Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko Carvertise laillinen? Voitko todella ansaita rahaa käärimällä autosi?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko Carvertise laillinen? Voitko todella ansaita rahaa käärimällä autosi?

Tiesitkö, että voit käyttää autoasi ansaitaksesi ylimääräistä rahaa ajamatta ihmisiä tai ruokaa? Carvertisen avulla voit ansaita rahaa autollasi käärimällä sen mainoksiin.

Vaikka et rikastu, se voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat lisätä uuden passiivisen tulovirran varallisuuden kasvattamisstrategiaasi.

Carvertise-arvostelumme kertoo, mitä sinun tulee tietää tästä alustasta, jotta voit määrittää, onko se oikea ratkaisu rahanansaitsemistarpeihisi.

Yhteenveto

Carvertise voi täydentää tulojasi, mutta se ei maksa laskuja. Se on kuitenkin hauska tapa ansaita ylimääräistä rahaa ja auttaa yrityksiä mainostamaan. Se ei vaadi sinulta mitään työtä lukuun ottamatta aikaa, joka kuluu auton tuomiseen käärimiseen.

Plussat

  • Se on hauska passiivisen tulon muoto
  • Sopii hyvin kyytiauton kuljettajille
  • Autoverhot ovat turvallisia autollesi

Haittoja

  • Tulot vaihtelevat
  • Kaikki eivät kelpaa
  • Kääri pysyy autossa kampanjaa varten

Mikä on Carvertise?

Carvertise on yritys, joka maksaa kuljettajille tuotemerkkien mainostamisesta. Kun kirjaudut alustalle, suostut käyttämään autoasi liikkuvana mainostauluna. Toisin sanoen annat tuotemerkkien kääriä sen mainoksillaan.

Muista kääre vie 50 % tai enemmän autosi ulkopinnasta. Lisäksi kääreet on asennettu ammattitaidolla, joten sinun ei tarvitse huolehtia näkyvyyden tukkimisesta tai ajoneuvon vahingoittamisesta.

Carvertise toimii pääasiassa kyytiauton kuljettajien kanssa heidän ajamiensa mailien vuoksi. He työskentelevät kuitenkin myös jokapäiväisten kuljettajien kanssa. Saamasi kampanjat riippuvat ajorutiineistasi ja vaihtelevat brändin mukaan.

Onko Carvertise laillinen?

Kyllä, Carvertise on laillinen. Vaikka saatat löytää alustasta ristiriitaisia ​​arvosteluja, se on laillinen tapa ansaita passiivisia tuloja ajon aikana.

Valitettavasti siellä on huijareita, jotka teeskentelevät olevansa Carvertise. Arvosteluilla, joissa sanotaan, että Carvertise ei maksa, on yleensä jotain tekemistä näiden huijareiden kanssa.

Tärkeintä on varmistaa, että työskentelet Carvertisen kanssa, etkä tyrmätä. Ensinnäkin Carvertise maksaa vain suoralla talletuksella, ei sekillä. Huijarit väittävät maksavansa sekillä.

On viisasta soittaa suoraan yritykseen varmistaaksesi, että olet tekemisissä varsinaisen alustan kanssa. Lisäksi Carvertise varoittaa kuljettajia tekemään tutkimusta varmistaakseen, etteivät he joudu huijatuksi.

🔥 Empfohlen:  Mitä kosinin samankaltaisuus on ja miten sitä käytetään koneoppimisessa?

Yleisimmät huijaukset, joita he sanovat, ovat seuraavat:

  • Lupaus maksaa yli 300 dollaria kuukaudessa
  • Rahan pyytäminen etukäteen
  • Lähetämme sinulle shekin talletusta varten

Noudattamalla asianmukaista huolellisuuttasi voit välttää huijaukset ja nauttia Carvertisen tarjoamista tuloista.

Miten Carvertise toimii?

Carvertiselle on helppo työskennellä. Kuten mikä tahansa työ, sinun on haettava ja päästävä. Sieltä tulot ovat passiivisia.

