Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko Canva hyvä verkkosivustojen suunnitteluun? Take On Canva -verkkosivustot

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko Canva hyvä verkkosivustojen suunnitteluun? Take On Canva -verkkosivustot

Ei ole epäilystäkään siitä, että verkkosivusto on yksi modernin yrityksen tärkeimmistä tekijöistä. Mutta sen varmistaminen, että verkkosivustosi näyttää paremmalta kuin kilpailija, on vaikeampaa.

Itse asiassa, 52 prosenttia käyttäjistä sanoo jättävänsä verkkosivuston esteettisyyden vuoksi. Kaunista siis Web-suunnittelu on välttämätön.

Oikean työkalun löytäminen verkkosivustosi suunnitteluun on keskeinen askel verkkosivustosi viemisessä seuraavalle tasolle. Tässä artikkelissa keskustelemme Canva-sivustoista ja päätämme, onko se hyvä työkalu suunnittelun rakentamiseen.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä Canva-verkkosivustot ovat?

Canva on online-alusta, joka auttaa ihmisiä luomaan upeita malleja ilman koodausta tai suunnittelukokemusta. Kaikki grafiikasta sosiaalisen median julkaisuihin, lentolehtisiä, esitteitä ja käyntikortteja voidaan helposti muokata Canva-alustalla.

Äskettäin Canva on laajentunut sisältämään mm verkkosivujen rakentaja.

Verkkosivuston rakentaja käyttää malleja ja samaa käyttäjäystävällistä suunnittelutapaa kuin muun tyyppinen sisältö Canvassa. Käyttäjät voivat valita mallin, muokata tietoja sivupalkin valikossa, lisätä omia kuviaan ja kopioida sekä julkaista sivun tai jakaa sen suuremmalle tiimille.

Pääpiirteet

Canva tarjoaa muutamia ominaisuuksia, jotka houkuttelevat niitä, joilla on vähän tai ei ollenkaan kokemusta web-suunnittelusta. Käyttäjäystävällinen alusta voi poistaa osan suunnittelusta aiheutuvasta stressistä, erityisesti ihmisille tai yrityksille, jotka ovat vasta aloittamassa.

Mallikirjasto

Yksi Canva-verkkosivustojen rakentajan merkittävimmistä ominaisuuksista on mallikirjasto. On satoja valmiita malleja monenlaisia ​​verkkosivuja varten.

Ne kattavat myös laajan valikoiman tyylejä ja estetiikkaa. Voit muokata niitä omilla merkkiväreilläsi ja typografialla. On ilmaisia ​​malleja ja joitain premium-malleja, joilla on hinta.

Vedä ja pudota -editori

Canva nousi kuuluisuuteen vedä ja pudota -editorin ansiosta, jonka avulla niille, joilla ei ole suunnittelukokemusta, oli helppoa lisätä kuvia, tekstiä ja muotoja grafiikkaan ja muihin sisältökohteisiin.

🔥 Empfohlen:  Luo surrealistinen 3D-ulkohuonekuva Photoshopilla

Editori voi mitoittaa suunnitteluelementtejä, lisätä peittokuvia ja poistaa kuvia edistyneillä työkaluilla, jotka vaativat vain vähän käyttäjän panosta. Tämä tekee siitä loistavan vaihtoehdon ihmisille, joilla ei ole kokemusta ja jotka haluavat silti luoda ammattimaisia ​​sivuja itselleen.

Edullinen suunnitelma

Canva tarjoaa sekä ilmaisen suunnitelman että ilmaisia ​​malleja. Canva voi olla loistava resurssi niille, jotka haluavat luoda verkkosivuston pienellä budjetilla.

Voit jopa isännöidä verkkosivustoasi ilmaiseksi Canvan avulla, kunhan et välitä muutamasta Canva-brändäyselementistä ja “my.canva.site”-verkkotunnuksesta. Jos haluat nopean, yksisivuisen verkkosivuston, joka ei maksa sinulle mitään, Canva on loistava valinta.

Yhteistyö

Toinen Canvan ominaisuus on sen yhteistyötyökalut. Sinä ja muut voitte työskennellä samanaikaisesti samalla verkkosivulla, joten voit tehdä yhteistyötä työtovereiden kanssa reaaliajassa.

