Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko Cyber ​​Monday parempi kuin Black Friday? 3 ideaa myydä lisää

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko Cyber ​​Monday parempi kuin Black Friday? 3 ideaa myydä lisää

Nykyään Black Friday ja Cyber ​​Monday liittyvät yhtä paljon lomakauden alkuun kuin kalkkuna ja kurpitsapiirakka.

Deloitten tutkimuksen mukaan keskiverto amerikkalainen kuluttaja nyt kuluttaa noin 500 dollaria Black Fridayn ja Cyber ​​Mondayn viikolla – määrät ovat kasvaneet tasaisesti viime vuosina.

Black Friday- ja Cyber ​​Monday -tarjousten julkaiseminen voi vaikuttaa ratkaisevasti, jos haluat lisätä myyntiä tänä jouluna.

Ja jos mietit, milloin aloittaa lomasi suunnittelu markkinointistrategia, se on nyt.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Onko Black Fridayn ja Cyber ​​Mondayn välillä eroa?

Perinteisesti Black Friday tapahtuu kiitospäivän jälkeisenä perjantaina Yhdysvalloissa. Cyber ​​Monday sen sijaan tapahtuu ensimmäisenä maanantaina loman jälkeen.

Huolimatta molemmista tapahtumista, jotka tapahtuvat lähellä lomakauden alkua, Black Fridayn ja Cyber ​​Mondayn välillä on joitain merkittäviä eroja, jotka tulee pitää mielessä, kun kehität yrityksesi markkinointi- ja myyntistrategioita.

Cyber ​​Monday on verkko-ostoksia.

Verrattuna Black Friday -tarjouksiin, jotka tapahtuvat enimmäkseen fyysisissä vähittäismyyntipisteissä, Cyber ​​Monday -tarjoukset tarjotaan yksinomaan verkossa. Vaikka on totta, että joitain Black Friday -tarjouksia voidaan tarjota myös verkossa, pääpaino on kivijalkakaupassa.

Kuluttajille, jotka ostavat Cyber ​​Monday -tarjouksia, tämä tarkoittaa, että he eivät herää aamun koittaessa lähteäkseen ulos, taistelemaan väkijoukkojen läpi ja odottamaan pitkiä jonoja. Kaikki heidän ostoksensa voidaan tehdä mukavasti tietokoneiden, tablettien tai älypuhelimien avulla.

Cyber ​​Monday -tarjoukset ovat saatavilla vain tunteja (tai minuutteja)

Vaikka ei olekaan harvinaista, että Black Friday -tarjoukset myydään nopeasti loppuun, Cyber ​​Monday on pohjimmiltaan sitä suunniteltu “salamatarjousten” käsitteen ympärille. Ne vanhenevat tietyn ajan kuluttua tai kun tietty määrä varastoa myydään.

Tämä voi luonnostaan ​​herättää kuluttajien kiireellisyyden tunteen tehdä nopeita ostopäätöksiä.

🔥 Empfohlen:  Maksaako McDonald's Apple Payn vuonna 2023?

Vertailuostosten tekeminen on helpompaa Cyber ​​Mondayna

Silti nykypäivän kuluttajat ovat taitavia ostaessaan lomatarjouksia. Erityisesti kybermaanantaina voit odottaa kuluttajien ostavan parhaita tarjouksia käyttämällä mitä tahansa saatavilla olevista vertailutyökaluista. CamelCamelCamel.comilmainen Amazonin hintaseuranta, on suosittu valinta.

Kuinka myydä enemmän Cyber ​​Mondayn aikana

Nämä keskeiset erot huomioon ottaen joilla on erilliset strategiat Black Fridaylle ja Cyber ​​Mondaylle ovat pakollisia. Joten mitä käytännön tapoja myydä enemmän Cyber ​​Mondayn 2023 aikana?

Varmista, että verkkosivustosi on optimoitu mobiilikäyttöön

Responsiivinen verkkosivusto on ehkä tärkeämpi kybermaanantaina kuin minään muuna päivänä vuodessa. Jos sivustoasi ei voi helposti navigoida ja käyttää millään mobiililaitteella, menetät myynnin.

