Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko FI rahaa opiskelijoille? Koko arvostelu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko FI rahaa opiskelijoille? Koko arvostelu

FI Money on yksi ensimmäisistä Intiassa lanseeratuista uuspankeista, joka ei ainoastaan ​​auta säästämään, vaan myös lisäämään ja hallitsemaan sitä. Koska talouden hallinta voi olla pelottava tehtävä etenkin opiskelijoille, tämä alusta on kiinnittänyt monien innovatiivisten rahoitusratkaisujen suhteen pyrkivien nuorten huomion. Yksi usein ihmisten mieleen jäävä kysymys – onko opiskelijoille Fi-rahaa? Sovellus on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille tehokkaita rahanhallintatyökaluja, ja se tarjoaa valikoiman ominaisuuksia, jotka on räätälöity heidän ainutlaatuisiin tarpeisiinsa. Tässä artikkelissa perehdymme alustan tarjontaan, tutkimme sen etuja, toimintoja ja yleistä käyttökokemusta. Liity kanssamme selvittämään, kuinka FI Money voi muuttaa opiskelijoiden taloudellista matkaa ja tasoittaa tietä paremmalle taloudelliselle tulevaisuudelle.

Onko FI rahaa opiskelijoille? Koko arvostelu

Iloitset, että asiakkaat, joilla on pankkitilit Federal Bankissa, HDFC:ssä, ICICI Bankissa, IndusInd Bankissa ja Axis Bankissa, voivat myös käyttää tiliään käyttämällä Fi Money -sovellusta ja voivat myös seurata tapahtumiaan. Opi lisää sovelluksesta.

Mikä on Fi Money -sovellus?

Kuva fi.moneylta

Fi:n kaltaiset uuspankit pyrkivät parantamaan pankkipalveluita tekemällä niistä mobiilimpia ja älykkäämpiä. Fi-pankissa voit myös aloittaa saldottoman säästötilin ilmaiseksi. Tämän seurauksena, toisin kuin perinteiset pankit, sinun ei tarvitse pitää hallussaan ja hallita vähimmäismäärää. Sen innovatiiviset ominaisuudet neuvovat sinua hallitsemaan talouttasi huolellisesti.

Fi ja Federal Bank ovat tehneet yhteistyötä, joten kun avaat tilin tällä sovelluksella, sinulle annetaan tilinumero ja Federal Bankin IFSC-koodi. Fi.Money tarjoaa sinulle Banking 2.0 -infrastruktuurin, jossa voit säästää, kasvattaa ja järjestää rahojasi tämän digitaalisen sukupolven valossa.

Jos et tunne Neobankeja, sinun on tiedettävä, että ne ovat eräänlainen digitaalinen pankki (virtuaalinen, online), jolta puuttuu fyysinen läsnäolo. Sinun ei koskaan tarvitse käydä Neobankin konttorissa, sillä kaikki sen palvelut ovat saatavilla verkossa.

Fi.Money on Neobank Fintech -yritys; Fi-sovelluksen avulla kaikenlaiset rahansiirrot ovat mahdollisia. Se mahdollistaa myös peer-to-peer-transaktiot. Fi-sovelluksella voit hoitaa myös kansainvälisiä tapahtumia. Itse asiassa voit saada jännittäviä etuja, kun ostat Fi-debit-kortilla.

Onko FI rahaa opiskelijoille? Joo, tämä sovellus on rakennettu nuorille. Siinä on kaikki modernit ominaisuudet, ja se on tehty digitaaliseen maailmaan.

Tietoja Fi Moneysta

Nyt tiedämme jo vastauksen kysymykseen FI Money for students, tutustutaanpa siihen tarkemmin. Fi on täysin varusteltu taloussovellus, jossa on monia ainutlaatuisia, innovatiivisia ominaisuuksia, jotka helpottavat rahojen hallintaa. Tässä on joitain sen ainutlaatuisia ominaisuuksia –

1. Älykäs purkki

Tämä Fi.Moneyn rahastojen säästötekniikka auttaa sinua säästämään rahaa säästämällä pienen summan jokaisesta pienestä ja suuresta Smart Jar -tilauksesta. Saat myös 5,1 % korkoa Smart Jarissa säästämäsi kokonaissummasta.

