Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

On-demand-liiketoimintamallin ymmärtäminen räätälöityjen tuotteiden/palvelujen myynnin sovelluksella

Seuraava artikkeli auttaa sinua: On-demand-liiketoimintamallin ymmärtäminen räätälöityjen tuotteiden/palvelujen myynnin sovelluksella

Kuten sanottu, “Menestys ei ole lopullista ja epäonnistuminen ei ole kohtalokasta”, Yritykset ovat nykyään kasvaneet eksponentiaalisesti. Liike-elämän organisaatioiden ja niiden toimijoiden tulee pelata sääntöjen mukaan ja olla aina tarvittaessa raivokkaita. Halukkuus ottaa poikkeuksellisia mahdollisuuksia auttaa heitä saavuttamaan enemmän kuin ne, jotka pelaavat turvallisesti.

Välittömillä toimilla tarve saada välittömiä palveluita hallitsee myös markkinoita. On-demand-yritysten käyttöönoton myötä palvelun välitöntä tarjontaa odotetaan.

Startupit, kuten Zomato, Ola ja Uber, hallitsevat yhteiskuntaa on-demand-liiketoimintamallinsa ansiosta. Mutta mitä on-demand-liiketoimintamalli tarkoittaa ja miten oma tilaustulostusliiketoiminta voidaan luoda, kerrotaan alla.

Mikä on on-demand-liiketoimintamalli?
Esimerkkejä on-demand-palveluista
On-demand-liiketoimintamallin vaikutus
On-Demand-liiketoimintamallin soveltaminen räätälöityjen tuotteiden ja palvelujen myymiseen
Vinkkejä räätälöityjen tuotteiden tehokkaaseen markkinointiin

Mikä on on-demand-liiketoimintamalli?

On-demand-liiketoimintamalli on mullistanut yritysten toimintatavat. Se on korvannut perinteiset liiketoimintamallit (eli B2B, B2C, C2B, C2C) paljon ennakoitua nopeammin.

Siitä on nykyään tulossa asiakkaiden valinta, koska on-demand -liiketoimintamalli keskittyy nopeisiin toimituksiin, myyjien ja asiakkaiden mukavuuden lisäämiseen, tarjottujen palvelujen tarkkuuteen ja tärkeintä terveen kilpailun ylläpitämiseen toimittamalla laadukkaita tavaroita ja palvelut.

Tämä malli voidaan määritellä siten, että yritykset luottavat erilaisiin sosiaalisen median alustoihin tai muihin verkkosivustoihin tai sovelluksiin toimittaakseen tuotteitaan ja palvelujaan loppukäyttäjilleen.

Sen avulla käyttäjät pääsevät vaivattomasti yrityksen tarjoamiin palveluihin ilman yhteyttä tukiammattilaiseen tai palveluita käyttävään henkilökuntaan, vaan asiakas tai käyttäjä voi tehdä sen itse manuaalisesti jollakin seuraavista tavoista tarkoittaa liiketoimintatyypistä riippuen.

Esimerkiksi:

1. Ola ja Uber käyttävät sovellusta keinona toimittaa palvelujaan loppukäyttäjilleen. Henkilö voi varata taksin matkapuhelimellasi ja taksipalvelu saapuu heti hänen ovelle.

2. Flipkart, Myntra ja Amazon käyttävät sovelluksia ja verkkosivustoja tarjotakseen palvelujaan asiakkailleen. Asiakkaat voivat ostaa tuotteita verkosta näiden portaalien kautta ja tuotteet toimitetaan heille hetkessä.

3. Pienet vähittäiskauppiaat sekä tukkumyyjät käyttävät Facebook-markkinapaikkaa ja monia muita sosiaalisen median verkkosivustoja mainostaakseen tuotteitaan myytävänä.

