Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko PrizePicks laillinen? Kuinka paljon voit ansaita?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko PrizePicks laillinen? Kuinka paljon voit ansaita?

Pelimaailma on muuttunut valtavasti. Aiemmin sitä pidettiin hauskana harrastuksena, johon vain lapset nauttivat, mutta nykyään ei ole rajoituksia tai esteitä ketään saamasta käsiinsä videopelejä, etenkään puhelimellaan. Pelaamisesta on tullut ura nykyään, ja monet pelit antavat käyttäjille mahdollisuuden voittaa suuria rahaa. PrizePicks on yksi tällainen peli, joka lupaa käyttäjilleen rahapalkintoja ja palkintoja. Mutta onko PrizePicks laillinen? Vastaamme tähän ja muihin tässä PrizePicks-arvostelussa.

Tietoja PrizePicksistä

Kuten yllä mainittiin, Palkinnot On fantasia peli, jossa sinun täytyy valita pelaajat, jotka pelaavat esillä olevassa pelissä, ja valitset heistä pelaajat, joiden uskot menestyvän hyvin ja saavan korkeita pisteitä. Mitä enemmän pisteitä valitsemasi pelaajat tekevät, sitä enemmän pisteesi nousee ja voit voittaa jopa 25-kertaisen rahapalkinnon. Peli on tehnyt yhteistyötä eri tahojen kanssa, joiden kautta voit tallettaa ja kotiuttaa peliin ja sieltä pois. Lisäksi käytössäsi on tukitiimi, joka auttaa sinua 24/7 mahdollisissa ongelmissa.

Peli on tarkoitettu yli 21-vuotiaille, ja se on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille. Lisäksi, peli on saatavilla vain Washington DC:ssä ja 30 muussa Yhdysvaltojen osavaltiossa. Kanadassa peli on saatavilla koko maassa Ontariota lukuun ottamatta. Valittavanasi on useita pelejä, joista voit valita pelaajia ja pelata. Olipa kyseessä baseball-, rugby-, koripallo- tai jopa esports-pelit, vaihtoehtoja on monia. Kun esittely on tehty, on nyt aika vastata lopulliseen kysymykseen, onko PrizePicks laillinen? Selvitetään tässä PrizePicks-arvostelussa.

Onko PrizePicks laillinen? Kuinka paljon voit ansaita?

Puhumme yrityksestä, joka on perustettu vuonna 2015 Atlantassa, Georgiassa, Yhdysvalloissa. Yhtiön toimiala on Daily Fantasy Sports ja tällaisten pelien ja sovellusten suosio todellakin ulottuu 2010-luvun puolivälin tienoilla, jolloin tällaisia ​​juttuja oli tulossa yhä enemmän. Pelin omistaa Performance Predictions ja peli väittää olevansa suurin itsenäisesti omistama fantasiapeli lajissaan Pohjois-Amerikassa. Lisäksi peli on tehnyt yhteistyötä joidenkin suurten ammattilaisurheilujoukkueiden, kuten Miami Marlinsin ja muiden kanssa. Mutta onko PrizePicks laillinen?

Saatat saada anteeksi, että epäilet peliä edelleen, mutta yllämainittujen asioiden pitäisi varmasti antaa sinulle jonkinlaista varmuutta. Antaaksemme sinulle lisää varmuutta kerromme myös, että pelin luokitus on yli 4 tähteä sekä App Storessa että Google Play Kauppa. Peliä voi pelata myös verkkosivuston kautta, ja joissakin osavaltioissa sinun on oltava yli 21- tai 18-vuotias. Pelissä on myös kampanjoita ja muita juttuja, joissa kampanjakoodin avulla voit nähdä jopa 100 dollarin talletussumman, joka vastaa pelistä vastuussa olevaa joukkuetta. Jatkakaamme tätä PrizePicks-arvostelua oppimalla sen suositusohjelmasta.

