Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko Aliexpress hyvä dropshippingille?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko Aliexpress hyvä dropshippingille?

Aliexpress Dropshipping: Mitä sinun pitäisi tietää?

Oletko halunnut aloittaa dropshipping-yrityksen, mutta mietit, kannattaako yrityksesi harjoittaminen Aliexpress dropshipping -palvelussa?

Jos olet lukenut, lue tästä viestistä, sillä löydät vastaukset kaikkiin Shopify Aliexpress dropshippingiä koskeviin kysymyksiisi.

Kuinka aloitan dropshipping-yrityksen?

Dropshipping on yksi yksinkertaisimmista online-yrityksistä aloittaa. Yksinkertaista kuitenkin, mutta ei helppoa. Jos olisi, kaikki Tom, Dick ja Harry olisivat siitä kiinnostuneita. Siitä huolimatta voit aloittaa ilman kokemusta ja pienellä budjetilla.

Dropshipping 101

Ensinnäkin, miten dropshipping toimii?

Ensin sinun on luotava verkkokauppa, jossa luettelet tuotteesi (sinun ei tarvitse ostaa niitä). Seuraavaksi asiakas, esimerkiksi Alex, tulee kauppaasi ostamaan tuotteen ja tekee sitten tilauksen.

Seuraava asia, jonka haluat tehdä, on mennä Aliexpressiin ostamaan tuote, jonka Alex teki juuri tilauksen, mutta halvemmalla kuin Alex maksoi. Tuotteen maksamisen jälkeen Aliexpressin myyjä lähettää tuotteen Alexille.

Voitto on se, mitä sinulla on jäljellä Alexin tilauksen maksamisen jälkeen.

Se on niin yksinkertaista!

Ennen kuin aloitat dropshipping-yrityksen, on tärkeää valita markkinarako.

Haluatko myydä lastenvaatteita? Vai oletko kiinnostunut enemmän terveydenhuolto- ja kauneustuotteiden myynnistä?

Vaikka on sata mahdollista markkinarakoa, joista voit valita, emme voi liikaa korostaa yhden valitsemisen ja siitä pitäytymisen tärkeyttä.

Etkö ole varma, mikä markkinarako valita? Tutustu oppaaseemme tuottoisimman dropship-tuotteen löytämiseksi.

Kuinka löytää tuottoisia tuotteita dropshipille

Kun olet päättänyt haluamasi dropshipping-alueen, seuraava askel on valita oikea alusta dropshipping-liiketoimintasi hoitamiseen. Shopify ja WooCommerce ovat kaksi hienoa vaihtoehtoa.

Jos et ole varma, kumpaa valita, suosittelemme Shopifyta. Ensinnäkin Shopify sisältää monia sovelluksia ja laajennuksia, jotka tekevät dropshipping-liiketoiminnan pyörittämisestä saumattoman kokemuksen. Oberlo Chrome -laajennus on hyvä esimerkki.

Viimeinen tärkeä osa dropshipping-liiketoiminnan aloittamista on oikean alustan löytäminen tuotteiden hankintaan. Tässä Aliexpress tulee peliin.

Mikä on Aliexpress?

Aliexpress tai Aliex, kuten jotkut ihmiset haluavat kutsua sitä, on sähköinen kaupankäyntialusta, jonka avulla voit hankkia tuotteita ja olla yhteydessä toimittajiin.

Aliexpress dropshippingille

Aliexpress perustettiin vuonna 2010, ja sen omistaa Jack Ma, kiinalainen Internet-yrittäjä, joka tunnetaan myös Alibaba Groupin perustamisesta. Alibaba Group on Internet-ryhmittymä, joka omistaa useita verkkoyrityksiä, mukaan lukien Aliexpress.

Ajattele Aliexpressiä verkkokauppana, josta voit ostaa mitä tahansa, kirjaimellisesti ja missä tahansa määrin.

Tämä tekee Aliexpressistä erinomaisen alustan dropshipping-liiketoiminnan harjoittamiseen. Kun asiakas tekee tilauksen verkkosivustollasi, sinun tarvitsee vain siirtyä Aliexpressiin, etsiä tuote, maksaa siitä ja pyytää toimittajaa lähettämään se suoraan asiakkaallesi.

Mitään varastoa ei tarvitse pitää. Sinun ei tarvitse huolehtia lähetyksesi seurannasta. Kaikki ne käsitellään puolestasi heti laatikosta alkaen.

