjelmia nauttivien ihmisten suosikkikohde. Netflix aloitti nöyränä DVD-vuokrausyritys ja se muuttui myöhemmin joksikin täysin erilaiseksi tekniikan tultua voimaan.

Voimme nähdä Netflixin valtavan tilaajakunnan todisteena työstä ja kasvusta. Yksi tämän kasvun tärkeimmistä elementeistä on personoitu sisältö. Tämä ratkaiseva tekijä on Big Datan ja tekoälyn taustalla oleva voimavara.

Netflix ei toimi vain sisällön, elokuvien, TV-ohjelmien ja viihteen hallinnassa, vaan sillä on myös paljon muuta dataa käsiteltävänä. Siinä on käyttäjien näkemyksiä, heidän tietojaan ja käyttötottumuksiaan sekä kaikkea heihin liittyvää ja tietysti “meitä”.

🔥 Empfohlen:  Kuinka kirjoittaa hyvä kirjakuvaus Amazonissa

Tiedonhallintaosuus ei ole ollenkaan helppoa, varsinkin kun joutuu jatkuvasti muuttumaan sopeutumaan ympäristöönsä. Netflix tekee sen niin hyvin, ei ihme, että se käyttää Big Dataa valtavien hyödyllisten tietojen hallintaan ja ymmärtämiseen.

Jos näemme kaavion Netflixin jäsenyydestä ja tilauksista, voimme nähdä kauniin noususuunnan kuuhun. Syynä on sen personoidut palvelut ja paras käyttöliittymä, joka on saatavilla koko maailmassa.

Tämän suoratoistojättiläisen tulot ovat myös samanlaiset kuin sen tilaajakunnan. Se on kasvanut jyrkästi ja tasaisesti. Syynä on epäilemättä tehokkuus.

Kun se aloitti DVD-vuokrauspalveluna, se oli melko yksinkertainen videoiden tarjoaja. Se käytti sähköposteja tarjotakseen DVD-kopioita sisällöstä. Se tapahtui vuonna 2010, jolloin Netflix harkitsi brändin uudistamista ja kehittyneemmän teknologian käyttöä apuvälineenä. He alkoivat suoratoistaa verkossa, ja heidän keräämänsä tiedot kasvoivat moninkertaiseksi. Tämä on Netflixin vuosipäivä dataohjautuvana yrityksenä. Se on ollut datapohjainen jo alusta alkaen.

Heidän “Data Analytics” -tiiminsä työskentelee erittäin tiiviisti yrityksen päättäjien kanssa. Datatiimillä on hyödyllisiä oivalluksia, mittareita, ennusteita ja analytiikkaa, jotta kaikki voivat työskennellä tehokkaasti. Heidän on tehtävä erittäin tiivistä yhteistyötä tuotetiimien, sisältötiimien, studio- ja markkinointitiimien ja kaiken kaikkiaan liiketoiminnan kanssa.

Kerättyjen tietojen avulla heidän on suoritettava konteksti-analyysi antaakseen käsityksen heidän liiketoiminnastaan, kumppaneistaan ​​ja tietysti heidän tilaajistaan ​​tai jäsenistään. Tämä rikastuttaa myös Netflixin kokemusta.Netflixin dataanalyysi

Kun käsittelet valtavia tietomääriä, tehokkaasta tiedonhallinnasta tulee menestyksesi syy ja välttämätön edellytys. Netflixillä data-analytiikka on jokaisen heidän tekemänsä työn selkäranka. Se on mittari, jolla he mittaavat sijaintinsa. Se on perusta tietää, missä he ovat ja mihin he ovat menossa. Täältä Netflix löytää ja kokeilee, se on myös paikka, jossa he ratkaisevat olemassa olevia ongelmia.

Jopa DVD-ajoista lähtien ne ovat ensin dataohjattu yritys ja sitten kaikki muu. He ovat alusta alkaen kasvattaneet tietoosastonsa aina silloin tällöin uusiin korkeuksiin.

