Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

NoiseAware-arvostelu: plussat, miinukset ja vaihtoehdot

Seuraava artikkeli auttaa sinua: NoiseAware-arvostelu: plussat, miinukset ja vaihtoehdot

NoiseAware arvostelu

Mikään ei täytä Airbnb-majoittajaa pelolla kuin meluvalitus. Toivottavasti sinulla on kärsivällisiä naapureita, jotka ottavat sinuun yhteyttä, jos melu karkaa käsistä, mutta saatat joutua käsittelemään virallisen meluvalituksen, jos he soittavat poliisille.

Siksi meluanturit ovat yleistymässä. Vuokra-asuntosi melutasojen tarkkaileminen tarkoittaa, että voit estää meluvalituksia edes tapahtumasta.

Mutta ovatko meluanturit todella sen arvoisia? Vai päädytkö vain tyytymättömiin vieraisiin?

Tässä NoiseAware-arvostelussa käsittelemme edut, haitat, kustannukset ja vaihtoehdot, jotta voit selvittää, onko se oikea laite loma-asunnollesi.

NoiseAware 20% alennus

Käytä mukautettua kojelautaasi milloin tahansa ja millä tahansa laitteella. Saat reaaliaikaisia ​​tietoja, historiallisia tietoja ja välittömiä hälytyksiä, jotta voit ratkaista meluongelmia mistä tahansa.

✅ Sisä + ulkoanturi
✅ Räätälöidyt kynnykset
✅ AutoResolve
✅ 100% tietosuoja-turvallinen
✅ Koodi: ELÄMÄ20 | 20% pois

Mikä NoiseAware on?

NoiseAware on laite, jonka avulla voit seurata vuokra-asuntosi melutasoa. Jos melu ylittää asetetun kynnyksen, saat ilmoituksen kojelautaan tai sovellukseesi.

Et voi kuulla, mitä vuokra-asunnossasi olevat ihmiset sanovat, joten sinun ei tarvitse huolehtia tietosuojalakien rikkomisesta. Saat vain ilmoituksen, että melutaso on lisääntynyt.

Tämä on kätevä tapa varmistaa, että ihmiset eivät järjestä juhlia Airbnb-vuokrauksessasi eivätkä naapureitasi häiritse.

NoiseAware-jako muodostaa yhteyden WiFi-verkkoosi, ja voit asettaa kojelaudalla melukynnyksen ja tarkistaa mahdolliset melurikkomukset.

NoiseAware raportoi, että 75 % meluhäiriöistä ratkaistaan ​​15 minuutissa ilman haittaa laitteen käyttämisestä. Tämän tueksi on paljon myönteisiä NoiseAware-arvosteluja.

NoiseAware-ominaisuudet

Joten miten se toimii? Aloitat asentamalla NoiseAware-laitteen “toiminta-alueille”, jotka ovat alueita, joille vieraat todennäköisimmin kokoontuvat. Parhaat paikat ovat yleensä olohuoneet, keittiöt tai kannet kylpytynnyrin lähellä.

NoiseAware kojelauta

Kun olet määrittänyt asetukset, voit ohjata laitetta kojelaudalta ja mobiilisovelluksen kautta.

🔥 Empfohlen:  CashAdvance.com Review 2023: plussat, miinukset, kannattaako käyttää?

Kojelaudalla voit seurata useiden kiinteistöjen melutasoa ja muuttaa hyväksyttävää desibelitasoa.

Saat kaavioita ja tietoja, jotka osoittavat tarkalleen, mistä vuokrasi melu tulee.

Tarkista historialliset tiedot

NoiseAware tallentaa tiedot puolestasi, jotta voit palata ja tarkistaa tasot tiettyinä päivinä. Tämä on hienoa, sillä jos naapuri valittaa liian suuresta melusta, voit tarkistaa, oliko vuokra-asunnossasi todella melua ja käyttää sitä todisteena, jos ei ollut.

Suorat viestit

Jos saat meluhälytyksen, voit lähettää tekstiviestejä suoraan vieraille ja pyytää heitä pitämään melun hillittynä. Asetettujen mallien avulla on helppo lähettää nopea viesti stressaamatta, ja useimmat vieraat kertovat heti, että he pitävät melun vaimeana.

NoiseAware-hinnoittelu

Maksat antureista etukäteen ja sitten kuukausimaksun alustapalveluista.

Se maksaa 99 dollaria yhdestä NoiseAware-laitteesta ja 20 dollaria kuukaudessa tilauksesta.

Voit säästää rahaa maksamalla vuosittain tilauksestasi, joka maksaa 15 dollaria kuukaudessa (180 dollaria vuodessa).

An Airbnb asunto, yksi melumonitori on hyvä. Mutta suurempia kiinteistöjä varten tarvitset useita antureita. On myös erityisiä ulkoantureita seurataksesi ulkoalueitasi (myös 99 dollaria kukin).

Kilpailijoihin verrattuna tämä on kallis melunvalvontalaite – mutta vertaillaan hintoja myöhemmin.

NoiseAware plussat ja miinukset

NoiseAware-laitteet voivat olla hieman kiistanalaisia. Katsotaanpa etuja ja haittoja, jotta voit punnita niitä.

