Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko Mercari laillinen? Selvitimme verkkomarkkinapaikan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko Mercari laillinen? Selvitimme verkkomarkkinapaikan

Jos haluat ostaa ja myydä tuotteita puhelimellasi, olet todennäköisesti jo kuullut Mercarista. Helppokäyttöinen alusta, joka on virtaviivaisempi kuin sivustot, kuten eBay, ostajat ja myyjät kerääntyvät tähän sovellukseen. Se jättää kuitenkin monet ihmiset miettimään, onko Mercari laillinen ja onko täällä turvallista ostaa ja myydä.

Tässä blogikirjoituksessa kerromme, onko Mercari turvallinen ja vaivan arvoinen. Istu alas, rentoudu ja opi lisää Mercarin maailmasta!

Tietoja Mercarista

Mercari on online-markkinapaikka, kuten eBay, joka tekee ostamisesta ja myymisestä yksinkertaista, kätevää ja hauskaa. Vuonna 2013 lanseeratusta Mercarista on tullut yksi nopeimmin kasvavista markkinapaikoista maailmassa, ja sillä on miljoonia käyttäjiä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Japanissa.

Mercari tarjoaa laajan valikoiman tuotteita muodista ja kauneudesta elektroniikkaan ja kodin tavaroihin (katso koko Mercari-arvostelu täältä).

Toisin kuin jotkut markkinapaikat, Mercari ei veloita myyjiltä listautumismaksuja. Tämä tekee Mercarist ihanteellisen alustan sekä ostajille että myyjille, jotka etsivät paljon.

Joten etsitpä seuraavaa muotilöytöäsi tai haluat tyhjentää kotisi, Mercari voi olla erinomainen vaihtoehto sinulle.

Miten Mercari toimii?

Lataa vain sovellus, luo tili ja ala listata myytäviä tuotteitasi.

Mercari ottaa 10 %:n palkkion jokaisesta myynnistä.

Kun olet listannut tuotteesi, ostajat voivat selata tietojasi ja ostaa haluamansa tuotteet. Maksut käsitellään Mercarin kautta, ja saat rahat suoraan tilillesi. Heillä on myös alennettuja kustannuksia koskevia tarjouksia kuljetuspalveluntarjoajien kanssa, joten saat tuotteesi toimitettua edullisesti ja nopeasti.

Mercarin avulla kotisi on helppo tyhjentää ja ansaita samalla ylimääräistä rahaa!

Onko Mercari laillinen?

Mercari ei ole vain laillinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa, vaan se on myös turvallinen paikka ostaa ja myydä tavaroita.

Yhtiö ryhtyy toimenpiteisiin suojellakseen käyttäjiään, mukaan lukien ostajan suojan ja turvallisten maksutapojen tarjoaminen.

🔥 Empfohlen:  Onko hyvä idea käyttää Wixiä bloggaamiseen vuonna 2023? [Expert Review]

Lisäksi Mercari tarjoaa asiakastukea verkkosivuston laajan ohjeosion kautta, joka ohjaa sinut henkilökohtaiseen apuun, jos kysymystäsi ei käsitellä.

Jos etsit turvallista ja helppoa tapaa ostaa tai myydä tuotteita, tutustu Mercariin!

Mercari myyjänä

Mercari on yksi markkinoiden kuumimmista myydyistä sovelluksista, ja hyvästä syystä – se on helppokäyttöinen, kätevä ja sieltä löytyy melkein mitä tahansa. Mutta millaista on olla myyjä Mercarissa?

Paljonko Mercarilla myyminen maksaa?

Listautumismaksuja ei ole. Merari saa 10 % alennuksen, kun tuote myydään, sekä 2,9 % + 0,50 dollarin maksun käsittelymaksun suoritetuista tapahtumista lopullisen hinnan perusteella.

Miten saat palkkaa Mercarista?

Mercarilla on kaksi kotiutusvaihtoehtoa:

  • Suora talletus, joka voi kestää jopa 5 päivää ja on vapautettu maksuista 10 dollaria tai enemmän
  • Instant Pay, joka on saman päivän maksu 2 dollarin kiinteällä maksulla

Mitä Mercarin arvostelut todellisilta myyjiltä sanovat?

Mercari on loistava tapa purkaa ja ansaita ylimääräistä rahaa. Se on myös hyvä paikka löytää hyviä tarjouksia asioista, joista saatat olla kiinnostunut. Mutta mitä ajattelevat Mercaria säännöllisesti käyttävät? Tarkastelimme todellista myyjäpalautetta saadaksemme idean.

Mercarilla on Trustpilot-asiakasarvio 3,1 yli 18 000 arvostelun perusteella, mikä on “keskiarvo”, ja 72 % arvioijista antoi 4 tai 5 tähden arvosanan.