Oikean toimittajan löytäminen dropshipping-liiketoiminnallesi on tärkeää. Työskentele väärän toimittajan kanssa, ja elämäsi olisi helvettiä. Oikea toimittaja voi kuitenkin tehdä dropshippingistä miellyttävän kokemuksen sinulle ja asiakkaillesi.

Mielenkiintoista on myös, että voit myydä Aliexpressissä, jos haluat.

Miksi Dropship with Aliexpress?

Aluksi dropshipping Aliexpressillä on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain löytää tuote, maksaa ja antaa myyjälle osoite, johon haluat tuotteen lähetettävän.

Asiat ovat vieläkin helpompia, jos pyörität yritystäsi Shopifyssa Oberlon ansiosta.

Oberlon avulla voit etsiä ja tuoda tuotteita suoraan Aliexpressistä ja listata ne Shopify-verkkosivustollesi helposti.

Toinen Aliexpressin dropshipping-toimituksen etu on, että sinun ei tarvitse huolehtia tuotekuvista, koska niistä huolehtii myyjä, jolta ostaisit. Toki voit aina halutessasi ottaa parempia tuotekuvia.

Kuinka pudottaa onnistuneesti Aliexpressin avulla

Toivottavasti olet tiennyt, mistä Aliexpressissä on kyse, ja olet saanut reilun käsityksen siitä, miten se toimii tähän mennessä. Seuraava asia, jonka todennäköisesti haluat tehdä, on aloittaa dropshipping Aliexpressillä.

🔥 Empfohlen:  Palkkaa puheenkirjoittaja erityistilanteeseesi

Tässä on vinkkejä, jotka auttavat parantamaan menestystäsi, jos päätät tilata Aliexpressin.

1. Tilaa tuotenäytteitä ja testaa ne itse

Dropshipping on kovaa kilpailua. Jos aiot erottua joukosta ja tehdä tervettä myyntiä pitääksesi yrityksesi käynnissä, laadun on oltava avainsanasi.

Asia on, että monet Aliexpressin myyjät myyvät viallisia tuotteita. Joskus he tekevät niin tahattomasti. Toisinaan he tekevät niin saadakseen suurimman voiton välittämättä maineestaan.

Tästä syystä on parasta tilata tuotenäytteitä ja testata niitä itse ennen myyntiä asiakkaille.

Jos aiot lähettää esimerkiksi yli 100 tuotetta, näytteiden tilaaminen jokaisesta tuotteesta olisi epäkäytännöllistä. Tällaisessa tilanteessa voit ostaa näytteitä yhdeltä kolmelta toimittajalta nähdäksesi, kuka tarjoaa parhaan tuotteen laadun.

2. Ole realistinen toimitusajan suhteen

Suuri osa Aliexpressin myyjistä sijaitsee Kiinassa. Ja tiedäthän, Kiinasta Yhdysvaltoihin on aika pitkä matka. Tämä voi tarkoittaa vain yhtä asiaa: kestää jonkin aikaa, ennen kuin asiakkaat saavat tilauksensa.

Tyypillisesti toimitusaika Aliexpressissä on noin kuukausi tai enemmän.

Voi olla pelottavaa saada asiakkaat odottamaan niin kauan tilauksensa saamista. He saattavat suuttua ja katsoa muualle. Totuus on, että tästä ei tarvitse huolehtia, koska asiakkaat eivät usein välitä pitkästä odotusajasta. Heille tärkeintä on saada laadukkaita tuotteita.

Voit ratkaista tämän huolen hyödyntämällä Aliexpressin nopeita toimitusvaihtoehtoja, kuten DHL:ää ja FedExiä.

Mikä parasta, voit tarjota asiakkaillesi ilmaisen toimituksen. Näin tehdessään he eivät välitä siitä, kuinka kauan tilausten saaminen kestää.

3. Ole älykäs tuotteen hinnoittelussa

Voi olla houkuttelevaa haluta myydä tuotteitasi uskomattoman alhaisilla hinnoilla saadaksesi lisää asiakkaita. Asia on se, että asiakkaidesi alennus vain saada myyntiä vahingoittaa voittomarginaaliasi huomattavasti. Se voi myös turhauttaa elämäsi ja saada sinut haluamaan lopettaa dropshipping kokonaan.

