Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Oneplus – Oppo-fuusio: Vaikutus Android-puhelimiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Oneplus – Oppo-fuusio: Vaikutus Android-puhelimiin

Tässä valinnanvarassa Android-puhelimet ovat aina olleet tervetulleita ja viihdytetty väestön keskuudessa. Se tarjoaa suuremman valikoiman vaihtoehtoja, joista monet pitävät. Mutta entä jos kaksi arvostettua ja suosittua brändiä, joilla on vaikuttava myyntivalikoima, yhdistyvät ja muuttuvat samanlaisiksi.

Tarkemmin sanottuna tämä on juuri sitä, mitä tapahtuu tässä äskettäin muokatussa Android-puhelimessa OnePlusin ja Oppon yhdistämisen seurauksena. Viimeaikaiset uutiset, jotka luovat tämän kuhinan, ovat, että OnePlus on matkalla kohti syvempää integraatiota ulkomaisen emoyhtiönsä Oppon kanssa. Ja on olemassa useita ennustettuja leukaa pudottavia mahdollisuuksia, että tämä saattaa ravistella Android-älypuhelinteollisuuden maisemaa.

Oneplus-fuusion positiiviset vaikutukset Oppon kanssa
Parempi laatutuotanto
Halvemmat tuotteet
Nopeammat ja vaivattomat tuotteet
Laajentuminen tuotevalikoimaan
Muut mahdolliset vaikutukset
Johtopäätös
UKK

Oneplus-fuusion positiiviset vaikutukset Oppon kanssa

Ennen kuin tarkastelemme tätä todellista syytä, ymmärrämme, mitkä ovat avaintekijät, joihin tämä yhdistäminen voi vaikuttaa ja pääasiassa positiivisesti muuttua. Eli ne ovat:

1. Laadukkaamman tuotteen tuotanto
2. Mahdollisesti halvemman tuotannon tekeminen
3. Nopeampien ja vaivattomien tuotteiden luominen
4. Erilaisten muiden laitteiden valmistaminen

Parempi laatutuotanto

OnePlus on saavuttanut paljon mainetta ja mainetta viime vuosina, vuodesta 2014 lähtien, jolloin se julkaisi ensimmäisen. Mutta nyt voidaan odottaa suurempaa muutosta tuotannossa yhtiössä yhdistymisen myötä Oppon kanssa.

OnePlus-toimitusjohtaja ei kuitenkaan maininnut sanaa yhdistäminen ilmoittaessaan sen, vaan hän mainitsi sen, koska OnePlus on päättänyt edelleen integroida yhdistymisensä Oppon kanssa. Mutta jotenkin se osoittaa myös, että se tulee vaikuttamaan yrityksen tuotantoon. Nyt on ennakoitavissa, että viiveet ja ongelmat, joita molempien yritysten käyttäjät kohtasivat, häviävät. Tämä merkitsee uuden vallankumouksellisen prosessin alkua.

Toisaalta he mainitsivat myös, että molemmat tuotemerkit toimisivat myös itsenäisesti ja yksinään luoden tuotteitaan, joten voimme odottaa molempien yritysten jatkavan puhelimien julkaisemista.

🔥 Empfohlen:  Maailmanlaajuisen väärennösteollisuuden nousu ja sen vaikutus alkuperäisiin tuotemerkkeihin (tapaustutkimus)

Halvemmat tuotteet

Vaikka OnePlus on jahdannut melko vaikeasti muiden älypuhelinmerkkien kanssa, se on ollut taloudellinen ongelma OnePlusin kanssa. Kuten muutkin lippulaivapuhelimet tarjoavat runsaasti palveluita ja erilaisia ​​vaihtoehtoja, ja nyt OnePlus aloittaa korkeamman hinnan tarjoamisen saman toiminnon tarjoamiseksi.

Mutta fuusiossa Oppon kanssa on aivan selvää, että näiden tuotteiden määrä vähenee ja niitä on saatavilla kohtuuhintaan. Vaikka epäsuorasti se luo hieman enemmän jännitteitä muiden kilpailijoiden välille, sillä laadun perusteella OnePlus-lippulaivapuhelimissa ei ole mitään, mitä voisi osoittaa sormella.

Nopeammat ja vaivattomat tuotteet

Vuonna 2017 käyttöönotetun puhelataustoiminnon myötä Oppolla on melko reilu maine nopeamman latauslaitteen tarjoajana, jossa on valtava määrä akkua. Tämän lisäksi säännöllinen ja nopea ohjelmistopäivitys on myös Oppo UI -älypuhelimien ensisijainen ominaisuus. Mutta tästä vilpittömyydestä puuttuu hieman OnePlus-älypuhelimissa käytettävää Oxygen-käyttöjärjestelmää.

