Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko Eneba laillinen? Näin sitä verrataan muihin pelien jälleenmyyntialustoihin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko Eneba laillinen? Näin sitä verrataan muihin pelien jälleenmyyntialustoihin

Eneba on online-pelimarkkinapaikka, josta voit ostaa pelin avaimia alennettuun hintaan. Se sai alkunsa vuonna 2018. Mutta alusta asti Enebasta on tullut suosittu pelijoukon keskuudessa tiukan seulontaprosessinsa ansiosta.

Ja koska kyseessä on kaupungin uusi lapsi, on luonnollista kysyä itseltäsi – onko Eneba laillinen?

Kyllä, Eneba on täysin laillinen verkkosivusto peliavainten ostamiseen. Löydät upeita tarjouksia Playstation-, Xbox- tai PC-peleille.

Haluatko tietää enemmän Enebasta? Lue ja ota selvää!

Todisteita siitä, että Eneba on laillinen ja 100 % turvallinen paikka ostaa ja myydä peliavaimia?

Sinun pitäisi tietää, että kaikilla tärkeillä jälleenmyyntialustalla on riskinsä. Mutta Eneba ei ole kiistanalainen, toisin kuin heidän kilpailijansa, nimittäin G2A. Ja G2A:n legitiimiys on kovan paineen alla.

Toisaalta Eneban omistautunut asiakastukitiimi tarkastaa myyjät perusteellisesti. On vaikeaa päästä listalle tälle verkkokauppapaikalle.

Toinen punainen lippu, jonka monet vastaavat markkinapaikat jakavat, on se, että ne eivät salli PayPalin käyttöä maksutapana. PayPalin ostajan suoja on rautaista. Ja siksi harmaat markkinat eivät ole sen suuri fani.

Mutta Eneban kanssa sinulla on tämä vaihtoehto. Joten jos valitset PayPalin maksutavaksi, et koskaan joudu huijatuksi PayPalin ostajan suojan takia.

Trustpilot-arvostelut

Trustpilotin arvostelut ovat erinomaisia. Ja kaikki kunnia kuuluu Eneban tukitiimille. He vastaavat kaikkiin negatiivisiin kommentteihin alle 24 tunnissa. Jos odotat, asiakaspalvelutiimi yrittää aina parhaansa auttaakseen sinua.

Positiiviset arvostelut

Negatiiviset arvostelut

Huomaa: Kuten näet, Eneballa on 90% positiivisia arvosteluja. Vaikka valituksia on, niitä on vähän. Yksi huomioitava asia on, että useimmat valitukset johtuvat asiakastukitiimin hitaasta vastauksesta.

Kuinka Eneba antaa suuria alennuksia? Ovatko he todellisia?

Eneba on täysin laillinen alusta peliavainten ostamiseen. Mutta kuinka he antavat alennuksia ja tuottavat voittoa? No, liiketoimintakäytäntö on melko yksinkertainen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita 3000 dollaria nopeasti: 20+ realistista menetelmää (2023-opas)

1. Peliavainten joukkoosto

Monet pelinkehittäjät leikkaavat hintapistettä, kun pelejä ostetaan suuria määriä. Mutta yksittäiset pelaajat, kuten sinä ja minä, eivät voi tehdä sitä. Myyjät, jotka pyörittävät yritystä, voivat. Kun he saavat pelikoodit irtotavarana, he myyvät ne alennuksella.

2. Alueellinen hinnoittelu

Alueellisten alennusten käyttö halpojen peliavainten ostamiseen on melko yleistä pelialalla. Joillakin alueilla, erityisesti kolmannen maailman maissa, pelejä julkaistaan ​​erilaisilla hintalapuilla. Kaikki jättimäiset jälleenmyyntialustat yrittävät käyttää väärin tätä alueellista alennusta.

Sinun tulee kuitenkin aina tarkistaa, saatko yleisen avaimen vai et. Monet tällä alueellisella alennusporsaanreiällä ostetut pelit ovat aluelukittuja. Ja jos näin tapahtuu, et voi käyttää peruspeliä. Et myöskään voi saada hyvitystä, jos se on aluelukittu. Pidä se mielessä.

