Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Netflix saattaa tuoda pelipalvelunsa televisioihin, joissa iPhonet toimivat ohjaimina

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Netflix saattaa tuoda pelipalvelunsa televisioihin, joissa iPhonet toimivat ohjaimina

Netflix kehittää ominaisuutta, joka tuo pelinsä älytelevisioihin ja antaa pelaajille mahdollisuuden käyttää iPhoneaan ohjaimena, Bloombergin ja MacRumorsin Steve Moserin raportit kertoivat keskiviikkona.

Muutos veisi Netflixin pelipalvelun älypuhelimien ja tablettien ulkopuolelle, mikä antaisi tilaajille enemmän tapoja pelata. Ja iPhone-omistajilta se eliminoi myös erillisen ohjaimen ostamisen, mikä tekee siitä todennäköisemmän, että ihmiset kokeilevat sen pelejä.

Molemmat raportit perustuvat tiettyyn koodiin, joka löytyy Netflixin iOS-sovelluksesta ja jossa sanotaan: ”Televisiossasi oleva peli tarvitsee ohjaimen pelatakseen. Haluatko käyttää tätä puhelinta peliohjaimena?” Android-käyttäjien saatavuutta ei mainita kummassakaan raportissa, vaikka se todennäköisesti tulee jossain vaiheessa.

Ei ole selvää, julkaiseeko ja milloin Netflix ominaisuuden maailmanlaajuiselle noin 230 miljoonan tilaajayhteisölleen, mutta suunnitelma sopii yhteen yhtiön äskettäisen kommentin kanssa, jonka mukaan se haluaa tehdä peleistä “pelattavia kaikilla Netflix-laitteillasi”.

Netflix lanseerasi pelipalvelunsa vuonna 2021, vaikka useat raportit ovat osoittaneet, että sillä on vaikeuksia saada pitoa videoiden suoratoistopalvelunsa tilaajien keskuudessa. Esimerkiksi viime vuoden sovellusanalytiikkayrityksen tiedot kertoivat, että Netflix-pelejä oli ladattu hieman yli 23 miljoonaa kertaa ja niitä pelasi 1,7 miljoonaa tilaajaa päivittäin, mikä vastaa noin 1 % sen maailmanlaajuisesta tilaajakannasta.

Mutta päättäväisesti antaa yhteisölleen enemmän vastinetta rahoilleen kilpailevien suoratoistopalveluiden kasvavassa kilpailussa Netflix aikoo tuplata peliponnistelunsa julkaisemalla 40 peliä lisää ennen tämän vuoden loppua. lehdistötiedote, jonka yhtiön johtaja Leanne Loombe jakoi viime viikolla.

Loombe sanoi myös, että Netflixillä on 70 peliä kehitteillä eri kumppaneiden kanssa ja 16 muuta valmistelevat sen sisäiset pelistudiot.

Suunnitelmana on julkaista uusia pelejä “joka kuukausi”, ja tilaajille tarjotaan “indie-rakkaita, palkittuja hittejä, roolipelejä, kerrontaseikkailuja, pulmapelejä ja kaikkea siltä väliltä”.

🔥 Empfohlen:  Kuinka WordPress-teemat toimivat?

Nähtäväksi jää, auttaako pelien lisääminen alustalle lisäämään sitoutumista, mutta palvelun tuominen televisioihin saisi ainakin jotkut ihmiset kokeilemaan enemmän tarjontaa, kun he eivät katso elokuvia ja TV-ohjelmia.