Suositusohjelma

Pelissä on viittausohjelma paikallaan voit nähdä itsesi saavan 25 dollaria jos joku liittyy sovellukseen käyttämällä koodiasi ja tallettaa vähintään 10 dollaria. Peliä on helppo pelata ja sovelluksen käyttöliittymä on myös helppo ymmärtää ja käyttää. Ei vain tämä, vaan peli noudattaa myös kaikkia fantasiapeleihin ja oikean rahan peleihin liittyviä sääntöjä ja määräyksiä, jotka hallintoelin on määritellyt ja joka ainakin varmistaa, että peli on turvallinen, ellei mikään muu.

Kaiken edellä mainitun kanssa ymmärrämme varmasti, että sovellus ottaa säännöt ja turvallisuuden erittäin vakavasti. Sovellus, joka ei ollut laillinen tai yksinkertaisesti huijaus, ei vaivautuisi noudattamaan kaikkia näitä ohjeita ja kiinnittäisi vähemmän huomiota sellaisiin asioihin ja keskittyisi enemmän rahan ansaitsemiseen kaikin mahdollisin tavoin. Tämä saa meidät jälleen kysymään, oletko nyt vakuuttunut? Onko PrizePicks laillinen? Tunnen edelleen, että uskomattomia lukijoita saattaa olla muutama, ja varmasti saamme heidät lopulta puolellemme. Mutta seuraavaksi PrizePicks-arvostelussamme selvitämme kaikki epäselvyydet, joita ihmiset voivat kokea arvioidessaan sen väärin uhkapeliksi.

🔥 Empfohlen:  30 kaunista Photoshop-tekstitehosteen opetusohjelmaa

Onko PrizePicks uhkapeliä?

Onko PrizePicks laillinen? Jotkut teistä ovat epävarmoja ja epävarmoja, mutta sen ei pitäisi muuttua puolueelliseksi peliksi. Onko PrizePicksissä rahaa mukana? Joo. Mutta tarkoittaako se, että kyseessä on uhkapeli? Sen ei tarvitse olla niin. PrizePicks on fantasiaurheilupeli, ja sen kaltaisia ​​sovelluksia ja pelejä on monia. Jotkut ovat hauskoja tarkoituksia, joissa voit vain kerätä pisteitä ja pelata ystäviä ja perhettä vastaan, kun taas toisten avulla voit kilpailla paikallisesti tai maailmanlaajuisesti rahasta.

Mutta tarkoittaako se, onko PrizePicks uhkapeliä? Ei. Jos kyseessä olisi uhkapeli, silloin olisi tiukat lait ja määräykset, jotka estäisivät sen olemasta laillista monissa paikoissa, joissa sitä nykyään pelataan. PrizePicks ei ole urheiluvedonlyöntiorganisaatio, jossa lyöt vetoa tuloksesta ja sinulle maksetaan, kun se menee haluamallasi tavalla. Täällä voit arvata, kuinka pelaajat pärjäävät pelissä, joka saa sinulle pisteitä vastineeksi, ja sen perusteella saavutat sijoituksen, joka sitten saa rahasi moninkertaiseksi ja auttaa sinua voittamaan suurempia rahapalkintoja.

Jotkut muut tekijät

Pelin pelaamiselle on asetettu ikäraja, aivan kuten kasinoissa ja muissa vedonlyöntipaikoissa, mutta se on tarkoitettu vain säästämään sinua rahan menettämiseltä, ei siksi, että kyseessä on uhkapeli. Myös, sinulla on 24/7 asiakastukitiimi auttaa sinua kaikissa mahdollisissa ongelmissa, etkä löytäisi mitään sellaista, jos kyseessä olisi uhkapeli. Sinulla on myös ajoittain promootiotilaisuuksia, joissa saat ilmaisia ​​pääsymaksuja talletuksiin, jotka vastaavat PrizePickit jopa 100 %:sti, ja nämä asiat vievät sen kauemmaksi uhkapelistä.