2. Smart Jar välittömästi

Tämä ominaisuus säästää automaattisesti osan jokaisesta ostoksestasi tulevaisuuttasi varten ja on tärkeä rahan säästämisen kannalta.

 • Henkilökohtainen avustaja (FI. Money app) toimitetaan sinulle.
 • Saat tietoa pankkitoiminnasta tavalla, jota sinulla ei ole koskaan ollut.
 • Pystyt järjestämään taloutesi.
 • Palautettavat ehdot enintään 5,1 prosentin korolla.
 • Pyrkimyksesi säästää rahaa palkitaan.

3. Käteispalautukset ja palkinnot

Aina kun käytät Fi-debit-korttia ostoksen tekemiseen, saat cashbackia ja fi-kolikoita. Voit vaihtaa fi-kolikoita lahjakortteihin eri jälleenmyyjiltä, ​​kuten Amazonilta, Flipkartilta ja muilta.

Voit saada hyviä alennuksia merkkitarjouksista lunastamalla Fi-kolikoita. Jos rekisteröit tilin jonkun toisen Fi.nite-tunnuksella (viitekoodi), saat käteispalautuksen Rs. 200 ja Rs. 300 alkuperäisestä Rs. 3000 talletusta.

4. Kansainvälisten transaktioiden tuki

Kun avaat säästötilin FI Bank Indiassa, sinulle lähetetään VISA platina -pankkikortti kotiovellesi. Kaikki ulkomaiset liiketoimet ovat tuettuja tällä kortilla. Tällä kortilla voit halutessasi nostaa käteistä kansainvälisistä pankkiautomaateista.

5. UPI-apu

Intiassa UPI on nykyään suosituin rahansiirtotapa. Tämän sovelluksen avulla voit suorittaa välittömiä rahansiirtoja minkä tahansa pankin UPI:llä. Joten sinun tarvitsee vain syöttää UPI-tunnus tai skannata QR-koodi suorittaaksesi maksun. onko FI Money opiskelijoille? Kyllä, ja tämä UPI-apu on yksi syy siihen.

6. Fi-maksut ja maksut

Tässä ovat kaikki maksut ja maksut, jotka sinun on maksettava käyttääksesi Fi.Moneya.

 • Nolla vähimmäissaldomaksuja.
 • Fi-säästötilin korko on 3 % vuodessa.
 • Parasta on, että ei ole vuosittaisia ​​ylläpitomaksuja, jotka joskus tunnetaan nimellä 0 (nolla) AMC
 • Pankkiautomaattimaksut ulkomailla ovat Rs.100 per tapahtuma.
 • POS-tapahtumien koko tapahtumasummasta veloitetaan 5 % tai Rs.10 (sen mukaan kumpi on suurempi).
 • Maksut käyttäen UUSIRTGS ja UPI/IMPS ovat ilmaisia.
🔥 Empfohlen:  Roth vs perinteinen 401k: Onko Roth parempi?

Fi Money -sovelluksen edut

Tässä on joitain Fi.Moneyn etuja:

 • Nolla paperityötä: Voit avata tilin Fi.Moneylla ilman fyysisiä papereita, eikä sinun tarvitse mennä konttoriin tai jonottaa pankissa. Voit luoda tilin verkossa helposti viimeistelemällä videon KYC muutamalla helpolla vaiheella.
 • Nolla piilomaksua: Fi tarjoaa viime kädessä verkkopankkiinfrastruktuurin. Tämän seurauksena he eivät peritä ylimääräisiä maksuja. Näin ollen fyysisten haarojen puute antaa heille mahdollisuuden veloittaa vähemmän.
 • Maksuton pankkikortti: Kun avaat säästötilin Fi:ssä, Federal Bank lähettää sinulle platinatason VISA-pankkikortin. Huomionarvoisin asia tässä kortissa on, että sinun ei tarvitse maksaa vuosittaisia ​​ylläpitomaksuja tästä kortista. Toinen Fi Debit -kortti on myös ilmainen, jos ensimmäinen katoaa.
 • Älykäs AI-apulainen: Sisäänrakennettu tekoälyassistentti hallitsee kulutustasi ja säästöjäsi koskevia tietoja Fi-sovelluksessa.
 • Maksuton sekkikirja: Kaksi shekkikirjaa toimitetaan ilmoitettuun osoitteeseen. Voit pyytää yhden tai kaksi shekkikirjaa tarpeidesi mukaan.

