Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

On aika antaa Google Checkout levätä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: On aika antaa Google Checkout levätä

Se on aikakauden loppu: Google ilmoitti juuri lopettavansa Google Checkoutin 20. marraskuuta. Valitettavasti Googlen harrastajille yhtiö ei ole ilmoittanut suunnitelmista korvata palvelu uudella verkkokauppasivustojen maksuratkaisulla.

Google-tiimi pyrkii nopeasti luopumaan palvelun käytöstä. Suosittelemme sinua tekemään samoin.

Pyydämme kaikkia 3dcart-asiakkaita lopettamaan Google Checkoutin käytön verkkokaupoissasi ennen tätä määräaikaa.

Hämmentynyt? Turhautunut? Mietitkö, miksi Google tekisi niin? Ei ole paljon sanottavaa, paitsi että hakujättiläisellä on syynsä. On todennäköistä, että palvelu ei ollut uskomattoman suosittu, joten sillä ei pitäisi olla suurta vaikutusta asiakkaiden ohjaamiseen kassalla.

Jos Google jatkaa maksujen käsittelyä tulevaisuudessa, 3dcart varmistaa, että uusi palvelu on heti kauppiaiden saatavilla. Mutta toistaiseksi emme ole kuulleet suunnitelmista tehdä niin.

Ensimmäinen suosituksemme niille, jotka etsivät korvaavaa tuotetta, on 3dcart-kauppiastili, powered Pankkikorttipalvelut maailmanlaajuisesti. Se tarjoaa sinulle paljon suoremman tavan hallita tulojasi.

Tarvitsetko maksuvaihtoehtoa luottokorttien käsittelylle? Suosittelemme PayPal Express. PayPal on toinen erittäin suosittu vaihtoehto verkkomaksamisessa. Se on uskomattoman turvallinen ja liittyy luotettuun brändiin.

Etsitkö muita tuttuja kassavaihtoehtoja? Tässä pari hienoa maksuprosessori integraatiot, joita voit saada 3dcart-kauppaasi.

  • Kassalle Amazon: Koska olet maailman suurin verkkokauppasivusto, monilla asiakkaillasi saattaa olla Amazon tilit. Amazonin lisääminen maksuvaihtoehdoksi auttaa varmasti saamaan välittömän yhteyden uusiin asiakkaisiin ja tyydyttämään palaavien asiakkaiden tarpeita.

Oletko huolissasi hämmentäväsi asiakkaasi, jotka eivät ole perillä Google-leirin viimeisimmistä uutisista? Muista kertoa heille blogin ja uutiskirjeen kautta. Jos sinulla on paljon asiakkaita, jotka käyttävät Google Checkoutia, sen julkaiseminen myös etusivullesi ei voi olla haitallista.

Muista lopuksi poistaa kaikki maininnat Google Checkoutista verkkosivustostasi.

🔥 Empfohlen:  5 parasta linkedin-yhteenvetogeneraattoria: Kuinka ne toimivat ja ovatko ne turvallisia?