Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Niche-verkkosivustoportfolion rakentamisen edut

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Niche-verkkosivustoportfolion rakentamisen edut

Yksi kapean verkkosivustosalkun rakentamisen suurimmista eduista on verkkosivuston omistajan kokema lisääntynyt likviditeetti.

Jos omistat yhden suuren verkkosivuston, jonka arvo on esimerkiksi 500 000 dollaria, sinun pitäisi pystyä saamaan sijoituksellesi suunnilleen samanlainen tuotto kuin jollakin henkilöllä, jolla on viisi erikoista sivustoa, joiden kunkin arvo on 100 000 dollaria.

Käytännössä 80 000–100 000 dollarin arvoisten sivustojen ostajien markkinat ovat kuitenkin erittäin vahvat. Toisaalta niiden ostajien markkinat, joilla on varaa ostaa sivusto 400 000–500 000 dollarilla, ovat suhteellisen pienet.

Lisäksi pienempien kohteiden salkun omistaminen antaa sivuston omistajalle mahdollisuuden myydä osan portfoliostaan ​​(esimerkiksi yhden tai kaksi kohdetta), saada lyhyen aikavälin käteisvoittoja pitäen silti kiinni jäljellä olevista tuloistaan. Sivuston omistaja, jolla on yksi suurempi sivusto, voisi teoriassa myydä osakkeita sivustollaan (samankaltaisissa 100 000 dollarin erissä kuin pienemmät sivustot kapealla verkkosivustolla), mutta hyvin harvat sijoittajat ovat kiinnostuneita ostamaan vain osan verkkosivustosta.

Varsinkin kun kyseessä on suurempi myynti, ostajat ovat usein kilpailijoita tai ihmisiä, jotka harjoittavat omaa digitaalista julkaisutoimintaa viereisellä markkinaraolla.

Vaikka sivustot, joilla on hyvä sisältö ja paljon liikennettä, voivat tuottaa tuloja sellaisilla hinnoilla, joiden pitäisi houkutella hiljaisia ​​kumppaneita, jotka ovat valmiita hyväksymään suhteellisen korkean sijoitetun pääoman tuottoprosentin, käytännössä ostajalla on tietty käyttötarkoitus kyseiselle sivustolle. Tämä tekee heistä vähemmän todennäköisesti ostamassa osan suurituloisesta verkkosivustosta ja pitämällä sitä puhtaasti kassavirran vuoksi, kun he voivat muokata/parantaa sisältöä joidenkin ainutlaatuisten taitojensa perusteella, joita he tuovat pöytään.

Jos olet 100 % varma, että et koskaan myy sivustoasi, suurempi sivusto voi todellakin olla houkuttelevampi. Mutta jos et ole 100% varma tai haluat hyötyä omaisuutesi myynnistä suurella hinnalla ilman, että lopetat blogiliiketoiminnan kokonaan, kapealla verkkosivustolla oleva portfolio tarjoaa sinulle todennäköisesti eniten joustavuutta ja likviditeettiä.

🔥 Empfohlen:  Startup Business -lainan edut ja haitat