Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

NVIDIA GTC 2023:n tärkeimmät kohokohdat

Seuraava artikkeli auttaa sinua: NVIDIA GTC 2023:n tärkeimmät kohokohdat

Viime viikolla olimme täällä klo AIM asetti odotuksemme erittäin odotetun NVIDIA GTC -tapahtuman suhteen. Ja näyttää siltä, ​​että saavutimme jättipotin! Kaikki NVIDIA-päällikön Jensen Huangin tämänpäiväisessä tapahtumassa antamat ilmoitukset viittaavat siihen, että osuma- ja epäonnistumispelissä suurin osa niistä oli osumia.

Tässä muutamia tärkeitä poimintoja tapahtumasta:

NVIDIA DGX Cloud

NVIDIA julkisti uuden DGX Cloud -superlaskentapalvelun, joka yhdistää NVIDIA DGX™ AI -supertietokoneen NVIDIA AI -ohjelmistoon ja tarjoaa yrityksille omistettuja klustereita kehittyneiden mallien kouluttamiseen generatiivisessa tekoälyssä ja muissa innovatiivisissa sovelluksissa. Tämä tarjoaa yrityksille välittömän pääsyn infrastruktuuriin ja ohjelmistoihin, joita tarvitaan huippuluokan mallien kouluttamiseen.

DGX Cloudia isännöidään Microsoft Azuressa, ja Google Cloud ja muut alustat seuraavat pian sen jälkeen. Palvelun tarjoaa NVIDIA AI Enterprise 3.1, joka sisältää pääsyn uusiin valmiiksi koulutettuihin malleihin, optimoituihin kehyksiin ja nopeutettuihin tietotieteen ohjelmistokirjastoihin.

NVIDIA Omniverse

NVIDIA ilmoitti julkaisevansa kolme uutta järjestelmää, jotka on erityisesti suunniteltu tukemaan Omniverse-alustaa. Ensimmäinen näistä järjestelmistä on uuden sukupolven työasemat, jotka saavat virtansa NVIDIA Ada RTX -grafiikkasuorittimista ja Intelin uusimmista prosessoreista. RTX-sarjan pöytäkoneiden ja kannettavien GPU:t vastaavat modernin tekoälyn, suunnittelun ja metaversen vaatimuksia.

Lisäksi yhtiö esitteli seuraavan sukupolven OVX-laskentajärjestelmänsä, joka on optimoitu ajamaan Omniverse-alustaa. NVIDIA korosti, että jokainen Omniverse-pinon kerros siruista järjestelmiin verkkoon ja ohjelmistoihin on uusi innovaatio.

Lopuksi NVIDIA ilmoitti myös suunnitelmistaan ​​tarjota NVIDIA Omniverse Cloud, täysin hallittu pilvipalvelu, valituille yrityksille yhteistyössä Microsoftin kanssa, joka isännöi sitä Azuressa. Omniverse Cloud integroidaan Microsoft 365 -tuottavuusohjelmistoon, joka sisältää Teams-, OneDrive-, SharePointi- ja Azure IoT Digital Twins -ratkaisut.

Päätelmäalustat

GTC 2023 -tapahtuman aikana NVIDIA julkisti uuden päättelyalustan, joka sisältää neljä erilaista kokoonpanoa yhden arkkitehtuurin alla ja jotka on suunniteltu optimoimaan erilaisia ​​tekoälyn työkuormia. Esimerkiksi L4-kokoonpano on optimoitu videon dekoodaukseen ja transkoodaukseen, videopuheluominaisuuksiin, transkriptioon ja reaaliaikaiseen kielen kääntämiseen. NVIDIA L4 isännöi Google Cloudissa.

🔥 Empfohlen:  Google Pixel Tablet -vuoto paljastaa salaperäisen laitteen tärkeimmät tiedot

NVIDIA esitteli L40-kokoonpanon grafiikan renderöintiä ja generatiivista tekoälyä varten, kuten tekstistä kuvaksi ja tekstistä videoksi. Lisäksi suurten kielimallien päättelemiseksi yhtiö julkisti uuden Hopper GPU:n, joka tunnetaan nimellä PCIE H100, jossa on kahden GPU:n NVL. Lisäksi PCIE-palvelimia tukevien H100-prosessorien ansiosta suorituskykyä on helppo skaalata.

