Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko Poshmark laillinen? Haluat lukea tämän ennen kuin ostat tai myyt muotimarkkinoilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko Poshmark laillinen? Haluat lukea tämän ennen kuin ostat tai myyt muotimarkkinoilla

Todennäköisesti pidät hyvästä kaupasta. Ja Internetin ansiosta hyvien tarjousten löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Joten kun kuulin Poshmarkista, online-lähetyskaupasta, joka tarjoaa designvaatteita murto-osalla hinnasta, kiinnostuin. Onko Poshmark siis laillinen vai onko se liian hyvää ollakseen totta?

Jatka lukemista saadaksesi selville!

Tietoja Poshmarkista

Koska saatavilla on niin monia verkkokauppapaikkoja ja ostossovelluksia, voi olla vaikeaa tunnistaa laillisia sivustoja huijauksista. Katsotaanpa tarkemmin Poshmarkia: onko se hyvä vaihtoehto säästäväisille ostajille?

Poshmark on verkkokauppapaikka, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä uusia ja käytettyjä muotituotteita. Yrityksestä on vuoden 2011 alkuajoista lähtien tullut yksi suosituimmista kohteista edullisia muodin ystäville.

Toisin kuin muut käytetyt kauppapaikat, Poshmark tarjoaa laajan valikoiman suunnittelijoita ja huippuluokan tuotteita sekä massamuotia, mikä tekee siitä suosikin säästävien ostajien keskuudessa.

Vaatteiden lisäksi Poshmark myy asusteita, koruja, kenkiä, lemmikkituotteita, elektroniikkaa ja kauneustuotteita.

Helppokäyttöisen käyttöliittymänsä ja nopeiden toimitusaikojensa ansiosta Poshmark on mullistanut ihmisten tavan ostaa muotia ja siitä on tullut yksi suosituimmista ostoskohteista verkossa.

Etsitpä sitten tarjousta suosikkisuunnittelijayhtiöstäsi tai toivot löytäväsi täydellisen vintage-kappaleen, Poshmark on oikea paikka aloittaa haku.

Miten Poshmark toimii?

Käyttäjät voivat luoda oman verkkokaupan tai “kaappinsa”, johon he voivat lisätä tuotteita omasta henkilökohtaisesta kokoelmastaan.

Vaihtoehtoisesti käyttäjät voivat selata muiden käyttäjien kaappeja ja tehdä ostoksia suoraan. Poshmark tarjoaa käyttäjille myös alustan virtuaalisten “Posh Party” -juhlien järjestämiseen, joissa yhteisön jäsenet voivat kokoontua yhteen selaamaan ja ostamaan tuotteita.

Onko Poshmark laillinen?

Vaikka jotkut käyttäjät ovat ilmaisseet huolensa sivuston laillisuudesta, Poshmark on todellinen yritys, jonka käyttö on turvallista.

Kaikki Poshmarkin maksut käsitellään suojatun kolmannen osapuolen järjestelmän kautta, ja ostajia suojaa rahat takaisin -takuu.

Lisäksi Poshmark tarjoaa ostajalle suojaa petoksia ja huijauksia vastaan. Näiden turvaominaisuuksien ansiosta Poshmarkia pidetään turvallisena ja laillisena alustana muotituotteiden ostamiselle ja myymiselle.

Kuinka luotettava Poshmark on?

Yritys on toiminut yli 10 vuotta ja sen pääkonttori sijaitsee Redwood Cityssä, Kaliforniassa. Poshmarkin suosio on kasvanut viime vuosina, erityisesti milleniaalien keskuudessa, jotka etsivät edullisia muotivaihtoehtoja. Poshmark toteuttaa useita toimenpiteitä varmistaakseen, että kaikki tapahtumat ovat turvallisia ja luotettavia.

