Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko Business Ghostwriting sen arvoista? Opas haamukirjoittajan palkkaamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko Business Ghostwriting sen arvoista? Opas haamukirjoittajan palkkaamiseen

Se, että osaat yhdistää muutaman sanan lauseen muodostamiseksi, ei tarkoita, että teet sen hyvin. Ja vaikka sinulla olisi kirjoituskyltit, kuinka kauan kestäisit säilyttää omasi SEO sisältö ajantasalla? Onko sinulla sitä aikaa?

Jos vastaus on ei, et ole yksin. Zippian mukaan freelancerit lisäävät Yhdysvaltain taloutta 1,3 biljoonaa dollaria vuosittain. 82 prosenttia on kirjoittajia. Nämä ihmiset luovat hyvin kirjoitettua sisältöä, jonka luomiseen muilla ei ole aikaa tai taitoja. He ovat haamukirjoittajia.

Ghostwriters tarjoavat brändeille korkealaatuista SEO-sisältöä. Tämä materiaali parantaa yritysten orgaanisten hakujen sijoitusta, laajentaa niiden Internet-näkyvyyttä ja antaa asiakkaille arvokasta, oivaltavaa tietoa.

Se ohjaa liikennettä heidän verkkosivustoilleen ja lisää tuloja auttaen heitä kasvattaa liiketoimintaansa.

Tämä artikkeli näyttää haamukirjoittajan palkkaamisen arvon luomaan sisältöäsi ja kertoo, mistä löytää maailman parhaita kykyjä.

Mikä on haamukirjoittaja?

Ghostwriter on termi, jota käytetään kuvaamaan henkilöä, joka on palkattu kirjoittamaan sisältöä, josta joku muu tunnustetaan.

Ghostwritereita voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisiin kirjoihin, mutta useimmiten niitä käytetään kirjoissa, jotka perustuvat sellaisten ammattilaisten elämään tai kokemuksiin, joilla on hyviä neuvoja ja näkökulmia, mutta joilla ei ole paljon kokemusta kirjan kirjoittamisesta.

Kun palkkaat haamukirjoittajan, palkkaat jonkun, joka kirjoittaa sinulle kirjan maksua vastaan. He ottavat ideasi ja muistiinpanosi ja muuttavat niistä julkaistavaksi kirjaksi, jonka tekijäksi sinut hyvitetään.

Ghostwriters ovat mahtavia monista syistä.

Ne voivat auttaa sinua säästämään aikaa, jos olet kiireinen toimitusjohtaja tai yrittäjä, ja ne vähentävät huomattavasti aikaa, jonka sinun henkilökohtaisesti tarvitset kirjan kirjoittamisprosessiin.

Heillä on myös taito, jota monilla ei ole, mikä säästää paljon stressiä. Ja koska sinulla on sopimus, sinulla on taattu kirja tietyllä määräajalla sen sijaan, että sinulla on vuosia pitämäsi idea.

Onko haamukirjoittajan palkkaaminen laillista?

Jotkut ihmiset kyseenalaistavat, onko haamukirjoittaminen laillista vai ei, koska joku pohjimmiltaan ottaa vaatimuksen kirjasta, jota hän ei ole kirjoittanut.

Lähes jokaisessa tapauksessa ei kuitenkaan ole olemassa mitään lakia, jota haamukirjoitus rikkoisi.

Ainoat odotukset olisivat julkaistujen akateemisten tai tieteellisten julkaisujen osalta. Koska teet sopimuksen haamukirjoittajan kanssa, he ymmärtävät, että heidän nimensä ei näy kirjassa kirjailijana, joten asiaan ei liity lainrikkomusta.

Mitä Business Ghostwriting on?

