Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Nousu huipulle: C&S-tukkukauppiaiden uskomaton matka

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Nousu huipulle: C&S-tukkukauppiaiden uskomaton matka

Elämämme nopeatempoisessa elämässä jopa töiden perusasioiden suorittaminen on melko haastavaa. Ruokaostokset on työ, johon meidän on varattava aikaa. Onneksi vähittäiskaupan kasvun myötä luotettavan ruokakaupan löytäminen ei ole enää vaikea tehtävä.

C&S Wholesale Grocers on päivittäistavaroiden toimitusketju, joka toimii Yhdysvalloissa. Yritys palvelee lähes 7700 supermarkettia, itsenäistä ketjua ja sotilastukikohtaa. Forbesin mukaan vuonna 2021 yhtiö oli kahdeksanneksi suurin yksityinen yritys Yhdysvalloissa.

Yritys on ylittänyt kaikki esteet menestyäkseen erilaisten tuotteiden kanssa. Katsotaanpa C&S Wholesale Grocersia ja heidän matkaansa tähän mennessä.

C&S:n tukkukaupat – yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi C&S Wholesale Grocers

Päämaja Keene, New Hampshire
sektori Päivittäistavaroiden tukkumyynti ja jakelu
Perustaja Abraham Seigel ja Israel Cohen
Perustettu 1918
Tulot 30 miljardia dollaria (2021)
Työntekijät 17 000+ (2017)
Verkkosivusto www.cswg.com

C&S:n tukkukaupat – Tietoja
C&S:n tukkukauppa – Teollisuus
C&S Wholesale Grocers – perustajat ja tiimi
C&S Wholesale Grocers – Startup Story
C&S:n tukkukaupat – Missio ja visio
C&S:n tukkukaupat – nimi, tunnuslause ja logo
C&S:n tukkukauppa – liiketoimintamalli
C&S:n tukkukaupat – tulomalli
C&S:n tukkukaupat – työntekijät
C&S-tukkukaupat – kohtaamat haasteet
C&S Wholesale Grocers – Rahoitus ja sijoittajat
C&S:n tukkukaupat – fuusiot ja yritysostot
C&S:n tukkukaupat – Kasvu
C&S:n tukkukaupat – mainokset ja sosiaalisen median kampanjat
C&S Wholesale Grocers – palkinnot ja saavutukset
C&S:n tukkukaupat – Kilpailijat
C&S:n tukkukaupat – tulevaisuuden suunnitelmat

C&S:n tukkukaupat – Tietoja

Keenessä, New Hampshiressa sijaitseva C&S Wholesale Grocers on päivittäistavaroiden tukkumyyntipalvelu. Yritys perustettiin pieneksi ruokakaupaksi vuonna 1918. C&S Wholesale Grocersia pidetään toimitusketjun hallinnan johtavana yrityksenä.

Yritys tarjoaa palveluita muille supermarketeille, itsenäisille myymälöille jne. tukkuhankinnan, hinnoittelun, markkinoinnin, kategoriahallinnan, merchandisingin, mainonnan, liiketoiminnan, kirjanpidon, suunnittelun ja myymäläsuunnittelun muodossa.C&S:n tukkukauppa – Teollisuus

C&S Wholesale Grocers toimii päivittäistavaroiden tukkukaupassa. Marketresearchin jakamien tietojen mukaan maailmanlaajuiset tukkumarkkinat olivat noin 45672,6 miljardia dollaria vuonna 2022.

Muihin toimialoihin verrattuna Päivittäistavaratukkukaupan kasvu on ollut hitaampaa. Vuosina 2018-2023 ala nousi 1,1 prosenttia. Toimialaan vaikuttaa kotitalouksien lukumäärä. Mitä suurempi luku, sitä suurempi olisi alan myynti.

C&S Wholesale Grocers – perustajat ja tiimi

C&S Wholesale Grocersin perustivat vuonna 1918 Abraham Seigel ja Israel Cohen Worcesterissa, Massachusettsissa. Tuolloin se perustettiin itsenäiseksi päivittäistavarakaupan toimittajaksi.

Abraham Seigel

Abraham Seigel ja Israel Cohen liittyivät käteen toteuttaakseen jälkimmäisen toiveen hankkia omat tukkutuotteet. He perustivat 5000 neliömetrin kolmikerroksisen Worcester-varaston, jossa myytiin 1200 päivittäistavaratuotetta.

Israel Cohen

Israel Cohen oli C&S Wholesale Grocersin perustaja yhtiö. Hän aloitti uransa päivittäistavarakaupan tukkukaupassa 1900-luvun alussa. Kun hän työskenteli Worcesterissa 25 dollarilla viikossa, hän ajatteli voivansa ansaita enemmän voittoa.

