Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Oletko tehnyt yhteistyötä varkaiden ja rosvojen kanssa?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Oletko tehnyt yhteistyötä varkaiden ja rosvojen kanssa?

Vuoden 2008 alussa Games2win.comissa loimme valtavan hittipelin nimeltä Bombay taksi‘. Se oli todella hauska flash-peli, joka haastoi sinut pysäköimään Black and Yellow -taksin Mumbain ruuhkaisille kaduille ja voittamaan esteitä, kuten kerjäläisiä, leijalentoreita, paikallisjunia ja norsuja. Ja tyypilliseen Internet-tyyliin, aloimme vastaanottaa valtavaa liikennettä portaaliimme virusliikenteen kautta – erityisesti Yhdysvalloista ja EU:sta, koska Bombay Taxi oli klassinen pysäköintipeli, joka on sekoitettu uuteen eksoottiseen teemaan.

Juuri valtavan liikennepurskeen jälkeen huomasin järkyttyneenä, että vierailijat katosivat yhtäkkiä – melkein kuin he olisivat pudonneet kalliolta. Tämä ei ollut tyypillistä – liikenne supistuu aina ja sitten tasangot laskevat, joten päätin tutkia asiaa. Kun kirjoitin Googleen “Bombay Taxi Online Game”, olin järkyttynyt huomatessani, että yhdessä yössä lähes 400 verkkosivustoa oli varastanut pelimme ja upottanut sen portaaleihinsa. Nämä varkaat olivat haistaneet hyvän pelin ja nyt nautimme heidän omilla sivuillaan liikenteestä kovan työn ansiosta!

Kumppanini Mahesh Khambadkone ja minä käpertyimme nurkkatoimistomme neuvotteluhuoneeseen ja mietimme. Tämä oli katastrofi. Joka kerta kun teimme hittipelin, varkaat varastivat sen, emmekä koskaan saaneet hyötyjä tsunamin kaltaisesta virusliikenteestä. Flash-tiedostoja ei voitu suojata, ja tämä oli suuri isku liiketoimintamallillemme, koska luotimme mainontaan sivustollamme saadaksemme $$$. Myöskään flash-pelien DRM (digital Rights Management) ei todellakaan ollut menestynyt tekniikka.

Tämä johti meidät soveltamaan ajatusprosessimallia 2win-ryhmässä, jota kutsumme “henkiseksi purkamiseksi”. Pohjimmiltaan se muuntaa “miten asiat ovat” “miksi asioista voi tulla”.

Pura vain jokainen tosiasia ja tapahtuma ja rakenna siitä jotain, joka toimii sinulle.

Joten tajusimme:

  • Miksi asioita varastetaan?
  • Koska niillä on arvoa… kukaan ei varasta katujen likaa ja vie sitä kotiin. Yksi suuri positiivinen asia oli siis se, että olimme luoneet hienoa sisältöä, jota maailma rakasti kotiinsa.
  • Pelistämme kolmessa päivässä varastaneiden verkkosivustojen valtava määrä yllätti meidät. Tämä osoitti, että peleillämme oli valtava jakelumahdollisuus sivustoilla, joista emme olleet koskaan ennen kuulleet.
  • Mikä meitä todella satutti? Se, että meiltä puuttui mainostulot, joita nämä varastetut pelit tuottivat merirosvosivustolla.
  • Toimiiko suojaus koskaan? Kaikilla tuntemillamme oli laitonta musiikkia, videoita ja elokuvia kaikkialta Internetistä. IP:n suojaaminen oli turhaa Internetissä.
🔥 Empfohlen:  3dcart v6.0 sisältää vahvistetun kumppanuuden Canada Postin kanssa

Aivot murskaavassa istunnossa oli inspiraation välähdys ja “Eureka”-hetki: Suunnittelimme luoda teknologian, jonka avulla voimme sijoittaa NÄKYMÄTTÖMIÄ mainoksia peleihin (jotta merirosvot eivät huomaa niitä), jotka sitten kulkevat mukana pelin kanssa merirosvosivustoille ja tule automaattisesti NÄKYVYksi, kun peliä pelattiin siellä!

Me itse asiassa murskasimme tämän tekniikan (MK ja minä olemme keksijöitä patenttihakemuksessamme), ja games2win.com-liiketoiminta muuttui dramaattisesti tuon päivän jälkeen. Antaaksemme sinulle perspektiivin kosketamme nyt 15–20 miljoonaa käyttäjää Inviziadien kautta joka kuukausi (comScore toukokuun tiedot – laajennettu verkko). Nämä mainokset ovat täysin meidän hallinnassamme, ja muutamme ja myymme mainoksia valvontamme mukaisesti kaikissa 160 maassa, joissa pelit on varastettu. Yli 8900 verkkosivustoa on varastanut pelimme ja uusia verkkosivustoja lisätään joka päivä. Games2win from zero on noussut 50 parhaan globaalin peliyrityksen joukkoon (comScore-verkkopelien sijoitus toukokuussa 2010) sivustoillemme inviziadien kautta saapuvan liikenteen ansiosta! Sisäisesti vertaamme nyt pelin menestystä sen mukaan, kuinka moni verkkosivusto on varastanut sen!

Katso rakkauskolmiota – Merirosvot rakastavat sisältöämme ja varastavat pelejämme. Rakastamme mainoksia ja sijoitamme peleihin “näkymättömät näkyvät” -mainoksia. Kuluttajat rakastavat pelejä ja pelaavat niitä kaikenlaisilla verkkosivustoilla ympäri maailmaa!!

Pelaajat, kuten Viacom, Ubisoft ja Warner Brothers, ovat nyt lisensoineet Inviziadsia, ja voit tutustua liiketoimintamalliin osoitteessa www.inviziads.com.

Mitä oppia yrittäjille ja aloitteleville yrityksille tässä tarinassa on?

  • Yritä luoda kultaa pölystä. Jos sinulla on ongelma, joka tuhoaa sinut, katso sitä prismalla, joka voi muuttaa sen eduksi. Minusta tuntuu aina, että jos Virgin Music ja EMI jne. olisivat ostaneet Napsterin (sen sijaan, että olisivat käyttäneet sitä ja sulkeneet sen) ja muuttaneet sivuston viralliseksi mp3-verkkosivustokseen, iTunes olisi ollut myös minä, ei gorilla. on tänään
  • Ymmärrä ja hyväksy ekosysteemi. Jos internetissä on kyse piratismista ja nostamisesta, virtaa sen mukana – älä taistele sitä vastaan
  • Viholliset voivat olla ystäviä yhdellä kytkimen painalluksella. Ajattele kaikkia tohtori Jekyllinä ja herra Piilona. Anna vihollisesi työskentelemään puolestasi
🔥 Empfohlen:  Google vahvistaa jatkuvan ongelman hakuindeksinsä kanssa [Update: Fixed?]

Muista, että ydinsodan voittaminen planeetan käynnistyksessä ei vaadi vain luovuutta ja innovaatioita, vaan kykyä henkisesti purkaa ja rakentaa itsesi uudelleen tyhjästä.