Liiketoiminnan haamukirjoittaja on henkilö, joka saa palkkaa sisällön tuottamisesta brändille. Yritykset palkkaavat haamukirjoittajia luomaan monenlaista sisältöä, mukaan lukien:

 • Artikkelit
 • Blogikirjoituksia
 • Puheet
 • Webinaarit
 • valkoiset paperit
 • Kirjat
 • Tapaustutkimuksia
 • Sosiaalisen median päivitykset
 • Videon käsikirjoitukset
 • E-kirjoja
 • Tuotekuvaukset
🔥 Empfohlen:  4 tapaa Business Coaching -ohjelma voi auttaa sinua kasvamaan

Jotkut yritykset työskentelevät suoraan haamukirjoittajien kanssa. Toiset palkkaavat erilliset markkinointiyritykset, jotka hallitsevat näitä kirjoittajia. Joka tapauksessa yritykset hyötyvät osuvasta ja houkuttelevasta sisällöstä.

Jotkut parhaista julkisista esimerkeistä liike-elämän haamukirjoittajista löytyvät viihteen maailmasta. Vaikuttajat ja julkkikset muuttavat nimensä brändeiksi.

Menestyvä brändi tarvitsee läsnäoloa Internetissä, ja se edellyttää sisältömarkkinointia. Ja julkkisten sanamuodossa: “He saivat ihmisiä siihen.” Nuo ihmiset ovat haamukirjoittajia.

Julkkikset eivät ole ainoita asiakkaita, jotka käyttävät haamukirjoittajia hyvään käyttöön. Yritykset käyttävät blogeja ohjatakseen liikennettä verkkosivustoilleen ja auttaakseen niitä tulemaan toimialojensa viranomaisiksi. Tekijän nimestä riippumatta haamukirjoittaja luo usein sisältöä kulissien takana.

Haamukirjoittajan palkkaamisen edut

Haamukirjoittajan palkkaaminen on investointi, jolla on monia etuja.

Ammattimaisuus

Sisältömarkkinointi on strategia, joka vaatii tietyn taidon. Aivan kuten sinä saatat olla oman alasi asiantuntija, haamukirjoittaja on oman alansa asiantuntija. Yksinkertaisesti sanottuna he tuntevat sisältömarkkinoinnin liiketoiminnan.

He voivat muuttaa idean SEO-pommiksi, joka parantaa sijoituksiasi hakukoneissa ja ohjaa liikennettä verkkosivustollesi. Google etsii houkuttelevaa, hyvin kirjoitettua sisältöä, ja haamukirjoittaja tarjoaa sen.

Ajan säästö

Yksi sisältömarkkinoinnin sääntö on, että sinun on luotava tasainen materiaalivirta. Se vaatii nopeaa käännettä kirjallisesti.

Liiketoiminnan haamukirjoittajat omistavat koko työaikansa sisällön luomiseen. Aika on kaupassa hyödyke, ja he käyttävät sen sisällön tuottamiseen lennossa. Tämä antaa yritysten omistajille ja johtajille aikaa tehdä muita asioita, kuten palvella asiakkaita.

Ideointi

Yksi sisällöntuotannon haastavimmista tehtävistä on ideoiden keksiminen. Haamukirjoittaja voi poimia ideoita nähdäkseen, mikä on järkevää. He voivat myös tunnistaa yleisen aiheen markkinarakomuunnelmia, jotka sopivat yleisöllesi.

Ghostwriting on skaalautuva

On mahdollista pitää kirjoittaja henkilökunnalla huolehtimaan sisällön luomisesta. Ongelmana on, että joutuu jatkamaan henkilön palkan maksamista, kun ei tarvitse uutta materiaalia.

Ghostwriting tarkoittaa ulkoistamalla sisällön kirjoittamisen. Maksat tarvitsemastasi sisällöstä vain silloin, kun tarvitset sitä. Voit myös pyytää suuria sisältömääriä kattamaan usean kuukauden blogitekstejä kerralla.

Ghostwriters ovat liikekumppaneita

Ghostwriter on kumppanisi, koska he menestyvät vain, jos sinä onnistut. He haluavat tarjota sinulle laadukasta sisältöä, joka lisää tulojasi, koska näin he kehittävät kestäviä suhteita.

Ghostwriting luo aitoutta

Haamukirjoittajien käyttäminen auttaa luomaan sisällöllesi aitoutta. Sinulla on oltava johdonmukainen tyyli ja sävy, jota lukijat odottavat. Se rakentaa sinulle fanikunnan.

