Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

OnePlus Nord N20 5G saapuu yksinomaan T-Mobileen 28. huhtikuuta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: OnePlus Nord N20 5G saapuu yksinomaan T-Mobileen 28. huhtikuuta

OnePlus on asettanut julkaisupäivän odotetulle Nord N20 5G:lle, joka on budjettinsa 5G-puhelinvalikoimansa uusin malli. Uusi puhelin tulee Pohjois-Amerikkaan yksinomaan T-Mobileen 28. huhtikuuta alkaen.

Nord N20 on viime vuoden Nord N10- ja N100 -malliston seuraaja, vaikka tällä kertaa OnePlus tuo pöytään muutamia premium-ominaisuuksia, mukaan lukien siirtyminen LCD:stä AMOLEDiin ja näytössä olevan sormenjälkitunnistimen.

OnePlus

OnePlus on myös virallisesti julkaissut Nord N20:n tekniset tiedot, mikä vahvistaa monet jo kuulemamme huhut ja ylittää muutaman odotuksemme.

Esimerkiksi Nord N20 sisältää 6 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa, kuten edeltäjänsä. Kameran tekniset tiedot ovat kuitenkin hieman paremmat kuin luulimme; siinä on 64 megapikselin (MP) pääkamera eikä 48 megapikselin ampuja, jonka kuulimme olevan tulossa.

Merkittävämpää on kuitenkin siirtyminen 6,43 tuuman AMOLED FHD+ -näyttöön. Tämän pitäisi tarjota paljon parempi kokemus kuin aiemman Nord N10:n LCD-näyttö, mutta sen odotetaan myös laskevan virkistystaajuuden takaisin 60 Hz:iin.

OnePlus on myös keventänyt muotoilua, kun se on pakattu 4 500 mAh:n akun sisään. Se on hieman suurempi kuin Nord N10, ja yhdistettynä alhaisemman tehon AMOLEDin kanssa johtaa todennäköisesti vieläkin parempaan akun kestoon. OnePlus lupaa myös, että 33 watin pikalataus tarjoaa vuorokaudelle tehoa vain puolen tunnin latauksella.

OnePlus

Nord N20:ssä on myös sama aina päällä oleva näyttö kuin N10:ssä; AMOLED-näytölle siirtyminen tekee tästä ominaisuudesta kuitenkin käyttökelpoisemman. Arvioimme LCD-näytöllä varustetusta Nord N10:stä, että aina päällä olevan näytön ottaminen käyttöön vaikeutti tavallista päivittäistä käyttöä.

Prosessorin osalta Nord N20 tekee odotetun asteittaisen siirtymisen Qualcommin uusimpaan Snapdragon 695:een, joka on iteratiivinen päivitys edellisessä mallissa käytettyyn Snapdragon 690:een. OnePlus ei ole antanut meille mitään suorituskykytietoja, mutta Qualcommin mukaan tämän pitäisi tarjota jopa 15 % nopeampi suorittimen suorituskyky ja 30 % lisäys grafiikan renderöintiin.

🔥 Empfohlen:  Muutos ilmaisiin sopimuksiin ContentBotissa 1. huhtikuuta 2022 alkaen

Vaikka Qualcommin Snapdragon 695 esitteli myös mmWave-tuen keskialueen piirisarjaan, ei ole sanaa siitä, sisältääkö Nord N20 tämän ominaisuuden. Kuitenkin, koska puhelin julkaistaan ​​yksinomaan T-Mobilessa, se on joka tapauksessa pohjimmiltaan kiistanalainen asia, koska T-Mobilen verkko toimii vain matalakaistaisilla ja keskikaistaisilla 5G-taajuuksilla.

T-Mobilen asiakkaat voivat saada OnePlus Nord N20 5G:n käsiinsä ensi viikosta alkaen. Lisätietoja hinnoista ja saatavuudesta löytyy T-Mobilen verkkosivuilta.