C&S Wholesale Grocers – Startup Story

Yksi yrityksen omistajista Israel Cohen oli tyytymätön 25 dollariin viikossa, jonka hän ansaitsi supermarketista. Hän päätti ottaa käyttöön oman tukkumyyntijärjestelmän. Yhdessä toverinsa Abraham Siegelin kanssa hän perusti C&S Wholesale Grocersin Vuonna 1918. Yrityksen nimi on otettu perustajien sukunimien aakkosesta.

He perustivat 5000 neliömetrin varaston, jossa 3 työntekijää hoiti noin 1200 tuotteen toimituksen. Tarve tarkoin määritellylle jakelujärjestelmälle kävi selväksi väestönkasvun myötä.

Israel Cohen tajusi, että heidän asiakkaidensa mielipiteet olivat tärkeintä. Kun muut jakelijat varastoivat tuotteita toiveidensa mukaan, C&S Wholesale Grocers keskusteli asiakkaiden kanssa ja piti heidän mielipiteensä mielessä. Tämä lisäsi yrityksen mainetta asiakkaiden keskuudessa ja antoi heille vankan pohjan alalla.

C&S:n tukkukaupat – Missio ja visio

C&S Wholesale Grocersin visio on alla mainittu:

Yritys pyrkii ottamaan asiakkaidensa mielipiteet melko vakavasti. Heidän tehtävänsä on seuraava:

Termi C&S yrityksen nimestä “C&S Wholesale Grocers” on peräisin perustajan sukunimen Abraham Siegelin ja Israel Cohenin alkukirjaimista.

C&S Wholesale Grocers käyttää ainutlaatuista punavalkoista logoa mainostaakseen brändiään. Logossa sekä C että S näyttävät kietoutuvan toisiinsa. Logo merkitsee asiakkaan tarpeiden synkronointia yrityksen mission kanssa toimittaa laadukkaat päivittäistavarat ajallaan.

C&S:n tukkukauppa – liiketoimintamalli

C&S Wholesale Grocers on yritys, joka harjoittaa päivittäistavaroiden tukkujakelua supermarketeissa, ruokakaupoissa, ketjukaupoissa, sotilaslaitoksissa jne. Se toimittaa erilaisia ​​tuotteita, kuten tuoretuotteita, lihaa, maitotuotteita, mereneläviä, terveys-, kauneustuotteita, yleistavaraa, jne. Jotkut yrityksen tarjoamat kaupat sisältävät nimiä, kuten Stop & Shop, Giant of Landover, Giant of Carlisle, Pure Harmony, Safeway ja Target.

Yllämainittujen lisäksi yrityksellä on myös omia tuotemerkkejä, jotka se omistaa ja lisensoi. Näitä ovat Best Yet, Piggly Wiggly, Tippy Toes ja Exceptional value. Muita yrityksen tarjoamia palveluita ovat tukkuhankinta, kategoriahallinta, hinnoittelu, markkinointi, mainonta jne.

C&S Wholesale Grocers siirtyi vähittäiskauppaan ostettuaan Grand Union Supermarket -ketjun vuonna 2001. Sen jälkeen ne fuusioituivat moniin muihin myymälöihin vain myydäkseen niitä edelleen.C&S:n tukkukaupat – tulomalli

C&S Wholesale Grocersin tulot oli 30 miljardia dollaria viimeisellä neljänneksellä. Yrityksellä on 17 000 työntekijää. Tämä tekee siitä keskimäärin 17 64 705 dollaria.

C&S:n tukkukaupat – työntekijät

Kilpailukykyisen palkan lisäksi yhtiö tarjoaa työntekijöilleen useita etuja. He tarjoavat etuja, kuten kattavat lääketieteelliset suunnitelmat, joustavuus hammashoitosuunnitelman valinnassa, säästöt näönhoidon peruskustannuksissa, palkalliset lomat, eläkesuunnitelmat, opetusapu, adoptioapu, työntekijäedut, alennukset jne.

C&S-tukkukaupat – kohtaamat haasteet

C&S Wholesale Grocers kohtasi monia ongelmia A&P-supermarkettien kanssa tekemisen jälkeen. Sopimuksena oli tarjota heille elintarvikkeita talviloman aikana. Yritys ei kuitenkaan ollut valmis käsittelemään suurinta osaa töistä. Ongelmana oli, että tilauksen tekemiseen kulunut aika oli rajoitettu.

Yrityksen oli lisättävä tuottavuuttaan ja henkilöstömääräään vastatakseen haasteeseen. Sen lisäksi heidän on kohdattava polttoaineen hinnan nousu. Heidän työhönsä liittyy kuljetuksia, ja jos polttoainekustannukset nousevat, se vaikuttaa toimintamarginaaleihin.

Ankara sää on toinen ongelma, jonka kanssa C&S Wholesale Grocersin on kohdattava. Tulvat tiet, kauttakulkujärjestelmät, rautatiet jne. vaikuttavat tavaroiden kuljetuksiin. Koska he eivät voi muuttaa säätä, heidän on tehostettava algoritmeja, jotka jäljittävät sään muutoksia ja paikantavat varastot, joihin se voi vaikuttaa.