Oikea haamukirjoittaja työskentelee läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa äänen kehittämiseksi ja kirjoituksen yhtenäistämiseksi. Heidän tehtävänsä on puhua asiakkaiden puolesta edustamalla heidän tyyliään ja ääntään.

Haamukirjoittajan palkkaamisen huonot puolet

Tietysti kaikenlaisella ulkoistamisella on joitain haittoja. Useimmat niistä ovat kuitenkin asioita, joista yritykset saattavat olla huolissaan eivätkä todellisia haittoja.

🔥 Empfohlen:  36 Uusimmat LinkedIn-tilastot vuodelle 2023: Lopullinen lista

Harhaanjohtamista

Yritykset saattavat olla huolissaan siitä, että se vaikuttaa heidän ammatilliseen rehellisyyteensä, jos ne esittävät jotain omana, vaikka se onkin haamukirjoitettu. Tämä on vakava huolenaihe akateemisessa kirjoittamisessa, mutta se ei todellakaan koske Internetin sisältöä.

Joillakin toimialoilla haamukirjoitus on hyväksytty ratkaisu sisällön luomiseen. Sinulla on myös mahdollisuus antaa kirjoittajalle sivurivi tai listata hänet yhteistyökumppaneiksi.

Yritysten tulisi myös tehdä tiivistä yhteistyötä haamukirjoittajien kanssa varmistaakseen, että he edustavat yrityksen tehtävää ja arvoa. Ghostwriter yksinkertaisesti luo sisältöä. Yrityksen tai edustajan tehtävänä on kehittää konsepti ja julkaista sisältö.

Sisällön omistajuus

Jos palkkaat haamukirjoittajan luomaan sisältöä sinulle ja maksamaan siitä, omistat sen. Tämän pitäisi olla selvä sopimuksessa kirjoittajan kanssa tai heidän käyttämänsä alustan kanssa.

Ainoa poikkeus on, jos päätät olla ostamatta sisältöä. Jotkut alustat vaativat ei-julkaisumaksun, jonka avulla yritys voi säilyttää sisällön omistusoikeuden maksamatta sitä kokonaan. Nämä ovat taas asioita, jotka pitäisi kartoittaa sopimuksessa.

Kustannus

Ghostwriting on maksullinen palvelu, joten hinta on tekijä. Keskinkertainen sisältö satuttaa sinua enemmän kuin ammattikirjailijan budjetointi. Kielioppivirheet ja huono lauserakenne kertovat jotain brändistäsi.

Terävä, puhdas ja oivaltava sisältö on rahan arvoista. Ja jos et voi luoda sitä itse, freelance-haamukirjoittajan palkkaaminen on parempi vaihtoehto.

Ghostwriter varmistaa, että sinulla on sisältöä, joka kertoo brändisi tarinan, heijastaa ääntäsi ja luo liidejä. Siellä on monia freelance-kirjoittajia, mutta brändillesi täydellisen löytäminen on vaikeaa. Onneksi luotettava haamukirjoituspalvelu, kuten WriterAccess, voi auttaa.

Kuinka paljon haamukirjoittajan palkkaaminen maksaa?

Vaikka haamukirjoituksella on monia etuja, suurin romahdus on yleensä kustannukset.

On kallista palkata haamukirjoittaja, varsinkin sellainen, joka on vahva kirjoittaja ja voi muuttaa visiosi todeksi. Ja koska nimesi liitetään projektiin, haluat varmistaa, että haamukirjoittajasi on loistava.

Suurin osa haamukirjoittajista veloittaa 15 000–80 000 dollaria yhdestä projektista.

Todelliset kustannukset riippuvat suuresti kirjoitettavan kirjan pituudesta ja kirjoittajan kokemuksen tasosta.

Kuitenkin useimmat pätevät haamukirjoittajat veloittaa tämän spektrin huippuluokan. Spektrin erittäin korkeassa päässä saattaa jopa olla haamukirjoittajia, jotka latautuvat kuusinumeroiseen asteikkoon, mutta tämä on paljon harvinaisempaa.

Miten haamukirjoittajille maksetaan?

Haamukirjoitukselle ei ole säänneltyjä markkinoita, joten haamukirjoittajille maksettava tapa voi vaihdella.