Fi Money -sovelluksen haitat

Tässä on joitain Fi.Money-sovelluksen haittoja.

 • Kokonaissummasi heijastelee ostojasi tai säästöjäsi 24–48 tunnin sisällä.
 • Saat vain 5,1 % koron rahalle, jonka säästät sen Fi Jar -ominaisuuden avulla.

Fi suorittaa erilaisia ​​tehtäviä, jotka tekevät pankkiasioista yksinkertaista, toimien kuin se olisi henkilökohtainen avustaja. Fi on erinomainen vaihtoehto verkkopankkitoiminnalle, koska siinä on yksinkertainen käyttöliittymä, nimelliset maksut ja pankkiautomaatin nostomahdollisuus.

Fi pyrkii noudattamaan korkeimpia salassapito-, turvallisuus- ja turvallisuusstandardeja käyttäessään varoja tai tietoja.

Tärkeitä kysymyksiä Fi Moneysta:

1. Kuinka lopettaa Fi Money -tilisi?

Jos haluat lopettaa Fi Money Säästöpankkitilisi, voit tehdä sen milloin tahansa ilmoittamalla pankille kirjallisesti vähintään 30 päivää ennen tilin sulkemista.

2. Onko olemassa vähimmäissaldovaatimus?

Ei, ja parasta on, että niitä on ei ylimääräisiä kuluja alhaiselle tasapainolle. Mutta jos haluat todella kokea kaiken, mitä Fi tarjoaa, sinun kannattaa harkita sijoittamista, säästämistä tai asiointia. Nyt tiedät, miksi nuoret suosivat tätä sovellusta ja miksi vastaus kysymykseen FI Money for students on kyllä.

3. Platinum Visa Debit -kortti Fi Moneysta

Kun henkilö avaa Fi-säästötilin, hänelle annetaan ilmainen VISA Platinum Debit -kortti. Korttien myöntämisestä ei peritä kuluja, eikä korteista peritä vuosittaisia ​​ylläpitomaksuja.

4. ATM Fi Rahatapahtumat

Kaikki Intian pankkiautomaatit hyväksyvät Fi Visa -debit -korttisi. Kaikki Federal Bankin omistamat pankkiautomaatit tarjoavat ilmaisia ​​nostoja. Saat viisi ilmaista tapahtumaa kuukaudessa joissakin muissa pankkiautomaateissa. Sen jälkeen jokainen kauppa maksaa

5. Pankkiautomaattimaksut muista maista Fi Moneylle

Voit käyttää Fi Debit -korttiasi missä tahansa, joka hyväksyy VISA:n. Kun käytät ulkomailla olevaa pankkiautomaattia rahan nostamiseen, Fi-raha perii jonkin verran maksua kaikista ei-taloudellisista tapahtumista, kuten Mini-lausunnon pyytämisestä.

6. Useiden korttien korvaaminen Fi Moneylla

Älä menetä Fi Visa Debit -korttiasi, sillä uusi kortti maksaa sinulle 250 rupiaa.

Mitä papereita tarvitaan Fi Money Säästötiliin?

Kuva fi.moneylta

FI Money Säästötiliä avattaessa tarvitaan seuraavat asiakirjat:

 • Todistus osoitteesta
 • Kaksi passin kokoista kuvaa
 • Aadhaar kortti
 • Henkilökortti äänestäjille
 • Ajokortti
 • NREGA-työkortti valtion virkamiehen allekirjoituksella (jos sellainen on).

Fi Money Referral -kampanja

Voit myös ansaita rahaa Fi Moneyn suosittele ystävä -kampanjalla. Sekä viittauskoodisi että kutsulinkkisi voidaan lähettää muille rahan ansaitsemiseksi.

