Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko rahoitus hyvä urapolku? Asiat, jotka sinun tulee tietää

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko rahoitus hyvä urapolku? Asiat, jotka sinun tulee tietää

Rahoitusalan uran valinta tarjoaa laajan valikoiman rooleja, tehtäviä ja erikoisaloja. Mutta onko rahoitus hyvä urapolku? Samalla kun tämän alan työllistymismahdollisuudet kehittyvät jatkuvasti, ne tarjoavat valtavan potentiaalin kasvuun ja menestymiseen lyhyessä ajassa. Lue tämä artikkeli saadaksesi lisätietoja rahoitusurasta ja saat vastauksen yllä mainittuun kysymykseen itse.

Onko rahoitus hyvä urapolku? Asiat, jotka sinun tulee tietää

Rahoitustyöt luovat mahdollisuuksia etenemiseen ja johdonmukaisiin kysyntäennusteisiin. Lisäksi näiden työpaikkojen tiedetään tarjoavan korkeampaa palkkaa ja vakautta kuin muilla aloilla. Onko rahoitus hyvä urapolku?

Rahoitus on ammatti, jonka avulla ihmiset voivat työskennellä hybridiympäristöissä tai etänä. Tämä tarkoittaa, että kaikille tämän alan työntekijöille tarjotaan suurempaa joustavuutta. Mukaan Yhdysvaltain Bureau of Labor Statistics, rahoittaa työllisyyttä kasvaa yli 8 prosenttia vuoteen 2030 mennessä. Tietyt roolit, kuten taloustutkija, voivat kuitenkin kasvaa yli kaksinkertaisesti kansalliseen keskiarvoon verrattuna.

Toinen syy, miksi ihmiset haluavat tulla rahoitusalalle, on se, että nämä työt voivat olla suhteellisen vähemmän stressaavia verrattuna julkisen kirjanpidon töihin. Lisäksi taloudellisiin töihin voi liittyä nouseva palkka ja liikkuvuus, mikä tekee siitä houkuttelevan uran.

Fintech-alan huippukehitys antoi ammattilaisille mahdollisuuden kehittyä ajan myötä ja pysyä ajan tasalla kaikista edistysaskeleista. Ammattitaitoisten ammattilaisten loputon tarve arvioida sijoitusmahdollisuuksia lisää kysyntää ja tarjoaa tuottoisia työtehtäviä ja vastuita rahoitusalan uralla.

Mikä urapolku valita rahoituksessa?

Onko rahoituksen kuluttajapalvelut hyvä urapolku? Vastaus tähän kiistanalaiseen kysymykseen on epäilemättä kyllä. Rahoitusalan urapolun valinta voi kuitenkin olla pelottavaa. Selaa alaspäin, jos haluat tarkentaa hakuasi ja tietää, onko rahoitus hyvä urapolku ja auttaa sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon!

Talousasemilla on merkittävä rooli organisaatiotoimintoja ja ovat voittoa säätelevä keskus. Tehokas taloudellinen asema antaa yritykselle mahdollisuuden kokea jotain, mitä jokainen organisaatio haluaa – vakauden. Mutta kaikki nämä puheet nykyisyydestä. Onko rahoitus hyvä ura tulevaisuutta ajatellen?

Laaja rahoitusala tarjoaa tuottoisia mahdollisuuksia nostaa urasi moniin ammatteihin. Etsitään sinulle paras urapolku rahoitusalalla:

1. Sertifioitu kirjanpitäjä

Tämän ammatin kirjanpidon mediaanipalkka on 1 28 500 dollaria. Tämä ammatti hoitaa monimutkaisia ​​kirjanpitäjiä valtion virastoille, julkisille yrityksille ja yksityisille yrityksille.

Johdon kirjanpitäjien ensisijainen tehtävä sisältää lukujen kirjaamisen ja murskaamisen, riskienhallinnan, suunnittelun ja strategisoinnin, budjetoinnin, päätöksenteon sekä yrityksen investointien valinnan ja hallinnan.

Eri laitokset antavat CMA-sertifiointikuten IMA (The Institute of Management Accountants), FM Academy, Miles Education jne.

CMA:t ovat tärkeitä kirjanpitäjiä, jotka ovat vastuussa kokonaisuuden organisaatiokaavion palkkaamisesta ja monimutkaisten talouskäsitteiden selkeyttämisestä asiakkaille ja lukijoille. Tämän pitäisi vastata kysymykseesi – onko rahoitus hyvä urapolku?