Netflixin kasvaessa tarve hallita dataa tehokkaasti kasvoi myös. Jokainen päätös perustuu sen takana oleviin tietoihin. Jos olet kiinnostunut missä tahansa maailmassa, tarvitset tietoja voidaksesi tehdä parhaan mahdollisen työsi. Netflix tekee sen ja tekee sen melko tehokkaasti.

Netflixin Data Science and Engineering on ensisijaisesti ja ylivoimaisesti suunnattu streaming-liiketoiminnan eri osa-alueiden parantamiseen. Kaikkien muiden roolien joukossa tutkimussovellukset kattavat monia aloja, kuten Netflixin personointialgoritmit, sisällön arvonmäärityksen ja optimoinnin tulevaa suoratoistoa varten.

Maksimoidakseen Netflixin tutkimuksen jo ennestään suuren vaikutuksen he eivät keskitä tutkimusta erilliseen organisaatioon. Sen sijaan he tekevät sen kokonaan muissa osastoissa. Heillä on monia ryhmiä, jotka tekevät tutkimusta yhteistyössä yritysryhmien, suunnittelutiimien ja muiden tutkijoiden kanssa. Tämä mahdollistaa tiiviimmän kumppanuuden tutkijoiden ja liike-elämän välillä kaikilla osa-alueilla.

Tämän lisäksi samaa metodologista aluetta tai liiketoiminta-aluetta koskevaa tutkimusta jaetaan ja korostetaan keskustelu- ja keskustelufoorumeilla työn ja sen vaikuttavuuden vahvistamiseksi.

Mitä tulee mieleen, kun ajattelemme big dataa ja Netflixiä? Useammin luulisi, että sillä on jotain tekemistä sisällönsuositusalgoritmin tai henkilökohtaiseen laitteellesi suoritettavan suoratoiston kanssa. Kyllä, olet oikeassa useimmissa aisteissa, nämä kaksi aihetta ovat tärkeimmät tekijöitä datatutkimuksessa ja analytiikan kannalta, mutta niitä on enemmänkin.

🔥 Empfohlen:  Onko vaihtoehtoinen teksti Googlen sijoitustekijä?

Molemmat ovat olennainen osa, mutta koko kuvassa on muutakin. Joten lisätietoa käytetään “tekemään kokemuksesta entistä parempi”. Data liittyy paljon kysymyksiin, kuten “Mikä sisältö tekee asiakkaamme tai jäsenemme eniten iloiseksi” tai “Millä aloilla Netflix voi tehdä yhteistyötä tarjotakseen 360 asteen viihdettä”.

Data ratkaisee ongelman löytää tuotteelle sopivat markkinat kaikilla markkinoilla. Mikä puolestaan ​​parantaa Netflixin käyttökokemusta kokonaisuudessaan.

Netflixin suositusmoottori

Kuten aiemmin keskustelimme, data on polttoainetta Netflixin sujuvuudelle ja mukavuudelle. Motiivina on jatkuvasti parantaa ennusteita siitä, miten joku aikoo reagoida katsottuaan tietyn tyyppisen elokuvan, genren tai muun perusteella. Tämä auttaa ymmärtämään asiakkaiden mieltymyksiä, joita voidaan käyttää jatkossa parempien ennusteiden tekemiseen.

Tällöin heidän suositusalgoritminsa tulee kuvaan. Netflix on vuosien varrella suunnitellut algoritmin, joka voi ehdottaa suosituksia käyttäjilleen. Sitä kutsutaan nimellä Netflixin suositusmoottori tai NRE. on raportoitu, että 80 % Netflixin katsojatoiminnasta perustuu moottorin henkilökohtaisiin suosituksiin. Mikä on melko hyvä luku Netflixin kaltaiselle suoratoistoalustalle. Se säästää myös suoratoistojättiläisen markkinointikustannuksia.