Lisäksi dropshipping-yrityksen hoitaminen voi maksaa paljon rahaa. Mainokset, verkkosivustosi käynnissä pitäminen ja palautusten käsittely voivat maksaa paljon.

Nämä kustannukset on otettava huomioon käyttökustannuksissasi, muuten yrityksesi ajautuisi karille.

Nyrkkisääntönä on, että tavoite on 50 % marginaali. Oletetaan, että ostit tuotteen 10 dollarilla Aliexpressistä. Tuotteen kohtuullisen myyntihinnan pitäisi olla 15 dollaria.

4. Hinnoittelun ei pitäisi olla ainoa erottaja

Mikä saa jonkun haluamaan ostaa kaupastasi eikä seuraavasta kaupasta? Jos alhaisempi hinta on ainoa syy, yrityksesi saattaa olla epäonnistumassa.

On kuitenkin tärkeää luoda erottaja – toisin sanoen jotain, joka erottaa sinut muista – jos haluat edetä liiketoiminnassa.

Erotuksesi voisi olla parempi asiakaspalvelu, nopeampi vasteaika ja erinomainen tuotteiden laatu. Voit jopa tarjota asiakkaillesi useita maksuvaihtoehtoja, olla aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja personoida heidän ostokokemustaan.

5. Käytä houkuttelevia tuotekuvia ja ota kiinni tuotekuvauksesta

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Siksi, jotta voit kiinnittää vierailijoiden huomion ja saada heidät haluamaan ostaa kaupastasi, sinun on käytettävä houkuttelevia, ammattimaisia ​​kuvia. Ja hyvin kirjoitetut tuotekuvaukset myös.

Entä Aliexpress-myyjien kuvat? No, ne ovat hyviä, mutta niiden laatu ei välttämättä pidä asiakkaasi. Sellaisenaan haluat ottaa parempia kuvia.

Hienoa on, että sinun ei tarvitse rikkoa pankkia tehdäksesi niin. Yksi yksinkertainen hakkerointi, jota voit käyttää, on ottaa kuvia iPhonellasi (tai millä tahansa muulla älypuhelimellasi) ja muokata niitä.

Aliexpress Dropshipping Center

Vaikka Aliexpress saattaa näyttää tavalliselta verkkokauppa-alustalta, suurin osa ostajista on jälleenmyyjiä ja pienyrityksiä, jotka haluavat myydä jälleen kuluttajille. Ja Aliexpress on hyvin tietoinen tästä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka nähdä poistetut viestit Discordissa vuonna 2023

Siksi yritys loi Aliexpress Dropshipping Centerin; dropshippereille omistettu alusta. Aliexpress Dropshipping Centerin avulla voit helposti löytää dropshipping-tuotteita ja olla yhteydessä myyjiin ilman ongelmia.

Jos Shopify-kaupassasi myydään lasten uimatarvikkeita ja ostaja laittaa ne ostoskoriinsa, lisävarusteen, kuten lenkkeilyverkinen, ehdottaminen saattaa olla tarpeetonta. Sen sijaan voit ehdottaa parempaa pelastusliiviä vauvoille, ehkä eri tyyliä paremmilla ominaisuuksilla.

Kuinka Aliexpress Dropshipping Center toimii

Ensin sinun on luotava tili Aliexpressillä, eli jos et ole jo tehnyt sitä. Sen jälkeen seuraava asia, jonka haluat tehdä, on mennä Aliexpressin dropshipping-keskukseen ja etsiä tuotteita.

Voit tehdä tämän kirjoittamalla tuotteen nimen. Vaihtoehtoisesti voit etsiä tuoteluokkien tai myyjän sijainnin mukaan. Voit jopa etsiä lataamalla tuotteen kuvan Aliexpressiin.

Aliexpress-tuotehaku

Aliexpress dropshipping center antaa sinulle mahdollisuuden suodattaa hakusi ilmaisen toimituksen, vähimmäis- ja enimmäishinnan, ePacket-toimituksen, tuoteluokituksen jne. mukaan.

Kun löydät etsimäsi tuotteen, tarkista, onko siinä ostajan suojakansi. Tämä on tärkeää, jos asiakkaasi vaatii hyvitystä viallisen tuotteen tai myöhästyneen toimituksen vuoksi.