🔥 Empfohlen:  Tässä on ensimmäinen katsaus Samsung Galaxy Tab S9 Plus -puhelimeen

2. Investointipankkiiri

Investointipankkiirina työskentely tarjoaa suuria etuja, korkeamman palkan, arvovallan ja lukuisia etuja. Tämän ammatin keskimääräinen vuosipalkka on 1 01 295 dollariaja projektin kasvuvauhdin vuosina 2020-2030 arvioidaan olevan 4 %.

Ennen kuin valitset tämän taloudellisen polun urallesi, ota selvää, mikä investointipankkiiri on ja mikä rooli heillä on organisaation kasvussa. Sijoituspankkiirit tukevat institutionaalisia asiakkaita fuusioissa ja yrityskaupoissa sekä pääoman hankinnassa. Heidän ensisijaisena tehtävänsä on yhdistää finanssipalvelualan asiantuntemus, tehokkaat viestintätaidot, analyyttisyys ja optimoida asiakkaidensa rahoitussalkkuja.

Investointipankkiirina voit työskennellä julkisten tai yksityisten yritysten tai yksityishenkilöiden kanssa, jotta he voivat saavuttaa pitkän ja lyhyen aikavälin taloudellisia tavoitteita.

3. Henkilökohtainen taloussuunnittelija tai neuvonantaja

Henkilökohtaiset talousneuvojat voivat vaikuttaa suoraan, positiivisesti ihmisten elämään tarjoamalla heille rahoituspalveluita ja arvioimalla taloudellisia tavoitteita. Nyt tiedät, onko kuluttajapalvelujen rahoitus hyvä urapolku.

Taloussuunnittelijat ovat vastuussa asiakkaiden avustamisesta verotuksessa, budjetin laatimisessa, kiinteistöjen suunnittelussa, investoinneissa ja asuntolainoissa, säästämistavoitteiden asettamisesta, kulujen hallinnasta/hallinnasta sekä varallisuuden kasvattamiseen tarvittavien toimenpiteiden toteuttamisesta.

Nämä ammattilaiset neuvovat asiakkaita vakuutuksen ostamisessa ja henkilökohtaisen budjetoinnin hallinnassa. Talousneuvojien keskimääräisen vuosipalkan arvioidaan olevan 94 170 dollaria.

4. Vakuutusasiamies

Vakuutusasiamiehen ensisijaisen vastuun vakuutusten myynnin lisäksi näillä ammattilaisilla on myös tärkeä rooli politiikan paikallistaminen, arvioiminen ja suositteleminen asiakkaalle.

He tarjoavat uusille ja vanhoille asiakkailleen kaikki vakuutuksiin liittyvät palvelut. Vakuutusasiamiehillä on myös velvollisuus määrittää asiakkaidensa tarvitsema vakuutus ennen kuin hakemus siirtyy vakuutusliikkeeseen. Sinulla on kuitenkin kaksi vaihtoehtoa harjoittaa tätä alaa, yksi välittäjänä ja toinen vaihtoehto on työskennellä suoraan vakuutusyhtiön palveluksessa. Tämä vastaa kysymykseesi, onko rahoitus hyvä urapolku?

5. Lainavastaava

Lainavirkailijoilla on ratkaiseva rooli määritettäessä henkilöiden kelpoisuutta jatkaa lainaa. Kun he arvioivat lainanhakijan luottokelpoisuuden arvioituaan luottohistoriansa ja nykyisen taloustilanteensa, he hyväksyvät ja lähettävät hakemuksensa hyväksyttäviksi yrityksille, joissa he työskentelevät.

Tärkeimpiä tämän uran edellyttämiä taitoja ovat taloustietojen analysointi ja tulkinta, kirjanpitoohjelmistojen, tekstinkäsittely-, tietokanta- ja sähköpostiohjelmistojen käyttö sekä standardien kirjanpitomenettelyjen ymmärtäminen ja noudattaminen.

Lainavastaavan vuosipalkan mediaani on 63 380 dollaria. Jos sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot, älä etsi pidemmälle. Ryhdy lainapäälliköksi ja ansaitse kunnollista rahaa työskentelemällä pankeille, itsenäisille lainanantajille, luottoyhdistyksille ja kiinnitys hankkeita.

6. Talousanalyytikko

Yksi yleisimmistä ja arvostetuimmista rahoitusalan ammateista on Financial Analyst. Finanssianalyytikoiden keskipalkka on 81 410 dollaria. Se on luokiteltu uraksi, jonka odotetaan kasvavan keskimääräistä nopeammin vuosina 2021–2031.

Nämä ammattilaiset auttavat asiakkaita ostamaan ja myymään sijoituksia ja pysymään ajan tasalla liike-elämän uutisista, taloussuunnista ja yrityksen strategiasta. Niiden ensisijainen tehtävä on ennakoida tuloksia tunnistamalla mahdollisuuksia liiketoimintapäätöksille ja sijoitussuosituksille.

