Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

On-Page SEO: Kuinka optimoida sivusi sijoittumaan Googlessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: On-Page SEO: Kuinka optimoida sivusi sijoittumaan Googlessa

Hakukoneoptimointi on avain yrityksesi tavoittavuuden lisäämiseen Internetissä.

SEO viittaa sisältömarkkinointistrategioissa yleisiin tekniikoihin, jotka tavoitteena on parantaa brändikanavisi sijoitusta hakukoneiden tulossivuilla.

Siksi se on orgaaninen vaihtoehto digitaalisille mainoskampanjoille, vaikka voit käyttää molempia lähestymistapoja toisiaan täydentävästi. Loppujen lopuksi taistelu tilasta Internetissä on yhä kilpailullisempaa ja vaatii täydellisiä ja monipuolisia strategioita.

Tämä pätee myös itse SEO-konseptiin, joka on jaettu sivulla ja sivun ulkopuolisiin käytäntöihin. Olemme luoneet tämän artikkelin selittääksemme sivun hakukoneoptimointia. Tässä näet:

Sivun hakukoneoptimointi on itsestään selvä termi. Se viittaa hakukoneoptimointikäytäntöihin, joita sovelletaan suoraan sivujesi rakenteeseen, tehdä niistä sopivampia algoritmin sijoituskriteereille.

Tämän ymmärtämiseksi sinun on tiedettävä, kuinka suosituimmat hakukoneet, kuten Google, toimivat.

Näillä alustoilla on omat algoritminsa, jotka keskittyvät kunkin verkkosivun analysointiin ja tarjoamaan käyttäjille osuvia tuloksia.

Kuvittele, että haluat tietää, mitkä ovat interaktiivisen sisällön päätyypit, jotta voit optimoida digitaalisen strategiasi.

Voit tehdä tämän Googlettamalla ja suorittamalla haun “Mitä ovat interaktiivisen sisällön päätyypit?”. Heti kun napsautat “haku”, algoritmi alkaa toimia.

Ennalta määrättyjen kriteerien perusteella, kuten avainsanojen relevanssi ja verkkotunnuksen auktoriteettihakukone näyttää tulokset, joilla on suurin mahdollisuus tyydyttää kysyntääsi.

Huomaa, että mainitsimme avainsanat, jotka ovat sivulla olevia elementtejä, ja auktoriteetti, joka on sivun ulkopuolinen tekijä.

Tällä tavalla on helppo ymmärtää, että todellisen orgaanisen kattavuuden saavuttamiseksi brändisi on omaksuttava SEO-strategian kokonaisuus.

Mikä on sivun ulkopuolinen SEO?

Sivuston ulkopuolinen SEO (tai off-site SEO) on olennainen osa verkkosivustosi SEO-strategiaa, ja se viittaa tekniikoihin, joita käytetään verkkosivustosi ulkopuolella saadakseen pitoa SERP:issä.

Sivun ulkopuolisessa hakukoneoptimoinnissa painopiste on verkkosivustosi merkityksellisyydessä, auktoriteetissa, luotettavuudessa ja suosiossa verkon käyttäjien näkemänä.

Käänteiset linkit, joissa toinen henkilö, verkkosivusto tai sivu linkittää verkkosivustollesi tai mainostaa sitä ja takaa sinulle, ovat yksi suosituimmista taktiikoista, joita käytetään sivun ulkopuolisessa hakukoneoptimoinnissa.

Tietenkin on olemassa muitakin sivuston ulkopuolisia SEO-toimintoja, mukaan lukien vierasbloggaaminen, sosiaalisen median markkinointi ja vaikuttajamarkkinointi.

Vaikka sivulla oleva ja sivun ulkopuolinen hakukoneoptimointi ovat molemmat erilaisia, ne toimivat yhdessä auttaakseen sivustoasi sijoittumaan hakukoneissa.

Itse asiassa sivun ulkopuolisella hakukoneoptimoinnilla on edelleen ratkaiseva rooli verkkosivustosi sijoittumisessa sen luotettavuuden, osuvuuden ja auktoriteetin ansiosta, joita laadukkaat sivun ulkopuoliset SEO-toiminnot tarjoavat.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että sivun ulkopuolinen SEO voi muodostaa 50 % tai enemmän SERP-sijoituksen painosta. Parhailla Google-tuloksilla on yleensä keskimäärin lähes 4 käänteistä linkkiä lisää kuin muut top 10 -tulokset.