 • Hanki Fi Money -sovellus.
 • Voit antaa ystäviesi käyttää kutsulinkkiäsi tai viittauskoodiasi.
 • Pyydä ystävääsi rekisteröitymään tai suorittamaan KYC.
 • Kun ystäväsi lataa sovelluksen ja lisää vähintään 3 000 ₹ Fi-säästötililleen 7 päivän kuluessa tilin avaamisesta. Ansaitset yhden Fi:n rahakasveista.

Money-Plant -palkinto tarjoaa sinulle kaksi vaihtoehtoa: voit valita vähintään 200 ₹ älykkäällä talletuksella tai 5000+ Fi-Coinilla. Sinun on pidettävä mielessä, että kaikki palkinnot voivat muuttua ajan myötä. Siksi lue suositusohjelma aina, kun ajattelet viitattavasi sovellukseen ystävillesi tai sukulaisillesi.

🔥 Empfohlen:  Onko GPT-4 Powered Bing Chat edelleen hullu?

Yksi rahoitusalan uusimmista trendeistä on uuspankkitoiminta. Niistä on tulossa yhä suositumpia Intiassa, erityisesti nuorten keskuudessa. Yksi tällainen hyvin pidetty uuspankki Intiassa on Fi Money.

On yksi kysymys, jota monet ovat kysyneet, onko Fi-rahaa opiskelijoille? Fi on Neobank, kuten aiemmin mainitsimme. Rahoituspalvelu, jolla ei ole fyysistä sijaintia, tunnetaan Neo-pankina.

Fi EI ole tavallinen, koska se on Neobank.Fi Money toimii välittäjänä sinun ja Federal Bankin välillä, kun varat talletetaan liittovaltion pankkiin.

Lue myös: Jupiter Debit Card -maksut ja -edut

Fi Money: miten se toimii?

Digitaaliselle säästötilille pääset Fi Moneylla. Et voi avata käyttötiliä, mutta se voi muuttua tulevaisuudessa. Se alkaisi saldottomana tilinä. Federal Bank -tilisi avataan Fi Moneyn kautta. Säästötilin avaamiseen vaaditaan uusi KYC, jos sinulla on tällä hetkellä liittovaltion pankkitili.

Saat Fi Money -säästötilillesi saman koron kuin Federal Bank. Lisäksi saat osoitteeseesi Fi Money -debit-kortin.

Fi Rahansäästövaihtoehdot

Kuva fi.moneylta

Alla on joitain säästövaihtoehtoja, joita saat Fi Moneyssa.

1. Kiinteät talletukset

Fi Moneylla sinulla on vaihtoehtoja kiinteään talletukseen. Federal Bank myös valvoo ja järjestää kiinteät talletukset. Eräs erinomainen ominaisuus on mahdollisuus muuttaa kiinteän talletuksesi nimeä vastaamaan tarkoitusta, jota varten se luotiin.

Lisäksi sinulla on vapaus nostaa kiinteät talletuksesi milloin haluat. Ennenaikaisesta nostamisesta ei peritä sakkoa tai maksua. Kiinteä talletus korot vaihtelevat 2-5,6 prosentin välillä. Aikaväli voi vaihdella yhdestä kymmeneen vuoteen.

2. Money Plant Fi

Fi Moneylla on hyvä palkitsemisohjelma. Tämä eroaa suuresti muiden perinteisten pankkien toimintatavoista.

Jokaisesta tekemästäsi tapahtumasta saat Fi-kolikoita. Saat rahakasvin maksuksi ponnisteluistasi. Saat lisäetuja, kun laajennat sitä enemmän. Jokaista kukkaa voi napsauttaa saadakseen palkinnon Fi-kolikoiden muodossa.

Nämä Fi-kolikot voidaan vaihtaa eri verkkokauppojen lahjakorteiksi. Saatat myös ajatella muutamia ainutlaatuisia mahdollisuuksia ansaita enemmän Fi-kolikoita ja muita herkkuja tiettyinä vuodenaikoina.

