Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

OnePlus Nord Watch on ilmestynyt, ja se näyttää paljon Apple Watchilta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: OnePlus Nord Watch on ilmestynyt, ja se näyttää paljon Apple Watchilta

OnePlus uskaltautui älykellotilaan julkistamalla OnePlus Watchin viime vuoden huhtikuussa. Kello ei ollut optimaalisesti älykäs, sillä Googlen Wear OS:n sijaan se käytti OnePlusin omaa RTOS-pohjaista käyttöjärjestelmää. Joidenkin uusien vuotojen myötä nyt on työn alla toinen puettava OnePlus-laite, joka käyttää mukautettua käyttöjärjestelmää. Ja tällä kertaa se lanseerataan Nord-malliston alla.

”OnePlus Nord Watchiksi” kutsutun puettavan laitteen odotetaan olevan halvempi kuin OnePlus Watchin. Muutama vuotanut kuvakaappaus N Health Appista – oletettavasti kellon älypuhelimille omistetusta sovelluksesta – näyttää meille välähdyksen siitä, miltä älykello näyttäisi. Toisin kuin OnePlus Watchissa, jossa oli pyöreä kellotaulu, Nord Watch saa suorakaiteen muotoisen Apple Watchin tyylin, jonka oikealla puolella on kruunu.

Kuvakaappaukset paljastavat kellosta joitain tietoja, kuten askellaskuriominaisuuden ja harjoitustilat ulkopyöräilyyn ja ulkona kävelyyn. Kuvassa näkyy myös kuusi älykellon kellotaulua, kun taas useampia niistä pääsee käsiksi sen omasta sovelluksesta. Mahdollisuus asettaa valokuvia kellotauluiksi on myös olemassa.

Tämän lisäksi vuoto väittää, että kello on varustettu SpO2-anturilla sekä unen seurannalla ja sykemittauksella. OnePlus ei ole vielä antanut virallista ilmoitusta, mutta se saattaa muuttua lähipäivinä.

On todella mielenkiintoista nähdä, onko OnePlus Nord Watch tarkoitettu Pohjois-Amerikkaan vai ei. Muutama Nord-älypuhelin ja OnePlus Nord Buds on ilmestynyt Yhdysvalloissa, mutta Nord-brändi on paljon näkyvämpi muilla markkinoilla ympäri maailmaa. Nähtäväksi jää, koskeeko tämä myös OnePlus Nord Watchia.

🔥 Empfohlen:  Appen Review: Kuinka paljon tienaat Appenissa?