Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko mahdollista omistaa useita Shopify-kauppoja?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko mahdollista omistaa useita Shopify-kauppoja?

Yksi Shopify-kauppa ei välttämättä riitä kaikille, joten ihmiset saattavat haluta sen useita Shopify-kauppoja. Mutta onko mahdollista, että Shopify-kauppoja on useita?

Nopea vastaus on Joo; voit luoda useita Shopify-kauppoja ja hallita niitä jokaista.

Useat Shopify-myymälät voivat auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja tavoittamaan tiettyjä asiakassegmenttejä. Tässä blogikirjoituksessa selitimme kuinka sinulla on useita Shopify-kauppoja ja kuinka vaihtaa niiden välillä ja hallita niitä oikein.

Lukemalla nämä voit keksiä omia strategioitasi ja rakentaa useita Shopify-myymälöitäsi!

Sukellaan niihin!

Kyllä, Shopify-kauppoja voi olla useita.

Jos aiot luoda uuden kaupan Shopifyssa, sinun on luotava uusi tili ja rekisteröidyttävä siihen. Prosessi on hyvin samanlainen kuin minkä tahansa muun palvelun tilin rekisteröinti; voit tehdä sen nopeasti ja helposti.

Olitpa yksityishenkilö tai yritys, useiden Shopify-myymälöiden omistaminen voi olla loistava tapa laajentaa kattavuuttasi markkinoilla. Ensimmäinen askel on päättää, sopiiko se sinulle.

Jos sinulla on useita tuotteita tai palveluita, sinulla voi olla useita Shopify-myymälöitä! Tulet huomaamaan, että on järkevää olla a jokaiselle tuotteelle tai palvelulle erillinen kauppa koska heillä on erilaiset yleisöt ja markkinointitarpeet.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole useita toimittajia, tuotteita tai palveluita ja haluat pitää asiat yksinkertaisina, yksi kauppa voisi toimia heille kaikille.

Tässä tapauksessa voit harkita alaluokkien luomista kaupassasi kullekin tuotetyypille, jotta asiakkaat löytävät helposti etsimänsä.

Shopify-blogisivu näkyy MacBookissa

Niitä on muutama eri tavoilla sinulla voi olla useita Shopify-kauppoja.

Voit joko:

  • Luo uusi kauppa erillisellä sähköpostiosoitteella.

  • Käytä samaa sähköpostiosoitetta, mutta luo uusi maksunkäsittelijä ja käytä sitä olemassa olevan myymäläsi kanssa.

  • Käytä samaa sähköpostiosoitetta ja maksunkäsittelijää, mutta luo toinen verkkosivusto toiselle sivustollesi.

Onko mahdollista lisää useita verkkotunnuksia kauppaan ja ohjaa ne samalle alueelle. Mutta uuden myymälän luominen ainutlaatuisilla tuotteilla ja toimittajilla voi olla parempi, jos haluat luoda uuden Shopify-kaupan.

Käyttämällä sama sähköpostiosoite ja uusien myymälöiden lisääminen voi olla toimivampi ja pysyt nopeasti perillä myymälöistäsi.

🔥 Empfohlen:  InterGuard Review 2023: Onko se laillista? Onko se huijaus?

Useampi kuin yksi kauppa voi auttaa sinua myydä kansainvälisesti tai järjestää paikallisia markkinointikampanjoita. Sinä pystyt tavoittaa kohdeyleisösi asianmukaisesti, ja jokainen kauppa voi hyödyttää yritystäsi.

Voit luoda erillisen verkkosivuston jokaiselle liikeidealle tai luoda kullekin tuotelinjalle eri myymälät. Päätös on sinun! Kun otat huomioon kohdemarkkinasi ja kilpailijasi, voit optimoi kaikki Shopify-myymäläsi konvertoidaksesi enemmän.

harmaan ja sinisen väriset auki ja kauppakyltit kaupan ovessa

Voit saada yhtä monta kauppaa yhdellä Shopify-tilillä kuten haluat, mutta on olemassa muutamia rajoituksia.

Et esimerkiksi voi luoda kauppaa samalla nimellä tai hyvin samankaltaisella nimellä kuin olemassa oleva kauppa. Jos yrität tehdä tämän, Shopify varoittaa, että tämä aiheuttaa hämmennystä asiakkaille ja estää heitä löytämään oikeaa kauppaa.