3. Loma-alennukset

Loma-alennukset ovat saatavilla kaikkialla! Ja sama pätee myös peliteollisuuteen. Sinun ei kuitenkaan tarvitse luottaa tärkeimpään jälleenmyyntialustaan ​​saadaksesi nämä alennukset. Voit kokeilla alustoja, kuten Steam, Epic, Humble store, Origins, Uplay tai Playstation Store.

Pointti on – harmaiden markkinoiden jälleenmyyjät ostavat pelejä lomien aikana, koska pelinkehittäjät antavat valtavia alennuksia. Kun alennus on ohi ja pelaajat ovat jääneet huomaamatta, he voivat aina saada sen Eneban kaltaiselta alustalta, mutta hieman korkeammalla hinnalla.

Voitko joutua huijatuksi Enebassa?

Ei. Niin kauan kuin käytät PayPalia maksutapana, huijauksille on vähän tai ei ollenkaan mahdollisuuksia. Vaikka saisit huonon peliavaimen, voit käyttää PayPalin ostajasuojaa saadaksesi rahasi takaisin!

Kuitenkin ihmiset, joilla ei ole PayPalia, voivat saada kepin lyhyen pään. Koska muilla maksutavoilla ei ole ostajan suojaa, sinun tulee luottaa Eneban tukitiimiin saadaksesi joko pelikoodisi tai hyvityksen.

Voitko joutua huijatuksi ostajana?

PayPalilla ei. Mutta ilman sitä on mahdollisuus. Voit kuitenkin ottaa yhteyttä Enebaan, ja tukitiimi auttaa sinua varmasti.

🔥 Empfohlen:  Onko kulta vai hopea parempi sijoitus?

Ensimmäinen askel on luoda tukilippu ja odottaa. Eneban suurin haittapuoli on sen hitaat vasteajat. He saavat paljon asiakkaiden pyyntöjä koko ajan. Ja tukitiimi on edelleen pieni, koska alusta on suhteellisen uusi. Joten sinun on odotettava. Mutta kärsivällisyydellä voit saada hyvityksen tai uuden peliavaimen.

Ja parasta Enebasta ostamisessa on, että Eneban tiimi todella tarkastaa myyjät ennen kuin antaa heille oikeuden myydä digitaalisia tuotteita. Enebassa on vaikea päästä listattuun myyjään. Ja tämä korkeatasoinen sisäänkäynnin este tekee Enebasta laillisen.

Voitko joutua huijatuksi myyjänä?

Ei. On erittäin epätodennäköistä, että joutuu huijatuksi myyjänä, ellet myy virheellistä avainta. PayPalin ostajan suojaus voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia, jos ostaja yrittää päästä eroon ilmaisesta pelistä. Mutta tukitiimi voi takavarikoida ostajan Eneba-lompakon maksaakseen sinulle takaisin.

Ei siis mitään hätää.

Onko Eneba laillinen?: Tuomio

Eneba on loistava paikka ostaa pelejä. Se on laillista ja turvallista. Ainoa todellinen kilpailija olisi CDKeys. Tutustu artikkeliimme Onko CDKeys legit (spoilerivaroitus: KYLLÄ) – joten se tiivistyy siihen, mikä alusta tarjoaa paremman tarjouksen.

Jos Eneba pystyy jatkamaan tätä tiukkaa seulontaprosessia ja puhdasta asiakastukea, he olisivat seuraava huippukoira jälleenmyynnin maailmassa. Yksi asia, jonka parissa heidän pitäisi työskennellä, on vastausajat.

Toivottavasti tämä artikkeli antoi sinulle arvokasta tietoa. Kippis!

🔥 Empfohlen:  Raghu Prabhu -verkkosivustot + markkinointi: ohjaa lisää liikennettä sivustollesi Googlen älykkään kampanjan avulla. Lue artikkeli