Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Odotus on ohi: Rocket Capital käynnistää #CryptoPrediction-haasteen Intiassa – rahoitusmarkkinoiden pisimmän blockchain-turnauksen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Odotus on ohi: Rocket Capital käynnistää #CryptoPrediction-haasteen Intiassa – rahoitusmarkkinoiden pisimmän blockchain-turnauksen

Rocket Capital Investment (RCI) käynnistää yhdessä MachineHackin kanssa pisimmän lohkoketjuturnauksen 13. kesäkuuta – 05. syyskuuta – kahdentoista viikon hackathon, jonka tarkoituksena on hankkia ja kannustaa parhaita rahoituksen koneoppimissovelluksia. Turnaus koostuu sarjasta haasteita, joissa osallistujilla on mahdollisuus voittaa 4 00 000 INR käteistä ja 200 000+ MUSA-kolikkoa.

Huomautus: MUSA-kolikko on ensimmäinen täysin omistettu datatieteilijäyhteisölle.

Lue lisää tässä.

RCI on lisensoitu finanssilaitos, jonka pääkonttori on Singaporessa, ja se yhdistää taloudellisen asiantuntemuksensa ulkoisiin koneoppimisennusteisiin rahoitusmarkkinoilla järjestettävässä blockchain-turnauksessa.

Yhtiö uskoo, että RCI:n keskeinen tarve on syöttää sen moottoriin tuhansilla datatieteilijöiden koneoppimisennusteilla parantaakseen portfolioomaisuuden allokoinnissa käytetyn Meta-Model Rocketin tarkkuutta.

Tämän kilpailun kautta RCI pyrkii käyttämään hajautettua alustaa hankkiakseen ja kannustaakseen parhaita koneoppimissovelluksia rahoitusalalle. Lisäksi datatieteilijät ja ML-harjoittajat voivat nyt palkita viikoittain MUSA-kolikoilla datatieteen taidoistaan. Tämä voi myös auttaa heitä luomaan hajautetun kirjanpidon suorituksestaan.

Aloituspäivä: 13.6.2022

Päättymispäivä: 5.9.2022

Rekisteröidy nyt

Kaikki #CryptoPrediction-haasteesta

Tässä haasteessa RCI pyytää datatieteilijöitä ja ML-harjoittajia toimittamaan taloudellisia ennusteita viikoittaisen tietojoukon avulla. RCI arvioi osallistujien suorituksen ja maksaa heille palkinnot viikon lopussa.

Älkäämme unohtako, että MUSA-merkki ohjaa haastetta, jossa osallistujat panostavat MUSA-kolikansa lähettääkseen ennusteensa ja ansaitakseen palkintoja panoksensa ja esitystensä perusteella. Yhteisökilpailu saa jopa 200 000 merkkiä ja 500 USDT palkinnon (40 000 INR) jokaisen viikon lopussa seuraavien 12 viikon ajan.

Kuinka se toimii?

#CryptoPrediction-turnaus koostuu viikoittaisista haasteista, joissa joka viikko:

 • RCI jakaa tietojoukon (joka maanantai klo 11.00, syyskuun 5. päivään) ja avaa lähetysikkunan.
 • Osallistujat voivat alkaa lähettää kryptoennusteitaan rahoitusmarkkinoista.
 • Viikon lopussa RCI sulkee lähetysikkunan (joka tiistai klo 5.30, syyskuun 5. päivään).
 • Tämän jälkeen ennusteet arvioidaan todellisten tietojen perusteella, ja palkinnot maksetaan MUSA-tokeneina ja käteisenä.
🔥 Empfohlen:  Kuinka pienet yritykset Intiassa voivat hyväksyä luottokortteja?

