Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Nopeuta Python*:a datatieteeseen ja koneoppimiseen oneAPI AI Analytics Toolkit -työkalupaketilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Nopeuta Python*:a datatieteeseen ja koneoppimiseen oneAPI AI Analytics Toolkit -työkalupaketilla

Pyrkiessään nopeuttamaan Pythonin käyttöä datatieteessä ja koneoppimisessa Intel® yhdessä Analytics India Magazinen kanssa tuo sinulle oneAPI AI Analytics -työpaja päällä 22. huhtikuuta 2022alkaen 15.00-17.00.

Python on yksi laajalti käytetyistä ohjelmointikielistä. Siitä on tullut olennainen osa kokonaisvaltaisten tiedesovellusten rakentamista. Esimerkiksi datatieteeseen liittyviä sovelluksia rakennettaessa yksi yritysten keskeisistä painopisteistä olisi päätöksenteon tukijärjestelmän rakentaminen sovelluksen suorituskyvyn optimoinnin sijaan. Tämä varmistaa, että loppukäyttäjäkokemus on sujuva ja parannettu.

Tämä on yksi yleisimmistä puutteista, jonka jokainen datatieteen, koneoppimisen ja ohjelmistokehittäjä käy läpi – tarve skaalata ja optimoida malleja. Tässä tulee esiin Intel® oneAPI -ohjelmistoekosysteemi, jossa kehittäjät voivat nopeuttaa datatieteen sovelluksiaan, jotka perustuvat jälleen Pythoniin.

Pythonista on tullut yksi leviävistä ja hyödyllisistä työkaluista tieteellisen tutkimuksen ja laskennan edistämisessä. Tässä ohjelmointityökalussa on rikas avoimen lähdekoodin pakettien ekosysteemi matematiikan, tieteen ja tekniikan tarpeisiin, ankkuroituna taulukoiden ja matriisien suorituskykyiseen numeeriseen laskentaan, data-analyysi- ja visualisointiominaisuuksiin sekä interaktiivinen kehitysympäristö, joka mahdollistaa ideoiden nopean ja yhteistyöhön perustuvan iteroinnin. .

Sitä käytetään uusien esineiden löytämiseen avaruudessa, termodynamiikan laskemiseen, syövän genomianalyysin tekemiseen, maanjäristysten todennäköisyyden arvioimiseen, tuki- ja liikuntaelimistön simulointiin, asteroidikemian visualisointiin ja paljon muuta.

Intelin® kiihdytetyt Python*-paketit antavat tutkijoille mahdollisuuden hyödyntää Pythonin tuottavuutta ja samalla hyödyntää nykyaikaisen laitteiston jatkuvasti kasvavaa suorituskykyä.

Työpaja kattaa

 • Tiedon lumous oneAPI-ekosysteemistä ja sen eduista
 • Python-sovelluksen skaalaaminen ja nopeuttaminen oneAPI:ssä
 • Kuinka ottaa ML-sovellus käyttöön
 • Rakenna E2E Data Science -ratkaisu Intel® Devcloudiin

Työpajassa esitellyt sovellukset liittyisivät BFSI & Telecom Industry Churn Analyticsin luottoriskimallinnukseen.

Intel® sanoi, että koneoppimisen kehittäjät tai datatieteilijät voisivat optimoida scikit-learn- ja XGBoost-algoritmit Intel®-arkkitehtuurissa käyttämällä Intel® oneAPI AI Analytics Toolkit -työkalua.

🔥 Empfohlen:  17 parasta Google Analytics -vaihtoehtoa (yksityisyyttä säästäviä)

Kenen pitäisi osallistua

 • Ohjelmistojen kehittäjät
 • IT-päälliköt
 • AI/ML-kehittäjät
 • Datatieteilijät
 • Tutkijat tai GPU-ohjelmoijat
 • AI-insinöörit
 • Datatieteen ammattilaiset
 • IT-, teknologia- ja ohjelmistoarkkitehdit
 • Tekniikan/tekniikan/ohjelmistojen johtajat

Kaiuttimen tiedot

Ritesh R. Kulkarni, Business Development & Channel Management, APJ, Intel

Ritesh Kulkarni on monipuolinen ammattilainen, jolla on 20 vuoden monipuolinen kokemus elektroniikkalaitteistoteknologian tuotekehityksestä, sulautetuista ohjelmistoratkaisuista, asiakassuhteista, kumppanuuskehityksestä, asiakaskokemuksen hallinnasta, strategisten tilien johtamisesta, liiketoiminnan kasvusuunnitelmien toteuttamisesta ja kohdistettujen tuottotavoitteiden saavuttamisesta.

Krishna Mouli, oneAPI-sertifioitu ohjaaja

Krishna Mouli on tietotieteen ohjelmapäällikkö Boston IT Solutionsissa. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus datatieteen ja tekoälyn aloilta. Datatieteilijänä hän on mukana rakentamassa ja ottamassa käyttöön tekoäly- ja datatieteen sovelluksia laajassa mittakaavassa tietokonenäön parissa työskenteleville teknologiayrityksille. Hän on myös Intel® oneAPI -ohjelmistotyökalujen sertifioitu ohjaaja ja jakaa tietojaan aktiivisesti akateemisen ja kehittäjäyhteisön kanssa. Lisäksi Krishna on kiinnostunut rakentamaan sovelluspohjaisen Deep Learning -algoritmin, joka ratkaisee nykypäivän liiketoiminnan ongelmia.

Workshop Agenda

AIHE KAIUTTIMET AIKA
OneAPI:n esittely Ritesh Kulkarni 15.00-15.15
Johdatus oneAPI-työkalupakkeihin Krishna Mouli 15.15-15.45
Esittely teollisuudenalakohtaisista tekoälysovelluksista Krishna Mouli 15.45-16.15
Esittely Pythonissa käyttämällä OneAPI AI Analytics Toolkitiä Intel® DevCloudissa Krishna Mouli 16.15–17.00

Työpajan edellytykset:

 • Luo Intel® DevCloud -tili, ilmainen kehityshiekkalaatikko, jossa on pääsy uusimpaan Intel®-laitteistoon ja oneAPI-ohjelmistoon.

Löydät Intel® DevCloud -asennusoppaan täältä.

 • Tallenna sähköposti, jonka olisit saanut Intel® DevCloudilta käyttäjätunnuksella, solmun nimellä & sähköpostiin upotettu URL-osoite ja tuo se työpajaan.

(Tarkista roskapostikansiosi, jos tämä sähköposti ei osu postilaatikkoosi).

____________________________________________________________

Eksklusiiviset kilpailut – osallistu ja voita!

Lucky Draw -kilpailu

 • Analytics India -lehti järjestää onnenarvonnan, jossa työpajan lopussa 10 onnekasta osallistujaa saavat mahdollisuuden VOITTA Amazonin kuponkeja, joiden arvo on 2000 INR/-.

Huomautus: Voittajat valitaan heidän sitoutumisensa perusteella Discordissa koko työpajan ajan.

🔥 Empfohlen:  Intel tai AMD: Parempi prosessori

____________________________________________________________