Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

OnePlus 10 Ultra voisi olla hieno OnePlus 10 Pro

Seuraava artikkeli auttaa sinua: OnePlus 10 Ultra voisi olla hieno OnePlus 10 Pro

OnePlus on julkaissut vain yhden laitteen OnePlus 10 -sarjan alla, mutta on vain ajan kysymys, milloin näemme toisen. Huhutaan, että tuleva OnePlus-lippulaiva on nimeltään OnePlus 10 Ultra. Laite on ollut ilmassa jonkin aikaa, mutta konkreettista tietoa ei toistaiseksi ollut saatavilla. Vinkki Yogesh Brarin ansiosta meillä on vihdoin joitain yksityiskohtia OnePlus 10 Ultrasta.

Äskettäisessä twiitissä Brar paljasti, että OnePlus 10 Ultra on tulossa testausvaiheeseen. Hän uskoo, että laitteessa on Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+ -piirisarja. Julkaisemattoman piirisarjan pitäisi olla hieman nopeampi kuin nykyinen 8 Gen 1 -prosessori. Piirisarja on vain sääntelymuutos, eikä se todellakaan lisää suorituskykyä OnePlus 10 Prohon verrattuna. Kamerat voivat todella herättää kiinnostusta laitteeseen, Brar toteaa. Valitettavasti hänen twiittinsä ei maininnut mitään kamerajärjestelmän yksityiskohtia.

OnePlus 10 Ultra kaavamainen muotoilu

Helmikuussa vuoto esitteli väitetyn OnePlus 10 Ultran luonnossuunnittelua. Laitteessa oli samanlainen muotoilu kuin OnePlus 10 Prossa, mutta kamerajärjestelmä näytti olevan erilainen, lähinnä periskooppilinssin vuoksi. Vaikka tämän tueksi ei ole paljon todisteita, se on mielenkiintoinen lisäys 10 Ultralle, joka on myös ensimmäinen OnePlus-laitteessa. Luonnos viittasi myös pienen toissijaisen näytön sisällyttämiseen. On syytä huomata, että kaavio ei ole tarpeeksi yksityiskohtainen varmistaakseen, onko se näyttö vai vain satunnainen suunnitteluelementti.

Vuotajan mukaan OnePlus 10 Ultra julkaistaan ​​elo- tai syyskuussa. Hän lisää, että OnePlusilla on useita puhelimia, jotka toimivat Dimensity 8000-, Snapdragon 888- ja Snapdragon 7 Gen 1 -piirisarjoilla. Muissa uutisissa OnePlus 10:n odotetaan julkaistavan kahdessa kokoonpanossa – toisessa Snapdragon 8 Gen 1 -piirisarjassa ja toisessa Dimensity 9000 -piirisarjassa.

🔥 Empfohlen:  Onko SEO sen arvoinen vuonna 2023? Onko se hieno investointi vai rahan tuhlausta?