Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

OnePlus 10T saattaa sivuuttaa OnePlus 10 Ultran tänä vuonna

Seuraava artikkeli auttaa sinua: OnePlus 10T saattaa sivuuttaa OnePlus 10 Ultran tänä vuonna

Viime kuukausien aikana vuotoareenalla on puhuttu tulevasta OnePlus 10 Ultra -lippulaivasta vaniljaisen OnePlus 10:n kuiskausten ohella. Vaikuttaa siltä, ​​että OnePlusin seuraavalle huippuluokan laitteelle voidaan käyttää eri nimeä. puhelimeen, sillä yrityksen kerrotaan valmistautuvan OnePlus 10T:n debyyttiin myöhemmin tänä vuonna.

Usein luotettavan vuodattajan Max Jamborin mukaan OnePlus 10T on ilmeisesti “seuraava ja ainoa lippulaivapuhelin, joka tulee tänä vuonna”. OnePlus 9 -sarjaan saakka kiinalainen älypuhelinvalmistaja on julkaissut “T”-päivityksen vuoden puolivälissä kaikille puhelimilleen OnePlus 3T:n jälkeen marraskuussa 2016. Jambor vastaa myöhemmin twiittiin, Ultra-versiota ei odoteta.

Tänä vuonna tulevan seuraavan ja ainoan lippulaivapuhelimen lopullinen nimi: OnePlus 10T 5G

— Max Jambor (@MaxJmb) 1. kesäkuuta 2022

Toistaiseksi OnePlus ei ole vahvistanut tai kiistänyt Ultra- tai vanilja OnePlus 10 -mallin suunnitelmia, vaikka vuodot ja huhut väittävät muuta. Melko luotettavaa ennätystä ylläpitävä Tipster Yogesh Brar väitti äskettäin, että OnePlus 10 Ultra on siirtynyt testausvaiheeseen, ja ilmeisen Snapdragon 8+ Gen 1 -sirun päivityksen lisäksi puhelin keskittyy kameran parannuksiin.

Jälkimmäinen on yksi alue, jolla OnePlus on edelleen jäljessä kilpailijoistaan. Äskettäisessä OnePlus 10 Pro vs Samsung Galaxy S22 -kameroiden esittelyssämme OnePlus-lippulaiva teki vaikutuksen laajakulmakamerallaan, mutta jäi Samsungin huomattavasti edullisemmasta tarjonnasta jälkeen avainalueilla, kuten hämärässä valokuvaamisessa ja zoomaustehossa.

Joten OnePlus Ultra -lippulaiva on siirtymässä testausvaiheeseen, keskittyen kameroihin & SD 8 Gen 1+

OnePlus 10 – D9000/SD 8 Gen 1 (markkinoista riippuen)

D8000 ja SD888 useammissa keskitason puhelimissa, kuten Nord-sarjassa

7 Gen 1 -puhelinta suunnitellaan.

Monimutkaiset aikajanat & tuotteet kokonaisuudessaan

— Yogesh Brar (@heyitsyogesh) 3. toukokuuta 2022

Viimeisin huhu OnePlus 10T:stä on kuitenkin järkevää. OnePlus 10T:n avulla sillä on mahdollisuus korjata joitakin OnePlus 10 Pron haittoja, kuten telekamerakokemuksen jalostaminen, pölyn- ja vedenkestävyyden laajentaminen markkinoille ja ohjelmiston kiillotus.

🔥 Empfohlen:  Tilaustunnuksen lisääminen laskun PDF-tiedostoon Magento 2:ssa

Brarin twiitissä mainittiin myös, että OnePlus 10 on saatavilla kahdessa eri maussa – toisessa MediaTekin Dimensity 9000 SoC ja toisessa Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 markkinoiden mieltymysten mukaan. Kumpikaan puhelin ei kuitenkaan ole toistaiseksi tullut virallisesti esille.

Nähtäväksi jää, millainen OnePlus 10T tarkalleen tulee olemaan – päivitetty OnePlus 10 Pro, 10 Ultra eri nimellä tai perusversio, joka korvaa puuttuvan OnePlus 10:n. Aiemmin OnePlus-puhelimien T-versiot saapuivat noin kuusi kuukautta alkuperäisen julkaisun jälkeen, joten meidän pitäisi katsoa syyskuuta tai siitä eteenpäin saadaksemme lisää virallisia uutisia, jos niitä tulee.

OnePlusin ei tarvitse mennä Ultraan

Joka tapauksessa se voi olla paremmin vastaanotettu kuin väistämättä kalliimpi Ultra-versio. OnePlus 10 Pron hintapyyntö on 899 dollaria, mikä tekee siitä jo kalliimman kuin jotkut erittäin kyvykkäät kilpailijat, kuten iPhone 13, Google Pixel 6 ja Samsung Galaxy S22. Going Ultra saattaa nostaa OnePlus-lippulaivan 1 000 dollarin (tai korkeammalle) hintatasolle, jossa suuret nimet, kuten iPhone 13 Pro ja Samsung Galaxy S22 Ultra, tarjoavat hienostuneen paketin kunniallisilla kamerapaloilla ja paljon paremmalla ohjelmistopäivityskäytännöllä.

Andy Boxall/Digital Trends

Brändille, jonka tarkoituksena oli aikoinaan alittaa kilpailevien laitteiden kustannukset, Ultra-lippulaivassa ei ole paljon järkeä. OnePlus 9 Pro nosti kulmakarvoja jo viime vuonna rohkealla (lue: premium-) hintapyynnöllä, eikä OnePlus 10 Pro ole kovin erilainen. Tämän kynnyksen ohittaminen olisi riskialtis testi OnePlusin brändiuskollisuudelle ja kallis uskonloikka asiakkaille, jotka ohittaisivat Applen ja Samsungin OnePlusin Ultra-lippulaivan hyväksi.

OnePlus 10T -niminen puhelin, joka korjaa joitain Pro-version vikoja tai tulee huomattavasti halvemmalla, saattaa olla oikea ratkaisu.