Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Nousevat drone-aloitusyritykset Intiassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Nousevat drone-aloitusyritykset Intiassa

Intian drooniteollisuus on viime aikoina kukoistanut useiden eri käyttöjen ansiosta puolustussektorilla sekä siviili- ja kaupallisissa organisaatioissa. Yksi Intian suurimmista puolustuslaboratorioista DRDO (Defence Research and Development Organisation) on investoinut paljon droonien tutkimukseen ja kehittämiseen keskittyen Intian puolustusskenaarioiden tarpeisiin.

Intiassa Drones-segmentin liikevaihto on 23,62 miljoonaa dollaria vuonna 2023. Markkinat kasvavat vuosittain 8,12 % (CAGR 2023-2027). Drone-volyymin odotetaan olevan 100 000 kappaletta vuoteen 2027 mennessä ja kasvavan 14,6 prosenttia vuonna 2024.

Nykyaikaiset droonit ovat helposti saavutettavissa, ja markkinat ovat täynnä loistavia lentäviä koneita. Jos aiot ostaa dronin, sinun on tunnettava dronin toiminnot ja ominaisuudet.

Droneista on suurta käyttöä:

  • Avustusjärjestöjen avustaminen humanitaaristen kriisien ja katastrofien hallinnan aikana,
  • Villieläinten toiminnan seuranta, eläinten merkitseminen ja salametsästyksen torjunta,
  • auttaa maanviljelijöitä pelloillaan yksinkertaisella lintuperspektiivillä heidän peltollaan,
  • tarjoaa toimittajille uuden näkökulman.

Näin ollen droonien käytössä on valtava piikki sellaisilla aloilla kuin GIS-kartoitus, topografiset tutkimukset, teollisuustarkastukset, voimalinjatarkastukset, putkitarkastukset, rautatietarkastukset jne.

Tässä on luettelo Intian parhaista drone-aloitusyrityksistä, jotka ovat kiihtyneet muutaman viime vuoden aikana:

Aarav miehittämättömät järjestelmät
Aero 360
IdeaForge
CRON-järjestelmät
DeTect Technologies
Drone Tech Lab
Indrones-ratkaisut

Aarav miehittämättömät järjestelmät

Perustajat Vipul Singh, Yeshwanth Reddy, Suhas Banshiwala ja Nikhil Upadhye

Perustettu 2013
Päämaja Bangalore

AUS rakentaa autonomisia droneja, jotka ovat helppokäyttöisiä ja joita kuka tahansa käyttäjä voi käyttää ilman erikoiskoulutusta. AUS on kiistaton kaupallisten droonien johtaja Intiassa, koska se on palvellut avaintoimijoita yksityisellä ja julkisella sektorilla. Aarav Unmanned Systems on myös kehittänyt ja suunnitellut Nayanin, kvadrotorin kehittäjille ja tutkijoille.

AUS väittää suorittavansa 3D-kartoitusta ja kuvankäsittelyä, tarkkuusmaataloutta, maantieteellistä kartoitusta ja kartoitusta, ilmakuvausta, katastrofien/tapahtumien hallintaa ja puolustusvalvontaa.

Aero 360

Perustaja Pragadish Santosh

Perustettu 2017
Päämaja Chennai

Aero 360 tarjoaa kokonaisvaltaisia ​​droneratkaisuja yrityksille, mukaan lukien avaimet käteen -periaatteella palvelut, drone-työkalusarjat, tietojenkäsittely- ja analysointipalvelut, koulutus ja konsultointi droonien korjauspalvelut. Se tarjoaa myös korkearesoluutioisia ilmakuvia ja videoita, jotka mahdollistavat paremman kattavuuden, arvioinnin, suunnittelun, mittauksen, suunnittelun, tarkastuksen ja kunnossapitopäätökset.

Se tarjoaa laajan paikallisen tuen korjauksiin ja ylläpitoon drone-korjauskeskusten verkoston kautta. Yritys tarjoaa myös ratkaisuja, kuten tiedonkeruun, -käsittelyn ja -analyysin maailmanlaajuisesti Pilot Partner Networkin ja keskitetyn tietojenkäsittelyn kautta projekteillesi.