C&S Wholesale Grocers – Rahoitus ja sijoittajat

Yritys sai New Yorkin osavaltiolta apurahasijoituksen 2. toukokuuta 2014. Summa oli yli 5 miljoonaa dollaria, mikä oli valtava murros C&S Wholesale Grocersille.

C&S:n tukkukaupat – fuusiot ja yritysostot

Jotkut yritykset, joihin C&S Wholesale Grocers on sulautunut, on jaettu alla.

Hankintanimi Money Ilmoitusvuosi

Olean Wholesale Grocery Operative Inc 2018
Elintarvikkeiden toimittaja 2014
Piggly Wiggly Carolina Co 2014
BI-LO 2005
Suuri Unioni 2001

C&S:n tukkukaupat – Kasvu

C&S Wholesale Grocers on edennyt verkostonsa laajentamisen muodossa. Heillä on noin 7700 supermarkettia vuonna 2021, mikä on 7500:sta vuonna 2020. Liikevaihto kasvoi 25 miljardista dollarista 30 miljardiin dollariin vuonna 2021. Tämä oli kiitettävää kilpailevalla alalla, kuten päivittäistavarakaupan tukkukaupassa.

C&S Wholesale Grocers ei ole viime aikoina uskaltanut luoda uusia mainoksia. Vuonna 2019 he kuitenkin julkaisivat sarjan mainoksia, jotka esittelivät yritystä ihanteellisena työpaikkana.

Jokainen mainos esitti yritystä perhekeskeisenä varastona. Olemassa olevien työntekijöiden suosittelut esittelivät yrityksen ainutlaatuisia työpaikkakäytäntöjä.

C&S Wholesale Grocers – palkinnot ja saavutukset

Jotkut yrityksen saamista palkinnoista ovat:

 • Seven Seals Award vuonna 2012 Department of Défense ja New Hampshiren komitealta vartijan ja reservin työnantajatuesta.
 • Vuonna 2010 Keenen kauppakamari valitsi C&S Wholesale Grocersin vuoden yritykseksi.
 • Food Marketing Institute myönsi heille Vuoden Tukkukauppiaan Innovaattorin, Vuoden Feeding America’s Grocery Distributor -palkinnon ja samana vuonna kansallisen Neighborhood Partnership -palkinnon.

C&S:n tukkukaupat – Kilpailijat

C&S Wholesale Grocers on vakiinnuttanut asemansa päivittäistavarakaupan tukkumarkkinoilla. Sen kilpailijat ovat:

 • jättiläinen kotka
 • Spartan Nash
 • Imperial jakelijat
 • Kehen jälleenmyyjät
 • Winn Dixie stores Inc
 • United Natural Foods
 • Mc Lane Company
 • US Foods
 • Sysco

C&S:n tukkukaupat – tulevaisuuden suunnitelmat

C&S Wholesale Grocers on aina yrittänyt tehdä jakeluprosessista yksinkertaista. Sen tavoitteena on lisätä toimitusketjun prosessien läpinäkyvyyttä ja joustavuutta.

Yritys on ottanut käyttöön yhtenäisen toimitusketjun ja suunnitteluteknologian kumppani Relex Solutionsilta. Tällä yhtiö pyrkii parantamaan asiakaskokemusta ja keskittymään korkeaan kasvuun.

Tulevaisuudessa C&S Wholesale Grocers haluaa sisällyttää teknologiaan muuttaakseen yrityksen toimintaa. Tekoälyn ja koneoppimisen avulla yritys aikoo käyttää toiminta-alustaa liikenteen seurantaan ja sopivien jakelureittien tunnistamiseen.

UKK

Kuka on C&S Wholesale Grocersin nykyinen toimitusjohtaja?

C&S Wholesale Grocersin nykyinen toimitusjohtaja on Mike Duffy. Hän otti ohjat haltuunsa vuonna 1989.

Millä toimialalla C&S Wholesale Grocers toimii?

C&S Wholesale Grocers toimii päivittäistavaroiden tukkukaupan alalla.

Mitä muita merkkejä C&S Wholesale Grocersilla on?

C&S Wholesale Grocersilla on Best Yet-, Piggly Wiggly-, Tippy Toes- ja Exceptional value -brändejä.

Ketkä ovat C&S Wholesale Grocersin perustajia?

Israel Cohen ja Abraham Seigel perustivat C&S Wholesale Grocersin vuonna 1918.

Mitkä ovat C&S Wholesale Grocersin kilpailijat?

Jotkut C&S Wholesale Grocersin kilpailijat ovat Giant Eagle, Spartan Nash, Winn Dixie ja Imperial jakelijat.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Ammattitaitoa parantava matka Sushant Tripathissa digitaalisen markkinoinnin sertifioinnilla