Sivustolla on ostajille rahat takaisin -takuu. Lisäksi Poshmark rohkaisee yhteisöään ilmoittamaan kaikista tiedoista, jotka heidän mielestään eivät ehkä ole aitoja tai sivuston ohjeiden mukaisia. Kaiken kaikkiaan Poshmark on turvallinen ja helppo tapa löytää edullisia vaatteita ja asusteita.

Aina kun yhteisömme ilmoittaa yritystiedoista, pyydämme tiettyjä yhteisön jäseniä vahvistamaan kyseiset raportit yritystietojen tarkistamisella. Osallistumisesi ja palautteesi auttavat pitämään Poshmarkista hauskaa ja turvallista kaikille!

🔥 Empfohlen:  Erik Deckers Toimet, joita yrittäjät voivat tehdä suojellakseen liiketoimintaansa luottokorttipetoksilta Lue artikkeli

Poshmarkin verkkosivusto

Onko Poshmark laillinen ostajana?

Kun löydät Poshmarkista jotain, josta pidät, voit maksaa siitä heti tai tehdä tarjouksen myyjälle. Jos myyjä hyväksyy tarjouksesi Postileimalla, hän lähettää sinulle tuotteen ja Poshmark vähentää myyntihintaa.

Onko Poshmark aito?

Poshmark on hieman omituinen yritys. Toisaalta se on sivusto, jossa ihmiset voivat ostaa ja myydä uusia ja käytettyjä vaatteita. Toisaalta se on myös jonkin verran sosiaalisen median alusta, jonka avulla käyttäjät voivat seurata suosikki “poistereitaan”, kommentoida toistensa ilmoituksia ja muita sosiaalisen kaupan ominaisuuksia.

Joten mikä on tuomio? Onko Poshmark aito?

Poshmark on hieman outo ankka, mutta ei kiellä, että sillä on vetovoimansa. Ihmiset rakastavat sitä, että he voivat löytää hellävaraisesti käytettyjä merkkivaatteita murto-osalla vähittäismyyntihinnasta. Jopa ne, jotka eivät ole hirveän aktiivisia asioiden sosiaalisen median puolella, nauttivat siitä, että voivat selata muiden käyttäjien kaappeja ja nähdä, mitä he myyvät.

Kaiken kaikkiaan Poshmark on melko siisti yritys – omituinen kyllä, mutta aito kuitenkin.

Saatko rahasi takaisin Poshmarkilta?

Jos tuotettasi ei koskaan lähetetä tai se ei vastaa listauksen kuvausta, Poshmark hyvittää sinulle täyden hyvityksen. Poshmark on aina selässäsi, ja saat suojan jokaisesta ostoksestasi.

Palautusoikeus

Poshmark ei vapauta maksua myyjälle ennen kuin ostaja vahvistaa oston vastaanottaneen ja sen olevan kuvauksen mukainen. Ostajilla on kolme päivää toimituksen jälkeen tehdä valitus Poshmarkin sovelluksessa tai verkkosivustolla valokuvien todisteena, jos vastaanotettu tuote ei ollut oikein esitetty alkuperäisessä luettelossa.

Jos lähetät Poshmark-vaatimuksen, joka hyväksytään, he lähettävät sinulle tarran, jolla voit palauttaa tilauksen myyjälle ja saada hyvityksen.

Palautukset on palautettava 5 päivän kuluessa hyväksymisestä, jotta ne ovat oikeutettuja hyvitykseen.

Onko Poshmark ylihinnoiteltu?

Teoriassa Poshmark on loistava tapa säästää rahaa suunnittelijamuodissa, mutta samalla se on myös kestävä tapa tehdä ostoksia. Ostamalla käytettyjä vaatteita pidät vaatteet poissa kaatopaikoista ja autat vähentämään muotiteollisuuden ympäristövaikutuksia.

Mutta onko se todella niin taloudellista kuin miltä näyttää?

Lyhyt vastaus on, se riippuu.

Poshmarkista löydät hienoja tarjouksia, mutta löydät myös tuotteita, jotka ovat ylihinnoiteltuja.