🔥 Empfohlen:  12 SEO-trendiä, jotka on pidettävä mielessä vuonna 2023

On pidettävä sormi talouden pulssissa menestyäkseen tällä uralla. Talousanalyytikot myös kouluttavat kollegoitaan ja tavallisia henkilöitä kertomalla mielipiteensä talous- ja julkiselle medialle. Nyt tiedät, onko kuluttajapalvelujen rahoitus hyvä urapolku.

Lue myös: Onko perusteollisuus hyvä urapolku? Vastattu

Aloitustason rahoitustyöt

Joukko lähtötason rahoitustehtäviä hoitaa hallinnollisia tehtäviä, kuten budjetti- ja palkkahallinnon, alan säädökset ja asiakkaiden tilien ylläpidon verotukseen liittyvissä tarkoituksissa. Lisäksi rahoitusala palkkaa hallinnollisia avustajia hoitamaan kalentereita, laatimaan organisaation kuukausi- ja vuositulot, organisoimaan työnkulkuja, harkinnanvaraisia ​​ja myöntää rahoitustaja auttaa asiakasviestinnässä ja -suhteissa.

Onko rahoitus hyvä urapolku? Rahoitusala on valtava. Tässä virrassa on tonnia lähtötason rahoitusalan työpaikkoja, mukaan lukien:

 • Pankkipalvelija: 36 300 dollarin keskimääräinen vuosipalkka
 • Aktuaari: 1 05 900 dollarin keskimääräinen vuosipalkka
 • Vakuutusyhtiö: Keskimääräinen vuosipalkka 76 300 dollaria
 • Vakuutuskorvauskäsittelijä: Keskimääräinen vuosipalkka 64 700 dollaria
 • Palkanlaskija: 44 700 dollarin keskimääräinen vuosipalkka
 • Verotarkastaja: 56 800 dollarin keskimääräinen vuosipalkka
 • Budjettianalyytikko: 80 000 dollarin keskimääräinen vuosipalkka

Miten talousurat ovat kehittyneet?

Onko rahoitus hyvä urapolku? Olemme nähneet dynaamisia muutoksia rahoituksessa viime vuosina. Edellisen päivityksen jälkeen 2010-luvun puolivälissä seuraavat ovat suurimmat muutokset, joita voidaan havaita:

 • Perinteiset irtautumismahdollisuudet Intelligence Beaurau -rooleista ovat tuottoisia. Silti he ovat menettäneet viehätysvoimansa ajan myötä.
 • Makroolosuhteet ovat muuttuneet merkittävästi, ja talous on juuttunut rahan painamisen, negatiivisen/nolla koron ja valuutan devalvoinnin kierteeseen. Lisäksi näistä toimenpiteistä on tullut pikemminkin normaaleja kuin väliaikaisia.
 • Jotkut muut vaihtoehtoiset urat rahoitusalalla ovat menettäneet kiiltoa. Yksi tällainen esimerkki ovat henkilöt, jotka työskentelevät suurille teknologiajättiläisille. Tämä johtuu siitä, että näitä yrityksiä voidaan helposti säännellä tai hajottaa.
 • Jotkut muut trendit, mukaan lukien erittäin varhainen rekrytointi, ovat jossain määrin kääntyneet. Nykyään jotkut pankit aloittavat työharjoittelun rekrytointiprosessin 12 kuukautta ennen kuin 18 kuukautta etukäteen.

Onko talous hyvä tulevaisuuden ura?

Rahoitusura voi olla palkitsevaa, jos haluat valita ammatin, jossa on runsaasti tuottoisia työmahdollisuuksia ja korkea tulopotentiaali. Rahoitus ei kuitenkaan todellakaan ole sen arvoista, jos numerot saavat sinut uneen. Jos pidät budjettien laatimisesta, taloussuunnittelun strategiosta ja sijoitusten tuottojen laskemisesta, taloudellisen uran jatkaminen voi tasoittaa tietä menestykseen ja ansaita rahaa tekemällä sitä, mitä rakastat. Katsotaanpa tämän alan hyvät ja huonot puolet.

Plussat

 • Altistuminen ylimmälle johdolle
 • Lisää vakautta
 • Korkeat palkat
 • Etenemismahdollisuudet
 • Vaikuttamisesta tulee helppoa, jos työskentelet rahoitusalalla
 • Houkuttelevat edut ja bonukset

Haittoja

 • Kovat rahoitusmarkkinat ympäri maailmaa.
 • Pitkät työajat.
 • Stressaavat työt, sillä rahoitusurat noudattavat lieriömäistä mallia kevyestä raskaaseen työtaakkaan, etenkin verokaudella.
 • Jotkut ihmiset väittävät sen olevan tylsää ja yksitoikkoista työtä.
 • Lisenssin hankkiminen vaatii vuosien opiskelua.
🔥 Empfohlen:  Google Home -sovelluksessa on vihdoin odottamasi suuri uudistus

Lue myös: Onko kiinteistösijoitusrahastot hyvä urapolku?