Ennen kuin sinut palkataan, he pyytävät sinua hakemaan. Sitten he etsivät sinulle tuotemerkin.

Käytä

Carvertise-sovellus on yksinkertainen ja kestää vain muutaman minuutin. Yritys kysyy ajotottumuksistasi ja autosi merkistä, mallista, vuodesta ja väristä.

Nämä tiedot auttavat Carvertisea yhdistämään sinut tuotemerkkeihin, jotka tarvitsevat demografisia tietoja, joita ajoneuvosi useimmiten edustaa.

Ole mahdollisimman yksityiskohtainen hakemuksessasi lisätäksesi mahdollisuuksiasi saada tuotemerkin hyväksyntä.

Ottelu

Carvertise käyttää sovelluksessasi annettuja tietoja löytääkseen sinut brändin kanssa, joka pitää ajotottumuksistasi. Esimerkiksi jotkut merkit vaativat tietyntyyppistä ajotapaa, kuten keskusta-ajoa. Muut voivat olla vähemmän erityisiä.

Viime kädessä se riippuu brändin yleisöstä ja ajo-odotuksistasi. Jos esimerkiksi olet Uber-kuljettaja, kirjaat todennäköisesti enemmän maileja kuin joku, joka matkustaa töihinsä päivittäin. Tämä tarkoittaa, että saatat saada lisää mahdollisuuksia.

Carvertise ottaa sinuun yhteyttä, kun he löytävät sinulle brändin. He antavat tietoa brändistä, ja voit päättää, haluatko hyväksyä vai hylätä tarjouksen.

Ansaita

Carvertise maksaa kuljettajille kuukausittain suorana talletuksena. Kampanja voi kestää yhdestä kuuteen kuukauteen, joten saat kuukausittaisen maksun autosi pakkauksen ajalta.

Jotta voit seurata ajettuja maileja, sinun on ladattava Carvertise-sovellus. Vaikka sinulle ei makseta ajettujen kilometrien määrästä, Carvertise haluaa varmistaa, että ajat ajavasi kilometrit, jotta kampanja olisi sen arvoinen.

Kun kampanja päättyy, sinun on vietävä autosi takaisin sen asentaneelle yritykselle kääreen poistamista varten. Tämän jälkeen voit hyväksyä uuden kampanjan ja käärittää ajoneuvosi uudelleen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita 40 dollaria nopeasti

Kuinka paljon Carvertise maksaa?

Carvertisen käyttö on kuljettajille täysin ilmaista. Alusta ei vaadi sinua maksamaan käärekauppoja tai muita maksuja.

Jos joku väittää olevansa Carvertise pyytää rahaa, se on huijaus.

Kuinka paljon voin ansaita Carvertisen avulla?

Kuljettajat voivat ansaita jopa 300 dollaria kuukaudessa ajaa Carvertiselle. Keskimääräinen kuljettaja tienaa 100 dollaria kuukaudessa. Vaikka tämä raha ei riitä laskujesi maksamiseen, jokainen dollari on tärkeä.

Toisinaan he tarjoavat käteiskilpailuja, jotka auttavat kasvattamaan tulojasi. Useimmat kuljettajat eivät kuitenkaan tienaa yli 300 dollaria mainostaessaan autoaan Carvertisen avulla.

Carvertise-ominaisuudet

Carvertise on helppokäyttöinen, ja sen ominaisuuksia on helppo ymmärtää. Se on yksi helpoimmista passiivisen tulon muodoista.

Edut + ohjelma

Carvertise-ajureilla on pääsy Perks+ -ohjelmaan. Tämä ohjelma tarjoaa kuljettajille erikoistarjouksia ja tarjouksia valtakunnallisilta autoalan yrityksiltä, ​​mukaan lukien Jiffy Lube, Valvoline ja Pep Boys.

Helppo ja turvallinen kääriminen

On tavallista olla huolissaan autosi käärimiseen käytetyistä materiaaleista. Koska ne ovat tilapäisiä, ne voivat vaikuttaa vaaralliselta ajoneuvollesi.