Sivulla oleva SEO-tarkistuslista

Sivun hakukoneoptimointi keskittyy toimiin, joita voit tehdä verkkosivustollasi parantaaksesi sen kykyä sijoittua hakukoneissa. Asioiden helpottamiseksi olemme koonneet sivulle SEO-tarkistuslistan tehtävistä, jotka auttavat sinua kasvattamaan verkkosivustoasi optimoimalla sivun sisältöä. Tarkista se!

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää Midjourneya? - Vaiheittainen opas

Muista aina, että SEO ei ole yksi ja tehty asia. Sinun on edelleen investoitava SEO-taktiikoihin varmistaaksesi, että verkkosivustosi sijoittuu korkealle SERP: ssä.

Sivun hakukoneoptimointiin vaikuttavat tekijät

Jos kiinnität huomiota, huomaat, että kaikki Googlen sivujen sijoituskriteerit perustuvat käyttäjien tyytyväisyyteen.

Koska algoritmi ilmaisee artikkelit, jotka sisältävät osuvia avainsanoja ja kuuluvat arvostetuille aloille, se suosii kuluttajakokemusta.

Joten enemmän kuin teknisesti ja teoreettisesti, luokituskriteerien tunteminen, brändisi tarvitsee keskittyä laadukkaiden kokemusten edistämiseen.

Tässä mielessä hyvin kehitetyllä strategialla menestys SEO:ssa on seurausta.

Siitä huolimatta teknisten kriteerien tunteminen on olennaista. Seuraavassa on luettelo joistakin sivulla olevista elementeistä, jotka otetaan huomioon algoritmianalyysissä:

  • otsikkotunniste;
  • otsikkotunnisteet;
  • avainsanat;
  • luettavuus;
  • sivun reagointikyky;
  • metakuvaus;
  • URL-osoitteet;
  • sisäiset linkit.

Kuten näet, sivun hakukoneoptimointi on kriittinen tekijä asemasi parantamiseksi Google-sijoituksessa. Mutta mikä on tämän kaiken todellinen merkitys?

Meidän on katsottava isoa kuvaa, joka sisältää brändisi maine, kattavuus ja uskottavuus internetissä.

Aluksi jotkut aiemmin mainitsemistamme sivun SEO-konsepteista liittyvät suoraan brändin kykyyn sitouttaa kuluttaja.

Kun puhumme esimerkiksi luettavuudesta, menemme pidemmälle kuin pelkkä tarkoitus miellyttää algoritmia.

Blogimme viesteissä voit huomata joitain organisointimalleja.

Sisältö tasattu vasemmalle, lyhyet kappaleet, kuvien käyttö sisällössä, otsikot ja kohdat lihavoituna on joitain esimerkkejä. Mutta loppujen lopuksi, mikä tämän tarkoitus on?

Internetin käyttökokemustutkimusten perusteella näillä käytännöillä pyritään vierailijan on helpompi lukea ja ymmärtää sisältöä.

Tämä motivoi heitä tutkimaan lisää postauksia ja antaa heille mahdollisuuden oppia eri aiheista, mikä johtaa heidän spontaaniseen paluunsa tulevaisuudessa.

Juuri tästä sivun hakukoneoptimoinnissa on kyse. Käyttämällä sitä takaat, että käyttäjä tekee sen sinulla on tarvittavat edellytykset kuluttaa sisältöä ja jopa käydä verkkosivustosi muilla sivuilla.

Siten sivun hakukoneoptimointitekniikoiden ottaminen käyttöön ei ole muuta kuin asiakkaidesi kokemuksen parantamista kaikilla brändillesi tarjoamillasi eduilla.

Tällä tavalla kuluttajat itse jakavat sisältösi, mikä lisää sen orgaanista kattavuutta ja samalla parantaa sijoitustasi.

Ennen kuin menemme syvemmälle sivun elementtien optimointiin, ymmärrämme tarkemmin näiden kahden SEO-alueen erot.

Ensimmäisessä aiheessa mainitsimme joitain tekijöitä, jotka vaikuttavat hakukoneoptimointiin sivulla. Niillä kaikilla on yksi yhteinen piirre: voit optimoida ne tehdä muutoksia sivusi asetuksiin ja sisältöön.

Toisaalta sivun ulkopuolinen SEO viittaa SEO-optimoinnit, joita voit soveltaa kumppanuuksien, kampanjoiden ja sosiaalisen median markkinoinnin yhteydessä.

Kuinka sivun ulkopuolinen SEO toimii

Oletetaan, että sisältömarkkinointistrategiaasi kuuluu postausten luominen yrityksesi Instagramiin.

