Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Neuvoja kolmelta henkilöltä, jotka käyttävät trimmaa satojen säästämiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Neuvoja kolmelta henkilöltä, jotka käyttävät trimmaa satojen säästämiseen

Rahan säästäminen on aina hyvä asia, ja jätteiden leikkaaminen budjetista on hyvä paikka aloittaa.

Maksat todennäköisesti yhdestä tai useammasta kulusta, jota et todella tarvitse. Mutta kun sinulla ei ole aikaa käydä läpi kaikkia liiketoimiasi yksitellen etsiäksesi säästöjä, sinulla on työkalu, jonka avulla voit tehdä työn puolestasi.

Trim on suunniteltu omaksi henkilökohtaiseksi talousavustajasi säästämään rahaa. Mutta voiko Trim todella säästää rahaa ja alentaa laskujasi? Pyysimme kolmea Trim-käyttäjää jakamaan näkemyksensä säästöistä.

Kuinka trimmaus toimii

Trimmata on finanssialan yritys, joka on omistautunut auttamaan ihmisiä ratkaisemaan heidän taloudellisia ongelmiaan. Trimin talousassistentti arvioi kulujasi ja etsii mahdollisuuksia karsia tarpeettomista kuluista. Mutta Trim voi auttaa myös muissa taloudellisissa tavoitteissa, kuten säästämisessä tai velan maksamista.

Kun Trim löytää tarpeettomia kuluja, se ilmoittaa sinulle, mitä ne ovat, jotta voit peruuttaa ne. Näitä ovat usein huomiotta jäävät kulut, kuten tilaukset, suoratoistopalvelut ja pankkikulut.

Yrityksen verkkosivujen mukaan Trim on säästänyt käyttäjilleen yli 40 miljoonaa dollaria automaattisesti ja voi alentaa yksittäisiä laskuja, mukaan lukien kaapelitelevisio- ja puhelinpalvelut, jopa 30%.

Trim tarjoaa sekä ilmaisia ​​että maksullisia jäsenyyksiä. Ilmaiset tilit sisältävät henkilökohtaisen talouden hallintapaneelin, jossa voit tarkastella kulutushälytyksiä ja muistutuksia. Ilmaisille käyttäjille Trim löytää ja torjuu tilinylitysmaksuja, havaitsee ja peruuttaa ei-toivotut tilaukset ja paljon muuta.

Maksetut premium-tilit sisältävät laskun neuvotteluvelanmaksu ja Trim Simple Savings.

Trim Simple Savings on automaattinen säästötili, jonka voit liittää sekkitiliisi pankissasi. Nykyisten kampanjaehtojen mukaan voit ansaita 4 %:n vuosipalkkion tilin ensimmäisestä 2 000 dollarista. Sen jälkeen korko laskee 0 prosenttiin. Kuten muutkin säästötilit, rahasi on FDIC-vakuutettu 250 000 dollariin asti.

🔥 Empfohlen:  Kokoelma parhaista Diwalin luovista mainoksista, jotka sinun on katsottava

3 ihmistä, jotka ovat säästäneet rahaa Trimin avulla

Ennen kuin testaat uutta rahoitustyökalua, on hyödyllistä kuulla ihmisiä, jotka ovat todella käyttäneet sitä. Jos harkitset Trim to säästää rahaa laskuissatutustu näihin henkilökohtaisiin säästämisen menestystarinoihin.

Willie säästää 40 dollaria kuukaudessa Trimin avulla

Jotkut ihmiset olettavat, että säästäminen kannattaa vain, jos voit säästää suuria summia kerralla. Mutta pienetkin säästöt voivat kasvaa ja vaikuttaa taloudellisiin tavoitteisiisi.

Willie Greer, The Product Analyst -yrityksen perustaja, käyttää Trimin Premium-versiota, jonka voit tehdä kokeile ilmaiseksi 14 päivääsäästääksesi 40 dollaria kuukaudessa tarpeettomista kuluista.

Hän pystyi leikkaamaan Trimin avulla 20 dollaria kuukaudessa tai 240 dollaria vuodessa matkapuhelinlaskustaan. Greer on käyttänyt Trimiä kustannusten leikkaamiseen vuoden ajan ja sanoo, että hänen ansaitsemansa säästöt ovat olleet palvelusta maksamiensa maksujen arvoisia.

Hänen parhaat vinkit Trimin käyttöön? Käytä neuvottelupalveluita älykkäästi ja luota siihen, että sovellus säästää rahaa puolestasi. “Muista, että sovelluksen pitäisi säästää enemmän rahaa, ei maksaa enemmän”, hän sanoi.

