Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko HubSpot-sertifiointi sen arvoinen? [Maybe, And Here Are 3 Great Options]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko HubSpot-sertifiointi sen arvoinen? [Maybe, And Here Are 3 Great Options]

Olitpa sitten aloitteleva digitaalisen markkinoinnin ammattilainen tai kokenut veteraani, jolla on vuosien kokemus, jatkokoulutus on yksi tärkeimmistä sijoituksistasi. Mutta onko HubSpot-sertifiointi sen arvoinen?

Hubspot on alan johtaja tällä alalla; heillä on aika vähän kokemusta tarjottavanaan. Yritys aloitti vuonna 2004 yksinkertaisena sähköpostimarkkinointialustana, mutta on sittemmin haarautunut tarjoamaan ilmaisia ​​sertifiointikursseja kymmenillä aloilla.

Mutta jokaisen suorittaminen vie huomattavasti aikaa, joten sinun kannattaa varmistaa, että tieto (ja akkreditointi) on lopulta sen arvoista.

Mikä on HubSpot Academy?

Hubspot mainostaa akatemiaansa keinona “muuttaa ihmisten ja yritysten tapaa kasvaa tarjoamalla ilmaista verkkokoulutusta digitaaliajalle”.

Kun olet valmis, voit mainostaa saavutuksiasi julkaisemalla tunnuksesi Linkedinissäsi tai verkkosivustollasi.

Koska se on heidän virallinen oppimisalustansa, he tarjoavat myös ilmaista koulutusta HubSpot-ohjelmistopalveluistaan. Merkki, joka ilmaisee sinut “HubSpot-sertifioiduksi” tietyillä alueilla, on sinänsä arvokas.

Ja epäilemättä tämä luo vaikuttavan määrän liidejä heidän asiakasputkeen.

Kuinka monta sertifikaattia HubSpot tarjoaa?

Tätä kirjoitettaessa Hubspot tarjoaa 25 erilaista kurssia, joiden määrä kasvaa jatkuvasti. Jokaisella kurssilla on oma sertifikaattinsa suoritettuaan.

Heidän resurssisivullaan on myös muutamia muita saatavilla olevia kursseja, jotka eivät tarjoa sertifikaatteja suoritettuaan.

Kurssit kattavat kaiken, mitä voit haluta tietää online-tilassa – sekä myynnistä että markkinoinnista yleensä.

Tässä on täydellinen luettelo:

 • Sosiaalisen median markkinointi
 • SEO
 • Inbound Methodology
 • Kasvuvetoinen suunnittelu
 • Myynnin käyttöönotto
 • Sisältömarkkinointi
 • Hubspot-myyntiohjelmisto
 • Sähköpostimarkkinointistrategia
 • Kasvuvetoinen suunnittelutoimisto
 • Saapuva myynti
 • Kontekstuaalinen markkinointi
 • Hubspot Solutions -kumppani
 • Saapuvan markkinoinnin optimointi
 • Sisääntuleva markkinointi
 • Tulot
 • HubSpot CMS kehittäjille
 • Digitaalinen markkinointi
 • Digitaalinen mainonta
 • Alustan konsultointi
 • Hubspot-raportointi
 • Service Hub -ohjelmisto
 • HubSpot CMS markkinoijille
 • Kitkaton myynti
 • Myynnin hallinta
 • HubSpot-markkinointiohjelmisto

Kuinka paljon HubSpot-sertifioinnit maksavat?

Jokainen Hubspot Academyn tarjoama HubSpot-markkinointisertifikaatti on 100 % ilmainen.

🔥 Empfohlen:  Survey Junkie Review: plussat, miinukset ja onko se sen arvoista? (2023)

He ovat ylpeitä tarjotessaan koulutuksensa maksutta ja käyttävät sitä liidien luojana myydessään muita digitaalisen markkinointipalveluitaan.

Kuinka kauan HubSpot-kurssien suorittaminen kestää?

Jokaisen Hubspot Academy -kurssin suorittamiseen kuluva aika vaihtelee aiheittain, mutta useimmat ovat vähintään tunnin mittaisia.

Yli puolet on yli kolmen tunnin pituisia, ja osa niistä venyy kuusi tuntia tai pidempään.

Huomaa kuitenkin, että videosoitin sisältää toistonopeusvaihtoehdon, jonka avulla voit nopeuttaa videoiden läpikulkua nopeammin.

Jokainen kurssi on jaettu eri oppitunteihin ja alaaiheisiin, ja tietokilpailut ja videot auttavat matkan varrella.

Onko HubSpot-sertifiointi sen arvoinen? Voinko saada työpaikan?

Hubspot väittää, että sen sertifiointikurssit auttavat sinua valmistautumaan elämään digitaalisen markkinoinnin alalla.

Heillä on jopa useita ilmaisia ​​resursseja, kuten tapaustutkimuksia ja jäsenfoorumit, joiden avulla voit nähdä tiedot käytännössä.

Mutta ovatko Hubspot-markkinointisertifikaatit sen arvoisia työhaussasi?

Vastaus: Riippuu.

Oletetaan, että olet uusi digitaalisen markkinoinnin ammattilainen, joka etsii lähtötason työtä yleisasiantuntijana. Siinä tapauksessa todistus osoittaa tulevalle työnantajallesi, että olet tehnyt aloitteen itsenäiseen oppimiseen.

Sinun pitäisi ainakin pystyä saamaan harjoittelupaikka – onko se onnistunut mahdollisessa työnhaussa, on eri asia.

Markkinoijat, jotka haluavat oppia tietyn taidon, voivat erottua muista hakijoista näyttämällä kurssitodistuksen.

Esimerkiksi HubSpot inbound -myyntimarkkinoinnin sertifikaatti osoittaa, että ymmärrät tähän aiheeseen liittyvät perusperiaatteet.