Meidän mielestämme PrizePicks ei näytä uhkapeliltä. Jos jotain, peli noudattaa sääntöjä ja määräyksiä ja siinä on turvatoimet ja sille on annettu laillinen lupa tai lupa toimia niin monissa Yhdysvaltojen ja Kanadan osavaltioissa. Sinulla on useita pelitiloja ja urheilulajeja, joista valita ja moninkertaistaa rahasi. On olemassa myös talletus- ja kotiutusvaihtoehtoja, ja sen pitäisi riittää kumoamaan kaikki sitä vastaan ​​esitetyt uhkapelivaatimukset ja samalla vakuuttamaan sinut sanomaan kyllä ​​kysymykseen, onko PrizePicks laillinen?

Nyt kun legitimiteetti- ja uhkapelikysymykset näyttävät olevan hieman selvitetty, voimme tarkastella arvosteluja, joita ihmiset ovat jakaneet tästä pelistä.

Lue myös: Onko Blackout Bingo laillinen? Voitko voittaa oikeaa rahaa?

PrizePicks-arvostelu

PrizePicks on saatavilla iPhone- ja Android-laitteille ja niiden vastaaville myymälöille. Molempien laitteiden virallisissa myymälöissä sovellus on kerännyt yli 4 tähteä, millä on varmasti merkitystä. Sinun on oltava todella hyvä peli tai sovellus, jotta voit saavuttaa saavutuksen yhdessä kaupassa, älä välitä molemmista. Myös latausten määrä antaa hyvän kuvan sovelluksesta, jos niiden saatavuus on rajoitettu. Tämän pitäisi varmasti saada sinut sanomaan kyllä ​​kysymykseen, onko PrizePicks laillinen?

Lisäkontekstin tarjoamiseksi sovellus on saanut hyviä arvioita myös useilla muilla alustoilla. Päällä Trustpilot, sovelluksella on erittäin vahva luokitus, 4,8 tähteä viidestä, mikä ei ole vitsi. Myös Facebookissa peli on saanut 4,8 tähden luokituksen, mikä ei ole mikään vähäpätöinen saavutus. Betting USA:ssa pelin luokitus on 8/10. Lukuja, joita näemme täällä erilaisissa PrizePicks-arvosteluissa, ei ole helppo saavuttaa tai ne ovat yleisiä, se merkitsee suurta asiaa. Ja nyt jaamme kanssasi muutaman näistä kommenteista, jotka eivät ehkä ole hyviä, mutta olemme varmoja, että ymmärrät sen.

Sovelluksen arviot

Ensinnäkin, 4,8 tähden luokitus Trustpilot-verkkosivustolla tulee valtavan 3 942 arvostelun kautta. 93 % näistä arvioista on 5 tähden arvioita. Arvioita on 4 %, 4 tähden arvioita, alle 1 % 3 tähden, 2 tähden arvioita ja 3 % 1 tähden arvioita.

🔥 Empfohlen:  Onko Keeper Tax laillista? Onko se Luotettava?

Aloittaen huonosta, yhden tähden arvostelusta, käyttäjä sanoi asettaneensa 100 dollarin vedon, jolla hän voisi mahdollisesti voittaa 1 000 dollaria, mikä lopulta tapahtui. Kun hän kuitenkin meni eteenpäin ja halusi nostaa sen, sovellus näytti viestin, joka luki käsittelyn, kunnes päiviä myöhemmin hän kirjattiin ulos tilistään. Ja tähän hän ei ole toistaiseksi saanut mitään syytä tai selitystä. Toisaalta viiden tähden arvosana on saanut asiakkaalta, joka piti asiakaspalvelua nopeana ja tehokkaana.

Toinen käyttäjä oli hieman järkyttynyt, kun hän ilmaisi pettymyksensä siitä, että hänelle maksettiin vain voittosumma ja toinen alkuperäinen panos, koska hän riskeerasi vedon voittaessaan, mikä minimoi hänen voittonsa. Yksi käyttäjä syytti sovellusta siitä, että se käytti väärennettyä konversioarvoa maksaakseen vähemmän, mutta ei sitten osallistunut valituksiin tai vastannut niihin. Kuitenkin toisaalta ihmiset, joilla on hyvät arvostelut, pitävät edelleen kiinni kannanotosta, jonka mukaan maksujärjestelmä ja sovellus ovat hyvät tai pikemminkin parhaiden, ellei parhaiden joukossa.