Tietojoukko

Tietojoukko koostuu

 • #ensimmäinen sarake (symboli) on merkki
 • # ‘target_DC1’ on deltan tuottoloki nykyisen lähellä edellistä sulkemista
 • # ‘target’ on y, jonka Era asettaa paremmuusjärjestykseen käyttämällä kohdetta_DC1.
 • # loput sarakkeet ovat ominaisuuksia, joita käytetään ML:ssä

Aloituspäivä: 13.6.2022

Päättymispäivä: 05.9.2022

Rekisteröidy nyt

#CryptoPrediction-haasteen edellytykset

 • Tarkista, onko lompakossasi tai kilpailutililläsi ilmassa pudonneita MUSA-merkkejä
 • Lataa tietojoukko viikoittain ja lähetä ennusteet ( https://www.youtube.com/watch?v=A9iUuV1RVdo )
 • Haaste sallii vain yhden lähetyksen viikossa lompakko-osoitetta kohden (yksi tili per lompakon osoite), ja usealta tililtä lähetetyt lähetykset johtavat hylkäämiseen. Kaikki rekisteröityneet käyttäjät ovat oikeutettuja osallistumaan hackathoniin.
 • Koodin tai tietojen yksityinen jakaminen tiimien ulkopuolelle ei ole sallittua.
 • Palkinnot maksetaan lähettämisessä käytettyyn lompakko-osoitteeseen, joten sovi tiimisi kanssa palkintojen jakamisesta.
 • Kussakin joukkueessa voi olla enintään 5 yli 18-vuotiasta jäsentä. Pyynnön jakanut (kun toinen osallistuja on hyväksynyt) tulee joukkueenjohtajaksi.
 • Vain tiiminvetäjä voi luoda tiimin (mukaan lukien jakamispyynnöt ja jäsenten hyväksyminen). Ryhmää tai yksittäistä osallistujaa käsitellään yhtenä kokonaisuutena. Yksi osallistuja, joka lisää ehdotuksen, hylätään, kun hän liittyy tiimiin.
 • Muutokset tiimin jäseniin eivät ole sallittuja. Kun joukkue on muodostettu, sitä ei voi poistaa.

Miten sinua arvioidaan?

Ehdotus arvioidaan käyttämällä Spearmanin korrelaatiometriikka. Yksi voi käyttää ‘scipy.stats.spearmanr(ennustus, kohde)’ laskemaan saman. [mean_squared_error(y_true, y_pred, squared=False)]

Lopullinen pistemäärä edustaa julkisen tulostaulukon parhaan pistemäärän perusteella saavutettua pistettä.

Palkinnot jaetaan osallistujille yllä olevien pisteiden mukaisesti ottaen huomioon ennusteiden välinen korrelaatio (katso tekniset tiedot RCI-kilpailusta).

Sklearn-mallit tukevat ennusta()-menetelmää ennustettujen arvojen luomiseksi. Osallistujan tulee lähettää .csv-tiedosto, jossa on sama määrä rivejä testitietojoukossa. Lähetys palauttaa virheellisen pistemäärän, jos sinulla on ylimääräisiä rivejä tai sarakkeita. Tiedostossa tulee olla täsmälleen kaksi saraketta (ticker ja ennustettu arvo).

HUOMAA:

 • Älä sekoita testisarjan järjestystä.
 • Jos käytät pandoja, käytä tätä lähetyskoodia-submission_df.to_csv(‘my_submission_file.csv’, index=False)
🔥 Empfohlen:  Mikropienet ja keskisuuret yritykset (MSME) Intiassa 2014 – Yleiskatsaus

Osallistujat tarvitsevat Metamask-lompakon panostaakseen MUSA-kolikoita ja tehdäkseen palautetta. Tämä auttaa sinua hallitsemaan tokeneitasi ja ryhtymään toimiin lohkoketjussa.

Katso tästä videosta, kuinka Metamask-lompakko määritetään.

Voit lukea ohjeet myös täältä.

Aloituspäivä: 13.6.2022

Päättymispäivä: 05.9.2022

Rekisteröidy nyt

Table of Contents