Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ohita OTP-vahvistus millä tahansa verkkosivustolla tai sovelluksessa 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ohita OTP-vahvistus millä tahansa verkkosivustolla tai sovelluksessa 2023

OTP ohitus – Suurin osa sovelluksia ja verkkosivustot edellyttävät, että luot tilin, ennen kuin voit käyttää niiden palveluita ja ominaisuuksia. Sitten he lähettävät kertaluonteisen salasanan (OTP) rekisteröityyn numeroon varmistaakseen aidon käyttäjän. Kaikki sovellukset ja verkkosivustot eivät kuitenkaan ole tarpeeksi turvallisia ja luotettavia paljastaakseen sinun todellinen tai henkilökohtaiset yhteystiedot. Siksi yhteystietojesi suojaamiseksi Ohita OTP-vahvistus voisi olla ainoa tapa.

Joten jos et halua jakaa omaa todellinen tai henkilökohtaista puhelinnumero Kun rekisteröidyt millä tahansa verkkosivustolla tai sovelluksessa, tämä artikkeli on sinua varten. Koska täällä opastamme sinua “Kuinka Ohita OTP Vahvistus missä tahansa sovelluksessa tai verkkosivustossa?”.

Mutta ennen kuin hyppäämme siihen, ymmärrämme vähän Ohita OTP-vahvistus.

Mikä on ohittaa OTP-vahvistus?

Ohitamalla OTP-vahvistusprosessin voit poistaa tarpeen paljastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi vaarallisille roskapostittajan hallitsemille verkkosivustoille tai sovelluksille. Jos haluat ohittaa OTP-vahvistusmenettelyn, sinun on siirryttävä kolmannen osapuolen verkkosivustolle, joka tarjoaa ratkaisun ohittaa OTP-vahvistuksen verkossa.

Ohita OTP-vahvistus missä tahansa sovelluksessa/sivustossa

Monet verkkosivustot ja sovellukset tarjoavat sinulle väliaikaisen matkapuhelinnumeron ja kertaluonteisen salasanan, jotka voit syöttää vahvistusprosessin aikana. Lisäksi löydät myös intialainen Kertakäyttöinen Puhelinnumerot vahvistusta varten alla mainituilla verkkosivustoilla.

Tässä on joitain suosituimmista verkkosivustoista vaihtoehtoisten matkapuhelinnumeroiden saamiseksi

1. Receivesmsonline.net

Receivesmsonline.net on ilmainen verkkosivusto, joka tarjoaa sinulle väliaikaisen puhelinnumeron OTP-vahvistuksen välttämiseksi. Voit vapaasti käyttää sitä niin kauan kuin haluat.

Tämä verkkosivusto lähettää kaikki OTP:t, jotka lähetetään henkilökohtaiseen puhelinnumeroosi. Koska se on julkinen sivusto, älä käytä sitä henkilökohtaisiin tarkoituksiin.

2. Receivesms.co

Tämä tunnettu verkkosivusto tarjoaa väliaikaisia ​​puhelinnumeroita OTP- ja tekstiviestivahvistusta varten, kun rekisteröidyt mihin tahansa verkkosivustoon. Se välittää kaikki viestit puhelinnumeroosi ja yksinkertaistaa vahvistusprosessia.

🔥 Empfohlen:  McIntosh tarjoaa rajoitetun erän langattomia kaiuttimia hyväkuntoisille Deadheadille

3. sms-mies

sms-man tarjoaa väliaikaisia ​​matkapuhelinnumeroita, joiden avulla voit vastaanottaa tekstiviestikoodeja useille palveluille, sivusto on käännetty useille kielille ja tarjoaa numeroita moniin maihin.

4. Onlinesim.io

Onlinesim.io on toinen verkkosivusto, josta voit saada väliaikaisen matkapuhelinnumeron välttääksesi puhelinvahvistuksen. Se on sekä turvallinen että helppokäyttöinen. Napsauttamalla valitsemaasi numeroa voit tarkastella viestejäsi.

5. hs3x.com

hs3x on tunnettu verkkosivusto, joka tarjoaa virtuaalisia puhelinnumeroita. Voit rekisteröidä tämän sivuston tarjoamat numerot mistä tahansa ja vastaanottaa tekstiviestivahvistuksen. Lisäksi tämä sivusto tarjoaa erilaisia ​​numeroita jokaiselle maalle.

Muut sivustot:

Kuinka ohittaa OTP-vahvistus millä tahansa verkkosivustolla kertakäyttöisten matkapuhelinnumerosivustojen avulla?

Voit ohittaa puhelinnumeron vahvistamisen valitsemalla verkkosivuston yllä olevasta luettelosta. Kun olet valinnut verkkosivuston väliaikaisille puhelinnumeroille, on tärkeää selvittää, miten se tehdään ohittaa OTP-vahvistuksen. Vaiheet yksivaiheisen vahvistuksen käyttämiseksi ovat seuraavat:

Vaihe 1: Siirry jollekin yllä olevasta luettelosta.