Lopuksi NVIDIA esitteli Grace Hopperin, uuden supersirun, joka yhdistää Grace CPU:n ja Hopper GPU:n ja tarjoaa nopean 900 Gt/s käsittelynopeuden. Grace Hopper -sirun sanotaan olevan ihanteellinen jättimäisten tietojoukkojen ja suurten kielimallien käsittelyyn, täydentäen entisestään NVIDIAn uuden päättelyalustan tarjontaa.

NVIDIA:n päättelyalusta

Generatiivinen AI

GTC 2023 -tapahtuman aikana julkistettiin NVIDIA AI Foundations, pilvipohjainen palvelu, jonka tarkoituksena on helpottaa räätälöityjen suurten kielimallien (LLM) ja generatiivisen tekoälyn rakentamista. Tämä uusi palvelu sisältää kolme mallia: NeMo, kielen tekstistä tekstiksi luova malli; Picasso, visuaalisen kielen mallintekopalvelu; ja BioNeMo, jonka avulla lääketieteelliset laitokset voivat hyödyntää generatiivista tekoälyä lääkekehitykseen.

Laajentaakseen tarjontaansa edelleen NVIDIA on tehnyt yhteistyötä Getty Imagesin kanssa, joka käyttää Picasso-palvelua luodakseen Edify-image- ja Edify-video-malleja. Lisäksi Shutterstock kehittää Edify-3D-generatiivista mallia, jota voidaan käyttää 3D-resurssien luomiseen. Lisäksi NVIDIA ilmoitti pitkäaikaisesta kumppanuudesta Adoben kanssa, joka integroi generatiivisen tekoälyn kuvien, videoiden, 3D:n ja animaatioiden luomiseen.

Lukea: NVIDIA ajaa generatiivista tekoälyä GTC 2023:ssa

Kiihtyvyyskirjastot

Yksi NVIDIAn tärkeimmistä ilmoituksista on kvanttiohjauslinkin kehittäminen yhteistyössä Quantum-koneiden kanssa, joka yhdistää NVIDIA GPU:t kvanttitietokoneisiin virheenkorjauksen suorittamiseksi erittäin suurilla nopeuksilla. Tämä uusi alusta, joka hyödyntää uutta avoimen lähdekoodin CUDA Quantumia, tarjoaa vallankumouksellisen uuden korkean suorituskyvyn ja alhaisen latenssin arkkitehtuurin kvanttilaskentaa työskenteleville tutkijoille.

Tämän lisäksi yhtiö ilmoitti myös julkaisevansa RAFT:n, uuden kirjaston, joka nopeuttaa indeksointia, tietojen lataamista ja naapureiden erähakua yhdellä kyselyllä. NVIDIA tuo RAFT:n Metan FAISS-, Milvus- ja Redis-järjestelmiin, jotka ovat vektoritietokantoja, jotka ovat tärkeitä organisaatioille, jotka rakentavat omia suuria kielimalleja.

🔥 Empfohlen:  Pinterestin virtuaaliavustajaksi tuleminen | 1000 dollaria/kk

NVIDIA Triton Management Service on toinen uusi julkistettu ohjelmisto, joka automatisoi Tritonin päättelytapahtumien skaalauksen palvelinkeskuksessa.

Yhtiö julkisti myös kaksi uutta pilvimuotoista kiihdytyskirjastoa: CV-CUDA tietokonenäköön ja VPF videonkäsittelyyn. CV-CUDA sisältää 30 tietokonenäköoperaattoria havaitsemista, segmentointia ja luokittelua varten, kun taas VPF on Python-videon koodaamiseen ja purkamiseen tarkoitettu kiihdytyskirjasto.

NVIDIA ilmoitti myös julkaisevansa uuden version Parabricksista (4.1), joka on sarja tekoälyn kiihdytettyjä kirjastoja päästä-päähän genomianalyysiin pilvessä tai instrumentissa. Tämä päivitys tuo uusia ominaisuuksia ja parannetun suorituskyvyn Parabricksiin, mikä helpottaa tutkijoiden ja tutkijoiden analysointia genomidatan.

Lisäksi NVIDIA ilmoitti yhteistyöstä lääketieteellisen teknologiayrityksen Medtronicin kanssa ohjelmistopohjaisten lääketieteellisten laitteiden kehittämiseksi. Alustaa käytetään Medtronic-järjestelmissä kirurgisesta navigoinnista robottiavusteiseen leikkaukseen.

Lopuksi NVIDIA julkaisi myös cuLithon, laskennallisen litografian kirjaston. Kirjasto nopeuttaa laskennallista litografiaa yli 40 kertaa, ja se on rakennettu yhteistyössä alan johtajien, kuten ASML:n, TSMC:n ja Synopsysin, kanssa.