Esimerkkejä on-demand-palveluista

Tilaustoimituspalvelu

Se on tapa toimittaa asiakkaiden vaatimukset välittömästi asiakkaiden houkuttelemiseksi. Tämäntyyppiset ratkaisut sopivat parhaiten asiakkaille, jotka haluavat nopean, helposti saatavilla olevan ja yksinkertaisemman tavan tehdä ostoksia tarpeisiinsa. Useimmat sähköisen kaupankäynnin alustat ovat luotettavia tässä mallissa, mikä lisää vastuutaan asiakastyytyväisyydestä.

Kuljetuspalvelut tilauksesta

Kuljetuksella on suuri rooli luotaessa kysyntää mille tahansa verkossa tarjottavalle tuotteelle tai palvelulle. Oletetaan, että kaksi yritystä tarjoaa samanlaisia ​​tuotteita, mutta asiakas on taipuvainen yritykseen, joka toimittaa tuotteen nopeammin kuin toinen. Tästä syystä kuljetus on kriittinen osa liiketoimintaa.

🔥 Empfohlen:  Pääoman painotetun keskihinnan (WACC) ymmärtäminen

Toinen näkökohta tämäntyyppisten liiketoimintamallien hyödyntämisessä on Uber ja Ola. Ne ovat mullistaneet tavan, jolla taksi- ja taksitilat toimivat markkinoilla. Nyt henkilö voi varata kirjan matkapuhelimestaan ​​äärimmäisen läpinäkyvin kustannuksin ja käyttää palvelua nopeasti.

Kustannusten läpinäkyvyys on myös mahdollistanut sen, että ihmiset ovat joutuneet kamppailemaan hinnoittelusta. Kaikki nämä tekijät yhdessä ovat luoneet heille paljon ongelmattomamman kokemuksen.

Tilausruokailupalvelut

Jos ihminen on juuttunut tilanteeseen, jossa ruoanlaitto ei ole vaihtoehto ja perinteiset ruoanlaittotavat vaikuttavat ympäristölle haitallisilta, on tilausruokapalvelut pelastajia.

Jotkut startupit toimivat maailmanlaajuisesti ja luovat ympäristöä, jossa ihmisten ei enää tarvitse kamppailla nälän kanssa ja ottaa kiireisistä aikatauluista aikaa suunnitella ja käydä ravintolassa. Sen sijaan tilaa ruokaa verkosta ja se toimitetaan perille.On-demand-liiketoimintamallin vaikutus

Tämä malli on jättänyt radikaalin vaikutuksen yritysten toimintaan. Se on auttanut yrityksiä ymmärtämään, että palvelujen saaminen on paljon tuottavampi lähestymistapa kuin omistaminen.

Aikaisemmin yritykset toimivat omistajuusperiaatteella, mutta nykyään asiat ovat mullistaneet niin paljon, että asiakkaat haluavat palveluita, jotka toimitetaan heille nopeasti tai jopa käden ulottuvilla. Tällaisten palvelujen kysynnän kasvaessa yritysten on jatkuvasti kamppailtava ja jatkettava keinoja parantaa palvelujaan pysyäkseen asiakkaidensa kärjessä.

, ota huomioon, että tuote on saatavilla Flipkartissa, ja kestää 5 päivää, ennen kuin se toimitetaan asiakkaan paikkaan. Samanlainen tuote on saatavilla Amazonista, ja se toimitetaan 1 tai 2 päivän sisällä. Tällöin asiakas haluaisi mieluummin ostaa sen Amazonista, vaikka tuote olisikin hieman kalliimpi kuin Flipkart.

Yllä oleva esimerkki osoittaa, että Amazon on tehokkaampi kuin Flipkart toimittaa tuotteita loppuasiakkailleen. Tämä viittaa siihen, että Flipkartin pitääkseen asiakkaitaan on keskityttävä parantamaan tuotteidensa ja palveluidensa toimitusmekanismia.