Näin laskujen neuvottelu Trimin kanssa toimii:

 • Annat Trimille palveluntarjoajan tilitiedot ja nykyisen laskun summan
 • Trimmaa tarkistaa laskusi yrittääksesi löytää parempia suunnitelmia tai tarjouksia
 • Jos Trim pystyy alentamaan laskuasi ja säästämään rahaa, maksat heille 33 % vuosittaisista säästöistäsi

Jos säästät 10 dollaria kuukaudessa 12 kuukauden ajan, maksat Trim 40 dollaria. Muista punnita mahdollisia säästöjä maksuun, jotta voit päättää, kannattaako laskun neuvotteluista maksaa.

Aiheeseen liittyvä: Trim vs. Rocket Money: Mikä sovellus voi säästää eniten rahaa?

Matt säästi yli 500 dollaria vuodessa Trimin avulla vähentämällä käyttämättömiä tilauksia

Matt Schmidt, Burial Insurance Pron omistaja ja toimitusjohtaja, on käyttänyt Trimiä hieman yli vuoden ja sanoo, että se on avannut silmät hänen kulutustottumuksiinsa.

🔥 Empfohlen:  21 mahtavaa selviytymiskumppanuusohjelmaa, jotka maksavat suuria palkkioita

“Se todella osoitti minulle, kuinka monesta tilauspalvelusta maksoin, enkä lopulta tarvinnut tai käyttänyt”, hän sanoi. Lopulta hän eliminoi noin 500 dollaria turhat menot, mukaan lukien:

 • 15 dollaria/kk Adobe Acrobatille
 • 12,99 dollaria/kk Amazon Primelle
 • 14 dollaria/kk lemmikkivakuutus kuolleelle lemmikille
 • 9,99 $/kk Sirius Radiolle

Trim auttoi Schmidtiä ja hänen vaimoaan huomaamaan, että he olivat tuplaanneet tilauksensa ja maksoivat kahdesti samasta asiasta. Lemmikkivakuutusmaksulla hän arvioi, että he maksoivat sitä 10 kuukautta ajattelematta peruuttaa sitä lemmikin menettämisen jälkeen.

Jotkut Trim-monitorien tilauspalvelut sisältävät muun muassa:

 • Suoratoisto TV-, musiikki- ja elokuvapalvelut
 • Toistuvat ohjelmistotilaukset
 • Videopelien tilauspalvelut
 • Maksulliset tilaukset, jotka alkavat ilmaisten kokeilujaksojen päätyttyä

Nämä kaikki kuuluvat otsikon “harmaat maksut” alle, mikä tarkoittaa, että ne ovat pieniä kuluja, jotka on helppo unohtaa. Jos sinulla on jokin näistä, Trimin ilmainen versio voi auttaa sinua löytämään ja peruuttamaan ne.

Anshul säästää 50–60 dollaria kuukaudessa ja ansaitsee käteispalkintoja

Jos joudut maksamaan velkaa ja säästämään, Trim voi tehdä molemmista helpompaa.

Anshul Kahar, henkilökohtaisen rahoitusblogin Acetechdollar perustaja, on käyttänyt Trimiä vuodesta 2018 lähtien ja sanoo, että se säästää 50–60 dollaria kuukaudessa laskuissa. Säästöjen lisäksi Kahar kerää ylimääräistä rahaa Trim Simple Savings -palkkioiden kautta.

Trim Simple Savings -tili sisältyy Trim Premium -jäsenyyteen, joka maksaa 99 dollaria vuodessa. Voit ansaita enintään 80 dollaria vuodessa korkoa Trim-säästötilillä, joten varmista, että käytät muita ominaisuuksia ennen kuin rekisteröidyt maksulliseen jäsenyyteen.

Premium-jäsenyyteen kuuluvat myös pankkineuvottelut, säännölliset ja lääkärilaskuneuvottelut, tilausten peruuttaminen, talousvalmennus ja automaattiset luottokorttimaksut, joista viimeinen Kahar kertoo auttanut säästämään luottokorttien korkokuluissa.

Aiheeseen liittyvä: Tilausten peruuttaminen ja rahan säästäminen autopilotilla Rocket Moneyn avulla

Trimmaus tekee rahan säästämisestä vaivatonta

Jos aiot tukkia budjettisi vuodot, Trimmata voi auttaa sinua löytämään säästörahat. Se, onko järkevämpää käyttää ilmaista versiota vai maksullista versiota, riippuu siitä, onko sinulla aikaa tai halua neuvotella omat laskusi vai haluatko Trimin tekevän työn puolestasi.

🔥 Empfohlen:  Parhaat koodausalustat, jotka jokaisen insinöörin on tiedettävä

Muista, että Trim ei ole paljon apua sellaiseen säästää rahaa elintarvikkeissa tai syö vähemmän ulkona. Mutta on paljon käteispalautussovelluksia, kuten Rakuten tai Ibotta, joilla voit ansaita rahaa takaisin ostoksistasi ja lisätä säästöjäsi entisestään.