Netflixin tapauksessa NRE:llä tai Netflixin suositusmoottorilla on joitain erilaisia ​​​​syöttötekijöitä. Se kerää tietoja, jotka ovat olennaisimmat käyttäjien käyttäytymisen ennustamisessa. Jotkut yleisimmin seuratuista tuloista ovat seuraavat,

 1. Laite, jota käytettiin suoratoistoon.
 2. Hakujen määrä.
 3. Jos esitys keskeytettiin tai kelattiin eteenpäin.
 4. Oliko koko ohjelma/elokuva katsottu loppuun.
 5. Olipa katsoja peukalo ylös vai alaspäin ohjelmalle tai elokuvalle.
 6. Käyttäjän toistamat kohtaukset.
 7. Kellonaika ja päivämäärä, jolloin käyttäjä katsoi ohjelman/elokuvan.
 8. Profiilitiedot, kuten ikä, sukupuoli ja sijainti.

Nämä ovat joitain eniten käytettyjä tuloja, joita Netflixin suositusmoottorit käyttävät. Lisäksi kaikista big dataa ja muita ennustamistekniikoita käyttävistä verkkosivustoista Netflix tekee sen sujuvasti. On raportoitu, että 47 % pohjoisamerikkalaisista mieluummin käyttää Netflixiä huutavilla 93 %:n säilyttämisperusteilla. Tämä on todiste Netflix-mallin tehokkaasta toiminnasta.

Siitä huolimatta Netflix ei voita vain lähes täydellisen ennustus- ja suositusteknologiansa, vaan myös hyvän hallinnan ansiosta. Kerro meille vähän tämän suoratoistojätin ytimessä olevista liiketoiminta-alueista.Netflixin Business Verticals

Näet sisällön ja suositukset, jotka ovat hyvin pinottu Netflixiin, mutta et näe työtä, joka menee verhojen taakse. On olemassa liiketoimia/segmenttejä, jotka työskentelevät tiiminä parantaakseen tapaa, jolla katselemme sisältöä verkossa. Luemme niistä lyhyin sanoin.

Tuote

Tuote on todellinen tuote, jonka suoratoistojätti tarjoaa. Se on segmentti, joka käsittelee Netflix-sovellusta. Tämän osaston tai liiketoimintasegmentin motiivina on tarjota korkealaatuista suoratoistoa, sujuvaa käyttöliittymää ja parasta asiakaspalvelua. Tuotesegmentin tulee myös varmistaa, että jäsenet saavat oikeat sisältösuositukset oikeaan aikaan.

Sisältö

Sisältösegmentti on kakun kerma. Netflixin ytimessä se on myös sisällöntuottaja. Sisältöteema on vastuussa ja vastuussa ohjelmien ja elokuvien lisensoinnista ja sallimisesta Netflixille. Tämä osasto työskentelee myös kaikissa asioissa, jotka voivat olla ilahduttavia yleisölle. Ostopäätökset tällä ja kaikilla muilla tasoilla tehdään tällä liiketoiminta-alan osa-alueella.

Jäsenyys

Jäsenyydet ovat polttoaine, jolla Netflix toimii. Kaikki, mikä voi lisätä jäsenyyksiä tai tilauksia, hallinnoi ja mainostaa tämän liiketoiminta-alan toimialalla. Tämä sisältää markkinoinnin, rekisteröitymiskehotteet, hinnoittelun ja jopa kumppanuuden muiden yritysten kanssa kampanjoissa. He hallitsevat ja käsittelevät kaikkia saapuvia ja tervetulotoivotuksia Netflixin verkkosivustolla ja sovelluksessa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta sähköpostia lähetetään päivässä vuonna 2023? (PÄIVITETTY tiedot)

Studio

Studio on paikka, jossa sisältö kuvataan. Suurin osa Netflixin tuottamasta sisällöstä tehdään jo perustetuissa studioissa. Tämä on myös kustannussäästö- tai leikkausmenetelmä. Tämä osasto työskentelee sisällön suunnittelussa, kehittämisessä ja kaikissa esi- ja jälkituotantotoiminnoissa. Siten ne toimivat läheisessä yhteistyössä sisältötoimialojen kanssa.