Yleisesti ottaen mitä tarkempi sertifikaatti on – varsinkin jos se koskee tiettyä SaaS-ohjelmaa – sitä tärkeämpi se voi olla tuleville työnantajille.

Työnantajat todella haluavat nähdä, voitko soveltaa (virtuaalisessa) luokkahuoneessa oppimaasi taitoa todellisessa maailmassa.

Ainakin yhdessä tutkimuksessa työnantajat arvostivat kokemusta koulutuksen edelle 44 % ajasta.

Kolme parasta Hubspot-sertifikaattia bloggaajille

Hubspot-sertifioinnit voivat kuitenkin auttaa sinua saamaan kokemuksen, jota tarvitset oman työsi luomiseen.

Niche Pursuitsissa on kyse useiden tulovirtojen luomisesta online-lähteiden kautta, ja Hubspotin ilmaiset sertifiointikurssit voivat opettaa sinulle, kuinka tehdä juuri tämä.

🔥 Empfohlen:  Onko sinulla 1 min? Parhaat tavat ansaita 1 dollari päivässä verkossa

Koska useimmat ihmiset siirtyvät digitaaliseen markkinointiin bloggaamisessa, tässä on muutamia ilmaisia ​​kursseja, joihin voit osallistua Hubspotissa tietopohjasi lisäämiseksi.

Sisältömarkkinoinnin sertifiointi

Sisältö, sisältö, sisältö – bloggaamisessa on kyse sisällöstä.

Mutta sisällön kirjoittaminen on vain puoli voittoa; Jos haluat menestyä, sinun on tiedettävä, minkä tyyppistä sisältöä luodaan.

Aiheklusterit, sisällönluontiaikataulut ja erilaiset sisältötyypit ovat kaikki alueita, jotka sinun on hallittava.

Hubspotin sisältömarkkinointikurssi opettaa sinulle, miten voit luoda sisältöideoita, käyttää sisältöä uudelleen, muodostaa vierasblogistrategia ja mainostaa sisältöäsi. Jos olet uusi tässä maailmassa, se on uskomaton määrä monipuolista sisältöä, joka toimitetaan hieman yli kuudessa tunnissa.

SEO-sertifiointikurssi

Sinulla on verkkosivusto, sinulla on sisältöä, mutta tiedätkö kuinka saada se sijoittumaan?

Hakukoneoptimointi on käytäntö saada verkkosivut näyttämään korkeammalle hakukoneissa.

Vaikka hakukoneoptimointi ei ole HubSpotin ensisijainen palvelutarjonta, heidän tuotemerkkinsä tunnettuus tarkoittaa, että he voivat saada huippuluokan ohjaajia opettamaan ilmaisia ​​verkkokurssejaan.

Vaikka ei läheskään yhtä kattava kuin Authority Hacker’s Authority Site System tai Matt Diggity’s Affiliate Lab, HubSpotin ilmainen hakukoneoptimoinnin sertifiointikurssi kannattaa käydä, varsinkin jos olet uusi.

Se kattaa sivulla ja sivun ulkopuolisen hakukoneoptimoinnin, linkkien rakentamisen ja raportoinnin. Se on loistava yleiskatsaus joistakin SEO:n perustavimmista käsitteistä.

Sisääntulevan markkinoinnin sertifikaatti

Saapuva markkinointi on käytäntö luoda liikennettä, joka tulee sinulle sen sijaan, että tavoittaisit mahdollisia asiakkaita.

Tämä on erittäin tärkeää, koska se tekee markkinointiprosessista kestävän, erityisesti aloittaville bloggaajille, joilla saattaa olla tiukempi budjetti.

HubSpot Academyn Inbound Marketing -sertifikaatti ei kata vain saapuvan markkinoinnin “mitä” vaan myös miksi. Se kertoo brändillesi tarkoituksen luomisesta, tavoitteiden asettamisesta ja ostajapersoonallisuuksien ymmärtämisestä.

Siinä käsitellään myös “vauhtipyörä”-mallia, joka on erittäin tärkeä bloggaajille. Heidän omien sanojensa mukaan vauhtipyörämalli on “vauhti, jonka saat, kun kohdistat koko organisaatiosi tarjoamaan merkittävää asiakaskokemusta.”

🔥 Empfohlen:  19 parasta ainutlaatuista Airbnb-ilmoitusta ympäri maailmaa

Mitä enemmän teet lukijasi onnelliseksi, sitä enemmän he palaavat ja sitä enemmän he tuovat mukanaan muita ihmisiä. Se on tehokkaampi tapa hoitaa liiketoimintaa kuin pelkkä kylmäpuhelu tai käänteisten linkkien pyytäminen koko ajan.

Onko Hubspot-sertifiointi sen arvoinen?

Kukaan ei voi päättää, ovatko Hubspot-sertifioinnit sen arvoisia vai eivät – kaikki riippuu skenaariostasi.

Jos olet joku, joka haluaa kehittää taitojaan tietyllä alueella tai löytää johdannon uuteen konseptiin, Hubspot-sertifioinnit voivat olla sinua varten.

Toisaalta kokeneet ammattilaiset saattavat pitää tiedot hieman perustietoina. Siinä tapauksessa saatat haluta etsiä suoria koulutusta tai verkkokursseja, jotka puhuvat haluamastasi alueesta.

Ilmaisia ​​sertifikaatteja on kuitenkin vaikea voittaa missään, varsinkin kun ne tulevat HubSpotin kaltaisesta arvostetusta yrityksestä. He eivät ehkä tee eroa ylemmän tason asemassa, mutta he voivat silti saada jalkasi oven väliin. Loppu on sinusta kiinni.

Table of Contents