3. Tallenna Fi

Fi Save on tapa tehdä viisaita talletuksia. Nämä voivat olla tarkkoja tavoitteitasi, jotka voivat olla lyhyen tai pitkän aikavälin tavoitteita. Mieti, että etsit uudenvuodenlahjaa rakkaallesi. Laittamalla säännöllisesti syrjään pienen summan rahaa, voit alkaa säästää sitä varten.

Voit valita etukäteen tehdyistä älykkäistä talletusvaihtoehdoista tai valita räätälöidyn vaihtoehdon mieltymystesi perusteella. Huomaa, että nämä älykkäät talletukset eivät ole samoja kuin kiinteät tai muun tyyppiset talletukset. Sinulla on oikeus ottaa rahaa pois tileiltäsi milloin haluat. Mietitkö edelleen, onko FI Money opiskelijoille? Kyllä ja kyllä.

4. Säästämistä koskevat säännöt

FIT on Fi Moneyn käyttämän Autobotin nimi. Voit suunnitella omat sääntösi automatisoidaksesi kustannusleikkauksesi ja saada muistutuksia siitä, milloin sinun tulee kuluttaa tai säästää rahaa. Voit määrittää muutamia toimintoja Fi-tilisi sisällä FIT-sääntöjen avulla.

Esimerkiksi yksi säännös olisi Rs:n automaattinen tallettaminen. 100 joka sunnuntai. Tai ehdotuksia, kuten Rs. 50 jokaisesta verkkoostoksesta. Sääntöjä voi muuttaa tai voit tehdä itse.

Kuten yllä olevista esimerkeistä näkyy, voit määrittää sääntöjä muutamille tapahtumille tai toiminnoille tai ne voivat olla aikaperusteisia. Tämän pitäisi olla loistava vaihtoehto, jos olet epäjärjestynyt tai sinulla on taipumus jättää huomioimatta tärkeitä taloudellisia päätöksiä.

5. Pankkikortti Fi:lle

Fi Money tarjoaa pankkikortteja, jotka ovat täysin erilaisia ​​kuin perinteisten pankkien myöntämät. Yksi Fi Debit -kortin suurimmista eduista on, että voit suorittaa kansainvälisiä maksuja ilman lisäkuluja.

Lisäksi Federal Bankin pankkikorteilla on useita etuja. Voit myös hyötyä monista muista VISA-kortin eduista. Pankkikortti on ilmainen Fi Money -tililläsi ja voit jäädyttää kortin tai rajoittaa tapahtumien määrää.

Muutama huolella valittu ainutlaatuinen tarjous olisi myös aktiivinen pankkikortillasi. FI Moneyn eksklusiiviset tarjoukset tarjoavat poikkeuksellisia alennuksia verkkokaupan palveluista ja muista jälleenmyyjistä.

Fi rahan vaihtoehdot

Tässä on joitain yleisiä vaihtoehtoja Fi Moneylle.

 • Jupiter: Hyvitysten ja palkintojen lisäksi se tarjoaa sinulle pankkitilin ilman maksuja ja rajoituksia. Jupiter on Fi Moneyn tärkein kilpailija, ja Federal Bank ja Neobank tekivät yhteistyötä sen perustamisessa. VISA-kortti on saatavilla ilman rekisteröintiä tai vuosimaksuja. Pankkikortti-/UPI- ja ulkomailla suoritetuista maksutapahtumista saat 1 % ja 5 % cashbackia.
 • NiyoXDigital: Ensimmäisen vuoden NiyoX digitalin pankkikortti olisi ilmainen. He maksavat usein kannustimia käyttäjilleen, ja toinen etu on, että kaikki tapahtumat ovat ilmaisia. Jos et halua maksaa debit-kortin vuosimaksuja, voit valita tietyn vähimmäissaldon.
 • Finin: Saat enemmän kokemusta säästämisestä tai talletuksestasi Fininillä, tekoälyllä toimivalla Neobankilla. Mauritiuksen valtionpankki on tapa, jolla pankki tarjoaa sinulle palvelujaan. Se on tarkoitettu pääasiassa korkeakouluopiskelijoille, milleniaaleille ja työssäkäyville. Yksi parhaista vaihtoehdoista yksityishenkilöille, jotka haluavat sijoittaa Neobankiin, ovat sen mukautettavat sijoitusvaihtoehdot.
🔥 Empfohlen:  Suorituskykymarkkinointi: Tehokas, tuloshakuinen strategia brändillesi

