Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

NVIDIA GTC 2023: Mitä ennustimme verrattuna siihen, mitä todella tapahtui

Seuraava artikkeli auttaa sinua: NVIDIA GTC 2022: Mitä ennustimme verrattuna siihen, mitä todella tapahtui

Tekniikkajätti NVIDIAn GTC 2022 pidettiin 21.–24. maaliskuuta. Konferenssi kokosi yhteen parhaat teknologiamielit ja keskusteli innovaatioista eri toimialoilla. NVIDIA:n toimitusjohtaja Jensen Huang esitti monia merkittäviä ilmoituksia pääpuheessaan 22. maaliskuuta. Tähän mennessä päävideo on ylittänyt yli 10 miljoonaa katselukertaa YouTubessa.

Helmikuussa, kuukausi ennen tapahtumaa, teimme tarinan siitä, mitä odottaa GTC 2022:lta. Katsotaanpa, miten ennustuksemme toteutuivat.

Hopper-arkkitehtuuri

NVIDIA ilmoitti virallisesti Hopper GPU -mikroarkkitehtuurin ja H100 GPU:n GTC 2022 -tapahtumassa kaksi vuotta sitten lanseeratun NVIDIA Ampere -arkkitehtuurin seuraajaksi. NVIDIA H100 on täynnä 80 miljardia transistoria, ja siinä on ominaisuuksia, kuten Transformer Engine ja NVIDIA NVLink – ihanteellinen työskentelyyn suurten tekoälymallien, suositusjärjestelmien ja digitaalisten kaksosten parissa. Arkkitehtuurin odotetaan kilpailevan viime marraskuussa esitellyn AMD Instinct MI 200 -sarjan kanssa.

Kuva: NVIDIA

NVIDIA H100 tulee olemaan maailman AI-infrastruktuurin moottori, jota yritykset käyttävät nopeuttaakseen tekoälyyn perustuvaa liiketoimintaansa, Jensen Huang sanoi.

H100 perustuu aiempaan A100-malliin ja parantaa arkkitehtonista tehokkuutta. Yrityksen mukaan NVIDIA H100 voidaan ottaa käyttöön kaikissa datakeskustyypeissä, kuten on-premises, pilvi, hybridipilvi ja reuna. Se tulee saataville maailmanlaajuisesti tämän vuoden loppupuolella pilvipalveluntarjoajilta sekä NVIDIAlta.

Teollisuus on jo jäänyt Hopperin taakse johtavilla nimillä, kuten Alibaba Cloud, Amazon Web Services, Baidu AI Cloud, Google Cloud ja Microsoft Azure, jotka suunnittelevat tarjoavansa H100-pohjaisia ​​ilmentymiä.

AJA Hyperion 9

Tammikuussa 2022 pidetyssä CES 2022:ssa NVIDIA keskittyi DRIVE Hyperion 8:aan ja korosti DRIVE Hyperion 8 -alustan massayrityskäyttöä. Autonomiset ajoneuvot olivat GTC 2022:n pääpaino.

Pääpuhuessa Jensen julkisti avoimen DRIVE Hyperion 9 -alustan automaattisille ja autonomisille ajoneuvoille. Se on rakennettu useille DRIVE Atlan -tietokoneille älykkään ajon ja ohjaamon toimivuuden saavuttamiseksi, ja se tulee tuotantoon vuonna 2026. DRIVE Hyperion 9 -arkkitehtuurissa on 14 kameraa, yhdeksän tutkaa, kolme lidaria ja 20 ultraäänilaitetta automatisoitua ja autonomista ajamista varten. kolme kameraa ja yksi tutka sisätilojen tunnistamiseen.

🔥 Empfohlen:  10 parasta luettavaa tuotehallintakirjaa vuonna 2023

Avoimeksi ja modulaariseksi suunniteltu alusta on yhteensopiva useiden sukupolvien välillä samalla tietokonemuodolla ja NVIDIA DriveWorks -sovellusliittymillä. Alusta sisältää tietokonearkkitehtuurin, anturisarjan ja täydelliset NVIDIA DRIVE Chauffeur- ja Concierge-sovellukset.

Omniverse

NVIDIA työntää metaversumien rajoja. Yksi tapahtuman tärkeimmistä kohokohdista oli ilmoitus Omniverse Cloudista, pilvipalveluista, joka tarjoaa taiteilijoille, luojille, suunnittelijoille ja kehittäjille välittömän pääsyn NVIDIA Omniverse -alustaan ​​3D-suunnitteluyhteistyötä ja -simulointia varten miljardeista laitteista.

NVIDIA sanoi, että Nucleus Cloud on yhdellä napsautuksella tehtävä yhteistyötyökalu, jonka avulla taiteilijat voivat muokata suuria 3D-kohtauksia mistä tahansa siirtämättä valtavia tietojoukkoja. Omniverse Create on suunniteltu teknisille suunnittelijoille, taiteilijoille ja luojille, jotka voivat rakentaa 3D-maailmoja reaaliajassa. Näytä sovellus auttaa ei-teknisiä käyttäjiä tarkistamaan Omniverse-kohtausten suoratoiston täydelliset simulaatio- ja renderöintiominaisuudet.

NVIDIA ilmoitti myös laskentajärjestelmäarkkitehtuurin, NVIDIA OVX, suorittamaan monimutkaisia ​​simulaatioita Omniversessa. Sen avulla suunnittelijat ja insinöörit voivat luoda fyysisesti tarkkoja digitaalisia kaksosia ja massiivisia, todellisia simulaatioympäristöjä. Omniverse Code -sovellus auttaa luomaan integroidun kehitysympäristön kehittäjille ja auttaa käyttäjiä rakentamaan helposti omia Omniverse-laajennuksia, sovelluksia tai mikropalveluita.

Table of Contents