Tällä kanavalla pääset segmentoituun yleisöön ja saat tilaisuuden vaalia sitä opetusmateriaaleilla ohjaamalla sen varovasti blogiisi.

Sen lisäksi, että parannat tuotekuvaasitämä käytäntö voi tuottaa huomattavaa liikennettä verkkosivustollesi, mikä lisää auktoriteettiasi.

Toinen laajalle levinnyt sivun ulkopuolinen SEO-käytäntö on linkkien rakentaminen. Ajatuksena on luoda kumppanuuksia muiden verkkotunnusten kanssa, jotta he lisäävät viesteihinsä linkkejä, jotka ohjaavat blogiisi.

🔥 Empfohlen:  7 Enterprise SEO -työkalua avainsanatutkimukseen, verrattuna

Nämä linkit on mahdollista saada myös orgaanisesti tuottamalla erittäin osuvia ja mukaansatempaavia materiaaleja. Siksi yhä useammat yritykset investoivat interaktiiviseen sisältöön, joka saavuttaa korkeamman sitoutumisen.

SEO:n tärkein tyyppi

Sivun ulkopuolinen ja sivulla oleva SEO ovat yhtä tärkeitä. Muista, että koko strategian painopisteen tulee olla käyttäjäkokemus.

Siksi ei ole mitään järkeä tuottaa liikennettä verkkosivustollesi, jos sisältösi ei ole houkuttelevaa ja mukaansatempaavaa.

Lisäksi, et löydä kumppanuuksia linkkien rakentamiseen, jos sivun elementtejä ei ole optimoitu.

Kukaan ei kuitenkaan halua suositella sivua, jonka lataaminen kestää esimerkiksi liian kauan, koska se heikentäisi käyttäjiä.

Siksi on olennaista nähdä sivulla ja sivun ulkopuolinen hakukoneoptimointi toisiaan täydentävinä, toisistaan ​​riippuvaisina käytäntöinä.

Mutta miten nämä pyrkimykset optimoidaan?

Nyt kun ymmärrät sivun hakukoneoptimoinnin tärkeyden ja sen erottamisen sivun ulkopuolisista elementeistä, voimme mennä syvemmälle optimointiprosessin parhaisiin käytäntöihin ja tekniikoihin.

Joten jatka lukemista!

Päivitä URL-osoitteet, otsikkotunnisteet ja metakuvaukset

Ensimmäinen askel SEO-sivustosi optimoinnissa on päivittää nämä kolme elementtiä, jotka liittyvät suoraan Google-sijoituspaikkaasi.

URL-osoite

Esimerkiksi URL-osoite kertoo algoritmille ja lukijoille, mistä sivun sisällöstä on kyse.

Siten hämmentävä ja laaja URL-osoite voi haitata sijaintiasi SERP:issä ja ajaa käyttäjät pois. Tästä syystä on tärkeää päivittää sivujen URL-osoitteet automaattisesti luodun muodon käyttämisen sijaan.

Otsikkotunniste

Otsikkotunniste on samanlainen toiminto. Ne eivät välttämättä ole artikkelin tai sivun otsikkoa, vaan hakukoneiden näyttämää otsikkoa.

Sen tulee olla lyhyt (alle 70 merkkiä) ja tuoda asiaankuuluvaa tietoa sisällöstä.

Meta kuvaus

Lopuksi on tarpeen optimoida metakuvausjoka on pieni kuvaava teksti, joka näkyy hakukoneissa otsikkotunnisteen alapuolella.

On välttämätöntä sisällyttää avainsana kaikkiin näihin elementteihin.

Määrittele ostajan persoona

Tiedät jo, että ostajapersoona on minkä tahansa digitaalisen strategian perustyökalu.

Mutta onko sillä merkitystä myös sivun hakukoneoptimoinnissa? Ehdottomasti.

Vaikka useimmat SEO-optimoinnit on suunniteltu sopimaan algoritmille, on tärkeää keskittyä asiakkaidesi kokemukseen. Et ole tekemisissä koneiden, vaan ihmisten kanssa.

Joten enemmän kuin mikään tekninen eritelmä, sisällön laatu on kriittinen. Ei ole mitään järkeä noudattaa kaikkia algoritmin vaatimuksia, jos lukija sivullesi saapuessaan kohtaa huonoa, merkityksetöntä, vanhentunutta materiaalia.

Siksi persoonallisuutesi ominaisuuksien määrittäminen on paras tapa pitää sisältösi keskittyneenä asiakkaaseen.