Huonot arvostelut ja hyvät arvostelut ovat osa prosessia, mutta se ei muuta vastaustamme kysymykseen, onko PrizePicks laillinen? Joka tapauksessa, koska heidän asiakaspalveluaan on kehuttu melko monilta käyttäjiltä, ​​katsotaanpa sitä.

PrizePicks-asiakaspalvelu

Hyvän yrityksen tai palveluntarjoajan tunnusmerkki on sen saatavuus asiakkaille tai käyttäjälle. Paikalla on oltava oma asiakaspalvelu- tai tukitiimi, joka voi auttaa ihmisiä kaikissa heidän kohtaamissaan ongelmissa. Jos sovellus tarjoaa maksullisia palveluita tai vaatii sinua tallettamaan rahaa, tällaisella sovelluksella tulisi olla erityisesti tukitiimi. Ja onko PrizePicks laillinen? Joo. Ja siksi heillä on asiakastukitiimi käytettävissäsi 24/7.

PrizePicks-asiakaspalvelua voi käyttää heidän verkkosivuillaan. He ovat käytettävissäsi ratkaisemaan huolenaiheita, vastaamaan kysymyksiin tai vastaamaan mahdollisiin yritystiedusteluihin. Sinun tarvitsee vain mennä heidän verkkosivustolleen ja sitten Ota yhteyttä -sivu jossa kohtaat jotain samanlaista kuin alla olevassa kuvassa. Täällä sinun tulee syöttää tietosi, ne, jotka on merkitty * symbolit ovat pakollisia, kun taas toiset ovat valinnaisia.

Sähköposti ja muut vaihtoehdot

Jos et jostain syystä voi valita tätä vaihtoehtoa, voit valita toisen vaihtoehdon. Tämä sisältää sähköpostin lähettämisen tiimi osoitteessa [email protected]. Voit lähettää tiimille sähköpostia tähän sähköpostiosoitteeseen mobiililaitteellasi tai muilla laitteillasi ja he ovat sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit sitten aloittaa keskustelun heidän kanssaan sähköpostitse ja olla yhteydessä, kunnes ongelmasi on ratkaistu.

Viimeinen tapa, mutta satunnaisin ja tehottomin, saattaa olla huonon arvostelun kirjoittaminen suosituimmille verkkosivustoille, niiden App Store- tai Google Play -sivuille tai sosiaalisen median kahvoihin. Yleensä huonot arvostelut häiritsevät tiimiä ja saavat ne näyttämään huonoilta, minkä vuoksi he vastaavat tällaisiin kommentteihin yrittääkseen auttaa ratkaisemaan ongelmat ja muuttamaan huonon arvion hyväksi. Et kuitenkaan välttämättä saa vastausta, jos tiimi ei häiritse tai sillä on tarpeeksi positiivisia kommentteja kumotakseen sinun, joten tämä ei ehkä ole tehokas tapa luoda yhteyttä PrizePicks-tukitiimiin.

Joten olemme vastanneet PrizePicks-oikeutettuun kysymykseen ja katsoneet muita asioita, mutta silti on joitain asioita, joita et tiedä tästä sovelluksesta, joten peitämme sen PrizePicks-arvostelussamme.

Pelitilat PrizePicksissä

Kuten aiemmin mainitsimme, sovelluksessa on paljon pelejä, joista valita. Sovelluksessa on jopa korkeakouluotteluita, joissa voit valita joukkueen ja lyödä vetoa siitä. Miten peli kuitenkin toimii? Mitä moodeja voit pelata? Se on seuraava asia, jota käsittelemme tässä PrizePicks-arvostelussa.

🔥 Empfohlen:  Steve Huffman - Redditin perustaja

Oletetaan, että valitset koripallo-ottelun panostaaksesi. Täällä näet pelaajia molemmista joukkueista, nyt jokaisella pelaajalla on valmiiksi valittu tilasto, josta sinun tulee lyödä vetoa. Oletetaan, että pelaajan kori- tai syöttötilasto on käytettävissä. Nyt sinun on arvattava, kuinka monta pistettä hän tekee tietyn numeron ylä- tai alapuolella, jotta voit voittaa pisteitä. Ennustuksistasi ja niiden tarkkuudesta riippuen voitat pisteitä ja myöhemmin myös rahaa. PrizePicksillä on kuitenkin kaksi eri tasoa, joista voit valita, Flex play ja Power play.