Tämän jälkeen voit lisätä tuotteen suoraan Shopify-kauppaasi Oberlon kautta tai maksaa ja lähettää sen suoraan asiakkaillesi. Voit suorittaa maksuja luottokortillasi tai PayPalin kautta.

Näin helppoa on Aliexpress dropshipping -keskuksen käyttäminen. Tietenkin se on perusasiat, mutta se varmasti riittää aloittamaan.

Aliexpressin vaihtoehdot

Kyllä, Aliexpress on hyvä dropshipping. Hinnat ovat loistavia, ja alustalla on paljon työkaluja, jotka auttavat sinua menestymään liiketoiminnassa.

Mutta Aliexpress ei ole kaikkein tärkein dropshipping-toimituksen kannalta. On monia muita vaihtoehtoja, joihin voit tarvittaessa kääntyä. Katsotaanpa joitain niistä.

1. Salehoo

Salehoo

Joten aloitamme asiat Salehoo-verkkokaupan hakemistolla, joka kokoaa myyjät, valmistajat ja dropshippert yhteen.

Kuten Aliexpress, Salehoolla on laaja valikoima tuotekokoelmia kilpailukykyiseen hintaan.

Mutta toisin kuin Aliexpress, et voi käyttää Salehooa ilmaiseksi. Dropshippingin aloitushinta on 27 dollaria kuukaudessa. Voit tuoda 500 tuotetta kauppaasi, automatisoida kauppasi ja tehdä paljon muuta tällä suunnitelmalla.

Jos sinulla on yli viiden hengen tiimi, sinun on valittava premium-suunnitelma, ja se maksaa 97 dollaria kuukaudessa.

2. DHGate

DHGate

Seuraavaksi Aliexpress-vaihtoehtojen luettelossamme on DHGate. Siinä on Aliexpressin kaltainen käyttöliittymä, mikä tekee ostoksista alustalla saumattoman kokemuksen.

DHGate on ilmainen käyttää. Se tarjoaa monia maksuvaihtoehtoja, kuten luotto-/pankkikortti, pankkisiirto, Skrill ja oman mukautetun maksuratkaisun DHPay-tili.

Toimituksessa DHGate tukee ePacketia, Singapore Postia, EMS:ää ja tietysti ilmaista toimitusta.

Kuten Aliexpress, myös DHGate antaa sinun löytää myyjiä hakulomakkeella. Se tarjoaa myös mahdollisuuden lähettää viestejä suoraan myyjille.

Unohdimmeko mainita, että DHGate tarjoaa myös ostajan suojan, kuten Aliexpress?

3. Valolaatikko

Vuonna 2007 perustettu Lightinthebox on kiinalainen verkkokauppa, joka palvelee myös vähittäiskauppiaita ja pienyrityksiä dropshipping-toimituksiin. Verkkosivuston tuotekategorioiden valikoima on laaja.

Se sisältää kenkiä ja laukkuja, lasten vaatteita, kotia ja puutarhaa, kauneutta ja hiuksia, kulutuselektroniikkaa, muutamia mainitakseni.

Keskimääräinen tilausten käsittelyaika Lightintheboxissa on 24 tuntia. Voit maksaa tilauksesi PayPal-, Western Union-, Visa- ja Mastercard-luottokorteilla jne.

Lightinthebox tarjoaa nopean toimituksen, joka kestää 3–7 arkipäivää. Kansainvälinen toimitus saattaa kuitenkin kestää kauemmin.

4. Kiinalaiset tuotemerkit

Kiinan tuotemerkit

Chinabrands on omistettu dropshipping-piste, jolla on yli 300 000 myyjää ympäri maailmaa. Niin yhtiö kuitenkin väittää.

Dropshipping Chinabrandsin kanssa on melko yksinkertaista. Ensin löydät tuotteet, jotka haluat myydä edelleen, ja lisää ne verkkosivustollesi.

Seuraavaksi lataat ja luettelet myymäläsi tuotteet. Kun asiakas tekee tilauksen, maksat ja Chinabrands toimittaa. Se on niin yksinkertaista!

🔥 Empfohlen:  Kuinka paljon TikTok maksaa vuonna 2023

Chinabrandilla on oma Shopify-sovellus, joka tekee tuotteiden tuomisesta myymälään helppoa.

Mitä tulee maksuihin, Chinabrands tukee PayPalia, Payoneeria ja pankkisiirtoja.