Jupiter vs. Fi Money: vertailu

Kuva jupiter.money

Jupiter Money on Fi Moneyn tärkein kilpailija. Siksi olisi tarkoituksenmukaista verrata näitä kahta paremman valinnan määrittämiseksi. Kaksi Neopankkia perustettiin vuonna 2021, ja ne ovat sen jälkeen osoittaneet kunnioitettavaa kasvua.

Sama pankki, Federal Bank, valvoo niitä kaikkia. Heillä näyttää olevan paljon yhteistä markkinointistrategioidensa suhteen. Yksi ongelma on se sinulla ei voi olla samanaikaisesti Jupiter- ja Fi-tiliä.

Voit parhaiten ottaa yhteyttä Fi Bank India -asiakastukeen ja kysyä Fi-tilisi siirtämisestä Jupiteriin tai päinvastoin. Voit valita ensisijaisen ja täysjäsenyyden välillä – sinun on päivitettävä Aadhaar- ja PAN-tietosi, koska Jupiter ei tarjoa video-KYC:tä.

Täytyy olla Rs. 3000 minimialkutalletus. Fi-tilillä ei ole minkäänlaisia ​​rajoituksia, eikä sillä ole minkäänlaisia ​​rajoituksia. Voit tallettaa mitä tahansa rahaa ja kotiuttaa niin paljon kuin haluat. Saat vuosikorkoa 2,5 %.

Jos olet kyllästynyt perinteisten pankkien tarjoamiin digitaalisiin pankkipalveluihin, Fi Money on loistava vaihtoehto, joka tarjoaa erinomaisen digitaalisen pankkikokemuksen. Koska ymmärrät monia taloushallintosi näkökohtia, sinulla pitäisi olla enemmän tietoa.

Se, että se on vain palkattujen käytettävissä; se on yksi sen haitoista. Onko tämä vastaus kysymykseen, jota monet ovat kysyneet? Onko Fi rahaa opiskelijoille? Tietenkin odotamme, että se tulisi vähitellen kaikkien saataville.

Lue myös: Jupiter Money Review: Ominaisuudet, maksut, käytettävyys

UKK

Tässä on joitain kysymyksiä, joita asiakkaat kysyvät liittyen Fi.Moneyyn.

1. Mitä maksuja Fi Money Bankin peritään?

Fi Money ei veloita sinulta mitään mistään palveluista. Tallettamasi rahat tarjoavat sinulle 2,5 prosentin koron. Debit-kortista ei peritä maksua tai maksua.

2. Onko heillä myös Fi Money -luottokortti?

Fi Money ei vielä tarjoa luottokorttia. Sinulla on mahdollisuus avata kiinteät talletukset, vaatimattomat talletukset ja ilmainen pankkikortti.

3. Kuten Jupiter, antaako Fi-raha suoran 1 %:n hyvityksen pankkikortti-/UPI-tapahtumista?

Fi Money ei tarjoa sinulle cashbackia ostoksistasi. Fi Moneyn säästöominaisuudet tarjoavat parhaan tuoton.

4. Kuinka Fi Money -tili voidaan sulkea?

Ota yhteyttä Fi Moneyn asiakaspalveluun. He voivat neuvoa sinua Fi Money -tilisi sulkemisessa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että FI Money tarjoaa arvokkaita ominaisuuksia ja etuja, jotka vastaavat opiskelijoiden tarpeisiin. Sen kattavat palvelut tekevät siitä varteenotettavan vaihtoehdon niille, jotka etsivät opiskelijalähtöistä talousratkaisua. FI Money on käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja opiskelijakeskeisten etujensa ansiosta hyödyllinen pankkituki opiskelijoille.