Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Nosta asiakaspalveluasi CRM:n avulla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Nosta asiakaspalveluasi CRM:n avulla

Markkinointi ja myynti ovat ratkaisevan tärkeitä minkä tahansa yrityksen menestykselle. Jos et markkinoi ihmisille, he eivät osta sinulta. Ja jos et lisää myyntiä, et lisää tuloja. Mutta asiakasvuorovaikutuksesi eivät pääty markkinointiin ja myyntiin. Asiakaspalvelu on yhtä tärkeää.

Tämä pätee erityisesti, jos olet yritys, jonka tavoitteena on säilyttää asiakkaat pitkällä aikavälillä yksittäisten ostosten sijaan. Kun pidät yhteyttä asiakkaisiisi ja työskentelet heidän onnelliseksi pitämiseksi, saat ihmeitä yrityksesi menestykselle.

Yksi tapa tehostaa asiakaspalveluasi on käyttää asiakassuhteen hallintatyökalua (CRM). Mutta miten CRM hyödyttää asiakaspalvelua? Jatka lukemista saadaksesi selville. Tilaa sitten Revenue Weekly – sähköpostiuutiskirjeemme – saadaksesi lisää markkinointivinkkejä!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Mikä on CRM?

CRM tarkoittaa asiakkuuksien hallintaa. CRM-alustan avulla voit kerätä, tallentaa, luokitella ja analysoida tietoja asiakkaistasi. Nämä tiedot voivat sisältää asiakkaiden demografisia ja käyttäytymistietoja. Monissa CRM-järjestelmissä on myös lisäominaisuuksia, kuten myyntiautomaatio.

Miksi tarvitset CRM:n?

Jo ennen kuin asiakaspalvelu astuu kuvaan, CRM on yksi parhaista työkaluista, joita yritykselläsi voi olla. Tämä johtuu siitä, että jos haluat parantaa markkinointiasi ja myyntiäsi, on tärkeää ymmärtää yleisöäsi. Sinun on tiedettävä, keitä he ovat, mitä he haluavat ja mitkä kampanjat ovat heille tehokkaimpia.

CRM voi auttaa sinua oppimaan nämä tiedot. Luomalla raportteja asiakas- ja myyntitiedoistasi se voi auttaa sinua löytämään parhaat parannukset kampanjoihisi. Lisäksi CRM:t tekevät tietojen analysoinnista paljon helpompaa keskittämällä ne yhteen paikkaan, jota koko tiimisi voi käyttää.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tiivistää syväoppimismalleja reunalaitteille kvantisoinnin avulla?

Aiheeseen liittyvä: CRM-strategia 101: Perusteet ja vaiheet sellaisen luomiseksi

Miten CRM hyödyttää asiakaspalvelua?

Nyt kun olemme käsitelleet lyhyesti CRM:ien määritelmää ja yleisiä etuja, palataan pääkysymykseemme: Miten CRM hyödyttää asiakaspalvelua? Asiakaspalvelu ja CRM-alustat kulkevat käsi kädessä.

Tässä on viisi CRM-asiakaspalvelun etua, jotka sinun tulee tietää.

1. CRM:t näyttävät sinulle, mitä asiakkaasi todella haluavat ja tarvitsevat

Yksi suurimmista tavoista, joilla CRM:t hyötyvät asiakaspalvelusta, on paljastaa asiakkaidesi toiveet ja tarpeet. Monille yrityksille tämä on asiakaspalvelun suuri kamppailu – voi olla vaikeaa tunnistaa, mitä asiakkaasi tarvitsevat sinulta oston jälkeen.

CRM:n avulla voit kuitenkin analysoida asiakastietoja selvittääksesi, mihin asiakkaasi useimmiten hakevat apua ja mitä he etsivät yrityksestäsi. Voit käyttää näitä tietoja tavoittaaksesi tehokkaammin asiakkaitasi ja pitääksesi heidät sitoutuneina sen sijaan, että annat heidän luisua pois, koska et ymmärtänyt, mitä he tarvitsevat sinulta.

2. CRM:t personoivat asiakaspalvelua

Toinen CRM-asiakaspalvelun etu on personointi. Yksityiskohtaisten asiakastietojen ja analytiikan avulla voit tunnistaa asiakaskuntasi tietyt segmentit ja jopa hioa tiettyjen asiakkaiden ominaisuuksia. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä asiakaspalveluasi suuresti kyseisille ryhmille ja yksilöille.

Voit esimerkiksi ryhmitellä yleisösi sijainnin mukaan. Sieltä saatat huomata, että yhden alueen asiakkaat keskittyvät yleensä eri tavalla kuin toisen alueen asiakkaat. Näiden tietojen avulla voit räätälöidä asiakaspalvelutyösi kullekin ryhmälle ja korostaa kunkin ryhmän ainutlaatuista painopistettä.