Carvertise käyttää kuitenkin OEM-autojen maalien kestäviä tarroja. Lisäksi kaikki kääreet ovat ammattimaisesti viimeisteltyjä.

Lisäksi Carvertise tarkastaa ja todentaa jokaisen palveluntarjoajan ennen kuin sallii heidän kääriä kuljettajien autoja. Tämä voi antaa sinulle mielenrauhan, että kääre ei vahingoita ajoneuvoasi.

Carvertise-sovellus

Kuljettajien on ladattava Carvertise-sovellus, jotta he voivat seurata mittarilukemaansa. Näin Carvertise varmistaa, että kuljettajat matkustavat niin monta kilometriä kuin he ilmoittivat hakemuksessaan.

Jokaisella tuotemerkillä on erityisiä vaatimuksia, joten Carvertisen on varmistettava, että sen kuljettajat tekevät sen, mitä he lupasivat.

Carvertise arvostelut

Ennen kuin rekisteröidyt mihin tahansa passiiviseen tulomahdollisuuteen, voi olla hyödyllistä tietää, mitä muilla käyttäjillä on sanottavana.

Näin Carvertise sijoittuu eri luokitusalustoille:

Tässä on joitain Carvertise-arvosteluja kuljettajilta:

.

.

.

Vaihtoehtoja Carvertiselle

Carvertise ei ole ainoa auton käärintäpalvelu. Jos et ole varma, että alusta sopii sinulle, tässä ovat Carvertise-kilpailijat.

Tarramatka

Tarramatka tarjoaa mahdollisuuden paketoida autosi ja saada palkkaa. Ansaitaksesi rahaa sinun on ladattava Sticker Ride -sovellus ja annettava sen seurata kilometrimäärääsi tulojen laskemiseksi.

🔥 Empfohlen:  Google AdSense: Onko se Google-haun sijoitustekijä?

Alusta antaa sinulle myös pisteitä, mikä nostaa sinut eri tasoille. Mitä enemmän ajat, sitä korkeampi tasosi ja sitä enemmän tienaat.

Kääri

Kääri on Carvertisen tärkein kilpailija. He eroavat siitä, miten he maksavat. Wrapify maksaa kuljettajille kilometriltä, ​​joten et ole rajoittunut 300 dollarin enimmäistuloihin. Ansaitset ylimääräistä rahaa, jos ajat yli 300 dollarin arvoisia maileja.

Haittapuolena on kuitenkin se, että sinun on annettava Wrapifyn seurata kilometrimäärääsi saadaksesi maksun. Jotkut arvioijat väittävät, että sovellus ei seuraa maileja tarkasti, joten he kokevat, että heille ei maksettu oikeudenmukaisesti.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko sinulla vielä kysyttävää Carvertisesta? Nämä vastaukset voivat auttaa.

Mitä asiakaspalveluvaihtoehtoja Carvertise tarjoaa?

Alusta ei tarjoa verkkosivustollaan asiakaspalveluvaihtoehtoa. Kun kuitenkin rekisteröidyt kampanjaan, he voivat tarjota sinulle tavan ottaa heihin yhteyttä kysymyksissä.

Minkä keikkataloussovellusten kanssa Carvertise toimii?

Carvertise toimii Uber-, Lyft- ja DoorDash-ajureiden kanssa. Kampanjoita järjestetään kuitenkin myös jokapäiväisille kuljettajille.

Minkä merkkien kanssa Carvertise toimii?

Alusta toimii monien tuotemerkkien kanssa, mutta joitain suosituimmista vaihtoehdoista ovat Nascar, Buffalo Wild Wings, Blue Cross ja DraftKings.

Yhteenveto

Carvertise voi olla erinomainen lisätulon lähde autosi huolto- ja korjauskulujen kattamiseen. Vaikka et rikastu, se on helppo tapa ansaita rahaa autoa ajaessasi.

Jos et halua kääriä ajoneuvosi ja tuoda sen uusiin kampanjoihin muutaman kuukauden välein, alusta voi auttaa sinua tuomaan ylimääräistä rahaa ympäri vuoden.

Table of Contents