IdeaForge

Perustajat Ankit Mehta, Rahul Singh, Ashish Bhat ja Vipul Joshi

Perustettu 2007
Päämaja Mumbai

IdeaForgen perustivat vuonna 2007 Ankit Mehta, Rahul Singh, Ashish Bhat ja Vipul Joshi, ja se kehittää miehittämättömiä ilmajärjestelmiä, jotka tarjoavat käytettävyyttä käyttäjäkeskeisiin innovaatioihin ja suunnitteluun. Organisaatio on myös puolustusministeriön hyväksymä UAV-valmistaja. Se tarjoaa myös joustavuutta räätälöidä tuotteita erilaisiin vaatimuksiin.

Sen ensimmäinen tuote, Netra, on ihmisille kannettava itsenäinen UAV liikkuvien ja kiinteiden kohteiden tiedustelu-, valvonta- ja tiedustelua varten. Se tarjoaa myös Netra V -sarjan autonomisen ja ihmisen kannettavan pienen miehittämättömän lentokoneen, joka painaa alle 3 kg.

CRON-järjestelmät:

Perustajat Tushar Chhabra, Saurav Agarwal ja Tomer Ktzenellebogen

Perustettu 2015
Päämaja Delhi

Puolustusteknologian startup, Cron Systems, perustettiin vuonna 2015 Tushar Chhabra ja perustajat Saurav Agarwal ja Tomer Ktzenellebogen, joka rakentaa usean sensorin mahdollistavia tunkeutumisen havaitsemisjärjestelmiä ja droneja sekä kehäpuolustuslaitteita. Se on johtava anturituotteiden ja havainnointiohjelmistojen toimittaja, joka tuo näkemyksen UAV:ille, autoille, kartoitukseen, turvallisuuteen ja muille aloille tilannetietoisuuden parantamiseksi.

Intian rajaturvallisuusjoukot asensivat myös useita Cron-laserseiniä rajojen varrelle valvoakseen tunkeutumisyrityksiä Intian rajojen yli. Cronilla on myös parhaita strategisia kumppaneita ja sijoittajia, joihin kuuluvat YourNest Venture Capital, Techstars Adelaide ja Cisco Launchpad. CRON-järjestelmien tarjontaan kuuluvat myös Kavach-sarjan edistyneet monisensoriskannerit ja SenseEdge-havainnointiohjelmisto.

DeTect-tekniikat:

Perustajat Daniel Raj David, Harikrishnan AS, Karthik R, Tarun Mishra ja Krishnan Balasubramanian

Perustettu 2016
Päämaja Chennai

Daniel Raj David, Harikrishnan AS, Karthik R, Tarun Mishra ja Krishnan Balasubramanian perustivat DeTect Technologiesin vuonna 2016 Chennaissa tavoitteenaan tarjota infrastruktuuripalveluita teollisuudelle, mukaan lukien drone-pohjainen kriittisen infrastruktuurin valvonta.

Yhtiö keskittyy sellaisten tuotteiden kehittämiseen, jotka auttavat ennakoimaan öljy- ja kaasuputkien kunnossapitoa ja vuotoja. DeTect kehittää myös puoliautonomista Noctua-dronea kattiloiden ja muiden O&G-komponenttien tarkastamiseen.

Drone Tech Lab

Perustajat Biswajit Dey ja Ritesh Kanu

Perustettu 2014
Päämaja Kolkata

Yritys Rchobbytech Solutions Private Limited on toiminut erinomaisesti ja se loistaa tarjoamalla ylivertaisia ​​tuotteita ja palveluita. Yritys valmistaa maatalousdroneita, torjunta-aineruiskutusdroneita, sadonvalvontadroneita, valvontadroneita, drone-kameroita ja valokuvausdroneita.