On-demand-liiketoimintamalli on myös lisännyt kilpailua markkinoilla. Tämän mallin avulla yrityksen omistaminen ja sen sujuva hoitaminen ei ole enää vaivatonta, yrityksen perustamisesta toimitusmekanismin kehittämiseen, kaikki on hyvin saavutettavissa ja budjetissa.

On-Demand-liiketoimintamallin soveltaminen räätälöityjen tuotteiden ja palvelujen myymiseen

Koska verkossa on miljoonia tuotteita ja palveluita, asiakkaat eivät halua ostaa tai käyttää samantyyppisiä tuotteita. He etsivät aina luonteeltaan ainutlaatuisia asioita.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa yrttilääkkeiden liiketoiminta? - Vaiheittainen opas

Näin ollen räätälöidyt tuotteet ja palvelut ovat suuressa roolissa asiakaskokemuksen parantamisessa. Räätälöityjä tuotteita myyessään liiketoiminta lisää asiakkaiden uskollisuutta lisäämällä asiakkaiden tyytyväisyyttä.

Tiekartta tähän oppaaseen:

Valitse mitä myydään

Yksi vaikeimmista tehtävistä räätälöityjen tuotteiden myynnissä on valita markkinoiden kannattavimmat tuotteet, joilla on myös kysyntää. Asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten asteittain muuttuessa myyjän on vaikea valita, millainen tavara olisi paras kannattamaan liiketoimintaa.

Näiden tuotteiden on oltava yhtä aikaa ikivihreitä, trendikkäitä ja kannattavia. Yritysten tulisi keskittyä kohdistamiseen tietyille markkinoille saadakseen aitoja asiakkaita yleisten asiakkaiden sijaan.

Ensinnäkin ideoita voitaisiin saada muilta markkinoilla jo toimivilta johtavilta verkkosivustoilta, jotka voisivat olla heidän mahdollisia kilpailijoitaan. On-demand-liiketoimintamalli auttaisi liiketoimintaa tässä suhteessa.

Valitse alusta tarjotaksesi räätälöityjä tuotteita

Perinteiset tavat myydä ja markkinoida tuotteita ovat kauan poissa. Ihmiset ovat nyt oppineet, että uudet tavat, kuten on-demand-liiketoimintamalli, ovat paljon tehokkaampia tuotteiden myynnissä. Ydinuskomus on painottaa enemmän saavutettavuutta kuin omistajuutta.

Kukaan ei halua seistä jonossa ja odottaa taksia, kukaan ei halua odottaa viikkoja saadakseen pakettinsa, eikä kukaan halua kokata, milloin ja jos nämä palvelut ovat vain napsautuksen päässä. Jokainen yritys haluaa nykyään keskittyä sovellusten kehittämiseen tai luottaa sähköisen kaupankäynnin alustoihin tuotteidensa ja palveluidensa esittelyssä.

Mobiilisovellusten ja verkkosivustojen sisällyttäminen liiketoimintamalleihin on välttämätön ja luotettava vaihtoehto yrityksille, jos ne haluavat kasvaa eksponentiaalisesti. Vastaavasti räätälöityjen tuotteiden myynti olisi paljon helpompaa, jos yllä mainittuja keinoja käytetään.

Valitse tehokkain toimituskumppani

On erittäin tärkeää löytää suosittu ja luotettava kumppani, jonka kanssa tehdä yhteistyötä, jotta tuotteet toimitetaan perille läpinäkyvästi, yksinkertaisesti, nopeasti ja vaivattomasti.

Automatisoi työnkulku

Automaatiolla kaikessa työssä on nykyään suuri kysyntä. Ihmiset rakastavat nähdä tekniikkaa ympärillään. Tekoälypohjaisten palveluiden kanssa työskentely ei ainoastaan ​​tarjoa poikkeuksellista kokemusta yritykselle ja loppukäyttäjille, vaan lisää lisäksi tehtävien tuottavuutta.