Tämä voi auttaa sinua saamaan palautetta tai määrittämään erilaisia ​​elementtejä tietyille tiimisi henkilöille odottamatta jonkun lopettavan tilin käyttöä.

Hyvät ja huonot puolet

Canvan käytössä on useita etuja ja haittoja, jotka sinun tulee pitää mielessä tutkiessasi tätä vaihtoehtoa. Tässä on muutamia tärkeimpiä huomioita:

Pro: monia mukautusmahdollisuuksia

Erilaisten mallivaihtoehtojen ansiosta sinun on helppo muokata ja luoda ainutlaatuisia sivuja. Oman väripaletin ja fontin kaltaiset asiat auttavat sinua myös mukauttamaan verkkosivustoa.

Pro: Helppo käyttökokemus

Canva-alusta luotiin, jotta ihmiset, joilla ei ole kokemusta suunnittelusta, voisivat kehittää hienoa visuaalista sisältöä.

Canvan verkkosivustojen rakentaja ei ole erilainen, ja se voi auttaa pieniä tiimejä luomaan jotain kaunista ja ammattimaista.

Huonosti järjestetyt mallit

Vaikka verkkosivuja varten on monia malleja, niitä ei ole järjestetty selkeään kirjastoon. Tämä voi vaikeuttaa tiettyjen sivumallien etsimistä ja kaikkien vaihtoehtojen löytämistä yhdellä hakutermillä.

Huono: Ei SEO-optimoitu

Canva-sivustot saattavat näyttää upeilta, mutta eivät sitä ole suunniteltu SEO:lle. Muissa verkkosivustojen rakentajissa vakiona olevat asiat, kuten HTML-otsikkotunnisteet, eivät ole saatavilla Canvassa, mikä voi vaikeuttaa verkkosivustosi löytämistä hakutuloksista.

🔥 Empfohlen:  Onko sinulla 50 dollaria? 500 dollaria? 1000 dollaria? Näin aloitat sijoittamisen millä tahansa budjetilla

Huono: Ei lisäominaisuuksia

Canva ei tarjoa edistyneitä web-suunnitteluominaisuuksia, kuten verkkokauppaa, bloggaamista tai lomakkeita.

Se on myös an reagoimaton muotoilujoten se ei mukaudu automaattisesti älypuhelimen tai tabletin näyttöihin, mikä voi vahingoittaa verkkosivustosi vierailijoiden käyttökokemusta.

Joten onko Canva hyvä verkkosivustojen suunnitteluun?

Mitä tulee asiaan, Canva ei ole paras web-suunnittelualusta erityisesti yrityksille, jotka priorisoivat hakukoneoptimoinnin ja käyttökokemuksen kaltaisia ​​asioita. Vaikka sivun rakentaminen Canvalle on helppoa, siitä puuttuu tiettyjä edistyneitä työkaluja, jotka ovat tärkeitä liiketoiminnan kasvattamisen ja laajentamisen kannalta.

Canva voi olla hyvä vaihtoehto aloittelijalle tai ei-ammattiiselle, joka haluaa perustaa yksinkertaisen verkkosivuston.

Jos kuitenkin haluat viedä sen pidemmälle, sinun on päivitettävä kehittyneempään työkaluun tai ammattimaiseen suunnittelijaan, joka voi luoda vahvan, korkealaatuisen verkkosivuston, joka houkuttelee asiakkaita.

Johtopäätös

Canva on loistava alusta sulavien, kauniiden kuvioiden luomiseen.

Verkkosivustojen rakentajalla on samat muokkausominaisuudet, jotka tekevät Canvasta erinomaisen, mutta siitä puuttuvat edistyneet työkalut, joita tarvitaan erittäin interaktiivisten verkkosivustojen kehittämiseen ammattiyrityksille, jotka tarvitsevat SEO-, verkkokauppa- ja blogiominaisuuksia.

Jos haluat olla yhteydessä ammattikirjoittajiin, toimittajiin ja suunnittelijoihin, etsi WriterAccess.

WriterAccessista löydät asiantuntijoita, jotka voivat luoda kehittyneitä verkkosivustoja yrityksellesi ja viedä sinut seuraavalle tasolle. Aloita 14 päivän WriterAccess-kokeilu saadaksesi sen tunteen ja nähdä, kuinka se voi auttaa sinua seuraavan web-suunnittelun suunnittelussa.