Joustava leikki

Molemmista pelitiloista tämä on turvallisempi ja parempi, kuten monet pelaajat saattavat tuntea. Tämä pelitila antaa sinulle enemmän kuin yhden mahdollisuuden voittaa. Tässä tilassa voit voittaa toissijaisen palkinnon, vaikka kaikki arvauksesi eivät olisi oikein. Palkkaasi pienennetään, mutta samalla saat jopa kolme mahdollisuutta voittaa. Kahden pelaajan panoksissa saat ×0,5 voiton yhdestä oikeasta valinnasta ja ×2 voiton kahdesta oikeasta arvauksesta. Kun kyse on 3 pelaajan panoksesta, saat ×1,25 voiton kahdesta oikeasta valinnasta ja ×2,25 kolmesta oikeasta valinnasta. Neljän pelaajan panoksessa saat ×1,5 voiton kolmesta oikeasta valinnasta ja ×5 voiton neljästä oikeasta arvauksesta.

Ylivoimapeli

Tämä on riskialtis peli, ja sen mukana tulee voita tai hävitä kaikki -ehto. Tässä ei ole varaa tai toista mahdollisuutta, eikä virheitä sallita jos haluat voittaa rahapalkinnon. Kahden pelaajan panoksessa saat ×3 voiton kahdesta oikeasta arvauksesta ja yhdestä väärästä arvauksesta ja menetät kaiken. Kun kyse on 3 pelaajan panoksesta, saat ×5 voiton kolmesta oikeasta arvauksesta ja yhdestä väärästä arvauksesta, ja olet hävinnyt kaiken. Neljän pelaajan panoksissa saat ×10 voiton neljästä oikeasta arvauksesta, yhdestä väärästä arvauksesta ja olet hävinnyt kaiken.

Lue myös: Solitaire Cash App Review – onko se laillista vai huijausta?

Onko PrizePicks sen arvoinen?

Mielestäni olemme onnistuneet varmistamaan, että PrizePicks on laillinen, mutta pelissä on myös joitain haittoja, jotka meidän on mainittava PrizePicks-arvostelussamme. Kuten se, että pelitililläsi on oltava vähintään 30 dollaria, jotta voit hakea kotiutusta.

Lisäksi sovellus on voittanut useita palkintoja ja saavutuksia, mutta se ei estänyt peliä joutumasta oikeuteen muiden fantasiaurheilusovellusten kanssa. Vaikka tapaus ratkaistiin ja PrizePicksin omistaja keksi myös toisen sovelluksen, joka myös toimii hyvin, tämä historian pätkä riittää herättämään epäilystä tai pelkoa vuorovaikutuksessa tällaisten sovellusten kanssa.

Myös, talletusvaihtoehdot sovelluksessa ovat rajalliset PayPaliin ja e-chekkiin, mikä jättää pois erittäin hyödyllisen luottokorttivaihtoehdon, ja se on iso ongelma. Voit kuitenkin käyttää luottokorttiasi rahan tallettamiseen PayPalin kautta, mikä tekee prosessista pitkän. e-chekki, joka on toinen talletusvaihtoehto, on myös hidas vaihtoehto ja saattaa kestää päiviä ennen kuin tämä on ongelma. Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, joudut kuitenkin tallettamaan yli 20 dollaria, jos haluat sen menevän läpi, mikä vie sinulta päätöksenteon joustavuuden.

Katsottuamme PrizePicks-arvostelua, joka oli siellä Internetissä, voimme sanoa, että sovellus ei ehkä ole ruusuinen ja hyvä. Heidän työssään on muutamia yleisiä ongelmia, jotka tulevat aina olemaan olemassa, joten ole valmis tekemään joitain muutoksia tai pysymään poissa pelistä.