Keskittymällä ihanteelliseen asiakkaasi löydät tapoja tuottaa sisältöä, joka todella houkuttelee yleisöä.

Keskity osuviin avainsanoihin

Avainsanat ovat ratkaisevia digitaalisen strategiasi onnistumisessa. Osuvien termien valitseminen voi maksimoida orgaanisen kattavuuden ja tuoda blogiisi entistä enemmän vierailijoita. Tätä varten sinun on sovellettava joitain tekniikoita.

Kuten olemme jo maininneet, sinun tulee sisällyttää avainsanasi metakuvauksiin, otsikkotunnisteisiin ja URL-osoitteisiin. Lisäksi niiden tulisi olla teksteissäsi, mieluiten lähellä sivun vasenta marginaalia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä mukautettuja tekstityksiä Netflixiin helposti

Ei kuitenkaan riitä, että valitset merkityksellisiksi katsomiasi termejä ja levität niitä sisällössä.

Sinun tulisi tehdä avainsanatutkimuksia ottaen huomioon ostajapersoona, tavoitteesi ja kilpailijasi.

Tällä tavalla, tunnistat, mitkä sanat ovat osuvimmat yleisölle ja joista on vaikeinta kilpailla. Erinomainen SEO-työkalu, esim SEMrushtekee tästä prosessista yksinkertaisen ja tehokkaan.

Käytä visuaalista sisältöä

Visuaalinen sisältö, kuten informatiivinen video tai infografiikka, on erinomainen rikastuttamaan viestejäsi ja välittämään tärkeitä tietoja.

Ne toimivat myös vaihtoehtoina ihmisille, jotka eivät halua lukea koko artikkelia.

Kun puhumme sivun hakukoneoptimoinnista, on elintärkeää harkita kuvien asetuksia, jotka voivat näkyä Googlen visuaalisissa hauissa.

Ensimmäinen asia, johon sinun tulee kiinnittää huomiota, on sivulle ladatun tiedoston nimi, jonka tulee sisältää avainsana.

Kun lataat, sinun tulee määrittää vaihtoehtoinen teksti, joka on vaihtoehtoinen teksti, joka näytetään, jos kuva ei avaudu.

Se kertoo Googlelle, mistä kuvassa on kyse, ja auttaa indeksoimaan sen Google-kuvahakuissa sekä edistää näkövammaisille paljon helpompaa kokemusta.

On myös tärkeää priorisoida kuvat, jotka ovat kevyitä ja sopivat sivulle. Näin vältyt liian pitkältä sivun latautumisesta, mikä vahingoittaisi käyttökokemusta.

Lisää sisäisiä linkkejä

Sisäiset linkit ovat välttämättömiä käyttäjien verkkosivustollasi viettämän ajan lisäämiseksi. Loppujen lopuksi ne toimivat lähtökohtana lukijoillesi, jotta he voivat käyttää enemmän sisältöä. Tämä varmasti suosii heidän suhdettaan brändiin.

Joten jos mainitset blogikirjoituksessa aiheen, joka on jo toisen artikkelin painopiste, lisää linkki kyseiseen sisältöön.

Tällä tavalla enemmän tiedosta kiinnostuneet käyttäjät voivat avata materiaalin toiselle välilehdelle ja nauttia kokemuksesta.

Ole mobiiliystävällinen

Suurin osa internetin käyttäjistä käyttää mobiililaitteita erilaisiin toimintoihin. He eivät vain lue blogikirjoituksia, vaan myös tekevät ostoksia muutamalla näytön napsautuksella. Joten jos sisältösi ei sovellu tableteille ja älypuhelimille, menetät mahdollisuuksia.

Google on jo pitkään huomannut mobiilikäyttäjien merkityksen. Siksi vuodesta 2015 lähtien sen algoritmi analysoi sivujen suorituskykyä ei vain pöytäkoneilla vaan kaikentyyppisillä näytöillä.

Jos et tiedä, onko verkkosivustosi mobiiliystävällinen, voit kokeilla hyvin yksinkertaista Googlen tarjoama työkalu.

Nyt kun tiedät, mitä sivun hakukoneoptimointi on, voit optimoida sisältösi ja parantaa sijoitustasi SERP:issä. Asianmukaisten avainsanojen käyttö ja sivujesi jäsentäminen ovat sisällön laadun lisäksi avaintekijöitä tässä prosessissa.

Haluatko parantaa SEO-strategiaasi? Lataa nyt täydellinen oppaamme saavuttaaksesi ensimmäisen tuloksen Google-sivuilla!