Se vaihtelee todellakin tuotteista, joten on tärkeää tehdä tutkimus ennen ostoksen tekemistä. Saatat huomata joitain asioita, joiden hinta on korkeampi kuin vähittäismyynti, koska myyjät määräävät hinnan. Siitä lisää myöhemmin!

Yleisesti ottaen Poshmark on kuitenkin loistava paikka löytää alennuksia suunnittelijamuodista. Jos selaat kärsivällisesti, voit varmasti löytää mahtavia tarjouksia. Älä vain odota löytäväsi kaikkea edulliseen hintaan; käytettyjen ostosten tekeminen ei toimi näin.

🔥 Empfohlen:  Napsautussuhdetta lisäävän blogikuvauksen kirjoittaminen (vinkeillä ja esimerkeillä)

Mitä todellisten ostajien Poshmark-arvostelut sanovat?

Jos harkitset Poshmarkin käyttöä vaatteiden ostamiseen, mietit todennäköisesti, mitä muut ostajat sanovat kokemuksesta. Kaiken kaikkiaan arvostelut eivät ole mahtavia. Poshmarkin Trustpilot-asiakasarvio on 1,4, mikä on HUONO! 82 % arvosteluista antaa verkkokauppapaikalle vaivattoman yhden tähden. Jep!

Poshmark ei ole vastannut yhteenkään negatiivisiin arvosteluihin Trustpilotissa, mikä ei ole hyvä merkki.

Yleisimmät valitukset näyttävät liittyvän tuotteista, jotka eivät ole kuvauksen mukaisia, ja Poshmark on toimittajan puolella. Monet asiakkaat valittivat, että he saivat halvempia tuotteita, jotka olivat ylihinnoiteltuja ja että Poshmark hylkäsi heidän valituksensa, jolloin he eivät voineet saada hyvitystä.

Toinen ostaja huomauttaa, että ilmoitukset eivät koskaan vanhene, joten saatat mahdollisesti ostaa tuotteen passiiviselta myyjältä ja joutua odottamaan useita päiviä, ennen kuin rahasi palautetaan.

Onko Poshmark laillinen myyjä?

Poshmark-sovelluksen avulla voit ottaa valokuvan tuotteistasi, kirjoittaa kuvauksen ja asettaa hinnan. Kun joku ostaa tuotteesi, lähetät sen hänelle, ja Poshmark vähentää myynnin.

Kuinka paljon Poshmarkissa myyminen maksaa?

Poshmark veloittaa 2,95 dollarin kiinteän maksun kaikista myymistäsi tuotteista, joiden hinta on alle 15 dollaria. Yli 15 dollarin tuotteista Poshmark veloittaa 20 %:n palkkion. Tämä tarkoittaa, että jos haluat myydä tuotteen 100 dollarilla, Poshmark ottaa 20 dollaria palkkiona.

Älä unohda ottaa huomioon tuotteesi pakkauskustannuksia sen lähettämistä varten, vaikka toimitusmaksuun sisältyy ennakkoon maksettu lähetystarra, jonka myyjät voivat tulostaa ja lähettää tavaransa USPS:n kautta.

Onko Poshmark eettinen?

Poshmarkin etiikkaan ei ole helppoa vastausta.

Toisaalta käytettyjen ostosten tekeminen on loistava tapa vähentää ympäristövaikutuksiasi ja tehdä ostoksia kestävästi. Toisaalta joillakin ostajilla on ollut huonoja kokemuksia ylihinnoitelluista tai huonolaatuisista tuotteista.

Jos harkitset Poshmarkin käyttämistä myyjänä, suosittelemme tekemään tutkimusta varmistaaksesi, että saat kohtuullisen hinnan tuotteistasi.

Kuka määrittää Poshmarkin hinnan?

Hinnan määrää myyjä.

Poshmark ei neuvottele hinnoista ostajien ja myyjien välillä, vaikka sen avulla ostajat voivat tehdä sinulle tarjouksen.