Koska Oppo-älypuhelimet käyttävät Color OS -käyttöjärjestelmää, myös OnePlus-älypuhelimissa on valtava mahdollisuus saada sama ohjelmisto päällekkäin. Sitä ei kuitenkaan vielä julkistettu, mutta on täysin mahdollista, että OnePlus-älypuhelimissa käytetty Oxygen OS saattaa mahdollisesti siirtyä Oppon käyttämään Color OS -käyttöjärjestelmään. Tässä vaiheessa tämä ennuste ei ole niin varma, mutta jos näin tapahtuu, sillä olisi valtava vaikutus Android-alan maisemaan.

Ennustamme tämän, koska jo Kiinassa OnePlus 9 -sarja on alkanut käyttää Color OS -käyttöjärjestelmää, eikä se ole niin kaukana siitä, että se toteutuisi myöhemmin yhdistämällä. Vaihtoehtoisesti voi myös olla, että kahdesta käyttöliittymästä tulee samankaltaisempia ja ehkä mikään suuri ei muutu, ja jos jokin muuttuu, se olisi hyvin hienovarainen muunnelma.

Mutta on melko varmaa, että se auttaisi parantamaan OnePlusin tehokkuutta, ohjelmistopäivitykset saapuisivat nopeammin Color OS:n kanssa, ja aina kun ne tulisivat, ne eivät olisi kokeellisia beta-versioita, vaan ne olisivat vakaampia ja kiehtovampia.

🔥 Empfohlen:  Tähtien sotien vaikutus populaarikulttuuriin

Laajentuminen tuotevalikoimaan

Tosiasiat oikein, jos joku tutkii asiaa perusteellisesti, niin on helppo tietää, että sekä OnePlus että Oppo ovat BBK electronicsin tytäryhtiöitä. Heillä on siis jo linkki. Mutta tämä fuusio aikoo aloittaa valvovan tuotestrategian molemmille yrityksille.

Oppo ei valmista vain älypuhelimia, vaan sillä on myös varsin hyvät kädet kuulokkeiden, kuulokkeiden, älykellojen, kuntomittarien ja muiden lisävarusteiden valmistuksessa. Tämä saattaa siis auttaa OnePlusia laajentamaan valikoimaansa pelkästään älypuhelin- ja Bluetooth-kuulokkeiden tuotannosta kaikkiin näihin lisätarvikkeisiin.

Tämän lisäksi voimme myös nähdä OnePlusin valmistavan älypuhelimia nopeammilla latausmahdollisuuksilla, sillä Oppolla on valtava katse ja kokemus alalta. Sen myötä on myös mahdollisuus luoda taitettavat ja rullattavat OnePlus-puhelimet, sillä Oppo on jo alkanut kokeilla näitä superjoustavia laitteita.

Muut mahdolliset vaikutukset

Siten OnePlusin ja Oppon yhdistämisellä on sekä positiivisia että ei niin myönteisiä vaikutuksia, ja käyttäjät voivat odottaa:

  • Säännölliset ja vakaat ohjelmistopäivitykset.
  • Mielenkiintoisia ja uusia muuttuvia ominaisuuksia.
  • Nopea lataus OnePlus-puhelimissa, kuten Oppon VOOC-salamalataus.
  • Laske OnePlus-älypuhelimien hintoja.
  • Uusia ja tehokkaita erilaisia ​​laatutuotteita brändeiltä älypuhelimien lisäksi.


Johtopäätös

Siksi tämä ei ehkä vaikuta kovin massiivliselta muutokselta, mutta siinä on melkein varmasti joitain muutoksia, ja enimmäkseen ne tulevat esiin positiivisina. Tämä antaisi kummallekin brändille mahdollisuuden tehostaa toimintaansa ja hyödyntää ne sitten yhteisissä lisäresursseissa.

Mutta mikä tahansa se on liike, joka sopii paremmin yrityksen kanssa, joka aikoo siirtää enemmän puhelimia useammin kuin vain säilyttää yksinoikeudella. Tämä on siis varsin hyvä kehitys teollisuudelle, mutta aiheuttaisi hieman lisää jännitteitä ja liikennettä myös alan sisällä.

UKK

Onko Oneplus sulautunut Oppon kanssa?

OnePlus on vihdoin tehnyt yhdistymisensä Oppon kanssa ja ilmoittanut siitä julkisesti.

Onko Oneplus ja Oppo BBK Electronicsin tuotteita?

OnePlus ja Oppo ovat BBK electronicsin tytäryhtiöitä.

🔥 Empfohlen:  Lohkoketjun vaikutus pankkisektorille

Mitä käyttöjärjestelmää Oppo käyttää?

ColorOS on OPPO:n luoma mobiilikäyttöjärjestelmä.

Mitä käyttöjärjestelmää OnePlus käyttää?

OxygenOS on OnePlusin kehittämä Android-pohjainen käyttöjärjestelmä.