Palveluntarjoajana yhtiö on kerännyt asiantuntemusta droonivalmistus-, ilmakuvaus-, valvontadroni- ja digitaalivalokuvauspalvelujen tarjoamisesta asiakkaille. Yhtiö on myös hankkinut asiantuntemusta drone-valmistus-, ilmakuvaus-, valvontadroni- ja digitaalivalokuvauspalveluiden tarjoamisesta asiakkaille.

Indrones-ratkaisut

Perustaja Pravin Prajapat

Perustettu 2015
Päämaja Mumbai

Yritys tarjoaa älykästä dataa droneilla. Tiedot, jotka on kerätty dronin näkökulmasta vaadituilla antureilla, auttavat sinua tekemään tarvittavan päätöksen rakennusprojektistasi, teollisuustilastasi, historiallisesta arkkitehtuuristasi, maatalouspellostasi tai mistä tahansa muusta maasta. Indrones-ratkaisut pitävät myös UAV-laitteita mielellään työkaluna, jota sotilaat voivat käyttää reaaliaikaisen tilannetietoisuuden keräämiseen, katsastaja saada parempia tietoja, maanviljelijä arvioida sadon terveyttä ja elokuvantekijät tuoda kuvia, jotka koskaan ennen mahdollista.

Vaikka UAV:t ovat vallankumouksellinen työkalu, niiden on myös oltava helppokäyttöisiä, edullisia ja mikä tärkeintä, luotettavia ja turvallisia. Droonien anturit voivat arvioida mittoja, kuten minkä tahansa rakenteen, kuten vesisäiliön tai varaston, leveyttä ja korkeutta, mikä antaa meille suunnilleen käsityksen tilavuudesta.

Johtopäätös

Innovaatiot ovat saaneet meidät uskomaan, että suuria asioita voi tapahtua ja tapahtuu. Ihmiset ympäri maailmaa innovoivat uusia ja jännittäviä asioita, jotka helpottavat elämäämme. Jokaisella yrittäjällä on vakaa usko tehdä tästä maailmasta hieman parempi. Tämä on johtanut joihinkin jännittäviin ja nouseviin innovaatioihin. Dronit ovat yksi niistä. Ole valmis vastaanottamaan paketin kotiovellesi tulevaisuudessa dronilla. Eikö olekin jännittävää? Tämä on synnyttänyt monia startuppeja, jotka sijoittavat aikaansa ja energiaansa upeiden droonien valmistamiseen. Odotellaan ja katsotaan mitä uutta laitetta tai konetta kehitetään tulevaisuudessa.

UKK

Ovatko droonit sallittuja Intiassa?

UIN for droneja pakollinen: Ei lennokki voi omistaa tai toimia Intia ellei sille ole annettu Unique Identification Number (UIN) -numeroa, jonka DGCA myöntää.

Ovatko drone-kamerat kiellettyjä Intiassa?

Mukaan Intian kansallinen ilmailuviranomainen, siviili-ilmailuministeriö, lentävät a lennokki on laillista sisään Intiamutta suosittelemme, että olet tietoinen ja noudattaa niitä lennokki alla luetellut määräykset ennen kuin teet niin.

Kannattaako droneja ostaa?

Jos haluat parantaa valokuviasi ja/tai videoitasi, etsit ainutlaatuisia tapoja yksinkertaistaa liiketoimintaasi tai etsit vain hauskaa viikonloppuprojektia, lennokki voi olla arvoinen aikaasi ja rahaasi. Päätös siitä ostaa sinun omasi lennokki voi olla vaikeaa, varsinkin jos sinulla on budjetti.

Tarvitsenko lisenssin dronille Intiassa?

Kaikki droneja paitsi Nano-luokkaan kuuluvat tuotteet on rekisteröitävä ja niille on myönnettävä yksilöllinen tunnistenumero (UIN). A lupa On edellytetään kaupalliseen käyttöön lennokki lentotoiminta (lukuun ottamatta Nano-luokan lentoja alle 50 jalan korkeudessa ja Micro-luokan lentoja alle 200 jalan korkeudessa).

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa kiinteistöliiketoiminta Intiassa