Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ongelma huippuluokan Galaxy S23 Ultra -kameraominaisuuden kanssa on korjattu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ongelma huippuluokan Galaxy S23 Ultra -kameraominaisuuden kanssa on korjattu

Adobe Lightroom for Samsung -sovelluksen Premium-tilausjärjestelmän ongelma on korjattu sen jälkeen, kun monet Isossa-Britanniassa (ja mahdollisesti myös muilla alueilla) havaitsivat mahdottomaksi rekisteröityä sovellukseen hyödyntääkseen kahden kuukauden erikoistarjousta.

Kun olet ottanut yhteyttä Adobeen ja Samsungiin, maksuongelma on ratkaistu, ja kaikkien, jotka eivät aiemmin voineet rekisteröityä, pitäisi nyt pystyä tekemään se.

Andy Boxall/Digital Trends

Adobe kertoi Digital Trendsille:

”Kuten ilmoitimme helmikuussa 2023, Samsung Galaxy S23 -sarja käyttää Adobe Lightroomia Expert RAW -sovelluksella otettujen RAW-kuvien oletuskuvaeditorina. Ostaessaan uusia Samsung Galaxy S23 -laitteita käyttäjät saavat Lightroomin kahden kuukauden ilmaisen kokeilujakson. Jotkut asiakkaat Isossa-Britanniassa kohtasivat maksuvirheitä Galaxy Storessa rekisteröityessään Lightroomiin kahden kuukauden kampanjan aikana. Samsung on ratkaissut Galaxy Store -maksuongelman tilauskampanjassa.”

Onko se sen arvoista?

Nyt kun voit rekisteröityä Lightroom for Samsung -palveluun uudella Galaxy S23 Ultrallasi, kannattaako tehdä niin, ja pitääkö sinun olla asiantuntija käyttääksesi työkaluja? Tämä oli huolenaiheeni, mutta minun ei olisi tarvinnut olla huolissani, sillä kun kokeilin sovellusta ja muokkasin omia RAW-kuviani, huomasin, että sinun ei tarvitse olla asiantuntija saadaksesi paljon Lightroomista. Kirjoitin Lightroom-kokemuksestani, ja vaikka sovellus opastaa sinua erinomaisesti muokkausprosessin läpi, se kannustaa sinua myös oppimaan ja kokeilemaan. Se tarkoittaa, että vaikka sinun ei tarvitse aloittaa asiantuntijana, saatat löytää haluavasi sellaisen.

Aloitaksesi tarvitset kaksi sovellusta. ExpertRAW on ladattu Samsungin Galaxy App Storesta, ja sen avulla voit ottaa valokuvia S23 Ultralla (ja joillakin vanhemmilla Galaxy-puhelimilla) RAW-muodossa. Kun siirryt muokkaamaan kuvaa sovelluksessa, se ohjaa lataamaan Adobe Lightroom for Samsung -sovelluksen, joka asennetaan erikseen samasta sovelluskaupasta. Saadaksesi todella esiin RAW-kuvan sisällä olevan visuaalisen hyvyyden, tarvitset Lightroomin perusteellisia muokkaustyökaluja, jotka ovat käytettävissä vain Premium-tason tilaamisen yhteydessä.

🔥 Empfohlen:  Zuckerberg ja Telegramin perustaja ovat ristiriidassa WhatsApp Securityn kanssa

Tämä maksaa 5 dollaria Yhdysvalloissa ja 3,79 Englannin puntaa Isossa-Britanniassa, ja jos olet ostanut Galaxy S23 Ultran, sen mukana tulee pidennetty kahden kuukauden ilmainen kokeilujakso – mikä on enemmän kuin tarpeeksi aikaa antaa sovellukselle todella harjoittelua ja katso onko se sinulle vai ei. Tässä vaiheessa ilmeni ensin ongelma, jonka Adobe ja Samsung ovat nyt korjanneet.

Mikä oli ongelma?

Andy Boxall/Digital Trends

Kun tarkistin Galaxy S23 Ultraa, törmäsin itse maksuongelmaan. Otettuani paljon RAW-kuvia halusin muokata niitä ja nähdä kuinka helppoa amatöörin on käyttää Lightroom-sovelluksen ammattilaistason työkaluja. Paitsi, kun menin tilaamaan Lightroom-sovelluksessa, se epäonnistui viimeisellä sekunnilla maksuprosessin aikana. Viesti ilmoitti, että sovellus ei voinut suorittaa ostoa loppuun.

En ollut ainoa, sillä Galaxy App Storen Lightroom-sovelluksesta tuli yhä enemmän negatiivisia arvosteluja, ja monet mainitsivat, etteivät he myöskään voi tilata Premiumia. Digital Trendsin mobiilieditori Joe Maring yritti toistaa ongelman Yhdysvalloissa, mutta pystyi tilaamaan Lightroom Premiumin odotetusti ja hyödyntämään kahden kuukauden jatkokokeilua.

Adobe on kuitenkin vahvistanut ongelman ratkaistuksi, ja se saattoi johtua Galaxy App Storen maksujärjestelmästä ja tietyistä pankeista. Jos yritit tilata Lightroom for Samsungin, mutta huomasit sen mahdottomaksi, yritä nyt uudelleen. Kannattaa odottaa.

Table of Contents