Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko Apple Music parempi laatu kuin Amazon Music?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko Apple Music parempi laatu kuin Amazon Music?

Jos tarvitset kipeästi alustaa monenlaisen musiikin kuunteluun, sekä Amazon Music että Apple Music ovat mahtavia paikkoja mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Amazon Music ja Apple Music ovat kaksi suosituinta virtaviivaistamispalvelua maailmassa. Amazon Music on julkaissut korkealaatuisen ominaisuuden alustalleen ilman lisämaksua. Vaikka Apple Music otti äskettäin käyttöön sekä tilaäänen tuen että häviöttömän musiikin suoratoiston.

Sekä Amazon Musicilla että Apple Musicilla on erilaisia ​​ominaisuuksia ja tilaussuunnitelmia. Tätä silmällä pitäen vertaamme tässä artikkelissa kahta virtaviivaistavaa palvelua tietääksemme kumpi on parempi: Amazon Music vs Apple Music. Lue voittaja loppuun asti.

Aiheeseen liittyvä: Apple Music vs Spotify vs Amazon Music: kumpi on parempi?

Amazon Music vs Apple Music: ero?

Hinnoittelu

Amazon Musicilla on ilmainen kokeiluversio käyttäjille, kun he kirjautuvat sisään ja kuuntelevat musiikkia ilmaiseksi, mutta se on vain hetken, koska sinun odotetaan tilaavan minkä tahansa alustan suunnitelmista. Amazon Music Unlimitedin tavallinen yksittäinen tilaus on 8,99 dollaria kuukaudessa.

Jos olet Prime-jäsen, voit tilata 89 dollaria vuodessa ja saada rajoittamattoman tilauksen ja pääsyn kaikkiin alustan kappaleisiin. Opiskelijan suunnitelmat maksavat 4,99 dollaria kuukaudessa, mutta jos olet Prime-jäsen, saat vain 3,99 dollaria kuukaudessa. Perhepaketti maksaa 14 dollaria kuukaudessa (6 tiliä alle 1 tilauksen).

Aiheeseen liittyvä: Kuinka peruutan Amazon Prime -tilaukseni?

Toisin kuin Amazon Music, Apple Music ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota. Yksittäinen tilaus maksaa 10,99 dollaria, kun taas opiskelijoiden tilaus maksaa 5,99 dollaria. Perhetilaus maksaa 16,99 dollaria (6 tiliä kohti). Vuosisuunnitelma maksaa 109 dollaria vuodessa.

Musiikkikirjasto

Jos kokeilet Amazon Music Unlimitedia ilmaiseksi, voit kuunnella 100 miljoonaa kappaletta. Mutta jos sinä Kirjaudu maksullisella paketilla voit kuunnella musiikkiasi ilman satunnaistoistoa. Voit myös tallentaa musiikkisi ja soittolistasi jopa 10 laitteelle.

🔥 Empfohlen:  Puolueeton oikoluettu missä tahansa arvostelu: Onko se sen arvoista? (Opas 2023)

Apple Musicissa on yli 100 miljoonaa kappaletta, mukaan lukien podcastit, ulkomaiset kappaleet ja paljon muuta. Toisin kuin Amazon Music, voit synkronoida minkä tahansa ladatun kappaleen millä tahansa laitteella, joka on kirjautunut sisään samalla Apple ID:lläsi.

Amazon Music vs Apple Music – äänenlaatu

Amazon Music HD tarjoaa valikoiman, mukaan lukien CD-laatuiset 16-bit/44.1KiloHertz ja paljon muuta. Muista kuitenkin, että tarvitset ulkoisen DAC:n parhaan laadun saavuttamiseksi, jos virtaviivaistat puhelimestasi. Saat hyvän äänentoiston, jos käytät työpöytäsovellusta Amazon CD -sisällön toistamiseen.

Muista myös, että työpöytäsovelluksen käyttämiseen saattaa liittyä pieni ongelma – korkearesoluutioisen sisällön valinta, joka on oletusarvoisesti minkä tahansa järjestelmän sisäisen äänen lähtöasetuksena. Mutta hyvä puoli on, että sitä voidaan säätää, kunnes se toimii täydellisesti kannettavan tietokoneen asetusten kanssa.

Mukaansatempaavat äänet

Sekä Amazon Music HD että Amazon Music Unlimitit tukevat Dolby Atmos Studiota ja Sony Audio Reality Audiota. Molemmat ovat laitteistorajoitettuja kuin Apple Music.

Apple Musicin tilaäänivaihtoehto on Dolby Atmos. Tämä äänivaihtoehto voi luoda digitaalisen 3D-efektin.

Selaimessa

Riippumatta tilauksestasi, jonka olet tilannut Amazon Musicissa, sinulla on pääsy selaimen sisäisiin ominaisuuksiin.

Apple Music vaatii yleensä sovelluksen asentamisen, mutta käyttäjät voivat toistaa musiikkia ja etsiä kuratoitua sisältöä selaimessa.

Lopullinen tuomio: Amazon Music vs Apple Music

Amazon Music on ominaisuuksiltaan melko lähellä Apple Musicia. Apple Musicin sovellus on erittäin helppokäyttöinen ja tarjoaa todella hyvän käyttökokemuksen. Vaikka Amazonilla ja Apple Musicilla on paljon yhteistä, Amazon musiikki on hieman parempia ominaisuuksia.

Lue seuraavaksi: Apple Music vs Spotify – Preference, Class, Reach