Vaihe 2: Löydät täydellisen luettelon väärennetyistä puhelinnumeroista. Valitse luettelosta mikä tahansa numero mieltymystesi ja maasi perusteella.

Vaihe 3: Syötä nyt sen sivun numero, johon haluat ohittaa OTP. Se lähettää nyt OTP:n annettuun matkapuhelinnumeroon.

Vaihe 4: Palaa verkkosivustolle ja napsauta valitsemaasi numeroa nähdäksesi kaikki viimeisimmät kyseiseen matkapuhelinnumeroon saapuneet tekstiviestit.

Vaihe 5: Kopioi OTP sieltä vahvistaaksesi puhelinnumeron millä tahansa verkkosivustolla tai sovelluksessa.

Tässä on joitain suosituimmista sovelluksista kertakäyttöisten numeroiden saamiseksi OTP-vahvistusta varten

1. textPlus

Asenna tämä sovellus Android-puhelimeesi ja valitse väliaikainen yhdysvaltalainen puhelinnumero tekstiviestien lähettämistä ja vastaanottamista varten. Sen käyttö on täysin ilmaista, joten voit välttää puhelinvahvistuksen tähän numeroon. Voit myös ansaita krediittejä puheluiden soittamiseen. Kaikki tähän numeroon saapuvat puhelut ovat ilmaisia.

ladata

2. Nextplus Ilmainen tekstiviesti + puhelut

NextPlus on toinen kätevä sovellus, jota Android-käyttäjät voivat käyttää puhelimen vahvistuksen ohittamiseen. Sinulle annetaan yhdysvaltalainen puhelinnumero, ja kaikki saapuvat ja lähtevät puhelut ja tekstiviestit ovat ilmaisia. Tämä numero voidaan rekisteröidä tiettyyn tarkoitukseen. Lisäksi, kun uusia viestejä saapuu, tämä sovellus ilmoittaa sinulle push-ilmoituksilla.

🔥 Empfohlen:  MIT-tutkijat esittelevät Uusi tietokonenäköjärjestelmä muuttaa minkä tahansa kiiltävän kohteen eräänlaiseksi kameraksi: Antaa tarkkailijalle mahdollisuuden nähdä kulmien ympäri...

Lataa nyt

3. Puhu äänellä

Saat väliaikaisen matkapuhelinnumeron lataamalla tämän sovelluksen. Voit käyttää sitä rekisteröityäksesi mihin tahansa ja vastaanottaaksesi viestejä tai OTP:tä. Lisäksi tämä ohjelmisto on täysin ilmainen, ja voit soittaa ilmaisia ​​puheluita tästä numerosta mihin tahansa numeroon Yhdysvalloissa tai Kanadassa. Jotta voit käyttää tätä sovellusta, sinun on ensin kirjauduttava sisään sähköpostiosoitteella.

ladata

4. TextMeApp

TextMeApp on sovellus, jonka avulla voit hankkia väliaikaisen puhelinnumeron, josta voit vastaanottaa tekstiviestejä. Numerosi ilmoittamisen sijaan voit käyttää tätä numeroa mihin tahansa rekisteröintiin. Sinun on kirjauduttava tähän sovellukseen sähköpostiosoitteesi avulla, jos haluat muuttaa numeroa.

ladata

Miten Ohita OTP Vahvistus millä tahansa verkkosivustolla kertakäyttöisen matkapuhelinnumerosovelluksen avulla?

Vaihe 1: Ensin sinun on ladattava haluamasi sovellus yllä olevasta luettelosta Android-puhelimeesi ja asennettava se sitten.

Vaihe 2: Avaa sovellus ja luo tili täyttämällä kaikki vaaditut tiedot.

Vaihe 3: Nyt voit luoda matkapuhelinnumeron täällä.

Vaihe 4: Syötä nyt valittu numero sivulla (jossa haluat ohittaa OTP:n). Sitten se lähettää OTP:n syötettyyn matkapuhelinnumeroon.

Vaihe 5: – Suorita vahvistus loppuun antamalla tämä OTP.

Siinä kaikki! Näin voit ohittaa OTP-vahvistuksen mihin tahansa väliaikaiseen numeroon ja suojaa todellinen numerosi.

Viimeiset sanat

Voila! Näin voit säästää itsesi kaikilta huijauksilta. Edellä mainittujen verkkosivustojen ja sovellusten avulla voit helposti ohittaa OTP-vahvistuksen.

Siksi toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua, kun olemme yrittäneet kattaa kaikki mahdolliset seikat Ohita OTP.

Lopuksi, luettuasi tämän artikkelin, voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Autamme sinua mielellämme. Kiitos.

Table of Contents