Useimmat, elleivät kaikki, haamukirjoittajat veloittavat kiinteän maksun projektista ja mahdollisesti tuntimaksun tarkistuksista. Tämän jälkeen he määrittelevät maksuehdot, jotka ovat todennäköisesti erissä.

Koska he antavat sinulle toimituksia, sinun odotetaan maksavan ne maksuehtojesi perusteella.

🔥 Empfohlen:  Tarrojen tekeminen ja myynti verkossa: Aloittelijan opas vuodelle 2023

Saavatko haamukirjoittajat rojalteja?

Kaikki haamukirjoittajat eivät vaadi rojalteja.

On kuitenkin joitain, jotka haluavat. Tyypillisesti kokeneemmat ja halutuimmat haamukirjoittajat veloittavat tietyn prosenttiosuuden rojalteista ja haluavat maksaa etukäteen.

Näin ei aina ole, joten varmista, että kirjaudut sisään haamukirjoitusehdokkaiden kanssa ja katsot heidän maksunsa.

Mistä löytää ammattimaisia ​​haamukirjoittajia?

Yksi haamukirjoittajan kanssa työskentelyn vaikeimmista osista on sellaisen löytäminen. Vaikka joillakin kustantamoilla ja agenteilla saattaa olla viittauksia haamukirjoittamiseen, tavallisille ihmisille se ei ole kovin tavallista.

Koska ghostwriter-tietokantaa ei ole, sinun on etsittävä haamukirjoittajia muista paikoista.

Freelance-foorumit, kuten WriterAccess ovat loistava paikka aloittaa haamukirjoittajan etsintä.

Siellä voit etsiä monista pätevistä kirjoitusprofiileista löytääksesi jonkun, joka vastaa tarpeitasi kirjoittajaksi. WriterAccess tarjoaa enemmän kuin vain kirjailijoita, mutta myös erikoistuneita markkinointi- ja SEO-kirjoittajia.

Voit myös helpottaa maksuja ja määräaikoja WriterAccess-alustalta.

Muita näkemisen arvoisia kohteita ovat LinkedIn tai erikoistuneet haamukirjoitustoimistot maksua vastaan.

Kuka palkkaa haamukirjoittajia?

Vaikka monilla ihmisillä on ideoita sisällöstä, kaikki eivät palkkaa haamukirjoittajia.

Monet ihmiset, jotka tekevät päätöksen haamukirjoittajan palkkaamisesta, ovat erittäin kiireisiä, varakkaita ammattilaisia, kuten C-tason johtajia, konsultteja, yrittäjiä ja valmentajia.

Koska tämän tyyppisillä ihmisillä on erityistaitoja ja rahaa haamukirjoittajan maksamiseen, mutta he eivät välttämättä kirjan kirjoittamista, he palkkaavat todennäköisemmin jonkun kirjoittamaan kirjan.

Haamukirjoituspalvelut

Vaikka useimmat haamukirjoittajat ovat tehneet sopimuksen kirjojen kirjoittamisesta, on muutamia muitakin haamukirjoittajapalvelut he saattavat tarjota.

 • Blogikirjoituksia
 • Artikkelit
 • Puheet
 • Käsikirjoitukset
 • valkoiset paperit
 • Käyttöohjeet
 • Sivuston kopio
 • lehdistötiedotteet

Paketoida

Ghostwriters tarjoavat tärkeän palvelun ihmisille, joilla on loistava idea projektiin, mutta jotka tarvitsevat apua sen saamisessa maaliin. Jos etsit haamukirjoituspalveluita tai muita sisällönkirjoituspalveluita, etsi WriterAccess.

Ja jos mietit, miksi investoida haamukirjoittajiin maailmassa, jossa on ilmaisia ​​tekoälyn kirjoitustyökaluja, sinun tulee tietää, että WriterAccess on täydellinen yhdistelmä ihmisen luovuutta ja tekoälyn tehokkuutta. Mikään vakava yritys ei luota sisällön luomiseen pelkästään tekoälyyn.

Kokeile meidän ilmainen 2 viikon kokeilu nähdäksesi tarkalleen, kuinka voimme yhdistää sinut parhaisiin haamukirjoittajiin seuraavaa loistavaa ideaasi varten.