Se johtuu siitä älypuhelimet kattavat nyt yli 87 % verkkokaupan myynnistä– ja tämän määrän odotetaan vain kasvavan.

Samoin jos sivustoasi ei ole optimoitu mobiililaitteille, markkinointikampanjasi kärsivät.

Hakukoneet, kuten Google, “rangaistavat” verkkosivustoja, joita ei ole optimoitu, sijoittamalla ne alemmas tulossivuilla. Potentiaalisten asiakkaiden on entistä vaikeampaa löytää sivustosi.

Luo pöhinää strategisilla markkinointikampanjoilla

Ihannetapauksessa vietät Cyber ​​Monday -myyntiä edeltävät viikot ja jopa kuukaudet saadaksesi tietoa brändisi tarjoamista erikoistarjouksista ja kampanjoista.

Ajatuksena tässä on luoda jännitystä ja herättää vilinää tulevien sopimusten ympärille. Saa kuluttajat innostuneempia ja innokkaampia tekemään ostoksia, kun Cyber ​​Monday koittaa.

Joten kuinka voit herättää jännitystä Cyber ​​Monday -kampanjasi ympärillä? Harkitse sähköpostimarkkinoinnin, sosiaalisen median markkinoinnin ja sisältömarkkinoinnin tehostamista. Korosta tarjouksia ja tarjoa erityisiä “sneak huippuja” joistakin tarjouksistasi.

Maksulliset hakumainokset voivat myös olla tehokkaita, varsinkin jos kohdistat oikeisiin avainsanoihin kampanjoissasi.

Varmista, että olet valmis kysyntään

Mikä on pahin virhe, jonka voit tehdä? Et ole valmistautunut siihen, että Cyber ​​Monday -markkinointistrategiasi todella kannattaa.

Verkkosivustosi palvelin näkee todennäköisesti enemmän liikennettä kybermaanantaina kuin minään muuna päivänä vuodessa. Varmista, että se on luotettava ja että se voi olla hoitaa liikennettä hidastamatta tai törmäämättä. Varmista myös, että sinulla on tarpeeksi varastoa valmiina myytäväksi loppuun – ja että olet valmis täyttämään ja lähettämään tilaukset heti, kun ne tulevat.

🔥 Empfohlen:  Tata Neu: Supersovellus, joka ei ole vähemmän kuin supersankari

Valmistaudu Black Fridayhin ja Cyber ​​Mondayhin aikaisin

Koskaan ei ole liian aikaista alkaa miettimään brändisi Black Friday Cyber ​​Monday -strategioita. Menestyneet markkinointitiimit pohdiskelevat ja suunnittelevat joulumyyntikautta ympäri vuoden.

Nyt on hyvä aika alkaa miettiä paitsi sitä, miltä tarjouksesi näyttävät tänä jouluna, myös mitä strategioita käytät levittääksesi sanaa erikoistarjouksistasi ja kampanjoistasi.

Aloita ilmainen kokeilujakso WriterAccesilla tänään

Huolellisella suunnittelulla ja ennakoinnilla brändisi voi hyödyntää paljon aikaa lomaostoksilla. Viime kädessä se tiivistyy kohdeyleisösi tuntemiseen, heille tehokkaaseen markkinointiin ja varhaiseen aloittamiseen.

Sisältömarkkinointi on yksi tehokkaimmista tavoista saada sana julkisuuteen Black Friday- ja Cyber ​​Monday -tarjouksistasi. On luultavasti aika alkaa miettimään sähköpostia, sosiaalista mediaa ja muita sisältökampanjoita.

WriterAccess voi auttaa sinua viemään sisältömarkkinointisi uudelle tasolle yhdistämällä sinut yli 15 000 pätevän ja erikoistuneen freelance-kirjoittajan joukkoon.

Lue lisää ja aloita 14 päivän ilmainen kokeilujaksosi tänään ja näet eron itse.