Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Nouse uralle pilvipalveluiden parissa! Tämä 8 kuukauden kurssi on suunniteltu sinulle

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Nouse uralle pilvipalveluiden parissa! Tämä 8 kuukauden kurssi on suunniteltu sinulle

Pilvitietotekniikka on noussut pelastajaksi pandemiaa edeltävässä/jälkeisessä liiketoiminnassa ja jatkuvuudessa, ja sen käyttö on lisääntynyt ennennäkemättömällä tavalla. Siksi on turvallista sanoa, että valmistuneiden ja nuorten ammattilaisten tulisi harkita uran jatkamista tällä alalla.

Nasscomin mukaan Intia tarvitsee 20 000 000 pilvialan ammattilaista vuoteen 2025 mennessä. Nykyisellä peruskasvulla maan odotetaan kuitenkin tuottavan vain arviolta 14-15 000 000 pilvialan ammattilaista tähän aikajanaan mennessä. Tämä edellyttää aggressiivista taitosuunnitelmaa pilvipalveluille Intiassa.

Lisäksi raportin mukaan avoimia työpaikkoja pilvitehtäviin Intiassa ylitti 3,8 lakhia vuonna 2020, mikä on 40 prosentin nousu edelliseen vuoteen verrattuna. Pilvitaitojen kysyntä on todellinen. Lisäksi pilvilaskenta tarjoaa jännittävän ja hedelmällisen uravaihtoehdon aloitteleville ammattilaisille ja opiskelijoille.

Alan kysyntään vastaamiseksi Shiv Nadar University (SNU) on yhteistyössä Jigsaw Academyn kanssa kehittänyt sertifikaattiohjelman pilvipalveluista. “Se on 8 kuukauden ohjelma, joka on suunniteltu työammateille”, sanoi Vallurupalli Vamsi, apulaisprofessori päätöksen tieteiden, toiminnanhallinnan ja tietojärjestelmien laitoksen johtamis- ja yrittäjyyskoulusta (SME) Shiv Nadarin yliopistosta Delhi NCR:stä. se ei ole kokopäiväinen ohjelma.

Lisäksi hän sanoi, että tällä hetkellä markkinoilla on suuri kuilu koulutettujen pilvialan ammattilaisten kysynnän ja tarjonnan välillä. ”Ohjelman tarkoituksena on kuroa umpeen kuilu”, Vamsi lisäsi.

Vamsi valmistui tohtoriksi IIM Calcuttasta. Ennen Shiv Nadar -yliopistoon liittymistään hän oli vanhempi johtaja (analytiikka) Social Worth Technologiesissa. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat pilvilaskenta, liiketoimintaanalytiikka, big data, tekoäly ja digitaalinen transformaatio.

Miksi liittyä Shiv Nadarin yliopiston pilvilaskentaohjelmaan?

Shiv Nadarin yliopiston tarjoama pilvilaskentaohjelma on yhden luukun kohde, jossa voit oppia nykyisin käytössä olevia pilviteknologioita. Vamsi sanoi, että se kattaa kaiken perusteista ja sisältää runsaasti käytännön harjoittelua parhaiden oppimistulosten saavuttamiseksi. “Se on ihanteellinen ohjelma uransa alkuvaiheessa oleville ohjelmistoalan ammattilaisille, jotka voivat oppia vaativan taidon”, hän lisäsi.

🔥 Empfohlen:  Design Pickle Review 2023: Pitäisikö sinun valita tämä graafinen suunnittelupalvelu?

Mitä odottaa tältä ohjelmalta?

  • Pääset tekemään yhteistyötä samanhenkisten opiskelijoiden kanssa, jotka hakevat samoja työtehtäviä.
  • Sisältää teoreettisia periaatteita, testejä ja käytännön moduuleja, joita sovelletaan tosielämän sovelluksiin.
  • Ohjaajat olisivat enimmäkseen kokeneita tiedekuntaa tai alalla työskennellyt kokeneita ammattilaisia.
  • Kurssin suorittamisen jälkeen työharjoitteluapu saa alan kumppaneita ja yhteystietoja, sertifioinnin ja jäsenyyden.

Infrastruktuuri

“Osa pilvisertifikaattiohjelmaa opiskelijat saavat pääsyn kaikkeen tarvittavaan infrastruktuuriin, mukaan lukien pääsyn suosittuihin julkisiin pilvialustoihin – AWS, MS Azure, Google Cloud”, Vamsi kertoi.

Edellytykset

Tämä Shiv Nadarin yliopiston tarjoama “pilvilaskenta” -kurssi sopii työskenteleville ammattilaisille, jotka haluavat ottaa harppauksen urallaan ohjelmistorooleista pilviarkkitehdin ja suunnittelun rooleihin.

Jakamalla kurssille vaadittavat esitiedot, Vamsi sanoi

  • Hakijoiden tulee ymmärtää koodaus- ja ohjelmointikieliä, kuten Python ja R, sekä perinteisiä kieliä, kuten C++, Java, PHP jne.
  • Hakijoiden tulee osata DS-kyselykieliä, kuten MySQL, SQL jne.
  • Heillä tulee myös olla perustiedot ja ymmärrys DevOpsista.
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja vuorovaikutustaidot

Kulut

Ohjelma on edullinen hintaan 16 913 ₹/- kuukaudessa NO Cost EMI -tarjouksella (15 kuukautta)* TAI osallistujat voivat saada 25 000 Rs:n käteisalennuksen täysien maksujen ennakkomaksusta. Ohjelman kokonaismaksut sisältävät rekisteröintimaksun 35 000 ₹ + GST ​​ja ohjelmamaksun: 1 80 000 ₹ + GST

Tietoja Shiv Nadarin yliopiston pilvilaskentaohjelmasta

Shiv Nadar -yliopiston pilvipalveluiden sertifiointiohjelma tarjoaa alan parhaan opetussuunnitelman, joka tarjoaa parhaan moduulin hakijoille pilvipalvelun hallitsemiseen yritysten nykypäivän monimutkaisimpien toimintahaasteiden ratkaisemiseksi.

“Uskomme, että pilvilaskentakurssimme on suunniteltu tarjoamaan sinulle käytännön harjoittelua”, Vamsi sanoi. Hän sanoi, että ehdokkaat ymmärtäisivät myös pilvitekniikan vivahteet alusta alkaen, sen lisäksi, että he oppisivat analysoimaan pilvipalvelun suorituskykyä, pilviturvallisuuden käsitteitä, pilviarkkitehtuuria ja paljon muuta.

Joten, mitä sinä odotat? Ilmoittaudu tänään klo https://ace.snu.edu.in/cloud-computingtai ota yhteyttä ohjelmatoimistoon. Kirjoita sähköposti osoitteeseen [email protected] tai soita 01207170457