Kuinka saat palkan Poshmarkista?

Hienoa Poshmarkissa on, että kun ostajasi on saanut ostoksensa sinulta, ansaitut rahat ovat kaikki sinun. Voit joko käyttää sen sovelluksessa tai nostaa sen käteisenä milloin haluat.

Mitä todellisten myyjien Poshmark-arvostelut sanovat?

Kuten olemme nähneet, Poshmarkin Trustpilot-pisteet ovat melko surkeita. Mutta mitä Poshmark-myyjillä on sanottavaa?

Positiivisia

  • Voi tehdä hyvää rahaa
  • Joustava aikataulu
  • Helppokäyttöinen

Negatiivit

  • Monet ostajat yrittävät neuvotella hintoja alaspäin
  • Poshmark tekee suuren leikkauksen myynnistä
  • Myyminen voi olla aikaa vievää
🔥 Empfohlen:  RFP-hallintaohjelmisto kasvuhakuisille yrityksille

Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, ​​​​että Poshmark on kunnollinen tapa ansaita ylimääräistä rahaa, mutta se ei ole vailla haittoja. Suurimmat valitukset näyttävät liittyvän korkeisiin maksuihin ja aikasitoumuksiin, jotka vaaditaan myyntiin alustalla.

Poshmark vaihtoehdot

Jos et ole vakuuttunut siitä, että Poshmark on oikea alusta sinulle, siellä on paljon muita vaihtoehtoja.

Mercari

Mercari on Poshmarkin kaltainen online-markkinapaikka muutamalla keskeisellä erolla. Alusta veloittaa jokaisesta myynnistä 10 %:n maksun Poshmarkin 20 %:n sijaan, vaikka ne veloittavat maksun käsittelymaksun ja sinun on myös maksettava omat toimituskulut.

Niillä on laaja valikoima luokkia, mukaan lukien elektroniikka ja kodin tavarat muodin lisäksi.

Depop

Depop on toinen suosittu vaihtoehto erityisesti nuorten keskuudessa. Se on hieman tyylitellympi kuin Poshmark tai Mercari (tutkimme myös, onko Mercari laillinen), ja se keskittyy voimakkaasti muotiin ja katuvaatteisiin. Depop veloittaa myös 10 %:n maksun jokaisesta myynnistä. Joten jos olet “alhaalla lasten kanssa” ja haluat saavuttaa trendikkäitä ketjuja, Depop saattaa olla sinulle sopiva alusta.

Grailoitu

Grailed on vaatteiden markkinapaikka, joka keskittyy huippu- ja designbrändeihin. Sillä on rajoitetumpi valikoima kuin Poshmarkilla tai Mercarilla, mutta hinnat ovat myös yleensä korkeammat. Grailed veloittaa 9 %:n maksun jokaisesta myynnistä.

Onko Poshmark laillinen? Lopulliset ajatukset

Se tulee tähän yhteen viimeiseen kysymykseen: onko Poshmark laillinen? Kyllä, Poshmark on laillinen alusta käytettyjen vaatteiden ostamiseen ja myymiseen. Se ei kuitenkaan ole ilman haittoja. Myyjänä palkkiot voivat olla korkeita ja tuotteiden luettelointi- ja toimitusprosessi voi viedä aikaa.

Ostajana saatat huomata, että jotkut myyjät ovat ylihinnoiteltuja ja että hintojen neuvotteleminen voi olla vaikeaa.

Jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa tyhjentämällä kaappisi, Poshmark saattaa olla kokeilemisen arvoinen. Tee tutkimusta ja vertaa sitä muihin vastaaviin alustoihin ennen kuin teet päätöksen. Vaihtoehtoja on monia, joten ota aikaa ja valitse itsellesi sopiva.

Onnellisia ostoksia!

Jos haluat lisätietoja verkkokaupoista ja tarjousten löytämisestä, tässä on aiheeseen liittyvää luettavaa: