Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko rahat aina lopussa ennen seuraavaa palkkaasi? Toimi näin!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko rahat aina lopussa ennen seuraavaa palkkaasi? Toimi näin!

Palkasta palkkaan eläminen on aina haastavaa. Mutta se voi stressaa entisestään jos rahat ovat aina lopussa ennen seuraavaa palkkaasi.

On usein helpommin sanottu kuin tehty tapa löytää tapa lopettaa rahan loppuminen ennen palkkapäivää. Todennäköisesti se on kuitenkin mahdollista. Tänään jaan tärkeimmät vinkkini, joiden avulla pääset palkkapäivään ilman pankkitilisi pohjaa raaputtamalla.

Kysy itseltäsi: Miksi minulta loppuu aina rahat?

Ensinnäkin on tärkeää tarkastella talouttasi avoimesti ja rehellisesti. Kun tarkastelet kulutustottumuksiasi tarkasti, voi olla helppo arvostella itseäsi ankarasti. Mutta älä tee sitä!

Sen sijaan ole vain rehellinen itsellesi. Jos tarvitset apua ollaksesi rehellinen olematta liian kriittinen, harkitse joitain raha-ajatteluvinkkejämme. Nämä voivat saada sinut oikeaan tilaan, jossa voit lähestyä talouttasi tuomitsematta.

Pelkästään rahankäytön tarkastelu voi johtaa rahavuotojen juureen.

Ehkä elämäntapa-inflaatio on riistäytynyt hallinnasta. Tai ehkä palkkasi ei vain riitä kattamaan perusasiat. Tai saat palkkaa kuukausittain, etkä pysty selvittämään, miten sekkisi kestää.

Hyvä uutinen on, että on täysin mahdollista tehdä muutoksia talouteen. Palkkapäivään pääseminen ei ehkä ole yhtä haastavaa oikeilla rahaliikkeillä.

Kuinka lopettaa rahan loppuminen: 5 tärkeintä vinkkiä

Oletko siis valmis näkemään, miltä tuntuu, kun rahat eivät lopu koko ajan? Käy läpi nämä vinkit, jotta rahat eivät lopu ennen palkkapäivää.

1. Katso kulutustasi

Jos rahat loppuvat usein, ensimmäinen paikka, johon kannattaa kiinnittää huomiota, on kulutus. Tämän tarkoituksena on auttaa sinua saamaan todella selväksi, mihin rahasi menevät.

Ongelman ytimeen pääseminen voi olla vaikeaa sukeltamatta syvälle kulutustottumuksiisi. Jos tarvitset apua menojen seurantaan, tutustu näihin hyödyllisiin budjetointityökaluihin.

Joissakin tapauksissa rahat loppuvat kulut ovat tuskallisen ilmeisiä. Saatat esimerkiksi kuluttaa liikaa ravintoloissa tai autovakuutusmaksusi voivat olla liian korkeat. Oli syy mikä tahansa, menojen tarkastelu paljastaa kaikki räikeät ongelmat.

🔥 Empfohlen:  Tee viikoittainen säästösuunnitelma (tai kahden viikon säästösuunnitelma), joka toimii!

Voit tehdä tämän tarkistamalla luotto- ja maksukorttisi tiliotteen viimeisen kolmen kuukauden ajalta. Tämä voi auttaa sinua määrittämään suurimmat kulutusalueesi. Kun olet tehnyt sen, voit seurata tulevaa kulutustasi kulutuspäiväkirjan avulla.

Kulutuspäiväkirja ei auta sinua näkemään, mihin rahasi menevät reaaliajassa, vaan se auttaa myös arvioimaan, miltä sinusta tuntuu emotionaalisesti joka kerta kun käytät.

2. Kokeile uutta budjetointimenetelmää

Jos sinulla on vaikeuksia päästä seuraavaan palkkaan, on aika kokeilla uutta budjetointimenetelmää. Budjetit eivät sovi kaikille. Sen sijaan sinun on löydettävä tilanteeseesi sopiva budjetti.

Valittavana on monia budjetointimenetelmiä. Esimerkiksi 80/20-sääntömenetelmässä käytät 80 % tuloistasi tarpeisiisi ja toiveihisi ja säästät 20 %. Ehkä nollaperusteinen budjetti sopisi sinulle paremmin. Tässä budjetoidaan viimeiseen dollariin asti.

Yksi yksinkertaisimmista tavoista budjetoida on palkka. Joten tutustu vinkkeihimme onnistuneeseen palkkabudjetointiin. Tai osallistu täysin ilmaiselle budjetointikurssillemme kartoittaaksesi suunnitelman, joka sisältää prioriteettisi.

Muista, että paras budjettityyppi on se, joka toimii sinulle. Voit kokeilla useita budjetointimenetelmiä ja sovelluksia, kunnes löydät itsellesi parhaiten sopivan työn.

3. Etsi tapoja säästää jotain jokaisella palkalla

Kun odottamattomia kuluja ilmaantuu, voi olla uskomattoman vaikeaa päästä palkkapäivään. Silloin hätärahasto voi todella olla hyödyllinen. Hätärahasto on erityinen säästörahasto, joka on suunniteltu auttamaan sinua kattamaan mitä tahansa elämääsi.

Jos rahat loppuvat usein, hätärahaston perustaminen voisi olla vastaus. Rahan säästäminen voi tietysti olla helpommin sanottu kuin tehty. Mutta tämä säästötavoite on hyvä sisällyttää budjettiisi.

Valitettavasti elämä aiheuttaa usein kuluja, kun sitä vähiten odotat. Yritä valmistautua laittamalla syrjään jotain jokaisen palkan yhteydessä.

Yksi tapa helpottaa säästämistä on automatisoida talletukset säästötilillesi aina, kun saat maksun. Näin rahat säästyy jo ennen kuin ehdit harkita muuta tekemistä!

4. Leikkaa menoja missä voit

Jos sinun on leikattava menojasi, Aloita tarkastelemalla budjettisi suurimpia menoja. Esimerkiksi edullisemman asumistilanteen löytäminen voi muuttaa pelin. Harkitse kämppäkavereiden etsimistä tai muuttoa uuteen asuntoon saadaksesi takaisin huomattavan osan palkastasi.

🔥 Empfohlen:  9 strategiaa verkkoliiketoimintasi kasvattamiseen

Muita suuria lippuluokkia, joiden leikkaamista kannattaa harkita, ovat ajoneuvokulut. Esimerkiksi uuden autovakuutuksen ostaminen voi auttaa sinua säästämään. Tai harkitse nykyisen ajoneuvosi vaihtoa edullisemman vaihtoehdon saamiseksi.

Suurten kiinteiden kulujen tarkastelun jälkeen on aika tarkastella muuttuvia ja harkinnanvaraisia ​​kulujasi. Valitettavasti se voi todella kasvaa nopeasti! Etsi paikkoja, joissa voit kohtuullisesti leikata.

Voit esimerkiksi vaihtaa ateriat kotona ruoanlaittoon. Mutta et useinkaan voi pienentää päivittäistavarakauppabudjettiasi tietyn pisteen yli, etenkään ruokakulujen noustessa.

Jos et näe enää tilaa kulujen leikkaamiselle, siirry seuraavaan vihjeeseen.

5. Etsi lisätuloja

Riippumatta siitä, oletko käyttänyt kaikki muut vaihtoehdot loppuun vai et, lisätulojen lisääminen talouteen on aina hyvä idea. Silloin sivutoimi voi pelastaa päivän! Sivuhulinan aloittaminen voi auttaa lisäämään tulojasi, jos rahat ovat aina lopussa.

Vaikka sivutouhu on toinen aikasitoumus, se voi olla fiksu tapa lisätä kassavirtaasi. Jotkut sivuhustle-ideat sisältävät freelance-työn, kirjanpidon, oikolukemisen, litteroinnin, tutoroinnin tai fyysisten kohteiden kääntämisen. Perinteisempiä vaihtoehtoja ovat osa-aikatyö tai enemmän työtunteja.

Katso lisää sivuhustle-ideoita naisten yläpuolisista hälinästä.

Kun aloitat sivuhulinan, ole realistinen sen ansaintapotentiaalin suhteen. Etsi vaihtoehto, joka auttaa sinua saada rahat riittämään. Riippuen summasta, jonka aiot ansaita, on mahdollista, että korjaat eron nopeasti.

Jos olet valmis aloittamaan sivuharrastuksen, suosittelen tutustumista Side Hustle Guide: Rakenna onnistunut sivuhustle ja lisää tulojasi perustajamme Bola Sokunbi. Se tarjoaa käytännöllisiä neuvoja, jotka auttavat sinua saamaan uuden sivuhälytyksen maasta.

Vaihtoehtoisesti sivuhulinan aloittamisen lisäksi. Voit pyytää korotusta, etsiä paremmin palkattua työtä tai jopa osa-aikatyötä tarvitsemaasi tulonlisäystä varten. Kun ansaitset lisätuloja, muista lisätä tämä ylimääräinen raha budjettiisi, jotta voit kohdentaa ne ensin taloudellisiin tavoitteisiisi ja prioriteetteihin!

Ryhdy toimiin rahan loppumisen lopettamiseksi!

Jos rahat ovat aina lopussa, on aika tehdä muutos. Muista, että kyse on sinulle helpon budjettimenetelmän löytämisestä, tapojen pienentämisestä kuluistasi ja tulojen lisäämisestä tarvittaessa. Muutamalla taloudellista kuvaasi rahat eivät ehkä lopu koskaan.