3. CRM:t nopeuttavat ja automatisoivat asiakasviestintääsi

Kuten markkinointi ja myynti, myös asiakaspalvelussa on kyse kommunikaatiosta asiakkaiden kanssa. Joskus se tarkoittaa tiettyihin avunpyyntöihin tai tiedusteluihin vastaamista. Mutta toisinaan se koostuu enemmän rutiininomaisista sisäänkirjautumisesta ja joukkosähköposteista.

CRM voi olla erittäin hyödyllinen yleisemmässä, arkipäiväisemmässä viestinnässä. Tämä johtuu siitä, että monet asiakkuudenhallintajärjestelmät voivat automatisoida tietyn viestinnän, kuten sähköpostimarkkinoinnin. Voit luoda sähköposteja etukäteen ja määrittää sitten CRM:n lähettämään ne tiettyinä aikoina tai vastauksena tiettyihin toimiin.

🔥 Empfohlen:  Market Tracker ja Market Tracker 360: Vierekkäinen vertailu

4. CRM:t yhdistävät eri asiakaslähtöiset tiimisi

Kuten olemme jo maininneet, CRM:t auttavat sinua keskittämään tietosi niin, että koko tiimisi voi käyttää niitä. Tämä tarkoittaa, että CRM-järjestelmäsi on asiakaspalvelutiimisi lisäksi myös markkinointi- ja myyntitiimisi käytettävissä.

Koska kaikki kolme tiimiä lisäävät tietoja alustalle ja jakavat sen raportointi- ja analytiikkaominaisuuksia, CRM auttaa saamaan nämä tiimit synkronoitumaan keskenään. Erityisesti se eliminoi tietosiilot, joihin yksittäiset tiimit tallentavat tietoja jakamatta niitä, mikä aiheuttaa epäjohdonmukaisuuksia ja redundanssia eri ryhmien välillä.

CRM:n kanssa sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia siitä. Kaikki tiimisi ovat samalla sivulla, mikä auttaa heitä kaikkia olemaan tehokkaampia – myös asiakaspalvelutiimisi.

5. CRM:t luovat asiakaspalveluraportteja

Lopuksi, asiakaspalvelu ja CRM toimivat hyvin yhdessä, koska CRM:t voivat luoda edistyneitä raportteja asiakaspalvelusta. Voit käyttää CRM:ää analysoimaan aiempia asiakaspalvelupyrkimyksiä ja tunnistamaan, mitkä lähestymistavat toimivat ja mitkä eivät.

Voit sitten hyödyntää näitä näkemyksiä ja soveltaa niitä nykyiseen asiakaspalvelustrategiaasi optimoimalla uudelleen toistaaksesi aiempia onnistumisia ja välttääksesi aiempia epäonnistumisia. Kun teet tämän toistuvasti pitkän ajan kuluessa, asiakaspalvelustrategiasi kasvaa vähitellen entistä tehokkaammaksi asiakkaiden sitouttamisessa ja pitämisessä.

Tämän seurauksena voit kasvattaa merkittävästi yrityksesi tuloja ajan myötä.

MarketingCloudFX ja Nutshell voivat nostaa asiakaspalvelusi uusiin korkeuksiin

Nyt kun olemme osoittaneet, kuinka hyvä CRM hyödyttää asiakaspalvelua, saatat olla valmis etsimään CRM:ää yrityksellesi. Onneksi sinun ei tarvitse etsiä kovin kauas – voimme jo suositella täydellistä vaihtoehtoa.

Nutshell on korkealaatuinen CRM, joka on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja tehokkaaksi. Siinä ei ole vain ominaisuuksia, kuten myyntiautomaatio ja mukautettu raportointi, vaan myös huipputason tukitiimi, joka voi vastata kaikkiin kysymyksiisi tai huolenaiheisiisi.

Lisäksi, jos olet kiinnostunut saamaan apua myös digitaalisessa markkinoinnissasi, voit tehdä yhteistyötä WebFX:n kanssa. Kun käytät omaa markkinointiohjelmistoamme MarketingCloudFX, saat itse asiassa myös useita ilmaisia ​​paikkoja pähkinänkuoressa!

🔥 Empfohlen:  Kuinka Facebook aikoo tuoda uusiutuvaa energiaa Intiaan CleanMaxin avulla

Oletko valmis tarkistamaan WebFX:n ja pähkinänkuoren itse? Soita meille 800-280-1062 tai ota meihin yhteyttä verkossa jo tänään!