Tekoälypohjaiset palvelut varastoissa mahdollistavat esimiesten tehokkaan varastojen hallinnan ja paikantaa vapaat tilat, jotka on täytettävä uudelleen varastolla. Taustajärjestelmän hallitsemat tekoälyä tukevat työkalut auttavat ymmärtämään kysyttyjen tuotteiden luokkia.

Automaatiota toteuttamalla yritykset voivat epäilemättä saada tilauksia, karakterisoida työprosesseja ja ammatteja, valmistaa lippuja, suunnitella töitä, valvoa ja seurata niitä sekä saada ne valmiiksi tiettyihin toimituksiin.

🔥 Empfohlen:  Mikä on palkkalaskelma? Palkkalaskelman ymmärtäminen!


Vinkkejä räätälöityjen tuotteiden tehokkaaseen markkinointiin

Virallisten sivujen luominen kaikille sosiaalisen median alustoille ja trendien pysyminen ajan tasalla. Blogien jakaminen tuotteistaan ​​ja palveluistaan, uutisista tai minkä tahansa liiketoimintaan liittyvistä päivityksistä pitääkseen asiakkaat kiinnostuneena siitä.

Yllä olevan asian lisäksi vastaaminen lähes kaikkiin asiakkaan aidoihin kommentteihin minkä tahansa postauksen yhteydessä on ratkaisevan tärkeää terveen suhteen kehittämiseksi asiakkaan ja yrityksen välille. Sivuston tulee olla hakukoneoptimoitu liikenteen lisäämiseksi.

Tee yhteistyötä suurten verkkokaupan alustojen kanssa lisätäksesi tuotemerkkien tunnettuutta. Maksulliset markkinointikampanjat ovat myös hyvä strategia saada suosiota lyhyemmässä ajassa.

Tule kilpailukykyisemmäksi ja esittele samalla tuotteesi ainutlaatuisuutta kilpailijan tuotteisiin verrattuna. Kohdeyleisön tunnistaminen ja markkinointisuunnitelmien laatiminen sen mukaan auttaa myös tehokkaasti lisäämään räätälöityjen tuotteiden markkinointia. Jatka suunnitelman tarkentamista aika ajoin ja aiheuta tarvittavat muutokset ajan suhteen.

Johtopäätös

On-demand-liiketoiminta on liiketoimintaa, joka pyrkii tarjoamaan palveluita asiakkailleen heidän tarpeidensa mukaan. Yleisissä paikoissa on monenlaisia ​​tilausyrityksiä. Yksi parhaista esimerkeistä on-demand-liiketoiminnasta on kyytiliiketoiminta “Ola”.

On-demand-liiketoiminta toimii mahdollisimman lyhyellä aikavälillä täyttääkseen kuluttajan tarpeet. Siten myös tilauspalveluiden liiketoimintamalli on suunniteltava vastaavasti. Yllä oleva artikkeli sisältää oppaan siitä, miten pääset alkuun räätälöityjen tuotteiden kanssa, jotka myyvät on-demand-liiketoimintamalleja ja muuta asiaankuuluvaa tietoa.

UKK

Mitä on räätälöity myynti?

Räätälöity myynti on valmistajien suosima vaihtoehto, jossa myyntityyli sovitetaan yhteen asiakkaiden myyntitapoihin ja tilanteen vaatimukseen.

Mitä on personoitu tilaustulostus?

Print-on-demand on prosessi, jossa valmistaja sitoutuu asiakkaan kanssa tulostamaan white label -tuotteita valitulla tuotemerkillä.

Mikä on on-demand-liiketoimintamalli?

On-demand-liiketoimintamallissa on se, että olennaiset tavarat toimitetaan asiakkaille heidän tarpeitaan parhaiten sopivana ajankohtana. Se toimii kolmen tekijän perusperiaatteella: nopeus, saavutettavuus ja mukavuus.

Mitkä ovat esimerkkejä on-demand-yrityksistä?

Jotkut parhaista on-demand-yrityksistä ovat Uber, Airbnb, Upwork jne.