Sinä myös ei voi myydä samoja tuotteita kahdessa eri kaupassa. Ainoa tapa kiertää tämä on luoda kaksi erillistä verkkosivustoa käyttämällä eri verkkotunnuksia, mikä voi olla hämmentävää asiakkaille, jotka ovat tottuneet etsimään tuotteitasi yhdestä verkkotunnuksesta.

Jos et kopioi tuotteitasi ja sisältöäsi, sinulla voi olla niin monta kauppaa kuin haluat Shopifyssa.

verkkokauppasivusto, joka on avoinna MacBook Prossa
Voit hallita useita samaan sähköpostiosoitteeseen liitettyjä myymälöitäsi. Kahden Shopify-kaupan välillä vaihtaminen on käytännöllistä kaupan kytkin jotta voit hallita jokaista kauppaa nopeasti. Se sisältää kaupat, joilla sinulla on sama sähköpostiosoite.

Tässä on muutamia asioita, joita voit tehdä vaihtaessasi useiden myymälöiden välillä:

➤ Voit määrittää käyttäjillesi erilaisia ​​käyttöoikeuksia, jotka määritetään jokaisessa kaupassa. Määrittämällä erilaisia ​​käyttöoikeuksia henkilöstö- ja tiliasetuksillesi, voit hallita jokaista kauppaasi oikein.

➤ Voit hallita tilauksiasi ja varastoasi vaihtamalla useiden myymälöiden välillä. Voit myös optimoida tuotesivusi muuntamalla enemmän.

➤ Koska kaupan vaihtaja toimii ulkoisten kirjautumisten kanssa GSuiten ja kaksivaiheisen todennuksen kanssa, voit suojata myymäläsi liikkuessasi niiden välillä.

➤ Voit näyttää a enintään 500 myymälää myymälän vaihtajavalikossa, mutta jos sinulla on enemmän, hakutoiminto voi auttaa sinua löytämään kaupan, jota et löydä luettelosta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Family Destinations Guide kasvoi yli 3 miljoonaksi kuukausittaiseksi vierailijaksi kolmessa vuodessa

Sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, että kaupan vaihtaja ei toimi myymälöissä, jotka ovat keskeytetty, jumiutunut tai suljettu. Jos haluat käyttää tätä ominaisuutta, sinun on aktivoitava kauppasi uudelleen, jolloin se näkyy kaupan vaihtajien luettelossa.

Sinun on myös vahvistettava sähköpostiosoitteesi jokaisessa kaupassa tehdä niistä turvallisempia.

henkilö kirjoittaa kannettavalla tietokoneella

➤ Jos sinulla on muutama liikeidea ja kaupat eivät kulje käsi kädessä toistensa kanssa, voit luoda useita myymälöitä saadaksesi niistä kaiken irti.

➤ Ole varovainen rakentaessasi uutta myymälääsi; et halua kilpailla oman kauppasi kanssa.

➤ Useampi kuin yksi kauppa voi auttaa sinua myydä tuotteitasi eri ostajaryhmille jos sinulla on eri tuoteluokkia. Alaluokkien lisäämisen sijaan voi olla merkittävää rakentaa kokonaan uusi myymälä, joka keskittyy tiettyyn ostajaryhmään.

➤ Tilausten hallinta voi olla aluksi vaikeaa, koska sinulla on erilaisia ​​toteutusvaihtoehtoja tai palautusprosesseja. Mutta voit hallita sitä jakamalla myymäläsi eri osiin ja suunnittelemalla ne sen mukaisesti.

➤ Lisäksi käyttämällä an varastonhallintajärjestelmä, pysyt ajan tasalla varastoistasi ja varastostasi.

kaksi ruskeaa pahvilaatikkoa valkoisella taustalla

➤ Liikkeiden varastonhallinta on olennainen osa useiden myymälöiden omistamista. Voit synkronoida varaston kahden Shopify-kaupan välillä välttääksesi mahdollisen kaaoksen.

➤ Kaiken kaikkiaan useiden myymälöiden myyntitietojen hallinta voi olla vaikeaa, mutta suunnittelemalla etukäteen ja käyttämällä oikeita työkaluja voit voittaa mahdolliset ongelmat oikein.