Markkinointi

Tämä teema on keskittynyt levittämään tietoisuutta ja edistämään Netflixin tuottamaa sisältöä. Tämä tehdään uuden tai perinteisen median tai molempien yhdistelmän kautta. Sinun on täytynyt nähdä mainoksia Netflixin eksklusiivisista elokuvista ja tv-ohjelmista, tämä on niiden takana oleva osasto.

Alusta

Tämä on tiimi, joka varmistaa tehokkaan, turvallisen ja huippuluokan teknologiatyökalujen käytön alustan koko toiminnan hallintaan. Tietojen analytiikkaa ja suunnittelutyökaluja hallitaan täällä yksilöllisen sisällön tarjoamiseksi jokaiselle jäsenelle/tilaajalle.

Joitakin faktoja Netflixistä, jotka saattavat kiinnostaa sinua

 • Lisääntyneestä kilpailusta huolimatta Netflixillä on edelleen suurin tilaajamäärä vuonna 2020.
 • 60 miljoonalla yhdysvaltalaisella aikuisella on Netflix-tilaus.
 • Netflixin nimi oli alun perin “Kibble”.
 • Netflixin työntekijät ajattelevat, että päätät elokuvan kahdessa minuutissa.
 • Yritys on vanhempi kuin useimmat käyttäjät ymmärtävät.
 • Netflix myi listautumisannissaan osakkeitaan noin 15 dollarilla, ja sen markkinoiden kasvaessa osakekurssi nousi 350 dollariin.
 • 41 % Netflixin käyttäjistä katselee maksamatta salasanan ja tilin jakamisen ansiosta.
 • Lähes kahdella kolmasosalla yhdysvaltalaisista kotitalouksista on nyt Netflix.
 • Netflix oli yksi ensimmäisistä suoratoistopalveluista, jotka olivat saatavilla sovelluksena eri laitteille.
 • Pian voit suoratoistaa Netflixiä Teslassa.


Johtopäätös

Dataanalytiikka on polttoaine, joka toimii Netflixissä. Netflix ei toimi vain sisällön, elokuvien, TV-ohjelmien ja viihteen hallinnassa, vaan sillä on myös paljon muuta dataa käsiteltävänä. Ei ole olemassa muuta tehokasta tapaa kuin “Big data” käsitellä niin valtavia tietomääriä tehokkaasti.

Netflix tekee sen niin hyvin, että emme edes huomaa muutosta. Se julkaisee taitavasti sisältösuosituksia, jotka vastaavat täsmälleen tykkäyksiämme. Netflixin data-analytiikka tuo räätälöityä ja personoitua sisältöä jokaiselle tilaajalle.

Tämä tekee Netflixistä parhaan paitsi sisällön, myös yleisen käyttökokemuksen perusteella. Tämä on ainoa syy, miksi näemme Netflixin katsojamäärissä jyrkkiä piikkejä vuosien varrella.

FAQ

Kuinka tarkka Netflixin suositusjärjestelmä on?

Netflixin suositusmoottori on niin tarkka, että 80 % Netflixin katsojien toiminnasta perustuu moottorin henkilökohtaisiin suosituksiin.

Kuinka saan parempia suosituksia Netflixistä?

Aina kun katsot ohjelmaa Netflixissä, voit pitää peukkua ylös tai alas. Joka kerta, kun annat ohjelman tai elokuvan peukun, Netflix todennäköisesti suosittelee samanlaista sisältöä.

Onko Netflixin suositus valvottu vai valvomaton?

Netflixin suositusmoottori on valvottu laadunvalvontaalgoritmi.

Table of Contents