Arvostelut ovat ristiriitaisia, jotkut ihmiset rakastavat sitä ja toiset vihaavat sitä. Löytöjemme perusteella näyttää kuitenkin siltä, ​​että Mercari on yleensä positiivinen kokemus niille, jotka ottavat aikaa ymmärtääkseen täysin, miten se toimii.

Jotkut negatiiviset myyjäarvostelut mainitsevat, ettei ole mahdollisuutta vastata ostajan väitteeseen, jonka mukaan vastaanotettu tuote ei ollut kuvauksen mukainen. Toiset mainitsevat, että heiltä veloitetaan odottamattomia käsittelymaksuja.

Mutta kaiken kaikkiaan useimmat käyttäjät näyttävät nauttivan Mercarin käytöstä ja suosittelevat sitä muille.

Mercari ostajana

Ostajille Mercari tarjoaa loistavan tavan löytää tarjouksia vähän käytetyistä tavaroista.

🔥 Empfohlen:  Dylan Culhane Onko sosiaalisen median muodonmuutoksen aika? Lue artikkeli

Voitko saada rahasi takaisin Mercarilta?

Mercari ei vapauta maksua ennen kuin ostaja on vahvistanut vastaanottaneensa tuotteen ja sen olevan listauksen mukainen. Jos ostaja saa tuotteen, joka ei ole kuvauksen mukainen, hänellä on 3 päivää aikaa pyytää täyden hyvityksen.

Mitä Mercarin todellisten ostajien arvostelut sanovat?

Mercari on loistava tapa päästä eroon tavaroista, joita et enää halua, ja se on myös loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Mutta mitä Mercarin ostajien arvostelut sanovat?

Osoittautuu, että useimmat ihmiset ovat tyytyväisiä ostoksiinsa, mutta valituksia on muutama.

Yleisimmät valitukset ovat, että tuote ei ollut sellainen kuin listauksessa on kuvattu tai että ostaja ei koskaan saanut tuotetta ollenkaan. Yleisesti ottaen ihmiset näyttävät kuitenkin olevan tyytyväisiä Mercari-ostoihinsa.

Mercarin vaihtoehdot

Mercari on yksi suosituimmista myydyistä sovelluksista, mutta se ei ole ainoa. Jos etsit Mercari-vaihtoehtoja, on olemassa muutamia muita sovelluksia, joita kannattaa harkita.

Poshmark

Poshmark on loistava valinta, jos aiot ostaa tai myydä uusia tai vähän käytettyjä vaatteita ja asusteita. Alusta on helppokäyttöinen ja täydellinen muoti-, kodin-, elektroniikka- ja muiden tarjousten löytämiseen. Lisäksi Poshmarkissa on yhteisöllinen puoli, joka tekee siitä hauskaa ja mukaansatempaavaa.

Jos etsit parasta Mercari-vaihtoehtoa, Poshmark on ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

ThredUP

Käytetyt vaatteet ovat edenneet pitkälle viime vuosina. Käytetyt vaatteet eivät enää rajoitu pölyisissä kirkkausliikkeissä ja ummehtuneisiin ullakoihin, vaan ne ovat nyt tyylikkäitä, tyylikkäitä ja edullisia. ThredUP:n kaltaisten verkkokauppojen ansiosta on helpompaa kuin koskaan löytää kevyesti käytettyjä vaatteita, jotka sopivat sekä budjettiisi että tyylitajuisi.

Etsitpä sitten uutta juhlamekkoa tai farkkuja, jotka eivät riko pankkia, ThredUP on loistava paikka aloittaa haku.

Tradesy

Mercari on loistava paikka ostaa ja myydä käytettyjä tavaroita, mutta se ei ole ainoa vaihtoehto. Jos etsit vaihtoehtoja Mercarille, Tradesy on loistava vaihtoehto. Tradesy on erikoistunut design-muotiin, joten jos etsit huippuluokan brändejä, kuten Louis Vuitton tai Gucci, Tradesy on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

🔥 Empfohlen:  Onko Solitaire Cash laillista? Selvitä, voitko ansaita oikeaa rahaa pelaamalla pelejä

Onko Mercari laillinen? Yhteenveto

Kyllä, Mercari on laillinen. Se on loistava vaihtoehto, jos haluat purkaa ja ansaita ylimääräistä rahaa. Sitä on helppo käyttää, eikä listautumismaksuja ole. Mercarin avulla voit myydä ei-toivottuja tavaroitasi verkossa ja käyttää rahaa ostaaksesi sen, mitä todella haluat.

Joten miksi et tyhjennä elämääsi ja vaihda vanhat tavarasi johonkin uuteen? Mercari on yksinkertainen ja kannattava, joten se voi yllättää sinut!