Hienoa on, että sinun ei tarvitse maksaa tilausmaksua verkkosivuston käyttämisestä.

5. Geekbuying

Nörttiostos

Halusitpa ostaa ja jälleenmyydä puhelintarvikkeita, autoja ja moottoripyöriä, puettavia laitteita, turvajärjestelmiä jne., Geekbuying on oikea paikka.

Geekbuyingin avulla voit maksaa tilauksesi useilla eri tavoilla, nimittäin PayPal-, Visa-, Mastercard- ja American Express -luotto-/debit-korteilla.

Tukkutilauksissa on suussa sulavia alennuksia, ja voit pyytää oman logosi kiinnittämistä ostamiisi tuotteisiin.

Parhaat Aliexpress Dropshipping -sovellukset Shopifylle

Tarvitset tiettyjä sovelluksia helpottaaksesi elämääsi dropshipping-yrittäjänä, varsinkin jos pyörität yritystäsi Shopifyssa. Tässä muutama niistä

1. Tuo maahan

Tuoda

Importify on kaiken kattava dropshipping-sovellus, jonka avulla voit tuoda tuotteita Aliexpressistä, DHGatesta, Amazonista, Alibabasta ja monista muista.

Siinä on sisäänrakennettu editori, jonka avulla voit helposti lisätä tuotteisiin tuotekuvauksia, helppokäyttöinen tilausautomaatioominaisuus ja paljon muuta.

Importfiy tarjoaa ilmaisen kokeilujakson ja sillä on kolme hinnoittelusuunnitelmaa: Basic, Premium ja Gold. He myyvät 14,95 dollaria, 27,95 dollaria ja 37,95 dollaria kuukaudessa.

2. Syntee

Aliexpress dropshippingille

Syncee on toinen Shopifyn dropshipping-sovellus, jonka avulla voit käyttää miljoonia tuotteita, jotka on listattu Syncee Marketplacessa, joka on Aliexpressin kanssa hyvin samanlainen dropshipping-alusta.

Siinä on sisäänrakennettu Datafeed Manager, jonka avulla voit ladata ja päivittää toimittajien tuotteita kauppaasi käyttämällä vain tiedostomuotoja, kuten CSV ja Excel.

Synkeellä on ilmaiset, perus-, pro- ja liiketoimintasuunnitelmat, ja ne maksavat 29 dollaria, 79 dollaria ja 129 dollaria kuukaudessa.

3. DSers-AliExpress Dropshipping

Aliexpress dropshipping

Tähän mennessä lähes 6 000 arvostelun myötä DSers on epäilemättä yksi Shopifyn parhaista dropshipping-sovelluksista.

DSersin avulla voit tehdä useita tilauksia, yli 100, Aliexpressissä yhdellä napsautuksella. Kuinka siistiä?

Lisäksi sen avulla voit helposti löytää toimittajia, jotka myyvät tuotetta, jota aiot ostaa halvemmalla.

Sen avulla voit myös seurata ja synkronoida tuotteen toimitustietoja Shopifyn kanssa.

Kääri se

Onko Aliexpress hyvä dropshippingille? Se on täysin sinun päätettävissäsi. Mutta jos kysyt, se on ehdoton kyllä.

Dropshipping-yrityksesi ei näe päivänvaloa, jos et pysty muuttamaan verkkosivustosi liikennettä myyntiin. Tämä on ymmärrettävästi haastavaa.

Mutta älä huoli, Adoric Shopify -sovellus voi auttaa.

Adoricin avulla voit luoda ponnahdusikkunoita verkkosivustollesi. Näiden ponnahdusikkunoiden avulla voit tallentaa vierailijoidesi sähköpostit ja myydä heille heidän postilaatikossaan, mainostaa myyntitarjouksiasi ja paljon muuta.

Adoricin avulla voit myös vähentää ostoskorin hylkäämisongelmia kaupassasi houkuttelemalla takaisin asiakkaita, jotka yrittävät poistua verkkosivustostasi suorittamatta kassalla.

Mikä parasta, voit aloittaa ilmaiseksi ja päivittää suunnitelmaasi yrityksesi kasvaessa.

Oletko valmis ottamaan Adoricin pyöräilemään ja katsomaan, kuinka se auttaa parantamaan myyntiäsi? Asenna sovellus Shopify-verkkosivustollesi heti.

Table of Contents