UKK

Tässä on joitain usein kysyttyjä kysymyksiä rahoitusalan urasta.

1. Mikä on parhaiten palkattu työ rahoituksessa?

Katsotaanpa joitain rahoitusalan työpaikkoja, joista maksetaan sinulle todella hyvin:

 • Talousanalyytikko
 • Vastaava toimihenkilö
 • vanhempi kirjanpitäjä
 • Taloudellinen neuvonantaja
 • Tietotekniikan tilintarkastaja
 • Lainavastaava
 • Sijoituspankkiiri
 • Talousohjelmistojen kehittäjä
 • Pääomasijoittaja
 • Toiminnanjohtaja
 • Johdon analyytikko
 • Henkilökohtainen talousneuvoja
 • Talousjohtaja

2. Mikä on taloudellisen neuvonantajan tai konsultin rooli?

Talouskonsultin ensisijaisiin tehtäviin kuuluu pääomanlaajennusvaihtoehtojen (esimerkiksi lainat tai rahoitus) arviointi, rahoitussuunnitelmien riskianalyysien tekeminen sekä kustannusten ja tuottojen ennustaminen. Lisäksi talousneuvojan vastuulla on neuvoa asiakkaita verotuksessa ja tehdä erilaisia ​​taloudellisia päätöksiä, mukaan lukien budjetointi, säästäminen suuriin hankintoihin, investoinnit, luottamus ja kiinteistösuunnittelu.

3. Mitkä ovat tärkeimmät talousuralla tarvittavat taidot?

Alla on lueteltu joitakin tärkeitä taitoja, joita tarvitaan rahoituksen alalla, mukaan lukien:

 • Kassavirran hallinta
 • Laskentatoimet
 • Bisnesvaisto
 • Matematiikka
 • Hyvä taloushallinnon tuntemus
 • Analyyttinen ajattelu
 • Tiedonhallinta
 • Tietoisuus fintech-kehityksistä ja -päivityksistä
 • Vahvat kommunikointi- ja suostuttelutaidot
 • Tietoisuus kestävästä kehityksestä

4. Voivatko rahoitusalan ammattilaiset työskennellä etänä?

Kyllä, rahoitusalalla työskentelevät voivat löytää mahdollisuuksia hybridi- ja täysin etätöissä. Joitakin halutuimpia etärahoituksen ammatteja ovat tulokirjanpitäjä, riskienvalvontaanalyytikko, ostoreskontraasiantuntija ja kirjanpitopolitiikan asiantuntija.

5. Tarvitaanko rahoitusalalla työskentelyyn lisätodistusta?

Eivät kaikki, mutta jotkin rahoitusalan urat vaativat lisenssin tai sertifioinnin, kuten kirjanpitäjät, rahoitussuunnittelijat, sijoitusanalyytikot jne. Tietyille rahoitusalan uralle vaadittavia sertifikaatteja ovat:

 • CPA (sertifioitu tilintarkastaja)
 • FMVA (Financial Modeling and Valuation Analyst)
 • CFA (Chartered Financial Analyst)
 • Certified Financial Planner (CFP)
 • CAIA (Chartered Alternative Investment Analysts)

Voit kuitenkin suorittaa CPA-kokeen tai minkä tahansa muun tentin ja ansaita sertifioinnin näillä kursseilla saatuaan huomattavan työkokemuksen ja aiemman koulutuksen.

6. Millaisen tutkinnon vaadin valitakseni rahoitusalan uran?

Voit sukeltaa tähän ammattiin rahoituksen aloittelijana. Yleensä sinulla on oltava kandidaatin tutkinto kirjanpidosta, liiketoiminnasta, rahoituksesta tai vastaavalta alalta. Kuitenkin maisterin tutkinnon suorittaminen antaa ammattilaisille mahdollisuuden jatkaa uraa rahoituksen, investointien, vakuutusten ja ministeriön aloilla.

Taloudella on keskeinen rooli jokaisen organisaation toiminnassa ja johtamisessa. Jokaisella taloudellisella päätöksellä on voimakas vaikutus toimialaan ja koko talouteen. Siksi taloushallinto on taito, jota jokainen yritys tarvitsee. Nyt tiedät – onko rahoitus hyvä ura tulevaisuutta varten. Kaikki tämän alan uravaihtoehdot voivat auttaa sinua luomaan menestyksekkään matkan ja auttavat kaikkia organisaatioiden rahoitusalan ammattilaisia.