PRO: Estä omaisuusvahingot

Melun pysäyttäminen ennen kuin se karkaa käsistä on loistava tapa estää juhlia kiinteistössäsi. Juhlat voivat aiheuttaa laajoja vahinkoja, joten säästät rahaa pitkällä aikavälillä.

PRO: Määritä meluvalitukset

Jos sinulla on useita antureita, voit nähdä tarkalleen, mistä melu tulee. Jos saat jatkuvasti valituksia saman alueen takia, voit harkita toimenpiteitä estääksesi ihmisten kokoontumisen tietyille alueille.

PRO: Käsittele melua ennen valittamista

Jos sinulla ei ole Airbnb:n melumonitoria, joka havaitsee melua, saat todennäköisemmin meluvalituksia. Anturin avulla voit ottaa yhteyttä vieraisiin ja pyytää heitä pitämään melun vaimeana, ennen kuin he ärsyttävät naapureitasi, mikä vähentää meluongelmien riskiä.

🔥 Empfohlen:  15 parasta työskentelysivustoa etätyön löytämiseen

PRO: Noudata yksityisyyden suojaa

NoiseAware-anturit eivät tallenna keskusteluja, ja koska ne eivät ole kameroita, et voi vakoilla vieraasi. Tämä varmistaa, että et riko tietosuojalakeja. Jos meluantureita ei ole asennettu, saatat luottaa CCTV-valvontalaitteisiin, joista vieraat eivät tule pitämään.

CON: Rajoitetut tiedot

Hälytykset kertovat vain, että äänitaso on ylittänyt kynnyksesi. Et saa mitään muuta tietoa siitä, mikä melu on. Tämä tarkoittaa, että et tiedä, ovatko vieraasi raivoissasi vai onko televisiossa vain vähän ääntä.

CON: Vieraat voivat valittaa

Kaikki eivät pidä ajatuksesta, että heitä valvotaan, kun he yöpyvät Airbnb:ssä, joten sinulla saattaa olla tyytymättömiä vieraita. On parasta tehdä selväksi, että tiedoissasi on meluantureita, jotta vieraat eivät järkyttyisi löytäessään anturit.

CON: Tarvitset WiFin toimiakseen

Hälytykset perustuvat WiFi-yhteytesi, joten jos kiinteistösi WiFi ei ole hyvä, et ehkä saa hälytyksiä kuten pitäisi.

Kenelle NoiseAware on tarkoitettu?

NoiseAware sopii mainiosti sekä Airbnb:n omistajille että loma-asunnon haltijoille. Kiinteistön omistajana saat erillisen kojelaudan, jonka avulla voit seurata omaisuuttasi ilman, että sinun tarvitsee olla paikalla.

Kiinteistöpäällikkönä voit lisätä hallintapaneeliisi yli 10 kiinteistöä, mikä antaa sinulle loistavan työkalun kaikkien kiinteistöjesi valvontaan.

NoiseAware 20% alennus

Käytä mukautettua kojelautaasi milloin tahansa ja millä tahansa laitteella. Saat reaaliaikaisia ​​tietoja, historiallisia tietoja ja välittömiä hälytyksiä, jotta voit ratkaista meluongelmia mistä tahansa.

✅ Sisä + ulkoanturi
✅ Räätälöidyt kynnykset
✅ AutoResolve
✅ 100% tietosuoja-turvallinen
✅ Koodi: ELÄMÄ20 | 20% pois

NoiseAware-vaihtoehdot

NoiseAwarella on kaksi pääkilpailijaa, joita kannattaa harkita, jos harkitset meluanturien asentamista.

Minuutti

Tämän sisäanturin avulla voit tarkkailla meluhaittoja, lämpötilaa, liikettä ja kosteutta yhdestä anturista. Voit käyttää sitä myös talon hälyttimenä, kun kiinteistö on tyhjä.

Tämä on itse asiassa halvempi kuin NoiseAware, alkaen 79 dollarista vuodessa tilauksesta ja 79 dollarista anturista.

🔥 Empfohlen:  5 parasta eBay-hintaseurantatyökalua ja -palvelua jälleenmyyjille

Huonemonitori

Tämä on samanlainen kuin NoiseAware, koska se valvoo vain melutasoja. Sen avulla voit myös lähettää automaattisia viestejä ja antaa hälytyksiä, kun kynnysarvot rikotaan.

Roomonitor-anturi maksaa 90 dollaria, kun taas alustan kuukausitilaus on 7,90 dollaria kuukaudessa (80 dollaria vuodessa).

Oletko vasta aloittanut Airbnb:n käytön?

Jos olet vasta aloittamassa Airbnb:n käyttöä, on tärkeää, että sinulla on parhaat työkalut omaisuutesi suojaamiseen ja valitusten vähentämiseen. Siksi meluanturit ovat niin mahtavia työkaluja.

Muista kertoa Airbnb-vieraille, että sinulla on meluanturi, jotta he eivät jää vartioimaan, mutta olet iloinen, että sinulla on tämä pieni laite, joka suojaa kotiasi.

Noiseaware arvostelu