Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

OnePlus 10T ohittaa hälytysliukusäätimen ja Hasselblad-kameran

Seuraava artikkeli auttaa sinua: OnePlus 10T ohittaa hälytysliukusäätimen ja Hasselblad-kameran

OnePlus esittelee uusimman lippulaivatason älypuhelimensa maailmalle 3. elokuuta, mutta ennen sen tapahtumista viralliset renderöinnit ovat jo julkaistu yhdessä perusteellisten tietojen vuotojen kanssa. OnePlus on kuitenkin nyt vahvistanut kaksi ratkaisevaa puutetta OnePlus 10T:lle, jotka varmasti saavat fanit huolestumaan.

OnePlus

Kuten virallisista renderöinneistä selvästi käy ilmi, OnePlus 10T:stä puuttuu Hasselblad-kamerabrändi. Muistaakseni kahden brändin kumppanuuden ensimmäinen tuote oli OnePlus 9 -sarja, jonka mainostettiin parantamaan OnePlus-puhelimien värikemiaa ja tarjoamaan Hasselblad-tiloja.

Kahden puhelinsukupolven aikana OnePlus on tuottanut mielenkiintoisia tuloksia, varsinkin kun on kyse värien kalibroinnista ja toimittamisesta jotain erilaista verrattuna varastokamerakokemukseen. Kun otetaan huomioon kumppanuuden ympärillä syntynyt hype, OnePlusin odotettiin laajentavan toveruuttaan Hasselbladin kanssa, mutta näin ei enää näytä olevan, ainakaan OnePlus 10T:ssä.

Yhtiö sanoi äskettäisessä haastattelussa, että OnePlus 10T:n ensisijaisena tavoitteena oli toimittaa “äärimmäisen suorituskyvyn lippulaiva-älypuhelin laitteen valitsemaan hintaan”. Muistaakseni OnePlus 10T:n huhutaan olevan monipuolinen lippulaivapaketti, jossa on temppuja, kuten Qualcommin huippuluokan Snapdragon 8+ Gen 1 -siru, korkearesoluutioiset kameraanturit ja myös todennäköisesti 150 W:n pikalataustuki.

Ottaen kuitenkin huomioon OnePlus 10T:n houkuttelevuuden halvempana vaihtoehtona OnePlus 10 Prolle, on selvää, että hintanäkökohdat olivat avainasemassa Hasselblad-brändin luopumisessa. Loppujen lopuksi siihen liittyy ehdottomasti rojaltimaksu, joka pakottaisi OnePlusin maksamaan Hasselbladille logonsa käyttämisestä ja lupauksen myymisestä kamerakeskeisestä laitteesta.

3. elokuuta, evoluution seuraava askel.
Sinut on kutsuttu #EvolveBeyondSpeed-tapahtumaan #OnePlus10T 5G:llä

Lue lisää: https://t.co/drz5mXcMRU pic.twitter.com/dhJHILLa5s

— OnePlus India (@OnePlus_IN) 20. heinäkuuta 2022

Sillä välin sisarbrändi Oppo solmi sopimuksen Hasselbladin kanssa, joka on syvempää kuin pelkkä värikalibrointi ja muutaman tilan lisääminen. Tässä vaiheessa on epäselvää, onko OnePlusin ja Hasselbladin kumppanuus edennyt, mutta Ottaen huomioon OnePlusin ja Oppon väliset syvät siteet, ei olisi yllättävää nähdä Hasselbladin palaavan OnePlusin seuraavaan Pro-lippulaivaan vuonna 2023.

🔥 Empfohlen:  200 hauskaa rahameemiä, jotka saavat sinut nauramaan

RIP-hälytyksen liukusäädin

Yksi OnePlus-puhelimien erottuvista ominaisuuksista on ollut hälytysliukusäädin, jonka avulla voit vaihtaa nopeasti äänettömän ja värinätilan välillä. Mutta näyttää siltä, ​​että hälytysliukusäädin aiotaan uhrata OnePlus 10T:ssä sen katoamisen jälkeen joistakin Nord-malleista. OnePlusin pääsuunnittelija Hope Liu kertoi ääniprofiilin liukusäätimen poistamisen syistä, että puhelimen rungon sisällä oli välttämätöntä vapauttaa tilaa.

Andy Boxall/Digital Trends

OnePlus-johtajan sanoin, oli tarpeen tehdä tilaa tarvittavien laitteistojen asentamiseen “suuren wattimäärän lataukseen, suureen akkukapasiteettiin ja parempaan antennisignaaliin”. Perustelut saattavat kuulostaa faneille hieman hankalalta, eikä siinä ole myöskään paljon järkeä. Jos OnePlus todella jahtasi suuritehoista latauskapasiteettia, sen ei todellakaan tarvinnut uhrata hälytysliukusäädintä.

Yhtiön puhelimilla on jo nyt terve etumatka kilpailijoihin verrattuna latausnopeuksissa. Esimerkiksi yritys kosketti 45 watin latausnopeusmerkkiä jokin aika sitten, saavutti sitten 65 watin vaiheen ja on jo toimittanut 80 watin latauksen OnePlus 10 Prolle – kaikki ilman, että hälytin liukusäädintä olisi tuhottu.

Huhutun 150 W:n latausedun tarjoaminen OnePlus 10 Prolle ei vain ole järkevää kilpailun – ja hinnansäätö – näkökulmasta. Vaikka tarkastellaan 1 000 dollarin hintaluokkaa, Samsung tai Apple eivät ole edes koskettaneet 50 W:n rajaa.

OnePlus korostaa myös, että tulevaan puhelimeen tarvitaan lisää tilaa suuremman akun sijoittamiseksi. Olisi mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon hälytysliukusäätimen puuttuminen vaikuttaa OnePlus 10T:n akun kapasiteettiin ja mitä päivityksiä se tuo pöytään, kun kyse on asioiden liitettävyydestä.