➤ Tarjoaminen hyvä asiakaspalvelu asiakkaillesi on välttämätöntä, jos et halua, että jokainen myymäläsi hukuttaa sinua.

Homer Simpsonin gif Simpsoneista sanomalla

Yritimme selittää kuinka luoda useita kauppoja Shopifyssa. Lukemalla nämä vinkit voit luoda useita kauppoja ja hallita niitä oikein.

Niitä on erilaisia tapoja hallita useita Shopify-kauppoja, joten voit päättää, mikä niistä toimii parhaiten yrityksellesi, ja alkaa soveltaa sopivia strategioita.

Siinä on varmasti haasteita, mutta kun suunnittelet varastosi, tuotetietosi ja hakukoneoptimointisi oikein, saat varmasti parhaat tulokset ajoissa.

Haasteidensa lisäksi sillä on monia etuja, kuten eri asiakassegmenttien tavoittaminen, yrityksesi lokalisointi, ja muuntamalla enemmän eri tuotetyypeillä.

Käytä liidien luomisen strategioita sähköisen kaupankäynnin yritykseesi, keskity markkinointistrategioihisi ja kasvattaa myymälääsi nopeasti!

🔥 Empfohlen:  LeadsArk Affiliate Program Review 2023 | Onko se huijaus?

Voit käyttää ponnahdusikkunoiden rakentajaa, kuten Popupsmartia, kasvattaaksesi useiden Shopify-myymälöiden postituslistaa, käyttäjien sitoutumista ja myyntikonversioita.

Aloita Popupsmartin käyttö jo tänään!

Toivomme, että tämä artikkeli oli hyödyllinen ja voit käyttää mainitsemiamme vinkkejä perusteellisen tutkimuksen jälkeen.

Älä ole ujo ja jaa kommenttiosiossa, mitkä strategiat ovat hyödyllisiä useiden Shopify-kauppojen hallinnassa tai ideoitasi tässä asiassa! Rakastamme lukea kommenttejasi. 🤓

Homer Simpsonin gif Simpsoneista sanomalla

Joo, voit rakentaa useita Shopify-myymälöitä käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta. Sinä pystyt hallita jokaista kauppaasi kun olet kirjautunut Shopifyn hallintapaneeliisi. Näiden myymälöiden välillä on mahdollista vaihtaa ja toimia oikein.

Voit hyötyä joilla on useita Shopify-myymälöitä jos haluat myydä eri asiakassegmenteille ja tavoittaa tietyt yleisöt. Lisäksi, jos aiot myydä tuotteitasi kansainvälisesti, voit käyttää tätä menetelmää myymäläsi lokalisointiin eri alueiden mukaan.

Useiden myymälöiden rakentaminen eri hintaluokissa voi olla hyödyllistä myös muuntaessasi enemmän. Jos esimerkiksi myyt ylellisiä tuotteita korkeilla hinnoilla, voit luoda toisen myymälän, jossa on edullisia tuotteita, jotka voivat herättää tietyn yleisön mieltymyksen.

Se riippuu menetelmistä, joita haluat soveltaa. Jos esimerkiksi haluat luoda erilaisia ​​kauppoja eri tileillä, sinun on maksettava jokaisesta kaupasta. Perus Shopify-tili maksaa 24 dollaria kuukaudessa, joten kahden myymälän omistaminen voi maksaa sinulle 48 dollaria kuukaudessa.

Voit myös käyttää Shopify Plus, jolla on räätälöityjä suunnitelmia erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin. Shopify Plusin hinnoittelusuunnitelmat alkavat 2 000 dollarista kuukaudessa.

Vaikka useilla myymälöillä on etuja, se sisältää myös muutamia haasteita. Voit esimerkiksi kamppailla samalla tuotetietojen hallinta, integrointi muihin järjestelmiin, toimitustavat, varasto, ja tilausprosessit.

Lisäksi asiointi useiden myymälöiden kanssa SEO ja asiakaspalvelu voi olla haastavaa, koska sinun on panostettava jokaiseen kauppaan saman verran.

Sinun on oltava varovainen, kun hallitset näitä Shopify-myymälöiden osia, jotta ne eivät mene päällekkäin eivätkä vaikeuta myyntitietojasi ja asiakaskokemustasi.

Tutustu näihin Shopifyyn liittyviin blogikirjoituksiin ollessasi täällä: